Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zeme-gaiss
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Yume
Drīkst es atļaušos tev nozīmēt uz vienu kļūdu kas tev visur ir?
Tev plaukstas ir neprporcionalas ķermenim ( un dažviet arī pēdas) Bet smuki.
Man patīk tās kustības!
frii
huh tas arī visS ?Jau mēnesis pagājis un nekā jauna ? sad.gif
aivvv
aiznnemts cilveeks lol nav laika gribeeju tikai pateikt ka tas weapon master ir sasodiiti labs nezinu kaa ziimeessana via asinaassana bet stils ir sasodiiti nenoliedzams.... wink.gif
asamashii ritori banpaia
emm, nu tad tā - reku, pametu jums saplosīšanai jaunos darbiņus...

image
Yume
Kapēc daudzskaitlī, ja te ir tik viens?
Un, nu vai tu gribi dzirdēt par to komentārus?
Labi, īsti atbildi nav verts gaidīt, viss forši un samērā labi, izņemot to cilvēku kas stāv, sorry, bet viņam ir tik daudz kļūdu ka viegāk pārzīmēt nekā izlabot.
irmkārt, seja. Nu nekādi nesaiet kopā ar visu pārējo stilu, un arī neiederās kopējā ainā. Otrkārt - kājas, viņam ir ceļi uz otru pusi? Tā loti izskatās, vismaz vienai kājai ta noteikti ir.
Un treškārt, jau jau tu sāki ēnot apģērbu tad daro to līdz beigām. Bikses izskatās pēc dirižabla pārklāja. Ēnots sākts, bet nepabeigts ikā, augšējā daļa nav izstrādāta. Un kādas viņam nabadziņam ir stīvas rokas. Pilnīgi žēl paliek.
Kopsummā tur vēl vesela čupa ar kļūdām, bet tas būs pārāk ilgi..
asamashii ritori banpaia
ta es laikam būšu ar nepareizo sācis smile.gif vajadzēja pataupīt saldajam ēdienam biggrin.gif

image

image

image

image
asamashii ritori banpaia
image
image
image
image
image
asamashii ritori banpaia
image

image

THAT'S ALL FOLKS
SEE YOU NEXT TIME
xikes
Whoa!
Mani satrieca detalizaacija! blink.gif
Ar ko tu shitos ziimeeji? Ar kaadu smalku tintes pildspalvu, ar tintes spalvu mosh..?
asamashii ritori banpaia
nu nē itkā - parastas 0,5 un 0,3 mm želejas piltenes... daži vispār ar parastajām lodīšpildspalvām taisīti... galvenais maiga roka smile.gif manējā gan notrīc ļoti bieži(moš vecums biggrin.gif ), bet principā pat ar markeri var dabūt nedabīgi tievas līnijas ja māk...

emm.. es tā paskatījos - ar tām smalkajām piltenēm tikai zaķītis, meitene ar lielo šaujamo, karognesējs, kareivji un čika bez krekla. pārējie ir ar parasto lodīšu pildspalvu vai zīmuli...
Ito no Kazuki
Woot, es jau vakar sajūsminājos, taču vajag arī publiski sumināt ^^

Man ļoti patīk svaigās vēsmas, kas ir manāmas tavā stiliņā - it īpaši surfer-dude, funky dude with beer can un smoker dude vs typical babe picos. Kā allaž, glīts un rūpīgs ēnojums. Biš problēmas ar plaukstiņām - tādas mazas, trauslas ^^ But overall - kawaii und kewl. Respect! ph34r.gif
DarkRockslizer
Heh... lieliski un ne tik lieliski amatierisma piemēri.
asamashii ritori banpaia
image
Ito no Kazuki
Jēēēēj, this one's me fav! *uzliek ķepu* Foršais kontrastiņš starp abiem tēliem wink.gif Un sexy kostīmiņš!
asamashii ritori banpaia
image

šitas reku atradās pavecs sūdiņš...
Yume
Oi, šitas man patīk.
Tikai tam džekam ar roku garumu problēma, un tapēc viņs tāds stīvs izskatās. Bet vispār... pat nav kur pieķerties.
asamashii ritori banpaia
kā ta ne smile.gif pēdas, džeks par stipru ievilkts, drēbes nemāku vispār zīmēt un arī sīkais bik kropls. principā tikai ideja laba, bet izpildījums man liek saviebties - tur baigi jālabo un jātaisa fotošopā krāsains lai būtu gatavs, bet es nemāku fotošopā neko krāsot, kur nu tik sarežģīti kā esmu iecerējis šito... sad.gif
Yume
Nu runājot par tevis pieminētām kļūdām, kāpēc man viņas liekās mazsvarīgas - pirmkārt, viņas iz fonā, otrkārt, viss izpildījums velk uz to ka tas varētu būt stila pēc tā.

Bet par PhotoShop'u, njā, pie šitās bildes būtu ilgi un dikti jāsēž lai visos sīkumos izkrāsotu. Vislabāk ja kāds ar paleti to varētu izdarīt.
Ella
Tas peedeejais ir super , skaisti vienk truukst vaardu =]
DarkRockslizer
Nnu, vispār ir jāpiestrādā. Dažas lietas pat ļoti labi izteiktas pēdējā(bikses, piem.), citas gan ne. Bet nu ar treniņu jau jāuzlabojas rezultātiem. Pamēģini zīmēt tuvplānā atsevišķas ķermeņa daļas, izēnojot un attēlojot apģērba krokas, lai varētu detalizēti izprast cilvēka ārieni.
asamashii ritori banpaia
image
asamashii ritori banpaia
image
Jaladin
Nesen D&D speeleeji? laugh.gif
asamashii ritori banpaia
nep, vienkaarshi kad uznaak iedvesma un tu ieraugi bildiiti acu priekshaa tad to arii uzliec uz papiira. vakar galvaa bija fantasy...
Lija
wahh.... ohmy.gif kāds zobens... un vairogs... smile.gif
Yume
Mha, tai meitenei ir trīsrocis. Labi izskatās tāds garš zobens, bet nez kā viņu līdzi nēsāt?
aivvv
quint ziimee viaraka taas stiliigaas bildes wink.gif

lai gan taa ar kraasaam bija baigi ok kaa taada maza kaadas galaktika sprincesiite sar savu neredzammo draudzinnu/miesassargu he he
aivvv
hei beidz focciities un kautko uzkleksee
asamashii ritori banpaia
man jau ir, ir, bet skanera nav.. sarunā man skeneri un būs jauni zīmējumi, man šobrīd starp citu ir diezgan psihodēlisks un radošs periods.. wink.gif
asamashii ritori banpaia
image
image
image
image

šitie turpina iepriekšējos..

BIG THANKS TO KAZUKI CHAN FOR HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asamashii ritori banpaia
image
this one's my personal precios, but i screwed the legs, lūdzu piedodiet, bet man nakad ceļu locītavas nav sanākušas sad.gif
asamashii ritori banpaia
Šitie divi specially for otaku.lv, bet atvainojiet par to ka nemāku nekogirls zīmēt tongue.gif

image

image

a šitie tāpat vien..

image

image

image

image
Yume
Vah, uzreiz var redzēt ka tev bija ( vai vēlarvien ir ) radoša iedvesma.

Nu faktiski tev ir vēlarvien vecās problēmas- rokas un kājas.
Plus, cik ievēroju iepriekšējos zīmējumos, nopirmā posta, bultu garums, viņas izskatās nedabiskas, jo to garums ir nepareizs, arbaleta bultas ir pa garu, pat uz aci tas ir redzams, bet loka bultas ir par īsu, tk garam lokam.
Chibi drausmīgi jauri, tikai man prasās viena piebilde- viņu proporcijas dalās 1:3, tas ir galva ir kājas un krūškurvis ir viena izmēra parasti, bet tas ir arī vienīgais kas pie tiem būtu piebilstams. Bet jauki viņi ir gana. biggrin.gif
Vēl tev ir viena problēma ar kāju izliekumu, tas ir, tu viņas pastāvigi lauz uz nepareizo pusi. Pārāk izliektas ceļos sanāk. Un nedaudz laiku pa laikam pagriezieni nepareizi ir,bet tas ir sīkums.
Meitenīti ar muguru kas stāv ir forša. Tiešām smuki snāca, pat īsti nevar pie kājām piekasīties. Starp citu silti iesaku paskatīties kā tas dzīvajā izskatās, lai saprastu kā jāzīmē, ja nevari izdomāt, ja kāds pozē tas vienmēr ir labi. biggrin.gif
asamashii ritori banpaia
smile.gif nu tie jau nav chibi domāti, tā viņu to little samurai Kazuki nosauca par chibi samurai tongue.gif tas jau bija domāts tik tā,bet nu pofig, nu jā, man tā ir ar rokām un kājām sad.gif bēē, bet nu neko darīt, jāmācās, jāmācās un vēlreiz jāmācās(jāpārasa vecās labās grāmatas tongue.gif ) un tad jau gan jau smile.gif bet paldies par suggestioniem un tā meitene no muguras kura, man ir personīgais sasniegums jo es beidzot normālu dibenu uzzīmēju! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Yume
Jap, kautkas viņam īsti nav vietā, laikam pa plakanu no ārējās malas, bet baigi labi. biggrin.gif
Ito no Kazuki
Woot, man baigais fans par taviem darbiņiem - acīmredzams progress, aizvien vairāk izskristalizējas konkrētas stila iezīmes, patīk rafinētība un lakoniskās, precīzās līnijas...Girl with the gun, imho, vissmukākais (protams, arī fanatsy varoņu pleijāde ir super, it īpaši elfi *drool*) ^___^ Turpini taisīt - tādus workus prieks skenēt wink.gif
-nDigo-
ne nu man truukst vaardu lai teiktu, kaa man patiik shitas, it iipashi man patiik taa Neko-girl... happy.gif
bet kaajas tas gan tev neliela probleema...
aivvv
man jau protams rriktiigi patiik it sevisskki taa ccepa kas ierocim galaa

taccu negribu piekrist jumei par buultaam kaajaam utt vai tad animees cilvjus ziimee proporcionaali manupraat nee vinnus ziimee taa kaa patiik un kur nu veel par ierocciem un buultaam pat filmaas nemaz nerunaajot par muulteneem vinni izskataas sviestaini nedabiski galvenasi ka uber cool biggrin.gif
not_alone
aww...tas warrior ir wienkaar$i adorable laugh.gif taa wien gribaas samiiljot laugh.gif
Yume
QUOTE(aivvv @ Mar 29 2005, 10:07)
taccu negribu piekrist jumei par buultaam kaajaam utt vai tad animees cilvjus ziimee proporcionaali manupraat nee vinnus ziimee taa kaa patiik un kur nu veel par ierocciem un buultaam pat filmaas nemaz nerunaajot par muulteneem vinni izskataas sviestaini nedabiski galvenasi ka uber cool biggrin.gif
*

emm, timēr tu esi iesācējs, nemāci taču mācītu cilvēku Aivar, tāpat tu nevarēsi to pamatot tā, lai es tev piekrītu.
Un tie sīkumi, ko tu noliedzi, viņi parasti tiek izzīmēti proporcionāli, jo savādāk tas tā vai tā krīt acīs.
asamashii ritori banpaia
tad es vairāk nezīmēšu nevienu ar ieročiem un kājām ja jau disproporcionāli viss biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bet ja godīgi tad man liekas ka ir ok ar bultām, bet nu es neiešu strīdēties cool.gif vai arī izdomāšu tādus ieročus kam nevar noteikt standarta šāviņu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
PEACE, tie taču ir tikai sūda skricelējumi..
aivvv
nu es domaaju ka varu gan pieraadiit kaut vai nnemim tos passus digimonus tur neteikssu ka ierocci vai pat teeli buutu proporciopnaali viens ar otru
taapat arii full metal alchemist tie ierocci ko briizzam vinni tur briizzam rada nu vispaar ir galiigs sviests taccu visiem ir pajaat un visi taapat skataas wink.gif
Kikyou
QUOTE(aivvv @ Apr 8 2005, 14:13)
tie ierocci ko briizzam vinni tur briizzam rada nu vispaar ir galiigs sviests taccu visiem ir pajaat un visi taapat skataas  wink.gif
*

Teiksim, kādi? o_o; Man liekās tur nemaz arī tik daudz tie ieroči nebija...

A tā vispār man pret asamashii ieročiem nav nekas pretī, par cik vienīgais daudz maz sakarīgais ierocis, ko zinu būtu dakša.... laugh.gif Tik un tā mēģinu pie detaļām nepiesieties. happy.gif Kamēr iet kopā, viss ok. biggrin.gif
aivvv
nu teiksim dzzeks paarveerssas par lielgabalu vai veel albaak daudziem taadiem laugh.gif

qvint ieliec taas no kurbijkurnes ar fonu.....
asamashii ritori banpaia
man liekas ka gandrīz visas ir šinī topikā, tikai pirmajās lapās tongue.gif
asamashii ritori banpaia
Naruto mani iedvesmoja nedaudz...

image

image
Serenity
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Sep 3 2004, 17:43)
image
*

ph34r.gif vnk apbrīnojami... shausmīgi smuks šitais zīmējums...

QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Jan 3 2005, 00:18)
image

image

*

biggrin.gif šitie arī labi! happy.gif

QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Jan 14 2005, 18:23)
image

*

*mute vaļā* waaaau ku smuki!!! ph34r.gif

ā jā... man vēl tas pats pedējais arī patīk biggrin.gif
eh... naruto ir liela ietekme uz daudziem, ja ne pat visiem... sleep.gif
asamashii ritori banpaia
reku vēl bik no jaunajiem.. piedodiet ka tas viss ir viens faking lineart, bet es nemāku krāsot sad.gif

šitam nogriezu labo pusi jo man teica ka tas kas tur bija tas bija lieks un tik bojāja..
image

un šī ir mana interpretācija par lauvas - dzīvnieku karaļa tēmu tongue.gif
image
baseboalbatboy
Hehē biggrin.gif ... pirmais STAR WARS ne?Bet abi ļoti labi! tongue.gif
60606060...heh dry.gif
Jaladin
Labie zīmējumi(kā vienmēr). Tikai.... OMfG tu kļūsti par F***** Narutoistu!!! wacko.gif wacko.gif wacko.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.