Kirara
May 21 2006, 17:12
Man arī pašai izskatās, ka meitene lidotu, bet tas ka viņa ir šķība...tas man notiek, jo es nezīmēju ar lapu kura man taisni priekšā stāv. Tā lapa pati šķībi stāv un tur es īsti nēesmu vainīga..
Te naak izkraasotais variants.
Man taa shkjiet, ka iznaaca labi.
Taa jau smuki, bet tomeer kaajaas, manupraat, vajadzeeja garaakas, bet varbuut tas vienkaarshi tev taads stils...
Smuki!
Atļāvos samazināt, lai labāk var saprast. Kājas, manuprāt ir tādas... nu man liekas, ka apakšstilbiem vajadzēja būt apaļīgākiem!
Nu, tev zīmējumi ir arvien labāki un labāki. Man prieks par to!
Kikyou
May 21 2006, 21:18
O, kājas tagad labākas ir. :)
Vienīgais, kas man par šo zīmējumu nepatīk ir tas, ka viņš ir tik tumšs un nemīlīgs. Bet tā ir gaumes lieta. Ēnojums arī ir tīri ok. Es tev iesaku atspīdumu uz acīm ne tik lielu taisīt. ^^
Vai ta meitene pagrozija galvu?
Uneverdie
May 22 2006, 14:45
Fonu arii vajadzeetu taisiit taa kaa Kikyou. ^^
Taa, kaadu maakoni un kaijas, kas lido paari galvai, nedaudz saanjus.^^
Keydan
May 22 2006, 16:20
Vai ta meiene ir Gots? Tad vareja mazliet citus sjropstus, un pastradat pie linijam un formam!
Tigra2
May 22 2006, 16:41
bet visā visumā patīk.
Uneverdie
May 22 2006, 17:59
Jā interesants tērps. Man patīk materiāls
arī smuks..
Ta turpini
jā, tērps smuks, ļoti patīk atspīdums, piekrītu tigrai, materiāls -āda. par kājām visi jau pateica.
Kirara
May 22 2006, 21:30
Visiem liels paldies par postiem!!!!
Atkal tikai datoraa ziimeets darbs. Atklaajaas, ka corel photo-paint var uzlikt photo-shop versiju un es sho darbu ar to ziimeeju!
Bet nebiju pieradusi, taapeec man laikam neiznaaca shis darbs taa kaa veeleejos.
Edit: pamaniiju, ka peedeejais darbs bija vakar ielikts!
Smuki, man patīk..
Īstākā meiteņu kolonija, bet man jau tas pats!
Tiešām, man patīk šis zīmējums- meitene izskatas diezgan jauna un mīlīga (apmaldījusies.. ?) Bikses ir ļoti spilgtas, bet, manuprāt, tas nekas.
Fons diezgan vienkāršs, bet tas jau ar laiku (kā teiktu Kikyou
)
Bet kopumā mans vērtējums ir pozitīvs..
P.S.- ko tik auksts darbs uz vasaru?
Keydan
May 23 2006, 07:36
Ļoti labi, bet vel nepietik apjoma!
Kikyou
May 23 2006, 18:11
Man jau patīk. :)
Nedaudz atgādina vienu no pirmajiem darbiem, ko LeoR ielika... Zin, tas ar bij tāds sniegains, blonda meitenīte ar cepuri... XD Bet tikai tēmas ziņā.
Mīļš, ko lai saka.
Kirara
May 23 2006, 20:15
Tev ir tieshaam taisniiba, bet iemesls, ka blondi mati ir tas, ka es pati esmu blonda (ne jau sliktaa noziimee) un ziema it taapeec, ka man patiik speeleeties ar sniegu un arii taapeec, ka man pagaidaam ir karsti.
Nerine
May 23 2006, 23:41
baigi smukie zīmējumi! var redzēt baigo progresu ja paņem pirmo lapu, un pēc tam uzreiz kādu pēdējo vai pirmspēdējo!
kaut es tā mācētu zīmēt, bet diemžēl nemāku, tāpēc gaidīšu tālāk tavus darbiņus!
Tigra2
May 24 2006, 11:46
Man jau patīk.
šitais mazais zakjiits ir simpātisks. nav arī, kur īpaši piesieties.
Negibi pamēģināt zīmēt pieaugušas sievietes, nu tādas nedaudz sievišķīgākas, jo pāšlaik tev ir tikai pusaudzes un bērni.
Kirara
May 24 2006, 14:03
Man nemaz taadas neiznaak. Biezhi censhos uzziimeet pieaugushas sievietes, bet tik un taaa man iznaak beernischkjiigas un, ja tu domaa, ka man vajag taa (pieaugushas sievietes) vairaak ziimeet, tad pasaki to arii Kikyou!
Keydan
May 24 2006, 14:16
He! Viss ir normali! Skatijos vienu anime, tur ir tads puisis, izskatas ka viņam ir kadi 15 gadi, bet patiesība viņam bija visi 18!
Smuki tikai viņu vajadzeja šadu
Tas nozime priecigu!
varbūt viņai pēda iesalusi, vai kkā tā... man ļoti patīk mētelītis, pati tādu vēlētos. un pieaugušas sievietes (nuu, tā, lai var pateikt, ka viņai virs 18), tev arī vajadzētu zīmēt, tomēr nesatraucies, ja viņas tev mazas sanāk. man klasē viena meitene, laikam šogad paliek 15 (man palika 14 - salīdzināšanai), un viņa still ir dēlis, tā kā tavu zīmējumu nepilnības vēl ir mazākā problēma uz pasaules.
Man liekas...Man liekas...Varbut Tigra2 ir taisniba?!Es tiesam neko nezinu!
QUOTE(kahi @ May 24 2006, 17:35)
...un viņa still ir dēlis...
Ofmg. par ko mees te jau runaajam...
Ziimeejumam tiiri nekaadas vainas naw, vajag tikai ziimeet taalaak un trenneeties..
Kikyou
May 25 2006, 08:58
QUOTE(Kirara @ May 24 2006, 13:03)
Man nemaz taadas neiznaak. Biezhi censhos uzziimeet pieaugushas sievietes, bet tik un taaa man iznaak beernischkjiigas un, ja tu domaa, ka man vajag taa (pieaugushas sievietes) vairaak ziimeet, tad pasaki to arii Kikyou!
Lol. :D Es ziņāju, ka kāds šito izmetīs.
NĒ MAN NEVAJAG ZĪMĒT PIEAUGUŠAS SIEVIETES, MAN VAJAG ZĪMĒT TO, KO ES PATI GRIBU. Un tas pats attiecās arī uz mazo jauko Neko Youkai.
Personīgi, es nevaru ciest lielu daļu pieaugušos, jo viņi nereti izmanto manu vecumu (bet 15 gadi tak nav 7, ko piesienās?), lai ieskaidrotu, ka es neko nesaprotu. Tāpēc, kādā jēgā man viņus zīmēt?
Šokolāde
May 25 2006, 22:09
No sākuma, ar roku zīmētie bija ļoti pavirši darbi...un diezgan nemākulīgi!
Ja zīmē ar datoru, tad jau ir daudz labāk! Sanāk simpātiskas meitenītes!
Kikyou
May 25 2006, 22:52
Lol, Šokolāde. Es gribētu redzēt cik "mākulīgi" tu desmit gadu vecumā zīmēji.
Bet jāaaa, no pirmā zīmējuma ir progress manāms.
Kirara
May 26 2006, 13:17
Ljaujat man piekasiities:
Pirmajos darbos man bija kaadi astonji gadi.
Keydan
May 26 2006, 14:25
Tomēr progres taču ir!!!
Kirara
May 26 2006, 16:12
Kaa man patiik, ka to saka citi cilveeki.
Keydan
May 26 2006, 20:13
Tad es došu padumu: Noperc diktofonu, paprasi draugus tev tur pateikt ka tu esi genials makslinieks un pēc tam kad zimēsi lai tas skan!
Vai ari kad zime darit to ko es daru! (es visu laiku čukstu sev:"Tu esi genijs")
P.S. Tiri psihologiski tas palīdzēs jebkuram!!! (bez jokiem)
Kirara
May 26 2006, 20:25
Shis ir kjeepaajums. Chibii MONSTRS!
Nee, nu atkal taa seerija ko Kahi visu laiku piemin. Shkjiibums, bet laikam tad es par visiem shkjiibajiem darbiem doshu vainu scaneram.
p.s. galva ir SPECIAALI liela.
Smuki!
Vai tā nav čībī?
Man liekas ka jā.
Kirara
May 26 2006, 20:31
Ja tikai raksta un nemaacaas ziimeet, tad protams, ka nevareesi mani paarsniegt.
p.s. kaa jau tu gribeeji sasuke. man meiteniite kaut cik smaida.
Keydan
May 26 2006, 20:42
Great! Nice! Vairak pie formam un viss bus OMG!
Kikyou
May 26 2006, 21:03
Vai nu chibi, vai nu bērns. :)
Bet tā mīļš. Man jau tagad galvā skan "Ome nopērc man ķompu!". :D
Kirara
May 26 2006, 21:45
Laikam kaut kas pa starpu piem. chiibiibeerns.
Mīlīgs meitēns tev uzskricelējies. Ar šito meiču vari kādu nopietnāku zīmējumu uzmeistarot, ne?
Sakomponēts viss..
viņa iz zīmēta, nu, nez, varbūt no Biedriņa augstumiem- kā no augšas uz leju skatoties. un ļoti patīk kleitiņa. a vispār atgādina annu no zaļajiem jumtiem.
kahi-ar mazo burtu!
Kirara
May 27 2006, 13:08
QUOTE(kahi @ May 27 2006, 11:50)
viņa iz zīmēta, nu, nez, varbūt no Biedriņa augstumiem- kā no augšas uz leju skatoties. un ļoti patīk kleitiņa. a vispār atgādina annu no zaļajiem jumtiem.
kahi-ar
mazo burtu!
Ok, ok, ar mazo burtu!
Tad taa buus Anna no zaljajiem jumtiem 6 gados!
Taa jau tev ir taisniiba. Man iznaaca rudmate taa kaa Anna.
Es vinju saukshu par Annu!!
Tigra2
May 27 2006, 15:56
man liekas, ka rokas ir pārāk nakaronveidiigas, nav izcelti nekaadi apveidi.
Bet buutiibaa interesanti.
Btw. Seja striipaina... vai vinja ir zebru mutants, vai arii tas sanaaca kraasošanas procesā, par stipru iespiežot ziimuli papiiraa. (es ceru uz 1 variantu
)
Kirara
May 27 2006, 16:46
Sviitraina vinja kljuva tikai ieskeneejot. Skeneris visu neredzamo padara redzamu!
Kirara
May 27 2006, 19:38
Un atkal vinja ir sviitrainu seju!
Kaapeec skeners ir tik ljauns?!
Shis ir fanarts no animes Ranma 1/2. Taa ir domaata Shampoo.
Un arii shkjiibi iznaaca..ATKAL!
Keydan
May 27 2006, 20:35
Formas man jau patik! Turpini zimet!
Kirara
May 28 2006, 15:11
Tik maz komenteejumu?
Nu lai buutu, bet sho gan veerteejiet vairaak, jo gribu peec tam izkraasot bez kljuudaam.
Velnmeitene.
Hehe, jaukā velnmeitene..
Kārtējo reizi šķībums, bet nu ok. Vajadzēja tev viņai astīti piezīmēt!!
Kirara
May 28 2006, 19:36
Es jau taa domaaju, ka vajag asti, bet kad uzziimeeju neizskatiijaas labi.
Vai vairaak kljuudu nav?
Komenteejiet, veerteejiet vairaak!
cmuki
man patiik pieeeja lietaam.
Kirara
May 28 2006, 19:48
Vai tad shajaa darbaa nemaz nav kljuudu?
Shodien jau gribu pilniigi visu izlabot!
Piem. izskataas, ka manam darbam peedas ir mazaakas par galvu, vai ne?
Tigra2
May 28 2006, 22:57
viņa ir šķība.
Ja krāso tad no sākuma viņu iztaisno. Bet tas tā.
Vairāk būtisku kļūdu neredzu.
nu nez es godiigi sakot taadas buutiskas kljuudas neredzu,manaa uztveree kjermenis vareeja buut sievishkjiigaaks...tehnika jaapiesliipee.(bet tas parasti naak ar laiku taa ka veel paaris meen un taa jau buus daudz labaaka)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.