Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In Trust we trust.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Ayumi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Nyuuuuu, Me beidzot skeneri dabūja. (kā redzat)
Well, zīmēts uz parastās A4 lapas, parasts zīmulis, vērtējiet, no kritikas nebaidos.
Darbi naf pabeikti, es tos vel ar photoshop apstrādāšu. (tākā nepiesienās ka ēnojuma nav biggrin.gif un vel daudz kā cita tongue.gif )
Zīmēju kādu pusgadu.
LeoR
Smuki smuki, man jau patiik shaada stila anime ziimeejumi! Visvairaak patiitk 2. un 3. ziimeejums, nevaru izskirties kursh iisti, abi liekas tik vienaadi laugh.gif . Plecus tikai vajag nedaudz palabot 2. un 3.
Psycholog
Ljaudis, nu bet tomeer...pirms postojat kautko te iekshaa, taas paliigliinijas visas vareetu tomeer nodzeest...
Tas vienkaarshi traucee uztvert darbu kopumaa...
Un PAT ja jums maajaas nav nevienas pashas dzeeshgumijas, tad vismaz njemiet talkaa photoshopu...tur juus ne tikai vareesiet nodzeest visas liekaas liinijas, bet arii izcelt visas svariigaakaas un ja jums pietiks pacietiibas - pat smuki izkraasot...
Tak Dieva deelj...
Kenshin
pirmais ir smuks^^man kaa nelietprateejai nu ljooti patiik biggrin.gif aha, plecus 2ajaa un 3ajaa gan bikiit vajg palabot, citaadi bishinj uzrauti izskataas...aber paliigliinijas- lai tak redz kaa ziimeets^^
Ginji
baigi labi ...godiigi sakot nav ko kritizeet..
1st pats labaakais
Kaede
Ļoti jauki zīmējumi! Man ārkārtīgi patika! Tu labi māki uzzīmēt meitenes seju!!! wink.gif
Tomoko
Aii ku smuki... smile.gif 3. Da best! Man baigi patiik mati.. Un manupraat pleciem nav ne vainas.. Liec veel, VEEL!!
Sushi
Njaa, nu ziimeejumi ir ljoti labi. Gaidiishu, kaadi tie bus peec Photoshopa apmekleejuma. smile.gif Hmm... nu peedeejie ir mazliet smukaaki, nekaa pirmais.
Bet lai paligliinijas paliek, jo vinja shos darbus veel nav pilniigi pabeigusi, taa kaa... rolleyes.gif
Bet man kkaa neticaas, ka ziimeeji pusgadu...
edg
Pirmais patiik vislabaak. Tajos paareejos nav bish kruutis par lielu?
Sushi
Man shkjiet, ka kruutis nav par lielu, bet gan nedabiigi izspiedushaas.. Tikai tagad pamaniiju. rolleyes.gif
Kazuki
pirmais ir vislabak sanaacis. tiesa 2. un 3. jaapielabo pleci un kruutis, bet kopumaa man patiik.
Ayumi
Kad būs laiks, izlabošu krūtis un plecus (ļoti iespējams, ka šodien)
Bet man kkaa neticaas, ka ziimeeji pusgadu...

Bet tā ir. Paprasi kādam lieciniekam. biggrin.gif
3. Da best! Man baigi patiik mati.. Un manupraat pleciem nav ne vainas.. Liec veel, VEEL!!

Vispār tiko atcerējos ka plecus tādus tīšām veidoju. Bija doma, ka tāda jaka, ar polsterētiem pleciem.
Tu labi māki uzzīmēt meitenes seju!!!

Lieta, pie kuras esmu specializējusies visvairāk.
Kikyou
Oho! Kopš festa tavi zīmējumi ir uzlabojušies! O.O
Tu zīmē daaaaaaudz labāk nekā es zīmēju 1 ar pus gadu atpakaļ (sou sou, es kādus 2 gadus zīmēju).
Pirmais ļoti patīk... Laikam tas tāpēc, ka man slikti iet ar pozām dažādām. x_x
Ghoul
Oh shit, ja godiigi sakaumaa skatiijos uz tavaam ziimeet prasmeem diezgan skeptiski, bet nee ir labi, pat ljoti labi smile.gif taa tik turpinaat smile.gif
Ayumi
ok ok, jaunākais, ko šodien uzmeistaroju. tongue.gif
image
un, ne-tik svaigie-
image
image
Viens ko arī šodien veidoju, saucās ''Ayumi un zirneklis''
image
Chibi zīmēšana man gan so-so. =__=
Kikyou
Ok, tu officiāli zīmē labāk nekā es. =/

Ļoti patīk tas 3. CC fanarts, ne? XD
X_Kamui
Nja tiešaam labi darbi^^
Ayumi tev tos darbus vajag izkrasot, tad tie izskatiisies vel labaak rolleyes.gif
Ayumi
QUOTE(-Kai- @ Feb 9 2006, 23:11)
Nja tiešaam labi darbi^^
Ayumi tev tos darbus vajag izkrasot, tad tie izskatiisies vel labaak rolleyes.gif
*

Gan jau, gan jau biggrin.gif
Kikyou, ko tu! You have the cutest drawingz in this forum biggrin.gif Tavs pēdējais ir super. wink.gif
Jā, 3-šais patiešām ir no CC, tik tas ir mans Doujinshi. XD
Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Feb 9 2006, 21:20)
Kikyou, ko tu! You have the cutest drawingz in this forum biggrin.gif
*

Cute ta cute, bet nekas cits tur arī nav. :/
Katrā ziņā, ieskenē vēl šo to, ok? :3 Tā lai man vēl būtu par ko panīdēt, haha. XD
Sushi
Sushi arii grib skaneri... sad.gif
Ayumi, ljoti smuki peedeejie darbi. It iipashi man patik tas otrais no jaunajiem! Respect tev! Esi labi pastraadaajusi. Taatad- gaidu izkraasojumus!!! biggrin.gif
Pinky
teiksim taa, visi izskataas pusliidz perfekti. smile.gif
Ayumi
QUOTE(Pinky @ Feb 10 2006, 01:29)
teiksim taa, visi izskataas pusliidz perfekti. smile.gif
*

Lol. man vienmēr viss ''puslīdz perfekti'' izskatās. biggrin.gif
Tiko apjēdzu ka uz Photoshopa nemaz neprotu tik labi krāsot (crapz) nu nez, intresanti būtu ja atļautu kādam specim aizņemties kādu no maniem darbiem un izkrāsot? (ja ir gribēšana) Ko sak?
edg
Man jau tavs pirmais ziimeejums atgaadinaaja kaut ko no Lion King, un, kad ieraudziiju taas kjepas...
Man ljoti patiik ziimeejums ar maati un meitu un par zirnekli.

Kikyou, tas, kaapeec tavi ziimeejumi ir veselaam klaseem augstaak par ayumi ziimeejumiem (piedod, ayumi) ir to detalizaacija. Tie ir nevis skices, bet kontuureeti, izkraasoti un visaadi citaadi pabeigti ziimeejumi. Vismaz man patiik tieshi tie no taviem darbiem. Taapat arii tavos skiceetajos darbos chibi emocijas ir daudz izteiktaakas un aizkustinoshaakas (piedod veelreiz, ayumi). Kaa arii sizhets tajos ir fantastisks (es jau eju kaktaa, ayumi).

Tajaa pashaa laikaa ayumi darbi tieshaam ir paaraaki par pierastajiem kropliishiem (nee, taa NAV reference).
Ayumi
QUOTE(edg @ Feb 10 2006, 03:02)
Man jau tavs pirmais ziimeejums atgaadinaaja kaut ko no Lion King, un, kad ieraudziiju taas kjepas...
Man ljoti patiik ziimeejums ar maati un meitu un par zirnekli.

Kikyou, tas, kaapeec tavi ziimeejumi ir veselaam klaseem augstaak par ayumi ziimeejumiem (piedod, ayumi) ir to detalizaacija. Tie ir nevis skices, bet kontuureeti, izkraasoti un visaadi citaadi pabeigti ziimeejumi. Vismaz man patiik tieshi tie no taviem darbiem. Taapat arii tavos skiceetajos darbos chibi emocijas ir daudz izteiktaakas un aizkustinoshaakas (piedod veelreiz, ayumi). Kaa arii sizhets tajos ir fantastisks (es jau eju kaktaa, ayumi).

Tajaa pashaa laikaa ayumi darbi tieshaam ir paaraaki par pierastajiem kropliishiem (nee, taa NAV reference).
*

Lol edg, tur tāda māte neuzdarbojās biggrin.gif stāsts ir par meiteni un zirnekli biggrin.gif
Vienkāršāk sakot, mani zīmējumi ir pavisam prasti wink.gif Ir ok, uz photoshopa es krāsot neprotu, un kā jau teicu, zīmēju pusgadu. biggrin.gif Kikyou tavējie ir labāki.
Sushi
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 01:11)

Tiko apjēdzu ka uz Photoshopa nemaz neprotu tik labi krāsot (crapz) nu nez, intresanti būtu ja atļautu kādam specim aizņemties kādu no maniem darbiem un izkrāsot? (ja ir gribēšana) Ko sak?
*

Es gribu kko pameegjinaat... man patiik paarveidot darbus.. smile.gif
Ayumi
Es gribu kko pameegjinaat... man patiik paarveidot darbus.. smile.gif

Ja proti apieties ar photoshop tad vari jau pameiģināt...

Kikyou
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 00:11)
*

OMG! -^_^- Kikyou drīkst? Kurējo?
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Feb 10 2006, 17:30)
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 00:11)
*

OMG! -happy.gif- Kikyou drīkst? Kurējo?
*

ou! tev labi padodas uz photoshopa kraasot. es gribeetu redzeet ka tu shos apstraadaa. biggrin.gif Nem kuru gribi, vispaar man vaig senseju photoshopam biggrin.gif (man vienmeer senseju vaig biggrin.gif )
Ghoul
huh.gif woooo, shie ir ljoti labi, tik tieshaam labi, pozas arii labas, taa tik turpini, taa tik turpini smile.gif
Sushi
Hmm.. nu pretstats Ayumi idejai par sho ziimeejumu, bet, kaa jau teicu, man patiik paarveidot!! biggrin.gif
image
Dazhaas vietaas bija gruuti saprast, kas tur ateelots, bet nu taa... unsure.gif
edg
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 06:50)
Lol edg, tur tāda māte neuzdarbojās biggrin.gif stāsts ir par meiteni un zirnekli biggrin.gif
*

Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis
Ayumi
Intresanti sushi. wink.gif Pretstats ir, bet man patīk biggrin.gif
Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis

Gomen, pārpratu. biggrin.gif

btw, redzu ka sushi ir sapratusi manu domu. Māte un meita, kas attēlota ziemā. Nju prikols bija tāds ka meiģināju attēlot sevi ar mammu, spikojot nedaudz no shejienes -
image
Kikyou
Hmm. :3

image

Par krāsām īsti nezināju kādas ņemt. Ā un, pārtaisīju džemperi par mēteli, ehehehe... ._.'
sandzi
tev labi sanaca vinu pabeigs tiri smuki biggrin.gif:D man patik biggrin.gif:D
Ghoul
wooo ir labs kikyou, vareetu sarunaat, ka tu kaadreiz kaadu mnau ziimeejumu izkraaso? smile.gif
rebel
wow,nju ayumi-kikyou kopdarbs ir sanaacis vnk *taa maartinja riitinja kustiiba, bucha gaisaa,nu,juus jau zinaat XD* !
Tomoko
Eu, te jau vareetu animi/mangu veidot! Uzziimeets labi, bet izkraasots izskataas vispaar briinishkjiigi! smile.gif Lielisks "koprazjojums" (kaa atljaavos nosaukt)
Sushi
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 20:22)
Intresanti sushi. wink.gif Pretstats ir, bet man patīk biggrin.gif
*

Khe khe, paldies!! biggrin.gif

Kikyou, kaarteejais otaku zefiirs tev! smile.gif

Njaa.. iisteniibaa interesanti shitaa paveerot.. piem, mums ir diezgan atshkjiriigi skilli photoshopaa, kaa arii katrai savaadaaks stils utt... Good, good! wink.gif smile.gif
Ayumi
QUOTE(Tomoko @ Feb 10 2006, 22:28)
Eu, te jau vareetu animi/mangu veidot! Uzziimeets labi, bet izkraasots izskataas vispaar briinishkjiigi! smile.gif Lielisks "koprazjojums" (kaa atljaavos nosaukt)
*

Tikai tad cūkas lidos biggrin.gif

Jaunākais darbs, kuram daudz kļūdu, kuras pati redzu.
image
*CRAAAAAPPZZZ* ph34r.gif
edg
Monstraali smuki! Kljuudas ir nieciigas, aciis nekriit. Shii bilde man ljoti patiik.
Ayumi
QUOTE(edg @ Feb 17 2006, 21:34)
Monstraali smuki! Kljuudas ir nieciigas, aciis nekriit. Shii bilde man ljoti patiik.
*

paldies, paldies ^^

Šeit mani pēdējie divi -
image
image
ehh, jāsāk džeki beidzot zīmēt. dry.gif
manprāt atkal kautkas ar proporcijām naf ok...
Tomoko
Heyyyy, tas Naruto vispaar taads.. cute! ^___^ Un taa ieprieksheejaa meitene arii smuka! Arii taa kas ir izdzeesta/vaaji ieziimeeta biggrin.gif
Kikyou
Mm, vispār jau es neesmu redzējusi kādu tavu ne-chibi zēnu. Uzzīmēsi tādu kārtīgu bishounenu? XD

Proporcijām nav ne vaina. Vismaz es neredzu. Man liekās pirmajam labā (no šīs puses skatoties - kreisā) roka varbūt neeeedaudz par garu sanāk, bet tas man kaut kā vienalga. Māku redzēt cauri kļūdām. Bet vispār smuki.

Otrs vienkārši - SO TRUE. XDD
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Feb 22 2006, 00:41)
Mm, vispār jau es neesmu redzējusi kādu tavu ne-chibi zēnu. Uzzīmēsi tādu kārtīgu bishounenu? XD

Proporcijām nav ne vaina. Vismaz es neredzu. Man liekās pirmajam labā (no šīs puses skatoties - kreisā) roka varbūt neeeedaudz par garu sanāk, bet tas man kaut kā vienalga. Māku redzēt cauri kļūdām. Bet vispār smuki.

Otrs vienkārši - SO TRUE. XDD
*

Jā, es ar pa to kreiso roku aizdomājos. Hmmm, bishi ph34r.gif esmu jau meiģinājusi zīmēt, bet šķiet ka tagad ar skeneri man labāk veicās zīmēšanā XDDDD
Oh YEAH! naruto chibi ir ĻOTI PATIESS! biggrin.gif (gribu sev tādu džīvu, mājās tongue.gif ) Un es vnk nevarēju iztikt bez tā - Die sasuke Die XD
murasaki
ljoooti patiik tie, kas virs "ayumi un zirneklis" ja veel darbi, luudzu liec iekshaa! un tie pirmie arii man patiikaas, ir dazhas nepilniibas (tie pashi pleci), bet taa - super. patiik sejas. biggrin.gif
baseboalbatboy
NJaaa kaut es taa maaceetu ziimeet meitenes tad par manu mangu man nebuut jaauztraucaas....baigi forsh tas naruto tongue.gif
Ayumi
QUOTE(baseboalbatboy @ Feb 23 2006, 18:59)
NJaaa kaut es taa maaceetu ziimeet meitenes tad par manu mangu man nebuut jaauztraucaas....baigi forsh tas naruto tongue.gif
*

Kaut es džekus mācētu zīmēt biggrin.gif līdz mangai gan man vel tāls ceļš... dry.gif

Ehh, naf jēgas te kautko likt, bet ok
image
Fanarts, kā redzat.
Meiģināju kautko biš gotisku uzzīmēt, nu nez nez
Kikyou
Zilas debesis nerada īpašu gotiskuma sajūtu. XD Un labi vien ir.

Bet vispār... ĀAAA! SHANA! ^___^
Tev tiiiik superīgi šitais iznāca... ;-; Es to fonu īsti nesaprotu, kas tur ir, bet no tā, ko es redzu - smuki.

Šitais man atgādina... Kaut gan es esmu uberākā SnS fane, es labi ja divus vai trīs fanartus esmu uzzīmējusi. Kaut kas jādara lietas labā. >.<
Sushi
Njā... gotiskuma efekts panākts nav, bet kawaiiguma efekts gan ir! happy.gif
Ayumi
QUOTE(Sushi @ Mar 1 2006, 19:09)
Njā... gotiskuma efekts panākts nav, bet kawaiiguma efekts gan ir! happy.gif
*

Shit, es vnk neprotu zīmēt gotiski biggrin.gif

Mans jaunākais darbs - pink cutie.
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.