Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brīvajā laikā...
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Kirara
Man arī pašai izskatās, ka meitene lidotu, bet tas ka viņa ir šķība...tas man notiek, jo es nezīmēju ar lapu kura man taisni priekšā stāv. Tā lapa pati šķībi stāv un tur es īsti nēesmu vainīga..

Te naak izkraasotais variants.

image

Man taa shkjiet, ka iznaaca labi. rolleyes.gif
LeoR
Taa jau smuki, bet tomeer kaajaas, manupraat, vajadzeeja garaakas, bet varbuut tas vienkaarshi tev taads stils...
Sushi
Smuki! smile.gif Atļāvos samazināt, lai labāk var saprast. Kājas, manuprāt ir tādas... nu man liekas, ka apakšstilbiem vajadzēja būt apaļīgākiem! smile.gif
image
Nu, tev zīmējumi ir arvien labāki un labāki. Man prieks par to!
Kikyou
O, kājas tagad labākas ir. :)

Vienīgais, kas man par šo zīmējumu nepatīk ir tas, ka viņš ir tik tumšs un nemīlīgs. Bet tā ir gaumes lieta. Ēnojums arī ir tīri ok. Es tev iesaku atspīdumu uz acīm ne tik lielu taisīt. ^^
Cow
blink.gif Vai ta meitene pagrozija galvu?
Uneverdie
Fonu arii vajadzeetu taisiit taa kaa Kikyou. ^^
Taa, kaadu maakoni un kaijas, kas lido paari galvai, nedaudz saanjus.^^
Keydan
Vai ta meiene ir Gots? Tad vareja mazliet citus sjropstus, un pastradat pie linijam un formam!
Tigra2
image
bet visā visumā patīk.
Uneverdie
Jā interesants tērps. Man patīk materiāls biggrin.gif arī smuks..
Ta turpini smile.gif
kahi
jā, tērps smuks, ļoti patīk atspīdums, piekrītu tigrai, materiāls -āda. par kājām visi jau pateica.
Kirara
Visiem liels paldies par postiem!!!! wink.gif

image

Atkal tikai datoraa ziimeets darbs. Atklaajaas, ka corel photo-paint var uzlikt photo-shop versiju un es sho darbu ar to ziimeeju! smile.gif

Bet nebiju pieradusi, taapeec man laikam neiznaaca shis darbs taa kaa veeleejos.

Edit: pamaniiju, ka peedeejais darbs bija vakar ielikts! laugh.gif
Sushi
Smuki, man patīk.. smile.gif Īstākā meiteņu kolonija, bet man jau tas pats! wink.gif
Tiešām, man patīk šis zīmējums- meitene izskatas diezgan jauna un mīlīga (apmaldījusies.. ?) Bikses ir ļoti spilgtas, bet, manuprāt, tas nekas. smile.gif
Fons diezgan vienkāršs, bet tas jau ar laiku (kā teiktu Kikyou biggrin.gif )
Bet kopumā mans vērtējums ir pozitīvs.. laugh.gif

P.S.- ko tik auksts darbs uz vasaru? huh.gif
Keydan
Ļoti labi, bet vel nepietik apjoma! smile.gif
Kikyou
Man jau patīk. :)
Nedaudz atgādina vienu no pirmajiem darbiem, ko LeoR ielika... Zin, tas ar bij tāds sniegains, blonda meitenīte ar cepuri... XD Bet tikai tēmas ziņā.

Mīļš, ko lai saka.
Kirara
Tev ir tieshaam taisniiba, bet iemesls, ka blondi mati ir tas, ka es pati esmu blonda (ne jau sliktaa noziimee) un ziema it taapeec, ka man patiik speeleeties ar sniegu un arii taapeec, ka man pagaidaam ir karsti.
Nerine
baigi smukie zīmējumi! var redzēt baigo progresu ja paņem pirmo lapu, un pēc tam uzreiz kādu pēdējo vai pirmspēdējo! smile.gif
kaut es tā mācētu zīmēt, bet diemžēl nemāku, tāpēc gaidīšu tālāk tavus darbiņus!
Tigra2
Man jau patīk.
šitais mazais zakjiits ir simpātisks. nav arī, kur īpaši piesieties.
Negibi pamēģināt zīmēt pieaugušas sievietes, nu tādas nedaudz sievišķīgākas, jo pāšlaik tev ir tikai pusaudzes un bērni.
Kirara
Man nemaz taadas neiznaak. Biezhi censhos uzziimeet pieaugushas sievietes, bet tik un taaa man iznaak beernischkjiigas un, ja tu domaa, ka man vajag taa (pieaugushas sievietes) vairaak ziimeet, tad pasaki to arii Kikyou!
Keydan
He! Viss ir normali! Skatijos vienu anime, tur ir tads puisis, izskatas ka viņam ir kadi 15 gadi, bet patiesība viņam bija visi 18!
Cow
Smuki tikai viņu vajadzeja šadu smile.gif Tas nozime priecigu!
kahi
varbūt viņai pēda iesalusi, vai kkā tā... man ļoti patīk mētelītis, pati tādu vēlētos. un pieaugušas sievietes (nuu, tā, lai var pateikt, ka viņai virs 18), tev arī vajadzētu zīmēt, tomēr nesatraucies, ja viņas tev mazas sanāk. man klasē viena meitene, laikam šogad paliek 15 (man palika 14 - salīdzināšanai), un viņa still ir dēlis, tā kā tavu zīmējumu nepilnības vēl ir mazākā problēma uz pasaules.
Cow
Man liekas...Man liekas...Varbut Tigra2 ir taisniba?!Es tiesam neko nezinu!
Storm
QUOTE(kahi @ May 24 2006, 17:35)
...un viņa still ir dēlis...
*

Ofmg. par ko mees te jau runaajam... laugh.gif

Ziimeejumam tiiri nekaadas vainas naw, vajag tikai ziimeet taalaak un trenneeties.. tongue.gif
Kikyou
QUOTE(Kirara @ May 24 2006, 13:03)
Man nemaz taadas neiznaak. Biezhi censhos uzziimeet pieaugushas sievietes, bet tik un taaa man iznaak beernischkjiigas un, ja tu domaa, ka man vajag taa (pieaugushas sievietes) vairaak ziimeet, tad pasaki to arii Kikyou!
*

Lol. :D Es ziņāju, ka kāds šito izmetīs.
NĒ MAN NEVAJAG ZĪMĒT PIEAUGUŠAS SIEVIETES, MAN VAJAG ZĪMĒT TO, KO ES PATI GRIBU. Un tas pats attiecās arī uz mazo jauko Neko Youkai.
Personīgi, es nevaru ciest lielu daļu pieaugušos, jo viņi nereti izmanto manu vecumu (bet 15 gadi tak nav 7, ko piesienās?), lai ieskaidrotu, ka es neko nesaprotu. Tāpēc, kādā jēgā man viņus zīmēt?
Šokolāde
No sākuma, ar roku zīmētie bija ļoti pavirši darbi...un diezgan nemākulīgi!
Ja zīmē ar datoru, tad jau ir daudz labāk! Sanāk simpātiskas meitenītes!
Kikyou
Lol, Šokolāde. Es gribētu redzēt cik "mākulīgi" tu desmit gadu vecumā zīmēji.
Bet jāaaa, no pirmā zīmējuma ir progress manāms.
Kirara
Ljaujat man piekasiities:
Pirmajos darbos man bija kaadi astonji gadi.

Keydan
Tomēr progres taču ir!!!
Kirara
Kaa man patiik, ka to saka citi cilveeki. happy.gif
Keydan
Tad es došu padumu: Noperc diktofonu, paprasi draugus tev tur pateikt ka tu esi genials makslinieks un pēc tam kad zimēsi lai tas skan!
Vai ari kad zime darit to ko es daru! (es visu laiku čukstu sev:"Tu esi genijs")
P.S. Tiri psihologiski tas palīdzēs jebkuram!!! (bez jokiem) smile.gif smile.gif smile.gif
Kirara
Shis ir kjeepaajums. Chibii MONSTRS!
IPB Image

Nee, nu atkal taa seerija ko Kahi visu laiku piemin. Shkjiibums, bet laikam tad es par visiem shkjiibajiem darbiem doshu vainu scaneram.

p.s. galva ir SPECIAALI liela.
Cow
Smuki! blink.gif Vai tā nav čībī? huh.gif Man liekas ka jā. mellow.gif
Kirara
Ja tikai raksta un nemaacaas ziimeet, tad protams, ka nevareesi mani paarsniegt.

p.s. kaa jau tu gribeeji sasuke. man meiteniite kaut cik smaida. smile.gif
Keydan
Great! Nice! Vairak pie formam un viss bus OMG!
Kikyou
Vai nu chibi, vai nu bērns. :)
Bet tā mīļš. Man jau tagad galvā skan "Ome nopērc man ķompu!". :D
Kirara
Laikam kaut kas pa starpu piem. chiibiibeerns.
Sushi
Mīlīgs meitēns tev uzskricelējies. Ar šito meiču vari kādu nopietnāku zīmējumu uzmeistarot, ne? smile.gif
Sakomponēts viss.. rolleyes.gif
kahi
viņa iz zīmēta, nu, nez, varbūt no Biedriņa augstumiem- kā no augšas uz leju skatoties. un ļoti patīk kleitiņa. a vispār atgādina annu no zaļajiem jumtiem.

kahi-ar mazo burtu!
Kirara
QUOTE(kahi @ May 27 2006, 11:50)
viņa iz zīmēta, nu, nez, varbūt no Biedriņa augstumiem- kā no augšas uz leju skatoties. un ļoti patīk kleitiņa. a vispār atgādina annu no zaļajiem jumtiem.

kahi-ar mazo burtu!
*

Ok, ok, ar mazo burtu! biggrin.gif

Tad taa buus Anna no zaljajiem jumtiem 6 gados! laugh.gif Taa jau tev ir taisniiba. Man iznaaca rudmate taa kaa Anna.

Es vinju saukshu par Annu!!
Tigra2
man liekas, ka rokas ir pārāk nakaronveidiigas, nav izcelti nekaadi apveidi.
Bet buutiibaa interesanti.
Btw. Seja striipaina... vai vinja ir zebru mutants, vai arii tas sanaaca kraasošanas procesā, par stipru iespiežot ziimuli papiiraa. (es ceru uz 1 variantu smile.gif )
Kirara
Sviitraina vinja kljuva tikai ieskeneejot. Skeneris visu neredzamo padara redzamu! ph34r.gif
Kirara
Un atkal vinja ir sviitrainu seju!

Kaapeec skeners ir tik ljauns?!

image

Shis ir fanarts no animes Ranma 1/2. Taa ir domaata Shampoo.
Un arii shkjiibi iznaaca..ATKAL!
Keydan
Formas man jau patik! Turpini zimet!
Kirara
Tik maz komenteejumu? unsure.gif

Nu lai buutu, bet sho gan veerteejiet vairaak, jo gribu peec tam izkraasot bez kljuudaam. dry.gif

image

Velnmeitene.
Sushi
Hehe, jaukā velnmeitene.. biggrin.gif
Kārtējo reizi šķībums, bet nu ok. Vajadzēja tev viņai astīti piezīmēt!! happy.gif
Kirara
Es jau taa domaaju, ka vajag asti, bet kad uzziimeeju neizskatiijaas labi.
Vai vairaak kljuudu nav?
Komenteejiet, veerteejiet vairaak!
fussy
cmuki rolleyes.gif man patiik pieeeja lietaam.
Kirara
Vai tad shajaa darbaa nemaz nav kljuudu?
Shodien jau gribu pilniigi visu izlabot!

Piem. izskataas, ka manam darbam peedas ir mazaakas par galvu, vai ne?
Tigra2
viņa ir šķība.
Ja krāso tad no sākuma viņu iztaisno. Bet tas tā.
Vairāk būtisku kļūdu neredzu.
fussy
nu nez es godiigi sakot taadas buutiskas kljuudas neredzu,manaa uztveree kjermenis vareeja buut sievishkjiigaaks...tehnika jaapiesliipee.(bet tas parasti naak ar laiku taa ka veel paaris meen un taa jau buus daudz labaaka)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.