Kirara
May 29 2006, 19:28
Gribeeshu jau arii kraasot, tikai gribeeju pirms tam kljuudas izlabot!
Shkjiet, ka shodien saakshu.
Ā un šodien kirara vienu bildi ieliks otaku!!!
Kirara
May 30 2006, 15:30
Ok, sheit buus kraasotais!
Atziistos, arii man tie ragi traucee, bet nu..Man laikam vispaar neiznaaca shis ziimeejums.
Un fons...es nemaaku tos taisiit! (~_~) Pamaaciet mani!
Tigra2
May 30 2006, 19:14
man patīk burti... un viņa tagad ir taisna.
vienīgais nepaatīk vienkāršība, kas raksturīga dažiem taviem darbiem, tantīte, bez asuma, vienkāršā tērpiņā.
Vēlams būtu, ja citās reizēs zīmējot, izveidosi kautko īpašu, piemēram, satriecošas acis, īpaši krāsota kleita(domāju, ka tu to izdarīsi...), satriecoša frizūra, tērps, vispār jebkas, kas momentāni pievelk skatienu.
Tigra2
May 30 2006, 19:37
atvainojos par doublepost.
Kirara es te nedaudz paķēpājos pa tavu darbu un pamēģināju bišķi kautko pamainīt, meitene tā pati, tikai nedaudz savāka, detalizētāka, domāju, ka tev vajadzētu salīdzināt. Ja uzskati to par big, big autortiesību pārkāpumu, sūti man PM un bļauj, uzreiz izdzēsīšu, bet anyway salīdzini.
Kikyou
May 30 2006, 20:59
Long live Tigras versija. :)
Kirarai toč detaļas trūkst zīmējumos.
Kirara
May 30 2006, 21:01
Hmm..jaa.
Tigra, tev ir liela taisniiba.
Keydan
May 30 2006, 22:32
Kas tai "kajustosaucai" ar acim??? Kadas jutas tas izsak???
Tigra2
May 30 2006, 22:40
Kirara tik nesen sāka zīmēt, acis zīmējumos spēj izpaust emocijas tikai ar laiku. Arī es vēl tā nevaru...
Acis ir vissvarīgākā detaļa zīmējumā, bet dot tēlam dzīvību var vien tad, kad viņš spēs dzīvot.(vispār murgaini sanāca, bet būtību gan jau var saprast)
Kirara
May 31 2006, 17:58
Atcereejos, ka kaut kad esmu ziimeejusi kakji ar anime aciim.
Kaajas kakjiem man neiznaak datoraa, bet vairaak pieveershat uzmaniibu galvai.
Tas ziimeejums nav detalizeets.
Peec kazhoka kraasaam taa ir domaata mana kakjene Miice, tikai vinja nav vairs tik maza. Mana kakjene ziimeeshanas laikaa guleeja un es visu laiku skatiijos uz vinju, lai zinaatu kur kura kraasa atrodas.
Tigra2
May 31 2006, 18:01
reti nervozs un satricināts kaķis, laikam kaķu-trieka... XD
Bet purniņš normāls, nav ne vainas.
Kirara
May 31 2006, 18:09
Ar kuukumu. Tas taa bija domaats.
Arfija
May 31 2006, 20:36
Kirara
May 31 2006, 20:50
Atziistos, ka, man tomeer liekas, ka kakjis ir stiivs, bet man patiik pashai arii.
Man iskāts ka tu manu kaķeni (Mīci nozmēji)
Man patīk tava Mīcīte
Beidzot apmēram saprotu, kāda viņa izskatās!
Galviņa visa ir ļoti smuka (var tiešām ļoti labi redzēt, ka dievini kaķus), acis izskatās labi un vispār labi. (austiņas kawaii)
Vēderiņš gan izskatās tāds apaļīgs! :3
Kirara
May 31 2006, 22:57
Apaljiiga gan man vinja iznaaca, bet datora kontuuras vilkshana man tieshaam neiznaak. Priecaajos, ka tev patiik austinjas un arii visa seja!
Tierra san
Jun 1 2006, 17:04
QUOTE(Kirara @ May 30 2006, 14:30)
Ok, sheit buus kraasotais!
Atziistos, arii man tie ragi traucee, bet nu..Man laikam vispaar neiznaaca shis ziimeejums.
Un fons...es nemaaku tos taisiit! (~_~) Pamaaciet mani!
Man vislabaak patiik meiteniites sejina (iipashi radzini). Man vispaar patiik kaa tu ziimee. Nakotnee es no tevis gaidiishu veel kaadus komiksinus.
Miiciite izskataas taada kaa dziivee. Tu esi malaciite
Ok, tagad detalizeetais darbs.
Man sanaaca taads pretekliigs darbs!!
Man patīk ka tur ir tādi daudzi mazi punktiņi!Vēlpat pareizā vietā!
Hahaha tie koki gan tādi gotraibaļīgi vai dalmācietīgi!
Bet darbs ir ļoti smuks! Man patīk redzēt šo progresu! Tiešām labs darbs, ar visu foniņu utt
Man gan liekas, ka vajadzēja bišķi mazāku kaklu. Nja, nu krāsas ir diezgan spilgtas, bet man šis darbs patīk!
Man ir tada sajuta ka viņa guļ!
Sushi, tu teici taadus vaardus kaa "kraasas" un "diezgan spilgtas".
Jaa kakls par lielu, kjermenis par mazu.
Keydan, vinja varbuut gulj staavot.
Hah, saakumaa domaaju ka taa tacinja ir kleitas apaksheejaa dala, bet ne... Hmm nu taa jau smuki... patiikami, ka tiek ziimeets arii fons
Ok, uznāca rakstāmais (kāds labi sen nav bijis), tagad ar pakritizēšu.
Darbiņi visi ir diezgan labi priekš tava vecuma (ja tā turpināsi pārējos apmēram 2 gados tu vari kļūt pa profesionāli
) Bet ieteikums jau tagad trenēties zīmēt zēnus
Protams, tas būs big pain in @ss, bet ir jāsāk. Tādēļ ka, kad vēlāk zīmēsi (un tev ļoti gribēsies viņus zīmēt(nevis kā tagad)) tev džeki ļōoti līdzināsies meitenēm... pēc sejas, ķermeņa uzbūves utt., Un vel noteikti sāc trenēties zīmēt viņus kustībā, arī vienalga cik tas grūti, bet vaig piespiest sevi. Vari paņemt sev priekšā kādu bildi un nozīmēt to (tas nav aizliekts un ir diezgan labs treniņš) Velviens ieteikums ir cilvēkus zīmēt garākus. galva parasti ir kāda 1/7 no ķermeņa. Patlaben tev chibi iznāk
bet turpini cītīgi zīmēt
QUOTE(Ayumi @ Jun 2 2006, 00:58)
Ok, uznāca rakstāmais (kāds labi sen nav bijis), tagad ar pakritizēšu.
Darbiņi visi ir diezgan labi priekš tava vecuma (ja tā turpināsi pārējos apmēram 2 gados tu vari kļūt pa profesionāli
) Bet ieteikums jau tagad trenēties zīmēt zēnus
Protams, tas būs big pain in @ss, bet ir jāsāk. Tādēļ ka, kad vēlāk zīmēsi (un tev ļoti gribēsies viņus zīmēt(nevis kā tagad)) tev džeki ļōoti līdzināsies meitenēm... pēc sejas, ķermeņa uzbūves utt., Un vel noteikti sāc trenēties zīmēt viņus kustībā, arī vienalga cik tas grūti, bet vaig piespiest sevi. Vari paņemt sev priekšā kādu bildi un nozīmēt to (tas nav aizliekts un ir diezgan labs treniņš) Velviens ieteikums ir cilvēkus zīmēt garākus. galva parasti ir kāda 1/7 no ķermeņa. Patlaben tev chibi iznāk
bet turpini cītīgi zīmēt
Es jau ziimeeju dzhekinjus, tikai ne kuustiibaa. Ziimeet lielaas galvas ir varbuut mans stils un esmu pamaniijusi, ka tu pati ziimee bik uz chiibii pusi.
Čibi fani!
Es pat nevaru sapras ka tie čibi varoņi spej kustoties un nekrist!
Sheit skice kur atteelots dzheks for Ayumi.
Peedas man galiigi neiznaaca.
Tomer ši nav meiteņu kolonija!!!
Teikšu vienu: rokas un pleci - neder!
Erik4xp
Jun 4 2006, 13:11
Viens vārds - SĀLSSTABS...
Negribi iskrāsot?Ja būtu krāsains tad būtu dzīvaka bilde!
Karamele
Jun 4 2006, 16:04
BEIDZOT kāds zēns...iesaku iezīmēt bikšu ielokos jo tā izskatīsies ka viņam būtu entikai bikses bet arī kājas
smukss feiss, bet rokas ir galīgi garām taču tās ir viegli pārzīmēt
aah,kawai puika..
un par spiiti taam ne_tik_sanaakushajaam rokaam un Tavupraat nesanaakushajaam peedaam,vinjsh ir piemiiliigs.
man pat shkjiet,ka atkal Tavs liimenis ir pavilcies uz augshu. ^^ tagad tik nepalaidies un ziimee veel!
Cooligs puisis,vajadzeja vel cooligaku bet neka!
He.. paldies par kritiku. ^^
Tagad mans jaunaakais darbs kuru shodien izkraasoju.
Bez citiem komentaariem.
Nu pirmais skaistais darbs!
Man patīk bet es saku ka tas nau tavs labākais darbs viens cits bija labākais!Bet tā pat skaisti!!!
Ir mazas kļudas bet kopuma vis ir normali.
Karamele
Jun 8 2006, 21:45
cmuki, man patīk gaismas un ēnas inčīga frizūra
Redzu ka tu labi proti krāsot
Darbiņš protams ir ar kļūdām, bet tu jau vel trenējies
Mīlīga meitenīte. Domāju, vai tu pieaugušu meiteni spēj uzzīmēt?
taadu ar ecchi paarpilnu ?
QUOTE(Ayumi @ Jun 9 2006, 00:19)
No tā, ko es zinu... Viņa ir mēģinājusi, viņai laikam īsti nesanāca, tāpēc laikam viņa izdomāja, ka nav jēgas likt iekšā nesanākušu darbu.
Tas, ka viņa nevienu te nav ielikusi tak nenozīmē to, ka viņa nav mēģinājusi, ko ne?
Tigra jau paspeeja to piemineet un es vinjai arii atbildeeju...
Atkal atbilde:
Neee, es ziimeeju arii pieaugushas sievietes, bet man neiznaak. Kad saaku ziimeet animee stilaa man iznaaca driizaak pieaugushas sievietes, bet tagad kaut kaa jociigi man labaak iznaak beernishkjiigaak.
Pinky, tava doma ir vnk traka un es atkal iedomaajos par Kikyou... Kaapeec juus to vinjai nesakat?
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2006, 11:42)
No tā, ko es zinu... Viņa ir mēģinājusi, viņai laikam īsti nesanāca, tāpēc laikam viņa izdomāja, ka nav jēgas likt iekšā nesanākušu darbu.
Tas, ka viņa nevienu te nav ielikusi tak nenozīmē to, ka viņa nav mēģinājusi, ko ne?
Neteicu to ka viņa nav meiģinājusi, jautāju vai spēj. Anyways, lai taču liek iekšā to darbu, mēs palabosim, lai viņai nākamreiz vieglāk.
taadu ar ecchi paarpilnu ?
mmhm xD bet nedomāju ka kirarai sanāks. A kas zin XDD
QUOTE(Kirara @ Jun 9 2006, 11:02)
Pinky, tava doma ir vnk traka un es atkal iedomaajos par Kikyou... Kaapeec juus to vinjai nesakat?
Tāpēc, ka visi zin to, ka es iesmērēšu viņiem trīs pirkstu kombināciju sejā, ja viņi to man pateiks, lol. :S
Vispār, kas jums visiem ir ar tiem pieaugušajiem? Pieaugušie ir pārvērtēti. Tikpat labi es tagad varu prasīt, ēee Ayumi, kāpēc tu nezīmē noaugušus pusmūža vīriešus, m?
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2006, 14:08)
QUOTE(Kirara @ Jun 9 2006, 11:02)
Tāpēc, ka visi zin to, ka es iesmērēšu viņiem trīs pirkstu kombināciju sejā, ja viņi to man pateiks, lol. :S
Vispār, kas jums visiem ir ar tiem pieaugušajiem? Pieaugušie ir pārvērtēti. Tikpat labi es tagad varu prasīt, ēee Ayumi, kāpēc tu nezīmē noaugušus pusmūža vīriešus, m?
Nūuu, ja tu tik ļoti vēlies XDDD Es esmu zīmējusi Silent Hill monster (kad beidzot iespenēšu būs prieks parādīt XD) Redzēs kā būs ar večuku. Beztam, varbūt dažam labam patīk kad kāds nevis mazus bērneļus skicē, bet gan pieaugušus ecchi (
) Kikyou, kādēļ tu mazus bēbjus nezīmē?m?
Es nezīmēju bēbjus, jo man nepatīk zīmēt savas pusdienas. :S
Tigra2
Jun 12 2006, 16:19
OMG! Kikyou, kaunies (a viņi garšīgi?)...
Man paresoniigi princese patiik. Pieaugušie nerullē...
Tikai man liekas, ka tev buutu jāķeras pie sava multi-chara izstrādāšanas. (Kikyou - Berta; Tigra - Kāmis(vienā topicā viņš bija, mekleejiet paši; ETM - ETM(piuķa gabals) u.t.t. < - tie ir multichari)
Kirara
Jun 14 2006, 23:44
Tigra, multi-chars veel pagaidiis kaadu laiku.
Nju, te buus darbs kas man pashai liekas tik kawaii, vienalga cik tur kljuudu.
Shkjiiba? Man vienalga.
Karamele
Jun 14 2006, 23:46
tīri labi, bet pati ideja kkur redzēta...kkas nav kārtībā ar sejas formu bet darbs smuks
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.