tas pēdējais man baigi patīk!!
jo laikam tāds visvairāk anime-stilam līdzīgs. un pakaļa nav liela. >_>
Man vienkārši skauž, cik labi tev padodas.
Pirmajam man kāju pirksti galīgi nepatīk. un jā, tas stūris uz sejas tiešām ir redzams.
Varu ieteikt ka līnijas vajadzētu skaidrākas bet tā jau ir ok.
Tigra2
Oct 14 2007, 15:28
baigi līdzīgs šitam...
:3
nu gan Alexa laiž.
nu tad jau laikam sāksim ar pēdējiem trim zīmējumiem.
pirmais. guļošā vai lidojošā skaistule. es saku, ka ir nozīmēts. skatoties, neskatoties - tam nav nozīmes. bet smuki izskatās bezgala. par propocijām runājot.. kreisās kājas apakšstilbs. muskulis tāds bumbulīgs izskatas. vēl viena lieta ir pēdas. manās acīs abas labās. bet par to var strīdēties. izkrāsots ļoti smuki, mati fascinējoši un ēnas labas. trūkst tik` fons. jebkurā gadījumā, fona krāsa ir veiksmīgi pieskaņota pārējām krāsām darbā.
nākošais darbiņš. pirmais, ko es pamanīju bija aste. skaista. krāsojums izceļ tās formas un padara to dzīvāku. elkonis par augstu. tas pats ir ar labās kājas potīti. ļoti labi ir izdevušies mati, atspīdums tajos un ausis arī kawaii`gas. krāsojums visā darbā labs un kvalitatīvs. var redzēt, ka pie tā ir piedomāts. mīļš trusīts`~ ar fonu tas pats, kas pirmajā darbā.
pēdējā darbā vienigais ko es vau pateikt ir, ka viena roka ir garāka par otru.
kopumā darbi ir labi, bet tik tie blank page foni bojā visu kopskatu.
ieteiktu to mainīt un nedaudz vairāk izstrādāt darbus. t.i. vairāk sīko detaļu prasās un tiri, piri.
Alexa De Šarlote
Oct 14 2007, 20:58
baigi līdzīgs šitam...
Man iepatikās šis darbs tadejādi nolēmu uztaisīt kaver versiju tikai ar kaut ko tādu kas man būtu pie sirds.
nu gan Alexa laiž.
nu tad jau laikam sāksim ar pēdējiem trim zīmējumiem.
pirmais. guļošā vai lidojošā skaistule. es saku, ka ir nozīmēts. skatoties, neskatoties - tam nav nozīmes. bet smuki izskatās bezgala. par propocijām runājot.. kreisās kājas apakšstilbs. muskulis tāds bumbulīgs izskatas. vēl viena lieta ir pēdas. manās acīs abas labās. bet par to var strīdēties. izkrāsots ļoti smuki, mati fascinējoši un ēnas labas. trūkst tik` fons. jebkurā gadījumā, fona krāsa ir veiksmīgi pieskaņota pārējām krāsām darbā.
nākošais darbiņš. pirmais, ko es pamanīju bija aste. skaista. krāsojums izceļ tās formas un padara to dzīvāku. elkonis par augstu. tas pats ir ar labās kājas potīti. ļoti labi ir izdevušies mati, atspīdums tajos un ausis arī kawaii`gas. krāsojums visā darbā labs un kvalitatīvs. var redzēt, ka pie tā ir piedomāts. mīļš trusīts`~ ar fonu tas pats, kas pirmajā darbā.
pēdējā darbā vienigais ko es vau pateikt ir, ka viena roka ir garāka par otru.
kopumā darbi ir labi, bet tik tie blank page foni bojā visu kopskatu.
ieteiktu to mainīt un nedaudz vairāk izstrādāt darbus. t.i. vairāk sīko detaļu prasās un tiri, piri.
Paldies par plaši izteikto kritiku...
Varu ieteikt ka līnijas vajadzētu skaidrākas bet tā jau ir ok.
Nu vel tīrākas līnijas nes nespēšu uztaisīt...
nikitaa
Oct 14 2007, 21:03
Darbiņi jau smuki... Tas ka nozīmēts jau itkā nav nekas slikts, bet pierakstīt to klāt pie zīmējuma gan varēji..
Ja pārējie ir 100% tavi tad nu ir vairāk nekā ok... Piekrītu asukai par tiem foniem, bet tas tā...
Tā tik turpini..
Alexa De Šarlote
Oct 15 2007, 12:42
Paldies tev nikitaa...
Nothinga
Oct 16 2007, 15:56
Skatoties uz pēdējajiem trim darbiem man šķiet, ka tavi skili ir uzlabojušies, krietni. ^^ Man mazliet nepatika lapsainās meitenes ausis. Kaut kā nešķita ne īstās, ne neīstas. Mazliet pārāk jocīgas.
Pārējie divi no pēdējajiem, labi. Krāsas labas, pirmajai apģērbs(ja to tā var nosaukt) mazliet jocīgs un nekas, ka poza nopzīmēta, treniņam tas noder.
Trešais arī labs. Neko tādu, kas kristu acīs, nemanīju, lai gan, ja pētītu sīkāk, droši vien atrastu.
Lai vai kā, darbi ir kļuvuši kvalitatīvāki un labāki, manuprāt, kaut gan var gadīties, ka tajos kaut kas pietrūkst no vecajiem darbiem.
Nu ko, turpini!
Kikyou
Oct 16 2007, 17:48
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Oct 12 2007, 22:44)
Kā man patīk šitais... =w=
!!UZMANĪBU, ORĢINĀLS TEKSTS!! Pārējie ar. Ir labi, ir labi. Tā tik turpināt. !!UZMANĪBU, ORĢINĀLA TEKSTA BEIGAS!!
Alexa De Šarlote
Oct 17 2007, 07:55
Paldies jums abām....:*
Keydan
Oct 17 2007, 10:54
Yep. Ļoti labi. Es vispar normali krasot nevaru!
Alexa De Šarlote
Oct 29 2007, 13:41
Ok, Ok te nu būs mans darbs DA mazliet vairāk par to....
Mishelin
Oct 29 2007, 18:23
Njaa peedeejais man patiik
Vispaar sitaada veida darbi patiik
Alta Melissa
Oct 29 2007, 18:48
dikti smuki, ko tur daudz
melni pleķīši ierullē
aeonseraph
Nov 1 2007, 16:54
Vot šamejais man dikti iet pie sirds
Un tas meitēns (Jump girl), arī tāda kawaii sanākusi!
Tā tik turpini!
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Oct 29 2007, 10:41)
Alexa De Šarlote
Nov 1 2007, 17:57
ot šamejais man dikti iet pie sirds smile.gif
Un tas meitēns (Jump girl), arī tāda kawaii sanākusi! smile.gif
Tā tik turpini! smile.gif
Paldies, paldies...
šis ir interesants. man tīk.šķietka šis darbs iegūs lielu popularitāti mūsu vidū.
Alexa De Šarlote
Nov 2 2007, 14:16
Es to pat nezinu citiem vispār iet pie sirds šis darbs...
Katrā ziņā izskatās ļoti profesionāli.
Nothinga
Nov 6 2007, 17:34
Par pēdējo - specifisks, bet interesants. Nezinu vai esi cnetusies to veidodama, tomēr tā šķiet. Zinu ar, ka reizēm švīkājot var sanākt tīri labi darbi, taču šis šķiet, vismaz daļēji, veidots ar domu. Vienīgais, kas man ne īsti iet pie sirds ir tas rags (savādāk nezinu kā viņu nosaukt) Dabā parasti ragi aug uz otru pusi, bet tas tā, mana specifiskā īpatnība, kas piekasās niekiem ^^
Lai vai kā, turpini ^^ Pēdējais piesaistīja ar atšķirīgumu ^^
nais. baigi foršs tas pēdējais.
Saint_one
Nov 23 2007, 23:59
omfg, es nesaprotu, ko tu vel dari pie user gallery
. Varu droši teikt, ka tu jau esi sasniegusi to līmeni lai tu tiktu pārcelta uz sensejiem, bet nu laikam šeit tas tā vairs nestrādā.
Lai nu kā izaugsme, atskatoties atpakaļ uz iepriekšējajiem darbiem, tev ir bijusi liela. Vienkārši apsveicu.
My favorite ->>
Alexa De Šarlote
Nov 24 2007, 11:56
Jā paldies tev.....
Es pie šī darba riktīgi nopulejos....
Alexa De Šarlote
Nov 24 2007, 15:29
Gaidu kritiku....
aeonseraph
Nov 24 2007, 16:14
Nu tā, atsaucos uz tavu lūgumu un izsaku savas domas.
Un lūdzu nedomā ka man patīk piekasīties vai vēl kko. Vnk Es ļoti labi zinu uz ko tu esi spējīga, ja tu labi pacenstos viss būtu ok, tu varētu tādus šedevrus taisīt ka tik turies.
Vienā momentā iekļutu Sensejos. Ātceries kā zīmēji kad bij konsultācijas? Kur tas viss ir palicis?
Manuprāt pirmspēdējam (Saint One postā) un pēdējam darbiņam problēmas ir līdzīgas.
1. Ķermeņi ir par īsu, vismaz rodas tāds iespaids. Īsti nezinu dēļ kā. Varbūt vidukli vajag garāku?
2. Rokas pavisam noteikti ir par īsu attiecībā pret ķermeni. Konkrēti pēdējā zīmējumā neskaitot ka abas rokas ir par īsu, tālākā roka ir garāka par priekšējo.
3. Un atkal ir problēmas ar plaukstām.
Un par pirmspēdējo darbu. vajadzēja bik vairāk piestrādāt pie kontūrām. Un kad krāso centies nekrāsot pāri kontūrām, jo katrai līnijai tak ir sava nozīme. Pretējā gadījumā izskatās pavirši izdarīts. Un vēl par ēnojumu... Pagaidām ir tā ka tev darbā ir tikai gaismas un pustoņi. Varbūt pacenties pielikt ēnas vairāk un tumšākas vismaz par 50%. Tā tu varēsi vairāk akcentēt kur īsti ir gaismas avots.
Kas attiecas uz pūķi kas ir uz pleca. Nezinu tā jau varbūt ir gaumes lieta taču sanāk tā ka tas ir visdetalizētākais elements zīmējumā. Parasti ir jācenšas panākt to ka viss zīmējums kopā ir balansēts. Lai ir tā ka acis piesaista viss personāžs kopumā nevis kāds konkrēts laukums. Tātad pirms sāk darbu uzreiz ir jānosaka kāda detalizācijas līmeņa čaru vēlies uzmeistarot.
Un ļoti acīs bāžās ti divi melnie simboli / elementi. varēji tos padarīt mazliet pelēcīgākus ne tik melnus, un varbūt vēlpiedot apjomu.
P.S.
Man patīk krāsu gamma fonam - debesīm.
P.S.2
Gaidu nākamos darbiņus un parādi uz ko patiesībā esi spējīga.
Zīmē nevis ar domu lai kkas būtu ko parādīti, bet gan ar domu lai visiem žokļi atkarās un acis kubā sametās.
Zinu ka tu to vari!
Alexa De Šarlote
Nov 24 2007, 16:25
Kad uzimēju un lieliku datorā oi oi sapratu ka neiet tas vis kopā, ja es visu ķermeni varētu novilk uz leju būtu ja labi, bet nāksies šo tēlu zimēt cita pozā un ne tik sarežģitā....
Jā vel pie tā džokeris man pilnīgi nesanāca ar tām līnijām, bet darbs jau ir kādus 3 mēnešus vecs un pa šo laiku jau kaut ko vairāk esmu sapratusi, kas būtu jaievero....
Alexa De Šarlote
Dec 9 2007, 14:19
Ilgu laiku nebij garīgas ko zimēt, bet šodien vis mainijās...
Nu jā, tas ir mans pirmais čalītis ko esmu uzimējusi uz datora, 100% uz datora.
Viņam ir tādas meitenīgas acis, bet tas man tieši patīk.
aeonseraph
Dec 9 2007, 15:19
O! Nu re! Es tak teicu!!! ^__~V
Nu jau pavisam cita lieta
Šitais nu ir labu labais sanācis, pat nav kur piekasīties
Ceru ka nākamie darbi būs tādā pašā līmenī. Bik velk uz Hyung Tae-Kim'a stilu. Noteikti bij kāds iedvesmas avots.
Man patīk
Tā tik turēt!
Vienīgi par lgotipu neliela piezīme... neliec Čūsku tik tuvu pie uzraksta, atstāj vismaz 5 mm atstarpi.
Alexa De Šarlote
Dec 9 2007, 15:37
Palies es nezināju, ka tik labi ir sanacis un līdz Hyung Tae-Kim stilam man ir talu, jo viņš jau krāso tā es pat nezinu, kkā viņš krāso.
Nu jāpar logo es ņemšu verā...
Almost perfect....98% varbūt?
Daži atspīdumi norāda,ka džeks ir ticis noeļļots,īpaši seja un mati.
Mugurai vajadzētu vienmērīgāku krāsojumu,var redzēt,ka uz seju esi ilgāk strādājusi nekā uz muguru.
Hmm...vairāk neko citu neredzu,kā ļoti labu darbu.
Mjā....meitenīgā acs piestāv.
Keep up the good work! ^^
viss ok, bet matiem vajadzētu savādāku ēnojumu, un tie baltie plankumiņi, kas ir izgaismojumi, matos, uz deguna un lūpām ir nevietā, atgādina stiklu. :]
ceru ka saprati. visā citā ziņā - ļoti skaists darbs.
nikitaa
Dec 10 2007, 23:16
ooo, no ko lai saka - ļoti labs darbs, vārbūt, ne īsti manā gaumē, jo puisietis ir pārāk sievišķigs manā skatījumā, bet tas tik' mans viedoklis. Citiem tas atkal tieši piešķiļ.
kopumā ņemot darbs izkrāsots ir tiešām glīti, man nav kur piekasītes. ^.^
Alexa De Šarlote
Dec 11 2007, 08:47
Kikyou
Dec 12 2007, 00:09
Būtu jau labs, bet kaut kur redzēts...
Alexa De Šarlote
Dec 12 2007, 08:34
Būtu jau labs, bet kaut kur redzēts...
Nezinu kur redzēts šo es pati izsfantazēju, bet varbūt, ka viņš ir līdzīgs no FF vai no KH, es nezinu.
Labi varu iepriecināt citus ar jaunu line art es tikai nezinu kā viņu krāsot.
Tādejādi palīdziet man izlemt vai nu ar ūdens krāsām vai nu, kā parasti uz datora krāsot vai vel, kā savadāk ???
hmm. nu šis darbs izskatās diezgan labs priekš fotošopēsanas, taču man liekas, ka labāk būtu pamēģinā ko jaunu, tādēl es par ūdenskrāsām. bet vēl labāk būtu ar akrilkrāsām/pasteļkrītiņiem, anyway, kko košu. :33
Ņem un digitalizē darbu,un izkrāso ar fiziskām krāsām. XD
zeloco
Dec 14 2007, 22:57
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Nov 24 2007, 14:29)
Gaidu kritiku.... viņai ir divas kreisās rokas! fancy... anyhow... ar rokām ģenerāli k-kas nab kārtībā.. tādas īsas un tuklas izskatās... hmm...
Bet kopumā labi..
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Dec 9 2007, 13:19)
Ilgu laiku nebij garīgas ko zimēt, bet šodien vis mainijās...
Nu jā, tas ir mans pirmais čalītis ko esmu uzimējusi uz datora, 100% uz datora.
Viņam ir tādas meitenīgas acis, bet tas man tieši patīk. *jawdrop* no, really *JAWDROP* O_______O Svētā vafele! k-ko šitādu uzcept! Un tu vēl neesi sensejos? wtf? ko tad es tur daru? D:
Pieprasīšu tavu ievietošanu sensejos..!
Džeks varen seksīgs, tikai paduse pa mazu un nav īsti vietā(tas pats arī ar muguru btw). Colorings man baigi patīk. es pat tā neprotu xD
Par pēdējo bildi - gut gut, tik nedaudz vēl pie proporcijām jāpiestrādā, tad arī es domāšu, ka sensejos varēs likt.
Alexa De Šarlote
Dec 14 2007, 23:26
*jawdrop* no, really *JAWDROP* O_______O Svētā vafele! k-ko šitādu uzcept! Un tu vēl neesi sensejos? wtf? ko tad es tur daru? D:
Pieprasīšu tavu ievietošanu sensejos..!
Tas ir tik jauki no tavas puses.
Džeks varen seksīgs, tikai paduse pa mazu un nav īsti vietā(tas pats arī ar muguru btw). Colorings man baigi patīk. es pat tā neprotu xD
Par pēdējo bildi - gut gut, tik nedaudz vēl pie proporcijām jāpiestrādā, tad arī es domāšu, ka sensejos varēs likt.
Man prieks, ka tev patīk.
Proprcijas vel man paklibos, bet ar laiku ticu, ka zīmēšu labāk.
aeonseraph
Dec 15 2007, 11:51
Tā jau forši, tā tik turpini. Vienīgi varbūt to ragu izliekumu varēji netaisīt 90 grādu lenķī? Bet nu tas tev pašai jāskatās
Alexa De Šarlote
Dec 26 2007, 22:25
Ai te nu būs domāju, ka izlikšu tagad ko nu laiku tērēt.
Šis ir tas pats džeks ko pirmīt biju uzīmējusi es jau no paša sākuma zināju ka man ir jauzīmē otrā versija tam darbam.
Spārni nu jā nav nekādi diženie, kāpēc tādi, tāpēc ka es tā sagribēju vel pie ta es meģinaju spārnos atelot kosmosu...
, bet, kā var redzēt tas man ir sanacis neveiksmīgi un pirmo iespadu galīgi sabojā.
TĀ roka tāda tizla, pirmaja acu uzmetienā.
Izsakat ko gribat un jautājiet ko gribat, tā pat darbs ir gatavais sviests.
Un Priecīgu Jauno gadu...
Spārni varētu būt izēnoti vairāk.. nu detalizēti vairāk. Un tā roka blakus spārnam man liekas ļoti dīvaina. Bet es nezinu, vai tā ir nepareizi uzzīmēta.
Bet tā vispār jauks. ;]]
zeloco
Dec 27 2007, 00:51
lielisks darbiņš! spārnam nav ne vainas, ja reiz domāts ar kosmosu and whatnot... tik sniega dēļ to neredz.. vajadzēja izvēlēties vienu...
tuvākā rociņa kā sardele sanākusi - man neīsti tādu muskuļu locījumu (pie pleca gan cerīgi izskatās..). Un tikai viens spārns... bet tas laikam tagad modē
Alexa De Šarlote
Dec 27 2007, 01:33
lielisks darbiņš! spārnam nav ne vainas, ja reiz domāts ar kosmosu and whatnot... tik sniega dēļ to neredz.. vajadzēja izvēlēties vienu...
tuvākā rociņa kā sardele sanākusi - man neīsti tādu muskuļu locījumu (pie pleca gan cerīgi izskatās..). Un tikai viens spārns... bet tas laikam tagad modē biggrin.gif
Man prieks, ka tev patīk, ja man liekās, ka nevajadzēja pārspilēt un darīt to ko nevaru izdarīt....
Sardeles pilnīgi sagribējās salami, iešu uz leduskapi.
Tur nav viens spārs, bet divi to nu gant nevar redzēt.....
nikitaa
Dec 27 2007, 13:49
ļoti labs darbs. Viss itkā tākā būtu ļoti jauki, tikai kā jau iepriekš minēja - tas spārns un roka man tā īsti neiet pie sirds. 0_0 Es nezinu, man šķiet, ka būtu labāk ja spārns būtu caurspīgīgs vai balts...
ierocis un nazis rullzz. Kopumā man patīk!
mjā, plaukstai būtu jāatrodas bik zemak par pēcpusi, un elkonim pie attieciiga novietojuma būtu jāatrodas pret zarnukaula augsmalu (Tavā zīmējumā apmēram pie cimda iešķēluma lejasdaļas vai pat mazlietiņ zemāk). Rokai nebūtu ne vainas, ja būtu ņemtas vēra šīs proporcijas. Augšdelms, liekas, pat ir kārtībā, bet apakšdelms ir divreiz īsāks, ka vajadzētu. Galvu prasītos bik lielāku - pirmaja zīmējumā šī proporcija bija labāka. + vēl viens sīkums attiecība uz spārniem - Lai tādus spārnus vēcinatu ir vajadzīga atbilstoša muskulatūra uz muguras un/vai sāniem, bet viņa mugura ir absolūti parasta, bet tas ir tiešām sīkums. Labi izdevies panākt luminiscējošu efektu uz ieroča un kristāliņiem
Alexa De Šarlote
Dec 28 2007, 13:06
Lai būtu labāka apskaidrība tad ielikšu lineartu....
Blue Rose
Dec 28 2007, 18:12
Tik tiešām labs darbs, spārni ir interesanti, bet tiešām varētu būt vairāk detalizēti, jo spārnu dēl jau tā roka arī izskatās dīvaina.
Galvu prasītos bik lielāku - pirmaja zīmējumā šī proporcija bija labāka. + vēl viens sīkums attiecība uz spārniem - Lai tādus spārnus vēcinatu ir vajadzīga atbilstoša muskulatūra uz muguras un/vai sāniem, bet viņa mugura ir absolūti parasta, bet tas ir tiešām sīkums.
Nepiekrītu ,ka galvu vajadzētu leilāku, jo tad izskatītos nedabīgi, bet mugurai priekš tādiem spārniem vajazdētu būt gan vairāk muskuļotai. Bet visādi ir ļoti labi, tā turpini.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.