QUOTE(Tigra2 @ Apr 17 2006, 16:18)
ļoti skaists gars...
tik tāds jautājums tas ir labs vai ļauns.
Ja ļauns, tad tas nav gars, bet kautkaads oni-paveids, jo peec naaves cilveeku garaa ir atspoguļotas viņa true-colors.(tāpēc arī peecnaaves dziive cilveeki nevar atrast savus radus, jo izskats lielaakajaa daljaa gadiijumu ir mainiijies radikaali(es laikam braucu oftopicaa))
Ja labs, tad super labs gars, jo tik skaisti var buut vien svētie.
(superdarbs Ayu, ar nepacietiibu gaidu tavu mangu)
Paldies. Redzi, šai Ayai (kā nosaucu viņu) ir mistiska personība. Ir domāts ka viņa vispār ir tāds...nez.... itkā iesprūdis laikā čars. Pagrūti paskaidrot, tjip viņa ir gan ļauna gan laba. (mangā varēs redzēt) Un paspoilerošu ka šāda viņa kļuvusi dēļ salaustas sirds... Nevaru pati noteikt kas viņa ir
gars vai unknown alien XD
Pakkun, tiesa ka man pa tiem stiliem... tas var likties muļķīgi, bet es kad krāsoju savus darbus, neiezīmēju viņus.... un kā redzat - tādi dīvaini iznākuši, tie darbi.
Varu gan pateikt ka tik drīz pirmo volume un chapter nesagaidīsiet, ņemiet vērā ka esmu maza iesācēja, nevaru mangas chapteri katru nedēļu izdot.
Liela ķēpa būs ar ainavām etc -
D.N.Angel manga. <= kautkas šāds man sagādās uber problēmas, es ceru ka pie
kautkā tāda līdzīga nenoņemšos kādu ilgu laiku
Vel man veljoprojām sagādā grūtības čarus sarežģītākās pozās uzzīmēt. (kur nu vel rokas dažādākajos leņķos etc ) Škrobe ir, bet es neatkāpšos no šitā mērķa.
EDIT:
Velviens čars. Džesika. Šoreiz - ne tik centīgi izveidots, jo pret rīta pusi manas smadzenes jau bija atrubijušas...
Vismaz var redzēt kā viņa izskatīsies, ar to jums pilnībā pietiek XD
EDIT2: FK! palika neizkrāsota roka......ehh, ignorējiet to ^^'