Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zeme-gaiss
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Cowkiller
peedeejie divi ir vnk ooowww wooov! laugh.gif
MOAR!!!
asamashii ritori banpaia
smile.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

un reku - es šodien atklāju ka lekciju laikā ir ļoti fun zīmēt ar flomīšiem, vecajiem labajiem Carioca biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

Arta
Flower power. biggrin.gif

Man patīk drēbes. ^^ Vesela kolekcija sanāktu. 8D
Lielākā daļa no šiem zīmējumiem man baigi patīk, bet lielie zaļie gan ne.. -.- Gaumes lieta.
Forši.

Gribu vēl outfitus.

edit.
Šis piestāvētu Ryuutaro no Plastic Tree. 8D http://otaku.lv/uploads/20090204_493_Untitled-5.jpg Tāds tā kā nedaudz viņa stilā tērps.
asamashii ritori banpaia
pieļauju ka tas kāds aziātu izcelsmes mūziķis tongue.gif

kolekcijai arī ir tie pelēki-zaļie, drīz jau jāsāk šūt, jo maija beigās skate.

un es vēl varētu kautkad safočēt pagaišā gada darbus, un ja tas baigi nepārkāpj noteikumus varu arī iemest bildes no pagaišā gada modes skates.

tikmēr vēl viens ar flomīšiem, uzķēpāts starp lekcijām tongue.gif

IPB Image

FuschichO
Ja reiz tu runā par modes skatēm, pieņemu ka tu šuj.

Vēl pieņemu, ka tu varētu pačukstēt kādu vietu, kur lētāk var nopirkt audumu. *mirdz actiņas* Fuschi grib smuku kospleju.
asamashii ritori banpaia
abakhan fabrics, pie bijušās sporta pils, vai rūpniecības ielā pie rimi. vai arī puškina ielā vienā pagalmiņā ir labs vaikaliņš, netālu no zinātņu akadēmijas wink.gif

un jā - tipa šuju tongue.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

pagaišā gada Latvijas Mākslas akadēmijas modes skate, kolekcija V - Empire laugh.gif
FuschichO
hē... kruķizna!!! ^^ Kolekcjia atgādina zvaigžņu karus tumšā tonalitātē. Tavas drēbes kāds valkā arī ikdienā?

Paldies par padomu :3
Arta
Omg cik superīgi, ka tu ''taisi'' drēbes. ^D^
That is my ultimate dream. *aizsapņojas* Bet šūšana man nepadodas. :/ Varu tikai uzzīmēt.. -.-

Apskaužu tevi - izskatās tik forši. ^^ Tu vēl mācies kkur vai kā? Un tev ļoti patīk to darīt un cik ilgi tu to jau dari? ^^^ *safanojusies ;D*
asamashii ritori banpaia
Latvijas Mākslas akadēmija, modes mākslas nodaļa, 2. kurss.
un būtu bijis labāk, bet man nepietika naudas, tapēc nācās iztikt ar lētākajiem materiāliem un darīt visu pašam, kā rezultātā, pietrūka viens tērps, un daži nebija pabeigti tā kā bija iecerēts..
nez kas šogad darīsies.
un kā jau teicu - pirms tam nekur īsti mācījies neesmu ne zīmēt ne šūt. kautkā pa ceļam visu uzķeru iespēju robežās..
Arta
Forši.. :]
Varbūt saņemšos kādu dienu kaut ko kārtīgi sašūt kopā..
Haikis
Mooodeleess cool.gif
zeloco
to ninja style vareetu paarvilkt vektoros un sadrukaat uz kreklinjiem! smile.gif

Ou, ou, skate izskataas labi! *thumbs up* ^^
Tenma
QUOTE(Art`a. @ Feb 5 2009, 21:10) *
Forši.. :]
Varbūt saņemšos kādu dienu kaut ko kārtīgi sašūt kopā..
kā amatieris amatierim saku - man visvieglāk ir šūt sev. tiesa gan, parasti neesmu spējīga uzšūt vairāk kā to, ko ~10h laikā - t.i. vienkāršu korseti vai zvana/gabalu svārkus. viena nabaga blūze jau pāris mēnešus gaida iedvesmu. ja godīgi, galvenais ir iemācīties nošūt taisnu (vai precīzāk pa vīles vietu ejošu, ja tā ir kkādā ziņā stūraina vai līka), nesavilktu vīli. pārējais - kā, ko, kādā secībā šūt kopā - manā gadījumā bieži ir iedvesma, ja es nezinu, kā jātaisa patiesībā.

FuschichO varu teikt, ka abakhan fabrics ir arī mana iemīļotākā medību vieta, reizēm "Audums plus" veikali (aizvakar izlaupīju to, kas Origo), bet noder arī uz Avotu ielas tāds veikaliņš, kas saucas "viss šūšanai" vai tamlīdzīgi - tur ir arī visai laba izvēle visādām lentītēm utt, bet lentes vislabāk meklēt uz Jelgavas ielas veikalā Lenta - tur viņus pat ražojot. diegus parasti meklēju uz Marijas ielas Spolītē - tur ir vnk klājiens visās iespējamajās krāsās.
FuschichO
FuschichO varu teikt, ka abakhan fabrics ir arī mana iemīļotākā medību vieta, reizēm "Audums plus" veikali (aizvakar izlaupīju to, kas Origo), bet noder arī uz Avotu ielas tāds veikaliņš, kas saucas "viss šūšanai" vai tamlīdzīgi - tur ir arī visai laba izvēle visādām lentītēm utt, bet lentes vislabāk meklēt uz Jelgavas ielas veikalā Lenta - tur viņus pat ražojot. diegus parasti meklēju uz Marijas ielas Spolītē - tur ir vnk klājiens visās iespējamajās krāsās.

Woo, izklausās, ka man priekšā ir nopietna ekskursija ohmy.gif Paldies, protams, par ieteikumiem, bet man šķiet, ka mēs esam piespamojuši šo topiku sad.gif
Tenma
hm... moš šo diskjusijas daļu kāds varētu pārlikt uz offtopic? iespējams tuvojoties Animefestam un kosplejam, šī tēma daudziem kļūst aktuāla.. wink.gif
asamashii ritori banpaia
indeed bik aizgāja ne pa tēmu bazars biggrin.gif lol

IPB Image
šitas gaidot Warhammer 40000: Dawn of War II happy.gif
asamashii ritori banpaia
reku saldais ēdiens visiem kritikas gardēžiem - enjoy! biggrin.gif

before..
IPB Image

un after
IPB Image
pārzīmēju veco, lai šito var iemest ilustrātorā kā referenci plakātam.

man tik sākumā jāiemācas strādāt ilustrātorā biggrin.gif biggrin.gif hahahahaha
FuschichO
OMG - es tā pārrēcos par Austrumeiropas sHITU radio... un visiem tiem. Šitās čikses gan mani īpaši nesaista sad.gif
Arta
Jām, tie, ja pareizi noprotu, sponsori ir rēcīgi. ;D
asamashii ritori banpaia
sāku bik mācīties ar Adobe Illustrator zīmējumus pārvilkt tongue.gif esiet saudzīgi biggrin.gif biggrin.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Arta
Pēdējais - wow. o.o Uzreiz tāds acīs krītošs. ^^

Neko nemāku teikt par šāda veida darbiem, nezinu vai labi vai slikti (stipri šaubos. ;D), bet visnotaļ acīm tīkami. :]
zeloco
baltos laukumus vajag aiz melnajiem, lai kraasainie nespiid cauri, bet nu visu cienju... man pacietiibas taadai lietai nav...
asamashii ritori banpaia
nu itkā doma bija lai spīd cauri tieši.
zeloco
aa nu tad jau neko ;D
Saimons
Baigi kawaīgi zīmē man ļoti patīk.. tongue.gif
tiptops
Labākie darbi šeit!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.