Nirvana
Dec 17 2005, 17:37
Vispaar ta kaa vajadzeetu likt. Man aarkaartiigi patiik. Vieniigi viss taads vienveidiigs. Piemeeram, man arii labaak patiik melnbalti darbi, tachu no tavas puses buutu interesanti redzeet vairaak izkraasotu dailjdarbu.
veciit tev peedeejais laiks ielikt kauko jaunu tu te esi labaakais ziimeetaajs vismaz peets manaam domaam taa kaa buutu baigi zzeel ja tu te vairs neko neliktu
un nav jau daduz ko komenteet perfektu ir gruuti kritizeet
asamashii ritori banpaia
Jan 3 2006, 10:43
Nu vispā! Nu vispā! Nu vispā!
Tik labi darbi! No pēdējiem pirmais bija vnk dievīgs!!!
Wiii... man patiikaas taa ar sarkano! Smukinja! Un arii 2 paareejie taa neko!
Tu esi uz pareizaa celja!
taa naarinna pati man ne visai bet kas ssai par skatienu
asamashii ritori banpaia
Jan 19 2006, 00:33
Waaa... Shito dereetu ielikt kaa charu kaadaa speelee!
Centos pamaniit kaadu kljuudu, bet bez rezultaatiem...
Tieshaam skaisti!!!
asamashii ritori banpaia
Jan 19 2006, 00:40
bessī ka tik graudains - jāpārskenē vai..
Par pēdējo piekrītu Shusi! Man patika, lai gan tāds dīvains...
asamashii ritori banpaia
Jan 23 2006, 19:57
pirmais no seerijas(ninja girl bija laikam #3) paareejie skaneejas
[phoenix]
nu vnk sakot - ģeniaali, lai gan manu sajuusmu nevar ne vaardos pasaciit, ne ar sejaam paraadiit!!! darbi patiešām izdevušies, ir liels talants (tas veel buutu maigi teikts)!! tik tiešām, manas emocijas nevar vaardos ieteerpt!!!
Kazuki
Jan 23 2006, 21:53
spaarni ir vienkaarshi uz WOW sanaakushi. respect.
Namejs
Jan 24 2006, 00:05
kaaeec tu ziimee tik platus gurnus?
QUOTE(Namejs @ Jan 24 2006, 01:05)
kaaeec tu ziimee tik platus gurnus?
es saprotu ka tas ir kaads iipash stils.
Katraa zinaa darbi ir iipatneeji u superiigi. Peedejais zimejums man vislabaak patiik. Taas superiigaas spalvas...sarkans un melns efektiigi izskataas.
asamashii ritori banpaia
Jan 24 2006, 01:11
asamashii ritori banpaia
Feb 7 2006, 01:30
anti-phoenix
buy me a spacecake and I'll be an astronaut
pirmajaa man shausmiigi patiik spaarni awww.. kaa tev tik labi sanaak? *grauzh nagus no skaudiibas* otrais arii forsh tikai prasaas lai buutu biki kraasainaaks
Ļoti labi darbi. Man nav neviena slikta vārda. Patiešām nava.
asamashii ritori banpaia
Mar 7 2006, 16:50
KĀDAM NAV SKANERIS??? es mirstu no tā trūkuma - darbi top, bet paliek mapītē neieskenēti..
p.s. kādam nav links uz kādu tutorialu kā krāsot photoshopā vai painterī vai ilustratorā?? progas ir bet neko nejēdzu..
Erik4xp
Mar 7 2006, 18:19
Baigi ievēroju gurnus... Labais
...
Interesanti darbi un nav arī kur piesieties...
Par samuraju ar pistoli -
Un man baigi patikās kritušais eņģelis ar stilizēto izskapti
Nirvana
Mar 7 2006, 18:40
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Jan 24 2006, 01:11)
Vai, nu darbs kopumaa jau izdevies izcili. Iipashi apbriinoju spaarnus, kuriem ljoti veiksmiigas paarejas (uguns-spalvas). Vieniigi shajaa fragmentaa (skat. citaatu) manu uzmaniibu piesaistiija taa anomaalija, kas vinjai iz bikseem reegojas (uzreiz, kur viduklis tik negaidiiti beidzas). Izskataas diezgan negliiti un nedabiski. Varbuut gan taa ir domaats, bet es jau arii tikai izklaastu no-malas-veerotaaja domas.
Paareejie darbi arii tiiri taa neko. Iipashi man patiik shii tehnika, kura tev diezgan labi iestraadaata.
asamashii ritori banpaia
Mar 10 2006, 14:46
es īsti nesapratu kas tieši ir anomālija, bet varbūt tu domā gurnu kaulus ko es īsti nemāku uzzīmēt un izskatās kā dzīvē nekad neizskatās.. bet es jau teicu ka nemāku zīmēt..
svekris
Mar 10 2006, 15:50
es izburos cauri visam 12 lpp un tads ir mans spriedums , protams neprofisnāls ,bet tomēr lūk
1)par pēdjiem zīmējumiem ,forsi un krasaini , (mēs visi labi zinām kauztaisīt krāsaniu smuku līdzvarotu zīmejumu ir daduz grūtāk nekā melnbaltu)
2)es skatos jau no pirmajiem zīmējimiem ,a tur vēl varēja kaut kur pieieties mana accs tā kārtīgi un kāds IMPROVE!!!
3)ja godīgi izskatās nedzudz pēc fantazij (nu labi loti) izskatās
p.s. respect ja es tā varētu zīmet...
Nirvana
Mar 11 2006, 13:27
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 10 2006, 14:46)
es īsti nesapratu kas tieši ir anomālija, bet varbūt tu domā gurnu kaulus ko es īsti nemāku uzzīmēt un izskatās kā dzīvē nekad neizskatās.. bet es jau teicu ka nemāku zīmēt..
Jaa, jaa, tieshi to anomaaliju es domaaju. Un es nekad neteiktu, ka tu neproti ziimeet. Vienkaarshi atrodi kaadu bildii, kur gurnu kauli ir redzami, un apskaties, kaa vinji izskataas un kaa vinjus var uzziimeet. Un viss. Taa jau tu ziimeet proti pat ljoti labi, peec manaam domaam.
asamashii ritori banpaia
Mar 12 2006, 11:43
es zinu anatomiju un zinu kā būtu jāizskatās, man vienkārši likās ka tā ir ok šim stilam(kurš nav īsti ne fantasy ne anime ne arī kautkas cits), bet nu ja jau dīvaini tad pamēģināšu kādreiz atkal piesēsties pie grāmatām un uzģenerēt kautko jaunu - vairāk realistisku(kautgan es nevienā anime neesmu redzējis precīzi izceltus gurnus izņemot TRAVA: FIST PLANET)..
jautājums par skaneri aktuāls..
Kazuki
Mar 12 2006, 21:30
nu comon... nav ko piesieties pie tiem gurniem. labi vien ir ka cilveekam ir savs ziimeeshanas stils. ja visi ziimeetu pilniigi vienaadi, buutu garlaiciigi. shajaa topikaa vismaz ir uz ko paskatiities.
asamashii ritori banpaia
Mar 12 2006, 23:50
man nav skaera, bet es nevarēju izturēt.. (tikai nesitiet par slikto kvalitāti un piu piu, man nav cita varianta pagaidām ieskanēt)
un nestrīdieties par gurniem
jup, pamatiigs Trava iespaids
bet esjau neko nesaka, shams tieshama i sesiiga anime
un ziimejumi i satriecoshi!
asamashii ritori banpaia
Mar 13 2006, 03:54
es tādus gurnus sāku zīmēt pirms travu redzēju.. vienkārši trava mani iedrošināja turpināt iesākto..
Otrs no peedeejiem diviem ir WOW. Man pacietiibu tik detalizeeti visu ziimeet. *klanaas tava priekshaa* Ljoti labi darbi
štrunts par kvalitāti un gurniem... kā tu vari visus tos sīkumus izzīmēt????... jābūt ĻOTI LIELAI PACIETĪBAI!!! ļoti patīk ēnas, un gurni pat neko netraucē!!
asamashii ritori banpaia
Mar 13 2006, 20:34
nu par pacietību nesūdzos
vot krāsainus un lielākus iemācīties taisīt, tas būtu kautkas..
Nirvana
Mar 13 2006, 20:50
QUOTE(dark_angel @ Mar 12 2006, 21:30)
nu comon... nav ko piesieties pie tiem gurniem. labi vien ir ka cilveekam ir savs ziimeeshanas stils. ja visi ziimeetu pilniigi vienaadi, buutu garlaiciigi. shajaa topikaa vismaz ir uz ko paskatiities.
Es jau par gurniem neko nesaku, man taadi gurni diezgan labi patiik un tas vispaar pie stila piederas. Man vieniigi tie kauli (kuri, starpcitu, paareejiem radiijumiem ir tiiri cieshami) griezh acis, visaadi citaadi dailjdarbi ir sameeraa gliiti. Un stils, jaa, stils ir. Peedeejie ir interesanti - iipashi vijiigaas liinijas, taas labi sanaakushas.
dmonster
Mar 15 2006, 00:05
Err slinkums lasiit, ar ko tavi darbi tiek kraasoti :?
asamashii ritori banpaia
Mar 15 2006, 02:09
markeri un pildspalva.
dmonster
Mar 15 2006, 16:58
hmm, nu jaa taa jau liekas.
asamashii ritori banpaia
Mar 15 2006, 21:59
Tigra2
Mar 15 2006, 22:17
Loti skaisti...
Nekad vēl neesmu redzējusi tik skaisti uzzīmētus melnādainos. Kā var būt tik daudz pacietības, lai šo visu krāsotu?!!!
Brīnišķīgi....nav kļūdu....
Pie tam man ļoti patīk kā uzzīmēts audums.
tu gadījumā nemācies kādā makslas skolā?
dmonster
Mar 16 2006, 20:31
Smalki... Jauki... Ilgi ziimeets ir cik?
asamashii ritori banpaia
Mar 16 2006, 21:29
ilgi ir diena, vai divas.. bet nu nejau tā, cik darbā atlicinās laiks, un bik vakarā..
asamashii ritori banpaia
Mar 27 2006, 18:07
dmonster
Mar 27 2006, 19:35
QUOTE(asamashii ritori banpaia @ Mar 27 2006, 17:07)
Cute.. 2., 3., 4. man to *melnā* āda patīk, pauž karoč noslēpumainību(Whatsoever Dark Elf's pwn!!!!). 2ajā bildē ir jauks aprīkojums.
Your Dark Elf's pwn!
asamashii ritori banpaia
Mar 28 2006, 01:13
"pwn"???
dmonster
Mar 28 2006, 19:36
pwn(pawn) - bandinieks, bet ja skatās pēc spēlētāju viedokļiem tad pieveikt, piecīnīt. :}
asamashii ritori banpaia
Mar 29 2006, 21:06
kautkas jauns..
Rufucis
Mar 29 2006, 21:27
Ļoti labs vienīgi plaukstas man skiet pa lielu
quint tev skeneris nopliisis vai
vari naakt pie manis uz darbu ieskeneessu par briivu
galvenasi dalies ar tautu savaa daillradee
beidzot kaut kas juns(varbūt es vienkārši flegmoju) patīk tavi sarkans-melns-balts zīmējumi! ļoti, iedvesmo uz kaut ko asiņainu!
asamashii ritori banpaia
Apr 18 2006, 12:25
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.