Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zeme-gaiss
Anime forum > Anime > Art > Sensei of Art
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
xikes
Pameegini ieskeneet ar lielaaku izshkirtspeeju (300+) un iedarbini photoshop. Vareetu sanaakt tiirilabi.
Izskataas,ka teveejos buutu lootiviegli izkraasot, jo vini visi taadaam smukaam, melnaam liiniijaam.. smile.gif
asamashii ritori banpaia
oriģināli ir ar ļoti labu izšķirtspēju, bet nemāku normāli krāsot sad.gif
xikes
Nu un kas tad tur tik sarezgiits?
Panem photoshop un keries pie paintbucket un saac visus segmentus pamazaam aizpildiit. Pielabo kaadu spraugu, ja nesanaak.. un tad bishku dazaas vietaas eenas pieziimee, kaut vai ietonee.. nez.. nu pameegini.. buus labi..Ar shitaadaam kontuuraam neamz nevar sanaakt slikti. smile.gif Galvenais, kraaso bildes ar augstu izskirtspeeju..
Kikyou
Bleh, tāda krāsošana nekam neder.
Hmm... ja tev ir lineart ar baltu fonu, uzliec viņu augšējā layerī, tad uzliec viņam multiply ->

image

Tad krāsot vari tajā layerā/os, kas ir zem tā, ar paintbrush vai vienalga ko citu. :3
Tad nebūs problēmas ar baltiem robiem pie līnijām.
xikes
Nez.. te jau laikam kaa nu kuram vieglaak/eertaak/pierastaak..
Man piem. labaak patiik to lineart kraasot izmantojot paintbucket, vieniigi eenas (to kontuuras) tad jaaziimee vai nu ar pashu photoshopu, vai jau uz pasha papiira, tikai citaa kraasaa.
Kikyou ieteiktajaa varinataa var ieguut paarejoshaakus un dinamiskaakus kraasu tonus. Tikai, ja jaakraaso lieli ziimeejumi, vareetu aiznemt daudz vairaak laika un pacietiibas. Veel taadaa veidaa var attiistiit prasmi ziimeet ar kursoru, lai gan sho arii var attiistiit, ziimeejopt eenu kontuuras..
Anyway.. es tikai varu ietekt, kaa man labaak patiik, bet tu izveelies pats savu varinatu..
asamashii ritori banpaia
image

image

image
Yume
Oi, oi.. tie ir labi.. hmm, nez, tev jauna mānija uz zvērcilvēkiem. huh.gif bet labi sanāk, nav īpaši laika pieskatīties, bet pirmajam acu uzmetienam, ķļūdu vispār neredzu.. *tagad no žāles atskan skaļi applausi*
dmonster
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Apr 20 2005, 16:27)
image
*

Heh kļūdu, ko Yume nepamanīja: Pārāk liels sixpaks, tas ir pa garu izvietos, tas izskatās vienāds ar krūškurvja muskuļiem(vai kā tos sauca).
Yume
O, vēl neaizgāju unv visu redzu, man pārmet ka kautko nepamanīju..
Neka dārgais, šajā gadījumā piesieties tādai lietai nedrīkst, jo tas var būt uzskatīts k autora fatāzijas pagrieziens.
dmonster
Phe dry.gif and PLEASE DO NOT CALL ME THOSE HEARTHY NAMES, I just hate em ><. Bildēs ir skaidri redzams redzams kaķu un tīģeru līdzdarbība, pēdējai ir arī govs(laikam) ragi.
Yume
Kiddy, you're 10 too early to tell me something. biggrin.gif
ka tev saka ka šajā gadījumā stila kļūdām nevar piekasīties tad klausi vecākos
asamashii ritori banpaia
reāli tie muskuļi ir šaurāki, tie ir kā trijstūris ar virsotni uz augšu, es kļūdaini uzzīmēju, tapēc izskatās ka tie ir taisnstūra un vienlieli ar krūšu muskuļiem, bet īstenībā viņi samazinās virzienā uz saulīti bet nu mana vaina ka tizli uzzīmēju - kad deguna galā tas A4 tad tā neliekas, bet kad samazina tad arī es pamanīju kā esmu nolaidis fufeli. respektīvi tas kas jums liekas kā muskulatūras kontūra īstenībā ir biezākas spalvas starp muskuļiem, bet kamēr neizkrāsošu jūs nesapratīsiet laikam..
tie nav govs ragi btw, un vispār palūgšu bez referencēm uz konkrētiem dzīvniekiem, jo tāda nav bijusi...

reku skaidrojums tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pilnīgi žēl dēļ jums ķēpāt šitā... ghhh
image
dmonster
dry.gif Phe. From now on i'l just keep my mouth shut.
asamashii ritori banpaia
tas bija labā vai sliktā nozīmē? nu es vienkaŗši nevarēju iedomāties citu veidu kā parādīt savu domu gājienu sad.gif
Ito no Kazuki
Woot, demihuman sezona oficiāli atklāta! ^^ Man personīgi nikad šīs būtnītes nav padevušās - so huge thumb of respect!!! Par spīti muskuļu šķietamajai dislokācijai (galvenais, ka muskuļi vispār ir...un lieli...muļmuļ ^.^), ragainis man patīk vislabāk - nice perspective and character design. Btw - ever tried doing horse-humans? (piedodiet par manu perversitātes pakāpi XD)
dmonster
QUOTE(Ito no Kazuki @ Apr 23 2005, 22:31)
horse-humans
*

Centaurs
asamashii ritori banpaia
iepazīstieties - kādreiz šis būs brends
UNIT 21

image

image

image

image

image

image

image

image

image

taisīts ar tintes pildspalvu un nav bijusi vajadzība pēc taisnām līnijām, šīs ir tikai skices.. tas arī viss.
asamashii ritori banpaia
reku viens lineart no manis atkal tongue.gif
zinu ka baigi liels, bet tas lai detaļas redzētu..

image
xikes
Mmm.. detalizaacija rullz.. Jebkursh ziimeejums.., jo smalkaak uzziimeets, jo labaak izskataas..
Var pat skatiitaajiem acis uz kaadu parupju kluudu aizmaaleet.. biggrin.gif
asamashii ritori banpaia
image

image

image

image

image

image

image

rebel
skaistiigi..un smukii tattoo taj chixaj 4.biudee..
FaNtA
šitei peedeejie, baigi labie, tik 3 charam taas peedas bišku kkaadas netaadas, bet 1 un 4 ziimeejums vienk rlzz
Ayumi
nu kas tur tik slikts? vai tas ir aizliekts? huh.gif
jaa, darbi ir iipatneeji un superiigi! cool.gif
asamashii ritori banpaia
image

image

image
Isabel Carmin fon Edelhain
Tev bildes kaut kur aizceļojušas.
asamashii ritori banpaia
nav aizceljojushas, es hostoju no deviantarta, tapeec gljuko laikam, bet iekopeejot bildes adresi parasti var iechekot - es maajaas paarhostoshu no kompja..

p.s. kaads vispaar skataas manu galeriju - wow!
slay3r
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 20 2005, 13:36)
image
this one's my personal precios, but i screwed the legs, lūdzu piedodiet, bet man nakad ceļu locītavas nav sanākušas sad.gif
*

Cik nu man izdevās izkrāsot. (*Begginer here, handle with care! ) Ceru ka tev patiks.

image
asamashii ritori banpaia
ir ok, es tāpat neko labāku nevarētu pagaidām izveidot tongue.gif
-nDigo-
a.r.b. kapeec neko jaunu neliec? neziimee vairs ko? ja ir kas jauns ieliec!! man patika taveejie ziimeejumi!!
Tador
Ja kaads veel kaut reizi man pateiks ka Otaku hubaa ziimeetaaju truukst!!!...
smile.gif
aigarius
Pēc pieprasījuma - hardcore kritika. Meginasu piesieteis arī pie vismazākajām detaļām cool.gif
* kaķveidīgais frīzeris - galva nepiestāv pie ķermeņa. ķermenis ļoti lokains un spalvains, bet virsū tāda ķīnas citplanietieša galva smile.gif
* sieviete uz jumta - kāju augšājā daļa man liekas diezgan nedabīga. nav skaidrs vai poza ir dinamiska (uz ko rāda kājas pacelšana un zobena pozīcija) vai statiska ( visa pārējā ķermeņa pozīcija). kreisā apmetņa daļa (no mums skatoties) plīvo tā, ka vējš pūstu no skatītāja, bet labā tā itkā vējš ir no kreisās puses.
* "zvaigžņu sardze" - konceptuāli nesaprotama vajadzība savietot plākšņveida futurīstiskās bruņas, ķiveri un šaujamieroci ar zobenu un apmetni. apmetnis nezinkāpēc parādās tikai zem jostasvietas (un varbūt ap zobenu). varētu mazliet pievienot detaļas aiz tās robežas pāri kurai šie sargi skatās.
* "protoss ar tanku" - nav īkšķa -> nav skaidrs, kā ierocis turās rokā. varētu vai nu uzzīmēt īkšķi, vai arī "iedzīvināt" ieroci kā atdalāmu bruņas sastāvdaļu neaizmirstot uztaisīt identisku pievienošanās portu arī uz otras rokas.
* "GTO Rembo" - balsta kāja ir acīmredzami nepabeigta. atšauto čauliņu pozīcija nesaskaņojas ar varoņa iepriekšējo kustību (tās kuras ir pa labi ir pārāk augsti, vēl vajadzētu saskaņot, lai kreisās čaulītes būtu mazliet tuvāk vizuāli viena otrai nekā labās, ja varonis ir kustējies pa kreisi šaušanas laikā.)
* "Ādamsu enģelītis" - acis un piere ir galīgi ne-anime stilā. spārniem vajadzētu būt mazliet massīvākiem tuvojoties ķermenim (padomā, kā viņi tur stiprinās wink.gif). zobena leņķis nesaskan ar jostas pozīciju - zobens uzzīmēts par zemu.
* "Sitējs, lēcējs un koks" - sitēja kreisa roka savādi izliekta. kāpēc lēcējs ar muguru pret sitēju stāvēja? kaut kas man tā lēcēja matos nepatīk.
* "Sekretāre bruņās" - no ķermeņa proporcijām diezgan skaidrs, ka tā nav cīnītāja, bet drīzāk svara vērotāja. zobens atkal ir mazliet par zemu (ja vien viņu rokā netur).
* "Sēdošā pie koka" - asa seja un apaļīgs pārējais ķermenis, te varēja būt vairāk konsistences.
* "Starainā vēderspļāvēja" - acis!!! (lūpas!) mazliet nesaprotami, kas te notiek - kāda ir dinamika, kāds ir fokuss. gandrīz vai izskatās, ka kāda elfu princese mēģināja kaut kur lidot, bet viņu kāds notrieca ar zibeni nost un mēs nezinkāpēc skatāmies uz šo pasākumu simtdaļu sekundes pēc zibens spēriena.
* "Dancojošā vampīriena ar zobeniem" - labais celis ir saliekts it kā labā kāja būtu priekšā, be tā nav. pēc manas gaumes bikšu staras ir pārāk garas, bet nu ja viņa lidinās, tad viņai mode ir svarīgāka par ērtību tongue.gif
* "Finish him!" - apakšējā bruņinieka roka izskatās kā uz skatītāju pavērsta. šķēpu turošā plauksta ir ļoti maza un izskatās diezgan nedabiskā pozīcijā - tā turēt šķēpu ir ļoti nedabiski, veicot tamlīdzīgu dūrienu elkonis būs ievērojami augstāk
* "Anget&Teat" - elfiskās ausis te ir galīgi ne pa tēmu. acis ne-anime, bet vēl tīri labi saskanīgas šajā gadījumā. man liekas, ka izkapts labā puse ir mazliet zemāk nekā tai vajadzētu būt.
Piezīme, lai redzētu vēlākos zīmējumus, ir jāielogojas inbox.lv tongue.gif
* ng2.jpg (meitene ar zobenu, kas taisa 'seal' ar labo roku) - labā roka neproporcionāli īsa. ( lai gan proporcionāli viņa ir tikpat īsāka par kreiso roku cik labā krūts ir mazāka par kreiso wink.gif)
* weaponmaster rullē smile.gif
* dragonslayam padomā kā beigās stāvēs asmenis pēc tādas kustības, protams, ja tev nav domāts pretēja liekuma asmenis, jo tāda gadījumā es ieteiktu padomāt, cik reizes ar tādu ir grūtāk griezt (kur nu vēl cirst).
* "Tovarišši v bolote" - tā stāvošā džeka seja un izstieptā roka gandrīz vai uz Disneju velk biggrin.gif
* " Jakas metēja " derētu mazliet pie matiem piestrādāt. nav gluži skaidrs vai viņa uz šejieni nāk vai uz jūru iet. Un kur tu viņai stringus iebāzi ? smile.gif
* "Ragainis ar trim rētām uz krūts" - gribētos mazliet tonējuma ragu daļu tuvuma vai tāluma atzīmēšanai
* "A.I. ar baigo šaujamo un meiteni priekšā" kautkā robota detaļas un struktūra pazūd aiz meitenes, viņš vairs neizskatās diezko sabalansēts.

Viss, ko neminēju šeit (un arī lielāka daļa tā, ko minēju) ir patiešām lieliskā līmenī. Tev būtu jāpadomā par karjeru vizuālās mākslas jomā (vai nu tīri mākslā vai arī reklāmā, dizainā, ...).
asamashii ritori banpaia
Emm, nu jaa - redz', viss ir normaali un pareizi, jo jaunaaki darbi jo mazaak to briesmiigo kljuudu smile.gif tici man, man pasham mati staavus celjas redzot ko es pirms gadiem esmu sastraadaajis, bet tajaa briidii tas bija labaakais mans sniegums.. es maacos, bet leeni. cik nu pa tutoriaaljiem un anime sagraabstu pats tongue.gif bet nu par to karjeru - 2dien beidzot ieshu pierakstiities ziimeeshanas studijaa un saakshu gatavoties iestaajeksaameniem maakslas akadeemijaa..
par to kapeec nav jaunu darbu - man nav skanera un tas arii viss happy.gif es jau censhos samekleet, bet visi kam ir ko paziistu ljoti reti sadabonami rokaa tongue.gif pietam nekaa baigi kruttaa jauna man nav, paaris engelji, paaris chibi-neko-piraati tongue.gif un kautkaadi shtruntinji, bet kautkad ielikshu.
man prieks ka te veel kaads posto..
asamashii ritori banpaia
ļoti veci-
image
image

veci-
image
image
asamashii ritori banpaia
principā, pēdējie ieskenētie-
image
image
image
image
image
image
image
image
icewirm
ohmy.gif
Boy you have future working of this.
asamashii ritori banpaia
still much to learn..

[pēdējie darbi iepriekšējā lapā]
AKIRA
image
asamashii ritori banpaia
WTF?
asamashii ritori banpaia
image image

lineart: me
tattoo & coloring: Vadim
asamashii ritori banpaia
imageimageimage

nebija ko darīt pusdienu pārtraukumā un nu es arī esmu degradējies ka tik uz paint varu pazīmēt...

vēljoprojām aktuāli jautājumi, kam ir skaneris un varētu ieskanēt jaunos darbus?
anishuara
njaaaa. . . . shmuki!!!! happy.gif laugh.gif man ljoti patiik, es arii ta gribu ziimet!!! unsure.gif
asamashii ritori banpaia
nee nevajag ar painta kjeepaajumiem aizrauties, jaaziimee ar ziimuli, gribu ziimeet ar ziimuli, ghhh....... bet riktiigi skaneri vajag sad.gif
aivvv
HEEEEEEEEEEEEEI kam ir skeneris atsaucieties

(ja neviens nedzird tad ir jaabllauj wink.gif )
yorsa-kun
Koa tas tavs tatoo ?!?! @_@ Veelaak nenozheelosi taadu sviestu uz rokas? ^^ornamenti kaadi tach izskataas kuulaak un nopietnaak.
asamashii ritori banpaia
pars viestu es tev varētu ķieģeli ielīmēt sejā ja man patiktu vardarbība, bet tu runā kā mans tēvs. tas ir zīmējums, un arī pēc 20 gadiem tas būs zīmējums, un tas ir manis zīmēts zīmējums. izvēlēties ornamentu nav nekāda māksla un apziņa ka tādu jau nēsā pustūkstoties cilvēku nav nekāda jaukā - iedomājies satiekas 3 cilvēki tusiņā un visiem vienāds tattoo, pat ne kāds logo vai kas, bet teiksim identiska dzeloņstieple vai kautkāds tur tribal šit vai ķīniešu ēdiena nosaukums.. kamoon, manuprāt oriģinalitāte ir tetovējuma būtība, nevis vadīšanās pēc klasiskiem principiem..
asamashii ritori banpaia
image

image

image

image

image
(zīmēju pālī / I was drunk when doin' this)

un mani galīgi ne**š tas ka neviens neskatās..
asamashii ritori banpaia
ņemot vērā ka kautkāda gļuka pēc darbus nerāda mēģinu ielikt pa jauno...

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Aven
.... .... ... W-O-W !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tavi darbi ir LIE-LIS-KI!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Es apskauzhu tevi par taadu maaku ziimeet...
Kaede
Šitais jau nesen kur redzēts...
Bet ir labi. Tikai dažās vietās liekas dīvainas ķermeņa proporcijas. A ber kātā- supaa! Īpaši pēdējais foršiņš!
asamashii ritori banpaia
es nesaprotu, man nelikt vispār neko vairāk? neviens nekritizē, nekomentē.. tad jau labāk deviant'alikt tur reizi 2 mēnešos kāds kautko iekomentē vismaz derīgu..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.