Tik jauniņam cilvēciņam baigi labi!
njā, te es dzēsu daudz reizes muti un kājas..
man ķermenis iznāca šķībs un varbūt arī kroplīgs?
izskatās, ka viņa stutētu sienu vai otrādi. kājas tā ļoti bišķīt aiziet šķībi.
Cerēju, ka pa 2 dienām vairāk postotu..
Lūdzu komentējiet šo!!!
Zinu, ka pie vidukļa ir kļūda.
tev sanaak arvien labaak un labaak. pr vidukli: gurni saanos izskataas kaa nogriezti un kruutis taapat. vairaak liektas liinijas vajag
formu - a ber nekādu. tas tavs pašportrets?? plz, palabo un ieliec, kad nebūs dēlis.
kaa lai es kraasu ziimuljus izdzeeshu?
iisteniiba es tavu postu nesaprotu..
Tierra san
May 10 2006, 19:39
Labs ziimeejums bet es zinu ka tu maaki veel smukaak. ieliec to ziimeejumu kur viena garmataina meitene kleitaa staav. Baigi smukais ziimeejums
Dead Star
May 10 2006, 19:58
Tā meitene kaut kāda pašķība tas ir viens , bet otrs - kakls noteikti ir par resnu un ,manuprāt, krūtis vajadzēja bišku zemāk zīmēt ... Bet tu galvenais turpini trenēties un visš izdosies
Njā, kakls ir par resnu.. Bet galva ļoti smuki sanākusi..
Kopumā, viss jau ir pateikts, ja kādā veidā vari pielabot, pamēģini.. Gaidīsim nākamo garadarbu..
Kirara
May 12 2006, 19:55
Paldies par komentaariem, naakamreiz gaidiishu veel vairaak!!
Shis darbs man patiik un manai maasai tas vislabaak patiik no maniem ziimeejumiem.
Orgjinaals izskataas daudz labaak.
Kikyou
May 12 2006, 19:59
Varētu būt; krāsainus darbus ieskenējot parasti daudz zilganāks viss izskatās.
Vispār tavi krāsotie ir daudz labāki nekā nekrāsotie.
Ir šādas tādas kļūdas pa labi un pa kreisi, bet gan jau citi uz tām norādīs (slinkums). XD
A tā vispār man patīk.
He, man arii shitas patiik vislaabaak, smuki sanaacis.
Tomoko
May 13 2006, 11:35
Pēdējais vislabākais!! ^^ Kreisā roka man tikai liekas nedaudz par tievu.. Bet tā jau ok..
Kirara
May 13 2006, 13:43
QUOTE(Tomoko @ May 13 2006, 10:35)
Pēdējais vislabākais!! ^^ Kreisā roka man tikai liekas nedaudz par tievu.. Bet tā jau ok..
kreisaa roka ir aiz saana (vai tomeer aiz muguras?), taapeec vinju visu nevar redzeet un izskataas tieva.
nu sheit meegjinaaju ziimeetu cilveeku kustiibaa. pirmaa reize, taapeec man neiznaaca taa kaa vajag.
kaajas iznaaca par iisu un es izkraasoju paaraak raibi, tad veel acis ne taa kaa gribeejaas..
laikam es koncentreejos tikai uz kustiibu un man taapeec neiznaaca.
Hmmm, nu neizskatās, ka viņa būtu baigajā kustībā, bet poziņa gan... nu, jo viņa nestāv tā vnk.. Njā, par kājām tev taisnība, un vēl kkas nav ar labo roku. Galva smuki sanākusi, sejas izteiskme tāda patīkama. Nu, kopumā, viens no taviem labākajiem darbiem.
sveiki, Tierra-san! laipni lūgta pulciņā! (nu da beidzot!)
kas attiecas uz zīm. tad - zīm. taču var pārzīmēt. protams, nekad nava garantija, ka sanāks labāk, bet ir vērts mēģināt.
priekšpēdējais ir ļoti smuki sanācis. pat par proporcijām nav ko piebilst.
Kirara
May 16 2006, 14:07
sheit ir apm. 46 min. ziimeets darbs kaut gan tas ir kjeepaajums
ziimeeju ar divaam zaljaam kraasaam, bet kad ieskeneeju man dators raadiija sho pashu meiteni ar blondiem matiem, zalju krelkinju un zilaam bikseem!
aa jaa! es veel ziimeeju ar parasto ziimuli!
Karamele
May 16 2006, 14:51
Pēdejais jau ir ļoti labs, preikšpēdējā meiča leikas baigi masīva....bet priekšpēdējais so so...turpini zīmēt!
Keydan
May 16 2006, 15:05
И вправду "колония девочек". Ну выглядит хорошо! Keep up the good work!
Kirara
May 16 2006, 17:04
ko keydan teica?
Karamele
May 16 2006, 17:35
zini, kirara nav ne jausmas, es pati arī kreivu valodo nesaprotu...par to ka tev tam pēdējam zīmējumam tā sanācis ar krāsām man jāsaka ka tā ir skanera veina...ma tas pats tapēc nezīmēju krāsainus...iesaku vienīgi pārlabot darbu uz Microsoft Picture Manager
jāmācās kriev. val uz ielām!! viņš teica : '' nu patiešām ''meiteņu kolonija''. nu izskatās labi....'' angļu val. ceru, ka saprati...
pēdējā zīmējumā atkal meitene sagāzusies (no sēr. stutē sienu, utt.) un krūšu dalīšanas svītriņa ir bišķu par augstu(es domāju, ka tur tāda ir). patīk zaļais tērps.
Kazuki
May 16 2006, 17:56
pilniigi piekriitu ka te nugan ir iista meitenju kolonija.
bet tieshaam peedeejie darbi izskataas labi
Keydan
May 16 2006, 18:23
2 kahi:
Paldies par to ka partulkoja!
Laabi... Tagad censišos rakstīt Lat.val. bet es jus bridinu! Par gramatiku man visu laiku skolā bija tika 6!
kirara, tikko ienāca prātā - meitenei domāti zaļi, vai blondi mati?
2 keydan... tu latviešu vai krievu skolā ej??
Kirara
May 16 2006, 19:52
meitenei bija aada gaishi zalja un mati bija ar to pashu zaljo kraasu tikai ieziimeeju koshaak un tumshaak.
Keydan
May 16 2006, 19:57
2 kahi:
Krievu skola.
Šigeru
May 16 2006, 20:24
deleted
Kikyou
May 16 2006, 20:36
QUOTE(Šigeru @ May 16 2006, 19:24)
Pašlaik gan ir tikai uzmetums ar stulbām piezīmēm
No shit, Sherlock.
Starp citu, nevelc linkus no otaku.lv uploado kautkur citur, citādāk bildes neparādīsies.
Un iemācies izmanot <br>, teksts tieši blakus bildei savādi izskatās.
Pēdējais zaļais ir tīri ok, vienīgais, galīgi stīvs... :| Bet tā man pašai vispār patīk zīmējumi vienos toņos.
Kirara
May 18 2006, 15:42
kahi, šķībs zīmējums ir laikam tāpēc, ka lapu turēju netīšām šķībi..
labi te es zīmēju paintā un pēc tam photo paintā. tā kā sushi to dara.
rokas un gurni atkal man neēpaātīīk!!!
...itsevišķi kreisā roka..
Jā, jā es taču neesmu vienīgā!
Ļoti labs darbs, Kirara...
Man prieks!
Esi zīmējusi ar diezgan biezu paint tooli .. Skatiens viņai smuks, un, jā rokas ir bišķi par īsu! Un gurni pa platu.
Krāsas esi saskaņojusi...
Forši!
Kirara
May 18 2006, 19:16
Nu labi te veel viens darbs un es vinju saukshu par "Big Bear"
Kaut kaa man neiznaaca...
Rokas un kaajas bija viena vieniiga haltuura un man palika paari daudz vietas kuras man bija slinkums nonjemt.
QUOTE(Kirara @ May 18 2006, 14:42)
labi te es zīmēju paintā un pēc tam photo paintā
shis, man shkjiet,shobriid labaakais no Taviem darbiem. vismaz taa paskatoties nekas shaushaliigs uzreiz aciis nelec, izskataas piemiiliigi.
ja kritizeet - mati izskataas kaa zirneklju tiiklu pilni (baltais atspiidums)(bet es pat taa uztaisiit nevareetu) un raadiitaajpirksts taads drusku uzpampis,bet kopumaa - man pat patiik,patieshaam.
Tas zalais darbinsh loti smuki sanaacis, bet nu tajaa kur tas laachuks meitenei ir paaraak iisas kaajas.
Kirara
May 19 2006, 15:25
Man iepatikaas shis ziimeeshanas stils! <(^.^)>
Tagad redzeesiet veel vienu darbu.
Te es arii fantazeeju. Man iznaaca "Milzhu Iikstiite" jeb "Meitene kura ir mazaaka par kakji"
Man neiznaaca vieta kur turaas meitene ar roku. Taa ir domaata taada kaa medalja (nezinu kaa savaadaak nosaukt) kurai virsuu rakstiits "Miice"
AA un veel, "Cats 4ever!"
Kikyou
May 19 2006, 16:41
Ir ok. :3 Nedaudz pie līnijām jāpiestrādā, bet paiet laiks, līdz kārtīgi ieietās ar peli zīmēt. Tas tā, bet pirmajos divos vienīgais, kas man toč kož acīs ir krāsas. DRAUSMĪGI košas.
Tas trešais ar kaķi gan baigi mīlīgs...
Omg tu to ziimeji nevar but tu tikai no kautkadaam multenem panemi bildi!!!
Kirara
May 19 2006, 21:36
Man taa shkjiet, ka neziimeeju tik labi.
Kaapeec tu taa domaa?
Varbut tadel ka pati tik skaisti nezimeju...
Zime talak tavus zimejumus! Es nevaru sagaidit vel skaistu darbu!
Tigra2
May 20 2006, 13:16
Man šis patīk, vienkārš un mīļš.
Pēdējie divi ļoti neizstrādāti. Pēdējais it īpaši, ideja jau nav slikta, bet slikts izpildījums, tas domāts par līnijām - pārāk biezas.
Zinu, ka ar biezākām līnijām vieglāk strādāt, tomēr tās neizskatās tik glīti kā smalkas līnijas.
Vairāk darba un vsjo srabotajet!
Jā, jā.. līnijas ir baigi biezās, bet tomēr darbiņš jau labs. Nemaz nevar salīdzināt ar pirmajiem darbiem!!! Smuki!
Tātad, nākamreiz centies strādāt ar smalkākām līnijām un saskaņo krāsas! (nasaku, ka līdz šim tev nav bijušas saskaņotas krāsas)
Man liekas ka sushi ir taisnia!
Kirara
May 20 2006, 19:28
Paldies par komentaariem!
Shajai skicei visiem vajag izteikt savas domas par to, lai es veelaak vareetu paarlabot un izkraasot.
Ok, pie pleciem man ir laikam kaada kljuuda un arii kaajaas.
Un es zinu, ka zem svaarkiem (netiishaam) var redzeet kaajas.
Skaist tikai ustaisi mazaku bildi!
Karamele
May 20 2006, 20:34
Sugoi!!! Jauki sanāk, bet ieskau tev meitenēm iezīmēt potīte sun matus nezīmēt tik sīki, savādāk tie manuprāt neiederas bet tā izskatas vnk apburoši malacis, keep going up!
kaapeec visi darbi ir shkjiibi? vai visi pret kaut ko atstuteejas vai veejsh vinjus puush prom?
Kikyou
May 20 2006, 21:43
QUOTE(minta @ May 20 2006, 19:57)
kaapeec visi darbi ir shkjiibi? vai visi pret kaut ko atstuteejas vai veejsh vinjus puush prom?
Tev gadījumā nav šķībs monitors?
Pēdējie tikpat taisni, cik svaigi nogludināts lielceļš!
Izņemot, ka viņa izskatās nedaudz tā itkā gaisā karātos (jā, es apzinos, ka ir grūti zīmēt pēdas) ir visai ok. Plaukstas kā jau vienmēr.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.