Kirara
Jun 14 2006, 23:50
Galvas formai vaina? Var jau buut.
Es ziimeeju savu naktskreklu un kaadreiz man bija taadas biziites un zakju miikstaas mantinjas man maajaas ir arii chupu chupaam.
Iskatās ka zaķīts nomiris!
Karamele
Jun 15 2006, 10:17
heh,smuks natskrekls kirara!
tad jau sanāk ka zīmeji sevi naktskreklā...bet darbs ir tīri labs ja neskaita to galvu leikas viņa ir par lielu...
Keydan
Jun 15 2006, 10:34
Labs darbiņš. Bet galva manuprat ir pargaru.
Kikyou
Jun 15 2006, 13:32
Kāaaa man patīk šitie darbi. Tā nedaudz uz šausmeni velk. ^^ Piemīlīgs.
Kirara
Jun 15 2006, 13:48
Hmm..shausmene gan. Taa esmu es beerniiba (tikai tad man nebija taads naktskrekls) naktii, kad savajadzeejaas iet uz tuoleti un taas shausmas ir, ka ma bija bail no tumsas.
Dead Star
Jun 15 2006, 15:51
Nepatīk divas lietas - pārlieku lielā galva un tas,ka nevar saprast,vai bija domāts,ka viņa stāv uz pirkstgaliem,vai tas tā nejauši.Aaa bet zaķis gan labais
un kopumā tīri normāli jau ir sanācis
lAAcis
Jun 15 2006, 15:56
Atgaadina manu siiko maasu, tikai vinja bija pidzama un viņa baidiijaas no poda, ne tumsas (arii tagad veel nedaudz baidaas
)
Podā dzīvo breismonis, kas sņāc, ja tur iekakā un norauj ūdeni.
Tierra san
Jun 15 2006, 19:24
Man patiik. Nosaakuma nevar pamaniit ka vina ir skiiba, tikai ja ieskataas iekshaa. Man tikai galva liekas mazliet jociiga, bet paareejais ir super.
Kirara
Jun 17 2006, 18:35
Shodarbu es ziimeeju maajaa kura nav pabeigta. Tajaa iekshaa nebija meebelju, jo es veel tur nepaarvaacos un taapeec man nebija eesrti ziimeet un, ja man nebija eerti, tad arii darbs nevareeja tik labi iznaakt.
Kljuudas tur ir daudz:kleita, galva un man veel kkas tajaa darbaa traucee.
Edit: es tikai tagad pamaniiju, ka man acu ziiliites truukst.. ~_~
Karamele
Jun 17 2006, 18:36
kļūdu daudz bet cmuki
Tās krāsas izskatās ļoti smuki saskaņotas! ('',)
man ļoti patīk meitenīte (seja, mati, austiņas un čībiņas)
Kleita gan tāda baigi stīvā! Un kājām, kur potītes, vajadzēja būt bišķi tievākām.
Tomēr zīmējums diezgan kawaii! (^.^)
Tierra san
Jun 17 2006, 20:25
Man patiik taas chiibinas, vieniigi man liekas ka vinas vareeja buus mazliet lielaakas. Man liekas shausmiigi diivains acu skatiens ja nav acu ziiliites.
Man nepatīk ka ir lilā acis.Bet tāpat ok!
Tigra2
Jun 19 2006, 00:03
ahh, ja vien galva nebuutu 1/4 daļa no ķermeņa kopējā garuma.
Bet kopumā izskatās jauki, man nesimpatizē vien proporcijas.
(tas, ka nav potīšu raksturīgs daudziem anime, piemēram, shaman king, paskataas kaads uz annas kaajaam)
gaidu naakošo
Kikyou
Jun 19 2006, 08:31
QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 23:03)
ahh, ja vien galva nebuutu 1/4 daļa no ķermeņa kopējā garuma.
Nē nu, ja viņa ir bērns, tad īstenībā var... Jo chibi ķermenis sastāv no trīs galvām, tā kā četras galvas ir normāli.
A man patīk. Man īpaši tur garums utt utt netraucē. Patīk kā izkrāsots. Un meitēns ar piemīlīgs. A kāda vaina lillā acīm? o.ō
P.S. Tigra! Nenoliec SK! ;o;
Man liekas ka nepiestāv.UN vēl kas acīm nau acu zīle.
Tomoko
Jun 22 2006, 21:52
Pirmspēdējais piemīlīgs... ^^ Ka-wa-ii~~! Ir jau dažas kļudas, bet man tik un tā patīk..
Pēdējais arī smuks, man baigi čībiņas patīk.. un man patīk tā pūka/kažociņš pie kleitas.. ^^
QUOTE(sasuke @ Jun 19 2006, 20:26)
Man liekas ka nepiestāv.UN vēl kas acīm nau acu zīle.
Nēesi tāda egoiste
Daudzi mākslinieki mēdz zīmēt acis arī
bez zīlītēm.(piem. kad tiek attēlots anime robots (kas piem. cilvēkam līdzīgs) vai piem. Persokoms (xD))
Heh, gribētos lai kleita būtu tāda dzīvāka.... vairāk sīkas detaļiņas ieliec tajā... Un par citām kļūdām tu noteikti zini manas domas, jo tās daudz skandinu.
Keydan
Jun 22 2006, 23:08
Pameiģini uszimet kautko cita staja... vai stila... VAI PAT ZENU!!!
Kikyou
Jun 23 2006, 11:28
QUOTE(Keydan @ Jun 22 2006, 22:08)
VAI PAT ZENU!!!
Ir darīts; paskaties pāris lapas atpakaļ.
Un Ayu ir taisnība, nevajag vienmēr acu zīlītes.
Cmuki, bet to, ka progresee es gan nemanu, labi a pirmajiem paara ziimeejumie ir progress, bet peec tam visi vairaak vai mazaak vienaa liimenii ir....
Kirara
Jun 24 2006, 14:56
Te man ir darbs ko ziimeeju liigo vakaraa kad gaidiiju saulleektu..
Centos ziimeet tabletu uz taa datorgaldinja un kreesla kaajas+ritenji man galiigi neiznaaca.
Arii galdam ne..
Keydan
Jun 24 2006, 17:15
Jau ir sžuets un tas ir progres! Viena kļuda: Meitene 2D un viss cits ir 3D!
Janots
Jun 25 2006, 01:09
aha, meitene nu taada taada. kaut kaa lociitavas nepatiik, un peedas & plaukstam parak mazas. sizets man patiik
Ko viņa domā?Kā rīkoties ar tabletu?
Kirara
Jun 25 2006, 20:37
Jā, kā rīkoties ar tabletu..
Par plaukstām un pēdām es piekrītu.
Hehe, tu arī Jāņos zīmēji? Indeed!
Jā, sižetnieks man arī patīk.
Meitenei gan ir daudz proporcijas kļūdas, bet ēnojums OK.
Ā un zīmējums jau ir sarežģītāks, tas labi! Progresē tu mums te.. prieks par to!
Atvainojos ka es vēl rakstīju bet...Super man patīk seja un pozu ir grūti uzzīmet cool!
Tomoko
Jun 26 2006, 23:40
WoooW..šitik detalizētu darbu es nevarētu uzzīmēt.. viss ir labi uzzīmēts! es domāju, ka sīkumos nevajag iedziļināties!.. ^^
Progress!!
Kirara
Jun 26 2006, 23:52
Paldies!
Centos tieshaam detalizeeti ziimeet un prieks, ka jums patiik sizhets!
Kirara būs čībī kolonija!!!
skaisti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kirara
Aug 24 2006, 20:33
Un ar lielaam mociibaam (kaut arii nekas iipashs jau neiznaaca), es uzziimeeju pirmo nopietno darbu Corel painteraa ar tabletu!
...un vispaar beidzot piegaaju pie datora
Lūūūdzu vērtējiet!!!
Taison
Aug 25 2006, 00:12
khe.. smuks chibiks
tik viena nepilniiba... taa kaaja kas atrodas taalumaa, vinjai nevajadzeetu buut iisakai nekaa tai kas tuvumaa???
Keydan
Aug 26 2006, 00:41
3 gadus šeit neka nebija un BAM zimejums!
Ja tas ir viens no pirmiem eksperementiem tad B+. Citad C-!
čībī?ļoti skaisti!tev labi padodas
Cowkiller
Oct 22 2006, 09:32
Finaly, I have found my prey...
CoW no offens but ur
dead!
Un te, peec bezgala gara laika naak mans naakoshais darbs!
Lady Lady Bird!! Lai arii kaa man nepatiktu kukainji, man ienaaca ideja uzziimeet sho:
Es gandriiz vai neziimeeju un neskatiijos anime tik ilgi kopsh mans peedeejais posts bija shajaa forumaa.
Zin', ka īstenībā nav ne vainas. Lai gan nothing special, darbs nav arī slikts. Šķiet, ka tev ar zīmuļiem iznāk vislabāk.
tā meitene kas sēž pie datora.... man liekas ka pēdas par mazu, varbūt viņa ir litlle foots, kakls par garu, 'varbūt žirafēnijas vaina, datora monitors tāds jocīgs, galds un krēsls arī. nu bet kopumā smuki. pamācies labāk priekšmetus zīmēt. tad būs arī interesantāki zīmējumi.
Kirara
Sep 17 2007, 16:20
Duhh..ilgi neesmu postojusi.
Ne anime stila kaķis.
un..
Tev labi sanaaca meitene.
man patīk tas kaķis..viņš izskatās ļoti laimīgs. ^^ atgādina Garfildu, pat ļoti.
otrajās bildē zāle gandrīz kā mati...
bet svārciņi sanākuši ļoti mīlīgi.
Kikyou
Oct 23 2007, 16:47
Īstenībā nav nemaz tik slikti, ņemot vērā, ka tev ir 11 gadi un tu nemaz tik ilgi nezīmē. :x Man patīk otrais.
Tomoko
Oct 23 2007, 22:48
lol, es savos 13 gados neko šādu uz datora uzzīmēt nevaru XD
Kirara
Oct 25 2007, 11:47
QUOTE(Misa @ Oct 23 2007, 14:43)
man patīk tas kaķis..viņš izskatās ļoti laimīgs. ^^ atgādina Garfildu, pat ļoti.
otrajās bildē zāle gandrīz kā mati...
bet svārciņi sanākuši ļoti mīlīgi.
Garfilds?? Ja tu tā saki....tas tiešām ir Garfilds!
Paldies par jaukajiem komentāriem!!
Tigra2
Oct 25 2007, 14:01
Saldējums ._. Es to kaķi varētu novākt un atņemt tam saldējumu. XD
Man jau tavi zīmējumi patīk. It īpaši otrais. Iemesls kāpēc tas izskatās tik piemīlīgi - tavs tiešais skatījums uz dzīvi, nesabojāts ar perspektīvu :3
Tā tik turēt.
Kirara
Oct 25 2007, 18:44
Par kefīru es tev piekrītu Tigra..
...bet vairs neatceros, kas īsti ir perspektīve?? °_°;
Nu tas ir tā kad tu skaties uz kādu ainavu un priekšmetu izvietojumu un tas kas tev ir tuvāk tas ir lielāks un tas kas tālāk mazāks. Nav jau īstais apraksts par perspektīvu , toties ir paskaidrots ar cilvēka vārdiem.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.