Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexa-chan art.
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Narciss Gray
wow, tiešām lieliski darbi! Protams, ir dažas kļūdiņas, ko citi jau pieminējuši, bet kopumā - wow!
Skaidri redzama izaugsme. Vislabāk man patīk tie pēdējie. smile.gif

aeonseraph
NU ALEXA ti dajoš! biggrin.gif Respect... progress turpinās un ir prieks skatīties uz to kā tavi skilli attīstās. Tiešām cool darbs. Pirmais iespaids tiešām ļoti labs. smile.gif Piekrītu vienīgi par to ka pie muskulatūras bik jāpiestrādā + man kķo ne visai patīk plauksta kas tur nazi bet tas manās acīs tavu darbu īpaši nebojā. Man ļoti patīk krāsu salikums visai bildei kopumā un tas kā esi to izkrāsojusi. smile.gif Tā tik turpini... ja vēl neesi to izdarījusi tad atgādinu šito darbu obligāti izliec DA un CGS!!!

P.S.
Laimīgu jauno gadu!
Alexa De Šarlote
NU ALEXA ti dajoš! biggrin.gif Respect... progress turpinās un ir prieks skatīties uz to kā tavi skilli attīstās. Tiešām cool darbs. Pirmais iespaids tiešām ļoti labs. smile.gif Piekrītu vienīgi par to ka pie muskulatūras bik jāpiestrādā + man kķo ne visai patīk plauksta kas tur nazi bet tas manās acīs tavu darbu īpaši nebojā. Man ļoti patīk krāsu salikums visai bildei kopumā un tas kā esi to izkrāsojusi. smile.gif Tā tik turpini... ja vēl neesi to izdarījusi tad atgādinu šito darbu obligāti izliec DA un CGS!!!

Nu es esmu ļoti pārstiekta, ka tev patīk, jop patiešām... smile.gif

Man ļoti sagribejās kaut ko ielikt nodomāju, kāpēc gant neielikt šo vecos darbiņus. Un te nu ir.

IPB Image
Blue Rose
uu labais, tas chaliitis atgadina statix x solistu biggrin.gif un meitene gadiijumaa nav no W.I.T.C.H ,Korneelija? vnk BAIGI liidziiga.

ps.kaa man besii ak nav garumziimes.
zeloco
o! buus no kaa pamaaciities un papraktizeet sejas izteiksmes ziimeet, man visaam sejaam parasti ir O_O vai T_T sejas izteiksme...
Tenma
*tup un blisina acis* jauki, jauki... priekš manis uzzīmēt to pašu tēlu vairākas reizes pagaidām ir neiespejami, jo es esmu spējīga zīmēt tikai pilnīgi uz labu laimi (kas sanāk, tas sanāk) sad.gif
Misa
nais. var labi saprast emocijas.
manuprāt meitene atgādina meiteni no "kare kano" ,bet džeks vienu no x-cilviņiem.
Pakkun
QUOTE(Misa @ Jan 3 2008, 20:21) *

,bet džeks vienu no x-cilviņiem.

wolverine bērnībā, kad bakenes vēl nebija sākušas tempā attīstīties biggrin.gif
Alexa De Šarlote
o! buus no kaa pamaaciities un papraktizeet sejas izteiksmes ziimeet, man visaam sejaam parasti ir O_O vai T_T sejas izteiksme...

Man prieks, ka vismaz kaut kādi materiāli noderēs.

,bet džeks vienu no x-cilviņiem.

wolverine bērnībā, kad bakenes vēl nebija sākušas tempā attīstīties

Nu skatos uz viņu man viņš vairāk atgādina vienu čalīti no piu, piu piu....

Jop, jop es vel izdariju vienu lietu ko jau teicu, ka izdarīšu.
Ja godīgi man bij pilnīgi bail krāsot šo darbu, jo nebiju pārliecināta, ka man vispār kaut, kas normāls sanāks.
Bet protams, ka dzīvē darbs izskatās daudz labāk nekā uz datora...T_T
Rezultāts mani apmerina.
Krāsots ar ūdenskrāsām.
Un nejautājiet, kas tie par punktiņiem, jo patiekšu priekšā tās ir ziedu lapiņas.

IPB Image
FuschichO
Pirmkārt man patīk ūdenskrāsas kā tādas. Otrkārt- var redzēt, ka tu ar tām nekrāso pirmo reizi. Tāpēc- respect. Protams žēl, ka šo darbu nevar aplūkot "dzīvajā", bet varbūt pamēgini ar kompi kaut ko pamanipulēt, lai būtu iespējami tuvāk īstajam variantam. Ja tu jau esi to darījusi, atvainojos. Attiecībā uz sejas izteiksmēm.. nu ir tur dažas kļūdas un kļūdiņas, bet vispār jau baigi forši. Zinu, ka zīmējot vienu un to pašu čaru vairrākkārt reizēm ir grūti saglabāt pienācīgu līdzību, sevišķi no frīkainiem leņķiem... Soo... neapšaubāmi, tu esi kruta wink.gif
Blue Rose
darbs ir skaists, pat ļoti, ticu ,ka dzīvajā izsktās labāk wink.gif, bet man nepatīk matu krāsa, kas it kā saplūst ar muguru ,un arī ādas krāsa mugurai, liekās, ka viņa ir applaucējusies.
Mimi
pēdējais - respect. :]

ļoti patīk, patīkamas, maigas krāsas. Ļoti labi izēnots. Man vairs nav ko piebilst.
:]
Misa
mm pēdējais i cool.
man patīk tas krāsu savienojums ^^
Tomoko
Par krāsām neko tiekt nevaru, jo mans ekrāns ir pārlietojies prieka tabletes, tā kā krāsas rādās šķērsām, [damn, girbu redzēt, kādas tās ir T_T] bet darbs pats par sevi ir labs. =w=
Alexa De Šarlote
Nezinu cilvēki vai esmu progresējusi vai ne paši spriediet .....

IPB Image

IPB Image
Haikis
Kūlīgi! It īpaši piesarkums zilā krāsā laugh.gif
Nothinga
Interesantas acis ^^ Darbi šķiet tādi dzīvīgi ^^ Zaļādainajam zēnam dzīslās plūst zilas asinis ^^ cute ^^

Vai esi progresējusi - nemācēšu pateikt. Manuprāt krāsu ziņā jā. anatomija ir neslikta, tāds nedaudz īpatns stils, taču vēl pie dažām detaļām der piestrādāt ^^ Lai nu kā - turpini ^^
Alexa De Šarlote
Nu paldies....

Te vel.....

IPB Image
IPB Image
IPB Image
FuschichO
Nepatika dažas anatomijas detaļas, bet vispār- žoklis nedaudzītiņ atkārās.

Man liekas tiem zvēriem priekškājām viena locītava trūkst.
Alexa De Šarlote
Atdzīšos neīpaši padodās dzīvniekus zimēt,
bet no mana skata punkta izskatāā ka vis ir normāli.

Ok jau ja lieku ta jau jaliek tālāk.....

Sorry par šo zini ka tas nav anime, bet man viņš patīk.
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Haikis
njaa... baigi patiik kraasoshanas prasmes!!! smile.gif Man taadu nav.
Alexa De Šarlote
Nu gada laika kaut ko var iemācīties.
Es ceru ka daudzi no šejienes nepadomās ka esmu kaut kāds ūber mākslinieks vai šerlotāns utg. jo abi no šiem variantiem būtu galīgi aplami.

piu, piu.......
Haikis
Tikai nevajag! Tevii ir maakslinieks/ce. Parasti cilveeki taa nevar. Man piemeeram tuvaaka ir melnbaltaa maaksla un nevaru iedomaaties, ka man vareetu sanaakt kaa tev! biggrin.gif
Alexa De Šarlote
Iepēja ir iemācities zimēt.....

Eeee nu ko lai saku, mans jaunākais darbs un taja pašā ir diezgants pamanāma kļūda....
Personāžš ir no Arfo Samurai.

IPB Image
Haikis
Jā, redzeeju afro draugu cgimage forumaa. Kur redzi kljuudu?
Alexa De Šarlote
Zobena perspektīvs nav pareizs atiecibā pret roku satvierienu.
Haikis
Aaaa.. tas.... nu jaa.. neliels labojums rokas rajonaa un kljuudas nav biggrin.gif
FuschichO
Visai varenīgi.
Arta
Tu to visu pati domā & zīmē? ohmy.gif un omg kā man patīk krāsas tam melnrōzlillīgajam darbam..

Šie pēdējie, kādi 5 tavi darbi mani piesaistīja visvairāk līdz šim. Tagad gribu redzēt vēl. 8]
Alexa De Šarlote
Jap pati ta pat neviens man nepalīdz.

Vel viens Fan Art's, šim darbam trūks fona, bet ja man nebūs slinkums tad uztaisīšu.

IPB Image
Nothinga
Jo vairāk skatos, jo nerereālāka sajūta paliek O.O

Tavi darbi ir kļuvuši iespaidīgāki un labāki. Varbūt tā man tikai šķiet, jo neko sen neesi likusi, bet šaubos. Kvalitāte ir uzlabojusies, kaut vai krāsojuma ziņā. Mute vaļā paliek...
Alexa De Šarlote
Ah ja paldies Nothinga....

Alexa De Šarlote
Fu, fu tiešām nav ne vārda ko piebilst.

Iepriecināšu tautu ar ko jaunu, meģinājums ko uzlabot, bet īsto darbu varat atrast kur šinīs topica lapās, bet orģinālo darbu arī šinīs lapās.

IPB Image

Ah nezinu, bet daudziem šejieniešiem nepatīk NOzīmēšana mhhhh, kāpec ??? nezinu laikam tas ir kaut kāds grēka darbs.
Cowman
krasota ..tikai apenes gan baigi STRANGE
Alexa De Šarlote
Nekas strange tur nav....

Nezināju ka pat te vajadzēs apskaidību ieviest....

IPB Image IPB Image

Dibens biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pakkun
seksīgas apenes : D kur tādas var nopirkt?
Tenma
QUOTE(Pakkun @ Sep 22 2008, 08:42) *

seksīgas apenes : D kur tādas var nopirkt?

Tu tādas taisies ģērbt blink.gif laugh.gif
Cowman
man taadas dereetu ... biggrin.gif

it seviskji prieksh sportoshanas (skrietu tikai vinjaas pa parku..un tad visas vecenes ar lielaam aciim skatiitos uz mani XD )

Alexa De Šarlote
To takš viegli var izdarīt paņem īsos apspilētos šortus, izgries sānos caurumus un apšuj.
Pakkun
īso šortu apstrādāšana neies krastā, jo lai būtu apenes, kā apenes, vajag elastību un elastību, kā zinam, rada gumijots audums, kuru, kā zinu, nav tik viegli apšūt. vajag the real thing!
un nē, ES tāds valkāt netaisos.
Alexa De Šarlote
Domāju padalīšos lai jautrāk būtu tāds w.i.p. vel protams nav pabeigts.

Edit: Lūdzu skataties zemāk.
zeloco
Lieta, kas mani vnk kaitinaajusi tavos pabeigtajos darbos:
"image belong to © Alise..." Saakumaa to laidu gar aciim, bet tagad tas tik ljoti duras aciis, ka vairs nevaru tureet - BELONGS ar S!!!! >_<

Anyhow... izaugsme fantastiska! Iesaku piestraadaat pie matiem, jo tie paarsvaraa izskataas plakani un/vai spiidums uzlikts nepareizajaas vietaas.

peedeejaa bildee aciis duras acu kaktinja gaishums, liekas tam jaabuut tumshaakam vai vismaz vaiga kaula daljai jaabuut veel gaishaakai par to. Tas taa logjiski...

bet nu 10 no 10!
Alexa De Šarlote
Ak dievs neeeeeeeee....
Es tiko apjautu ka esmu cirvis nu toč, kas daudziem ir nevarēja jau agrāk pateikt ka kļūda. biggrin.gif
Ah tā pat jau noņemšo to debilo parakstu un saņemšos un uztaisīšu sev logo kā agrāk.

Paldies tev zeloco par kritiku.
Kikyou
Nice, it īpaši mākoņi. Tavā avatarā ne uz pusi tik skaisti neizskatījās. Hm hm, nez kāds pabeigtais būs?
+1 zeloco par matiem. Kaut kas tur nav.

Nozīmētā beibe arī laba. Patīkamas gaismiņas. Vienīgais, tas, ko viņa ar kreiso plaukstu tur tak nav viņas plecs? Jo ja tā domāts, tad kaut kas tur pagalam dīvaini izskatās.
Pakkun
čoms izskatās kā kaut kas starp kapteini āķi(tinkerbella dēļ), džeku sperovu, grāfu drakulu un maiklu džeksonu : D

bet jā, mākoņi baigi labie!
Alexa De Šarlote
Hm hm, nez kāds pabeigtais būs?
+1 zeloco par matiem. Kaut kas tur nav.

Man nav pilnīgas nojausmas kad būs pabeigts nu jā tā kā skola traucē un džkārt arī nedaudz apnīk sēdēt pie viena darba.

Mati ? tiešām, būs laikam jāpalabo.

Vienīgais, tas, ko viņa ar kreiso plaukstu tur tak nav viņas plecs? Jo ja tā domāts, tad kaut kas tur pagalam dīvaini izskatās.

Nezinu laikam ka ir. tongue.gif

maiklu džeksonu

Šī persona jau tika pieminēta, tad kad saku čakarēt darbu tas notiekti, tāpēc ka viņš ir tik bāls kā līķis.

FuschichO
Man patīk viss, tikai lenķu attiecība sejā neatbilst maniem skaistuma ideāliem, bet bļū- krāsot tu krāso kruti *thumbs up*
Pakkun
QUOTE(Alexa De Šarlote @ Sep 23 2008, 20:20) *

maiklu džeksonu

Šī persona jau tika pieminēta, tad kad saku čakarēt darbu tas notiekti, tāpēc ka viņš ir tik bāls kā līķis.

manuprāt, ne bāluma dēļ, bet gan pedofīliskā smaidiņa.
Alexa De Šarlote
Jej, to nebiju gaidijusi dzirdēt, bet tomēr kad tu to piemini es sāku šaubīties, jo smaidiņš, jaaa smaidiņš...

M. Džeksons vispār var pasmaidīt ?

aeonseraph
Prieks skatīties kā ar katru darbu tev sanāk aizvien labāk un labāk! :]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.