Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexa-chan art.
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Alta Melissa
Superīgi kaķīši ^^ un otrs darbs arī fantastisks, patīk, ka tik smalki
Alexa De Šarlote
Neesmu te neko sen likusi....un te nu būs mani svaigie darbiņi un ja kas tās ir tikai skices, kuras ātrāk vai velāk pabeigšu...piu piu piu ceru ka jums patiks.... biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

P.S.-izsakat savus viedokļus un neklusējiet...
exile
ph34r.gif vau acis var izboliit! Peedeejie darbu konkreeti owno. Sejas piemiiliigas, bet galvenais ka vairaakiem teeliem ir spilgta individualitaate! Treshais darbs no augshas ir mans favoriits! rolleyes.gif
Arts
Damn,tik seksīgas skices nebiju vēl labu laiku šeit redzējis....damn.
Cilveeks
kaut es taa vareetu... rolleyes.gif
Sorrow
ieteiktu izkrāsot...
zeloco
peedeejie ir vnk perfekti... nepaarspiileejot... iznjot pashu bilzhu suudiigo kvalitaati es nekur nevaru piesieties.. *__*
Shatako
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Jun 8 2007, 19:53) *

KAĶĪŠI!!!! a kādēļ kaķīšiem nav acis??

Nav acis, jo nebij tā domāts ka vispār būs, tas ķipa ir kaķa profils....

biggrin.gif Kaķīšiem nav acis jo tie ir kaķu silueti, bet profils ir tikai GALVA no sāna! biggrin.gif Pirmā sieviet ļoti līdzinās tai aktrisei no Kill Bill. (neatceros kā viņu sauc):3
Mimi
Es arī ieteiktu krāsot.
Bet nesaprotu - tās skices fotografētas vai, jo izskatās tādas pārāk brūnīgas un tumšas... unsure.gif
Visas vienlīdz labas.
Un strpc - negribi pamēģināt pakrāsot photoshopā, I'm sure, tev sanāks un izskatīsies fforši. >:3
Alexa De Šarlote
Tas būs darīts kad drizumā es iegūšu planšeti savās rokās....un paldies par komentiem....smile.gif
Nothinga
Man vēl aizvien patīk tavi darbi ^^ Pēdējie sanākuši lieliski, ņemot vērā, ka skices. Detaļu attēlojums skaidrs un labs (man tik labi nekad nesanāks), līnijas tīras. Dažās man specifiski šķita mati(1. un2. bildē izskatā splāni un pieplacināt, pēdējajās jau daudz labāk).
Visvairāk, manuprāt, vēl jāpiestrādā pie 2.rā darba, jo tur līnijas daudzviet šķeit spalvainas, kur tām tādām nevajadzētu būt. Vai nu mazlie par tievu viduklis vai par platu krūskurvis, manā skatījumā. Ar;i krūtis līdz galam nevar saprast. Bet, kā jau teicu, tas šķeit darbs, pie kura vēl jāpiestrādā.
4.jā zīmējumā guļosājia meitenei man šķiet vēders mazliet nedabīgi izliecies, ja vien zem tā nav vēl kaut kas paslēpts.
Pēdējajā darbā, manuprāt, priekšējai kājai zem ceļa par asu izvirzījums. Man mazliet izskatās, ka kāja būtu lauzta, vai arī musīši tur uzpumpēti tik tālu, ka izskatās pēc kunkuļiem.

Kopumā- darbi labi, amn aptīk. Labas pozas izvēlētas, apģērbi pilni detaļām, kas piesaista uzmanību un liek brīnīties. Tavs lielākais pluss vēl joprojām ir tīrās līnijas un skaidrās detaļas. Tā tik turpināt!

Gaidīšu vēl kādu tavu darbu!

P.S. Ceru, ka nebiju pārāk sīkumaina.
Alexa De Šarlote
P.S. Ceru, ka nebiju pārāk sīkumaina.

Proti ne, vismaz parādiji manas kļūdas.....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nothinga
Prieks izlīdzēt ^^ It īpaši ņemot vērā, ka tavus darbus gandrīz vai var ņemt par paraugiem zīmēšanā ^^
kika-chan
manuprāt tew smuki darbi happy.gif tā turpini
Alexa De Šarlote
Sveiki visiem!
Nu tā esmu ielikusi kaut ko jaunu, bet teikšu tā šis ir mans pirmais darbs uz datora....tas ir mans pirmais line art un krāsojums arī pimais.... biggrin.gif
Tātad novertejiet....

IPB Image
exile
Tā jau smuki, tik izskatās krūšu kurvis pret rokām par mazu, a krāsojums nepabeigts.
Alexa De Šarlote
Ai tas tā sanāca man ar to krušu kurvja apkārt meru, kad izskrasoju tad tikai pamaniju...un darbs ir pabeigts neko vairāk man negribās pielikt..ja nu vienīgi tev ir kāds priekšlikums....???
Lielo kritiku varat arī neminēt tikai būtu ļoti labi, ja varētu man pateikt kur vajag pielikt klāt....
exile
Var ieteikt tādu fīchu kā filter/liquify - šeit būs 30 sec darbs smile.gif
IPB Image
parasti ar šo opciju arī taisa visus izstaipītos un izbolītos ģīmjus, so enjoy
jā, un piedošanu, ka izmantoju tavu darbu bez atļaujas.
Alexa De Šarlote
Ok tas gant bij uz ko vareja uzraut uzaci....paldies par nu ka lai saka palīdzību....
Kikyou
Krāsojums ir sweeeet... Kaut kā neticās, ka tas pirmais darbs uz datora. =w=;
Alexa De Šarlote
Ir, jo tikai nesen dabuju planšeti un varēju nopietni uzsākt darbu....
Man jau pašai neticejās ka man tik labi ir sanācis...biggrin.gif
No Photoshopa es vismaz zinu 50% no visa kas tur ir nu man tā liekās...
aeonseraph
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Aug 10 2007, 14:48) *

Sveiki visiem!
Nu tā esmu ielikusi kaut ko jaunu, bet teikšu tā šis ir mans pirmais darbs uz datora....tas ir mans pirmais line art un krāsojums arī pimais.... biggrin.gif
Tātad novertejiet....

IPB Image

Nu tā... ar lineartu viss ok, krāsojums - vienīgais ko varu piebilst tas ir kleita izskatās pārāk plakana, vajag vairāk parādīt apjomu. Visvairāk acī iekrita problēmas ar anatomiju. Piemēram kakls ir par platu un rokas pa resnu pret augumu. Turklāt labā roka no manas puses tas ir skatoties monitorā ir par īsu un ir problēmas ar plaukstu. Prējais viss ir ok un darbs man patīk, tā tik turēt smile.gif gaidu vēl! smile.gif
Infernal
arghh izskatas jau nereali reali happy.gif
ja sis ir pirmais darbs uz datora, tad var redzet, ka cilveks ciena tutus tongue.gif
Alexa De Šarlote
Nu tā... ar lineartu viss ok, krāsojums - vienīgais ko varu piebilst tas ir kleita izskatās pārāk plakana, vajag vairāk parādīt apjomu. Visvairāk acī iekrita problēmas ar anatomiju. Piemēram kakls ir par platu un rokas pa resnu pret augumu. Turklāt labā roka no manas puses tas ir skatoties monitorā ir par īsu un ir problēmas ar plaukstu. Prējais viss ir ok un darbs man patīk, tā tik turēt gaidu vēl!

Ja, ja tev ir taisnība par to visu anatomiju tā ir galīgi šķersām...acis man pašai nepatika, bet ko nu tur var darīt tā nu sanācis...
Nākamais darbs būs mans, eeee ka lai to pasaka grūtākais projekts ar nosaukumu Joker Girl. Tādējādi es ceru ka vārēšu šo darbiņu ielikt drīz...

Bet tā vispār paldies par kritiku.... biggrin.gif

Es mazliet darbiņu pārtaisiju lai būtu kaut kā savadāk biggrin.gif

IPB Image
Mimi
Sāksim jau ar to, ka tā kleita man nepatīk. x[
Krūtis tādas maziņas, bet tā kleita pēc tam tā visu paresnina, un kājas uzliez lielas un resnīgas. sad.gif
Tev tur divi varianti - vai nu uztaisi krūšdaļu lielāku, vai arī kājas tievākas. x//
Alexa De Šarlote
Vairāk es neko nepārtaisīšu sakarā ar proporcijām, jo pati ļoti labi zinu kur man ir ķūdas.
Lielā runa man bij par krāsojumu....
Un ja kas ne visiem ir milzīgas krūtis to tu ņem verā....

Labāk ielikšu šī darba skici, nu lai būtu intresantāk....

IPB Image
aeonseraph

paskatoties vairāk tavus pēdējos darbus, var manīt Hyung Tae-Kima ietekmi:)
Alexa De Šarlote
Ja, ta verētu būt....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Erik4xp
Numm~
Par pēdējo darbu... Nezinu vai tā ir kļūda, bet roku resnums pret krūškurvi ir neatbilstošs mātes dabas paredzētajam... ph34r.gif
Katrā ziņā man patīk, viena ļoti stipra meitene... biggrin.gif

Edit>>> Tagad mazliet ablomējos... visas problēmas te jau apspriestas... Nu ko...
Darbi tev pārākie...
Mimi
Es jau nerunāju, ka krūtis ir mazas, un tas ir stulbi.
Vienkārši pat paskatoties, tās nav proporcionālas pret gurniem, kas ir daudz par platu.
Kaut kā ne reizi tādu sievieti neesmu uz ielām redzējusi. >:?
Dīvains man liekas tas viņas ķermenis, sorry, neko nevaru darīt. Paskatoties uz tām līnijām, tā arī atgādina vāzes formu. dry.gif
See here:
IPB Image

Labi, es jau netaisos strīdēties dēļ zīmējuma, kurā man nepatīk dažas lietas. Dari kā zini. Es tikai iesaku. wink.gif
Izskatās vispār, ka tev mainījās stils, nu, vismaz spriežot pēc šī zīmējuma, taču tas iepriekšējais stils man patika labāk.. unsure.gif Nu nekas.
Runājot par krāsojumu - krāsojums kā krāsojums, neko daudz peteikt nevaru, priekš pirmā ir pat ļoti labi. Iesaku pamēģināt izkrāsot arī tās skices, kuras liki iepriekš. ^^
Alexa De Šarlote
Iepriekšejas skices jau es noteikti krāsošu, šī man tā sanāca es šo zīmējumu saucu par Meiteni bumbiera formā...biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Alexa De Šarlote
Chau visiem es te nedaudz pazīmēju....
Un te nu būs tas ko es soliju The Joker Girl....Es atgādināšu kas šis ir man otrais darbs....Un ar fonu es to ļoti ārti uzīmēju lai kaut kas tur būtu aizmugurē....

IPB Image
Mishelin
Nekaada vaina smile.gif
Nav arii iisti kur piesieties jo no anatomijas neko dizi tur nevar redzeet smile.gif Vieniigi labaa roka taa nereaali salikta kopaa ar kreiso smile.gif Vinjaam nevajadzeetu buut izvirziitaam pret mums
Ljoti patiik seja smile.gif
slim
blink.gif Super. Tikai man liekas, ka rokas iznāca mazliet par resnām. Bet citādi - briliant, simply briliant! Un ja tev šīs ātrs fons ir tik smuks, kas tur būs ja tu ilgāk fonu zīmēsi?

P.S. Vai neiemācīsi tāpat ātri fonus zīmēt? Man vispār nekādu fonu nav.
Kikyou
Hmm... Vienīgais, par ko varu piesieties, ir gaismojums. Gaismas avots ir aiz viņas, pareiz? Tāpēc viņai vajadzētu būt tumšākai, savādāk nedaudz meiča ar fonu neiet kopā.
Visādi citādi - cepuri nost. Lai gan skuķis ir nedaudz horizontāli izaicinošs (bet tā galu galā ir gaumes lieta), ir labs.
Alexa De Šarlote
Un ja tev šīs ātrs fons ir tik smuks, kas tur būs ja tu ilgāk fonu zīmēsi?

Domāju ka būs daudz konkretāks....

P.S. Vai neiemācīsi tāpat ātri fonus zīmēt? Man vispār nekādu fonu nav.

Tas nav nekas sarežģīts, bet es vel neesmu meģinājusi zimēt kaut ko citu būs jaskatās kā man iet ar savādākiem foniem...

Hmm... Vienīgais, par ko varu piesieties, ir gaismojums. Gaismas avots ir aiz viņas, pareiz? Tāpēc viņai vajadzētu būt tumšākai, savādāk nedaudz meiča ar fonu neiet kopā.
Visādi citādi - cepuri nost. Lai gan skuķis ir nedaudz horizontāli izaicinošs (bet tā galu galā ir gaumes lieta), ir labs.

Jā es atdzīšos man galīgi neiet ar enām un gaismām...Bet paldies, kā vienmēr...
zeloco
peedeejais patieshaam labs ^^
Cilveeks
domaaju ka lielaaks kontrasts nenaaktu par ljaunu... savaadaak eenas un gaismas taadas blaavas izskataas... wink.gif
Shatako
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Aug 10 2007, 17:48) *

Sveiki visiem!
Tātad novertejiet....

IPB Image

Kakls ir stipri par resnu! (manuprāt) bet otrs darbiņš ir pat ļoti labs! :3
Nothinga
Kādu laiciņu nebiju skatījusies, bet ko varu pateikt par pēdējajiem diviem darbiem: Pirmajam kritikas manuprāt izteikts peitiekami, man vienīgi nepatīk ēna zem krūtīm, mazliet izceļas par daudz, taču tas personīgais viedoklis.
Otrais darbs - Joker girl. Manuprāt sanācis labi. Krāsojums glīts un arī fons skaists, lai arī nešķiet gluži piemērots izvēlētajam tēlam. Man vienīgi nepatīk plecu/krūšu daļa un tas kas ap kaklu (sarkanais, bārkšķainais). Pleci šķiet nedabīgi un sarkanais rada mazliet dīvainu efektu. Varbūt tam jākrīt savādāk, jāpievieno cits ēnojums? Savādāk plecu/krūšu daļa izskatās nedabīgi izstiepta (manā skatījumā).

Lai vai kā - darbi labi. Tādā garā tik turpināt!
Alexa De Šarlote
Paldies visiem....smile.gif
Nothinga ja es jau tur sakara ar rokām, pleciem...utt....
Man pašai personiski nepatīk rokas un pelcs ka tas ir sanācis....par enām nu varetu tā iedomāties ka gaisma nav tikai viņai aizmugura bet arī priekšā.....
Bet šo darbu tik un tā nelabošu lai nu būtu kaut kas atmiņā....
Alexa De Šarlote
Sorry par dubult postu.....

Te nu būs vel viens darbiņš....
Un lūdzu neko nasakiet par to labo roku es jau tā pat zinu ka tā salikt roku gandrīz nav iespejams pati meģināju tā izdarīt ar grutibām.....biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ok ta pakritizējiet....

IPB Image
Mishelin
He heiii normaali darbi naak aaraa smile.gif
IIsteniibaa nav pat par ko kritizeet smile.gif
Vareetu jau piesieties ka nav tur baigi detalizeeti, bet taa jau konkreeti buutu piesieshanaas smile.gif
Man pilniigi ar sitaadu darbu pietieks smile.gif
Tikai kreisasis celis taads diivains biggrin.gif
un druscinj pie pamatnes jaapietushee labaa aus smile.gif
iisteniibaa konkreets concept arts smile.gif
Nothinga
Es pati personīgi reti savus darbus laboju - tad jau drīzāk uzzīmēt jaunu ^^

Par pēdējo: kājas šķiet mazliet par resnu salīdzinot ar pārējo augumu. Pie rokām, nepiesiešos, tās pati jau zini. Vēl nevar īsti saprast ēnojumu miesai. Tā itkā ir un reizē nav un arī vietās, kur var pamanīt, šķiet pilnīgi pretējs.
Lai vai kā- darbs pats par sevi man patīk, interesants ^^
Alexa De Šarlote
Par pēdējo: kājas šķiet mazliet par resnu salīdzinot ar pārējo augumu. Pie rokām, nepiesiešos, tās pati jau zini. Vēl nevar īsti saprast ēnojumu miesai. Tā itkā ir un reizē nav un arī vietās, kur var pamanīt, šķiet pilnīgi pretējs.
Lai vai kā- darbs pats par sevi man patīk, interesants ^^

Kāju resnums tāds bij arī domāts un jā par tām enām es tā viņas labi neizcēlu kā vajag....
Es bij domājusi ka gaisma būs no labās puses....

un druscinj pie pamatnes jaapietushee labaa aus

Jā vajadzeja gant piestutēt...biggrin.gif

Bet visumā šis bij ļoti ātrs dabs ar visu line artu tas man aizņēma 2.30 h....
zeloco
kaajas, liekas, par resnu... vai vismaz par iistu... ar ausiim ar k-kas nav taa kaa vajag... nu tajaas paarlociijumu vietaas...l bet kopumaa ok smile.gif
Alexa De Šarlote
Ok sen nekas nav likts... blink.gif
Un te būs mani jaunie darbiņi....

IPB Image

IPB Image

IPB Image
undux
Ok sen nekas nav likts...
Un te būs mani jaunie darbiņi....

kas tai pirmajai meitenei ar biksēm?
Alta Melissa
blink.gif tev neiedomājami labi padodas krāsot
pirmajā darbā ļoti skaisti mati, tādi dzīvelīgi. nav kur piesieties
otrajā ļoti mīlīgia sejiņa.. gan meitenei gan zaķim ^^ tikai kkas nav ar pēdām un man nepatīk tas asais stūris kas ir rokas locītavā pie elkoņa. arī ceļi drusku dīvaini. bet šā vai tā man tas darbiņš patīk ^^
pēdējā chikse ļoti simpātiska. skaisti mati un acis happy.gif .. ja iedomājas bez svārciņiem, tad sanāk dīvaini liela pakaļa rolleyes.gif
undux
tikko pamanīju ka tam pirmajam darbam sejā ir kautkāds jocīgs stūris. Man izskatās pēc otrā zoda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.