Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In Trust we trust.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Erik4xp
Tā kleitas apakšdaļa izskatās pēc akmens zilā krāsā un izspiežas neizdevušās sikces daļas... Līdzinās pēc daža laba manējā darba pirms apstrādes ar datoru[ar vairāk nekā 2 rokām un kājam]... laugh.gif
Tēls ir ļoti pozitīvs un strauji uzlabo garīgo... biggrin.gif
edg
QUOTE(Erik4xp @ Mar 10 2006, 21:32)
Tā kleitas apakšdaļa izskatās pēc akmens zilā krāsā
*

Kleita gulst uz akmens, taadeelj taada raadaas.

P.S. Vai mans latvieshu valodas lietojums nav vienkaarshi vieds? laugh.gif

Ak, jaa, manupraat, tev vissmukaak padodas pieaugushas sievietes.
LeoR
Hmm, loti smuki, bet nu ir dazhas lietas, kas man liekas, ka vareeja buut savaadaak. Piemeeram sejas dala zem aciim ne tik gara un kaklas mazliet shauraaks, bet nu tas taa...
Ayumi
QUOTE(LeoR @ Mar 11 2006, 01:05)
Hmm, loti smuki, bet nu ir dazhas lietas, kas man liekas, ka vareeja buut savaadaak. Piemeeram sejas dala zem aciim ne tik gara un kaklas mazliet shauraaks, bet nu tas taa...
*

Jā. Par to sejas daļu- tā man dažkārt gadās ;P
Ak, jaa, manupraat, tev vissmukaak padodas pieaugushas sievietes.

hehehehe... Paldies. edg, tu mani iedvesmoji izveidot šīs meitenes pieaugušu variantu tongue.gif
Tēls ir ļoti pozitīvs un strauji uzlabo garīgo...

Danke. Es priecātos, ja zinātu ka kāds paskatās uz manu zīmējumu un kļūst priecīgāks ^^
Kikyou
Īiii! Ku sapņains! Visi tie burbuļi! *-*
Laiku pa laikam vienkārši vajag uzzīmēt kaut ko ļoti rozā, ne? :3

Tā vispār smuki. Vienīgais, nav ēnojums. =/
kahi
pēdējā ļoti patīk mati, ka jau vienmēr, fanoju par tiem!!
kaut kur sākumā, šķiet 3.zīm. meitenei uz galvas ir KAUT KAS...kas tas ir?? berete?? man izskatās pēc ledus maisiņa, ko dabū nēsāt uz galvas, kad tevī iedūrusies pilnīgi no kursa nomaldījusies lāsteka!!
Sushi
Aha, tad tas ir tas Pink Cutie, par ko rakstiji! happy.gif Smuki jau smuki, bet vareji piestradat pie fona un kleitas! smile.gif Seja ljoti smukinja!
Ayumi
QUOTE(Sushi @ Mar 11 2006, 21:00)
Aha, tad tas ir tas Pink Cutie, par ko rakstiji! happy.gif  Smuki jau smuki, bet vareji piestradat pie fona un kleitas! smile.gif Seja ljoti smukinja!
*

Yep, yep. Fons - hate that thing sleep.gif' un kleita - hate that thing more, heh, ēnas, šie apģērbu dabiskie kritumi man nepadodas sad.gif
pēdējā ļoti patīk mati, ka jau vienmēr, fanoju par tiem!!
kaut kur sākumā, šķiet 3.zīm. meitenei uz galvas ir KAUT KAS...kas tas ir?? berete?? man izskatās pēc ledus maisiņa, ko dabū nēsāt uz galvas, kad tevī iedūrusies pilnīgi no kursa nomaldījusies lāsteka!!

Rofl, tā domāta miega cepure biggrin.gif lol
Nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh! >< es gribu krāsot photoshop'ā :/ neprotu....pamāciet kādreiz....vel labāk- man viņš nočakarējies biggrin.gif
Ayumi
Holy, dubūltposts jātaisa ō.ō
Anywaiz, here's my new work :3
image
Tie visi trīs chibi esmu es. Man vakar vnk nebija ko darīt cool.gif centos ar tām krāsām būt cītīgāka (neieskenētais ir labāks sleep.gif ) Saucās - ''Mani sapņu chibi'' XD
Sushi
Nu.. izskatās, ka pie darba nav īpaši strādāts, bet es jau nezinu! Pats aizmugurējais Chibi riktīgi smuki sanācis! smile.gif Abi pārējie arī mīlīgi! happy.gif
Man liekas, ka varēji netaupīt zīmuļus un fonu izkrāsot, kā nakts debesis, un zvaigznītes atstāt baltas!
mms61
Nereāli SMUKI!
Tomoko
Kawaii, kawaii! Vismiiljaakais Chibi manupraat ir ar to sirsninju. Cute! :3
Ayumi, es nekas nesapratiishu, kaa tu tik forshi ziimeee... *me depresiiva ielien savaa kastee*
Ayumi
QUOTE(Tomoko @ Mar 26 2006, 17:03)
Kawaii, kawaii! Vismiiljaakais Chibi manupraat ir ar to sirsninju. Cute! :3
Ayumi, es nekas nesapratiishu, kaa tu tik forshi ziimeee... *me depresiiva ielien savaa kastee*
*

Kā var nesaprast? Vnk, paņem cītīgi pazīmē pusgadu, tad kad smadzenes jau izkūpējušas, pazīmē vel nedaudz, līdz vēlamais rezultāts ir panākts wink.gif Es vasarā katru dienu, stundu zīmēju... un vēlamais rezultāts ir gandrīz panākts....
Nereāli SMUKI!

Njā, paldies smile.gif es pati arī esmu nereāla XDDD
Nu.. izskatās, ka pie darba nav īpaši strādāts, bet es jau nezinu

Bet īstenībā ir otrādi biggrin.gif tici man, ne-ieskanētais izskatās daudz labāk...
Ayumi
Damn, sorr par dubūltpostu sleep.gif

Te ir mans jaunākais darbs. Meiģināju taisīt to citādākā stilā nekā es visu laiku zīmēju...Laikam var šķist ka tur ir dažas kļūsas, bet īstenībā tā nebūs XDD btw, šis ir arī veltījums manam tētim dzimenē tongue.gif
image
hmmm, jā acis laikam ir pa augstu, bet iedomājaties ka tas ir tas stils ko centos panākt. XDD
Kazuki
acs manupraat ir biki padaudz uz labo pusi, bet kopumaa baigi smuki, smile.gif
Erik4xp
Njāā ļoti interesants darbiņs... Tikai varbūt pārāk divdimensionāls brīžiem liekas... huh.gif
Kikyou
Man liekās, ka piere ir vainīga, ne acu augstums. XD

A tā vispār smuki. Ar ko krāsoji? Grūti pateikt, vai tas ir ar datoru vai ne...
Sushi
Njaa, man arii liekas, ka piere ir taa mazaa bojaataajinja... Rotaajums zem acs ir ljooooti forssh, man patiik! smile.gif Un acs arii, varbuut jaaa.. bishki pa augstu, bet nu nezinu...
Peec kraasaam un idejas, ljoti smuks darbs! Shis man no taviem tieshaam iepatikaas!

P.S.- starpcitu, starpai starp aci un malu, jaabuut tik lielai kaa acs. To es atceros no Manga Tutorials. smile.gif
Ayumi
QUOTE(Sushi @ Mar 31 2006, 18:08)
Njaa, man arii liekas, ka piere ir taa mazaa bojaataajinja... Rotaajums zem acs ir ljooooti forssh, man patiik! smile.gif Un acs arii, varbuut jaaa.. bishki pa augstu, bet nu nezinu...
Peec kraasaam un idejas, ljoti smuks darbs! Shis man no taviem tieshaam iepatikaas!

P.S.- starpcitu, starpai starp aci un malu, jaabuut tik lielai kaa acs. To es atceros no Manga Tutorials. smile.gif
*

Piere... maita tāda! XD Paldies jums par ieteikumiem wink.gif

Nju tad tā diena ir klāt... *lepni* I present my new job with tablet.... =>
image
my first... God damn, proud if it. <3

EDIT: otrais darbs -
image
''Standing at the rain''
Čars no manas mangas (kurai vel sižets top, bet čari jau taisās)
kahi
pēdējā izskatās, ka meitenei puse galvas nošķelta, nevis to aizklājuši mati (varbūt tāds bija mērķis?) bet pārējais ļoti smuki sataisīts, it sevišķi kleita un fons!
Kikyou
Tas tā izskatās tāpēc, ka tur trūkst līnijas.
Jēei, Ayu tagad ir tablets~! Nu tu mani sapwnosi visās iespējamās jomās. D:

P.S. Ayu, izmanto layerus. Neprasi kā. Liels bērns - pati māki izpētīt. XD
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ Apr 14 2006, 13:43)
Tas tā izskatās tāpēc, ka tur trūkst līnijas.
Jēei, Ayu tagad ir tablets~! Nu tu mani sapwnosi visās iespējamās jomās. D:

P.S. Ayu, izmanto layerus. Neprasi kā. Liels bērns - pati māki izpētīt. XD
*

sapwnosi?

XDD neprasīšu, pati sameklēšu, XDDD

te tāda paniekošanās pa paint'u -
image
Kirara
Zods ir par spicu, mati un apģērbs ir vnk burvīgi uzzīmēti.
Sushi
Pirmajā zīmējumā ar tabletu diezgan smuki tā meitene uzzīmēta! happy.gif
Otrajā zīmējumā, piekrītu par galvu Kahi, nu ir tāda jocīga. Toties krāsas ļoti smukas, pat ļoti smukas. Bet man neizskatās, ka viņa būtu lietū.. nez, pārāk nemanāms tas lietus..
Pēdējais- nu, man patīk. Tāds bišķīt bērnišķīgs (pēc krāsām), bet ir labs. smile.gif
edg
Man gan kraasas ljoti patiik peedeejaa.
Ayumi
QUOTE(edg @ Apr 14 2006, 22:01)
Man gan kraasas ljoti patiik peedeejaa.
*

tnx, edg.
Zods ir par spicu

Ja? man gan šķiet ka ir ok, bet tnx.

ok, viena skice ar charu no manas topošās mangas - Danielu
image
paint,paint, paint
Kirara
Kaa man patiik!
Pakkun
ak dievs, peedeejais vnk DIEVIIGS, man patiik skices!
Ayumi
QUOTE(Pakkun @ Apr 16 2006, 01:10)
ak dievs, peedeejais vnk DIEVIIGS, man patiik skices!
*

Paldies, pakkun, Kirara ^^

Šis ir izkrāsotais variants (Kikyou, es pielietoju layerus wink.gif ) bet man vel jātrenējās sad.gif
image
Kirara
Nu izkraasotais darbs man mazaak iet pie sirds. Pamaniiju ka viena acs ir taadaas kraasaas izkraasota un otra savaadaak.
Ayumi
QUOTE(Kirara @ Apr 16 2006, 18:30)
Nu izkraasotais darbs man mazaak iet pie sirds. Pamaniiju ka viena acs ir taadaas kraasaas izkraasota un otra savaadaak.
*

Tās acis pieder pie mangas story daļas tongue.gif

Man apnikās krāsot s...gi un es nolēmu trenēties cītīgāk -
image
Velviens čars no manas mangas, neko nespoilerošu happy.gif
Redzu kļūdas apģērbā, matos un pie kakla, bet man patīk.
Kirara
Shis gan iznaaca ljoti labi!!!!
Dead Star
Ļoti patīk kā iznākušas acis (tiešām smuki , manuprāt ^^ ),arī krāsas apģērbam un matiem tādas mierīgas,šur tur vēl ne līdz galam vēl izkrāsots, nu jā un labajai rokai apģērba krokām kaut kas ne tā .. Mani komplimenti arī matu krāsojumam un ēnojumam happy.gif
Tigra2
waaj, cik smukiņa meitene un džeks, šoreiz nav bezemociju lelles(nee, tavi darbi nav slikti, tikai manuprāt acis ichiban taisetsuna detaļa, tāpēc tām jābūt dzīvām), bet gan visai mīļa un jautra meitene un seksīgs puisis.
Tagad Ayu, vari sevi atzīt par dievu - tu radi dzīvību! biggrin.gif
Pakkun
bljin, taa peedeejaa meitene - kawaii desu!!! uztaisi kko ecchi tongue.gif
Ayumi
QUOTE(Pakkun @ Apr 16 2006, 22:55)
bljin, taa peedeejaa meitene - kawaii desu!!! uztaisi kko ecchi tongue.gif
*

Oki. Būs. Bet biš vēlāk wink.gif
seksīgs puisis

Bishounens~~! wub.gif
Tagad Ayu, vari sevi atzīt par dievu - tu radi dzīvību

YEAH, adore me ^^
Kirara, Death Star uc. tnx ^^

Ieskenēju vienu darbiņu, izkrāsoju uz photoshop'a.... vērtējiet -
image
Aya. Atkal čars no manas mangas (man šī lieta sāk iepatikties XD) jau iepriekš pasaku - undeath čars, nereāli tieva tapē ka ir būtībā gars.

EDIT: Bjin, kimano apakša ir s.dīga sad.gif
LeoR
Nu jaa, superiigi darbi, peedeejais man loti patiik, tik zheel, ka tiem iepriekshaeejiem liinijas nav nostraadaatas liidz galam.
Pakkun
a kapeec jaabuut obligaati nostraadaatam liidz galam? labojiet, ja kljuudos, bet var tachu buut dazhaadi stili un piesitieni wink.gif
p.s. man liekas, ka ayumi tagad to vien dara kaa seezh photozhopaa biggrin.gif cik taads tablets pikjo? man arii vajadzees iegaadaaties tongue.gif
Kirara
Peedeejais ir superiigs!!!!! Man ljoti patiik tas ka tonji ir taadi (kaa lai to pasaka) liidziigi.. huh.gif
Tigra2
ļoti skaists gars...
tik tāds jautājums tas ir labs vai ļauns.
Ja ļauns, tad tas nav gars, bet kautkaads oni-paveids, jo peec naaves cilveeku garaa ir atspoguļotas viņa true-colors.(tāpēc arī peecnaaves dziive cilveeki nevar atrast savus radus, jo izskats lielaakajaa daljaa gadiijumu ir mainiijies radikaali(es laikam braucu oftopicaa))
Ja labs, tad super labs gars, jo tik skaisti var buut vien svētie.
(superdarbs Ayu, ar nepacietiibu gaidu tavu mangu)
Ayumi
QUOTE(Tigra2 @ Apr 17 2006, 16:18)
ļoti skaists gars...
tik tāds jautājums tas ir labs vai ļauns.
Ja ļauns, tad tas nav gars, bet kautkaads oni-paveids, jo peec naaves cilveeku garaa ir atspoguļotas viņa true-colors.(tāpēc arī peecnaaves dziive cilveeki nevar atrast savus radus, jo izskats lielaakajaa daljaa gadiijumu ir mainiijies radikaali(es laikam braucu oftopicaa))
Ja labs, tad super labs gars, jo tik skaisti var buut vien svētie.
(superdarbs Ayu, ar nepacietiibu gaidu tavu mangu)
*

Paldies. Redzi, šai Ayai (kā nosaucu viņu) ir mistiska personība. Ir domāts ka viņa vispār ir tāds...nez.... itkā iesprūdis laikā čars. Pagrūti paskaidrot, tjip viņa ir gan ļauna gan laba. (mangā varēs redzēt) Un paspoilerošu ka šāda viņa kļuvusi dēļ salaustas sirds... Nevaru pati noteikt kas viņa ir biggrin.gif gars vai unknown alien XD
Pakkun, tiesa ka man pa tiem stiliem... tas var likties muļķīgi, bet es kad krāsoju savus darbus, neiezīmēju viņus.... un kā redzat - tādi dīvaini iznākuši, tie darbi.
Varu gan pateikt ka tik drīz pirmo volume un chapter nesagaidīsiet, ņemiet vērā ka esmu maza iesācēja, nevaru mangas chapteri katru nedēļu izdot.
Liela ķēpa būs ar ainavām etc -
image
D.N.Angel manga. <= kautkas šāds man sagādās uber problēmas, es ceru ka pie
kautkā tāda līdzīga nenoņemšos kādu ilgu laiku sad.gif
Vel man veljoprojām sagādā grūtības čarus sarežģītākās pozās uzzīmēt. (kur nu vel rokas dažādākajos leņķos etc ) Škrobe ir, bet es neatkāpšos no šitā mērķa.
EDIT:
Velviens čars. Džesika. Šoreiz - ne tik centīgi izveidots, jo pret rīta pusi manas smadzenes jau bija atrubijušas...
image
Vismaz var redzēt kā viņa izskatīsies, ar to jums pilnībā pietiek XD
EDIT2: FK! palika neizkrāsota roka......ehh, ignorējiet to ^^'
Kirara
Uuuuu, taa gan iznaaca tik labi! Man tas darbs driizaak patiik.
Ayumi
QUOTE(Kirara @ Apr 19 2006, 17:27)
Uuuuu, taa gan iznaaca tik labi!
*

Domas dalās biggrin.gif

Ok, šodien (tākā biju slima, un uz Jukatanu netiku <__< ) pāris stundas pabojāju sev acis atkal zīmējot.

Fanart -
image
Tā ir Riza, no D.N.Angel wub.gif (wub this awsome girl)
Atkal ir kļūdas bet photoshop'ā trenējos tikai kādu nedēļu (biš vairāk)
Še orģinālais -
image
Riza - pa labi. Otra ir Viņas dvīne (btw) - Risa. Ko varbūt ar kautkad uzzīmēšu.

LIELAIS EDIT :
Švīka pie acīm... nespēju viņu noņemt... HELP >< (kāmēr nēesmu šito DevientArt ielikusi T.T )
Erik4xp
Abnormāli labi... [es nezinu ko nozīmē abnormāli]
Tik acis lielākas vajadzēja skatoties pēc oriģināla...
Vai arī emmm Riza ir nogurusi... laugh.gif
Ayumi
QUOTE(Erik4xp @ Apr 22 2006, 21:02)
Abnormāli labi... [es nezinu ko nozīmē abnormāli]
Tik acis lielākas vajadzēja skatoties pēc oriģināla...
Vai arī emmm Riza ir nogurusi...  laugh.gif
*

paldies. Fanartos nevienmēr fanartam jālīdzinās orģinālam. smile.gif (patiesībā, lielākā daļa to zīmēšanas stila atšķiras...) Hmmm, drīzāk teiktu ka viņa ir sapņaina, ne nogurusi biggrin.gif
Dead Star
Ļoti,ļoti skaists fanarts,manuprāt .. pilnībā piekrītu,ka Riza vairāk izskatās sapņaina - tāds sapņains skatiens kaut kur tālumā.Mjā acis ir uz goda,arī matu krāsojums super happy.gif
Sushi
image
Umm... tas bija jādara?
kahi
njaa, tu jau mums masters fanartos un vispār zīmēšanā! smuki padodas meitenes. un es joprojām uzsveru - krāsas ir galvenais! ja ir sliktas krāsas, tad nava zīmējuma! paldies dievam, šī problēma tevi ir apdalījusi!
Ayumi
Gosh, paldies Sushi ^^
njaa, tu jau mums masters fanartos un vispār zīmēšanā

Dunno, vai gludži masters, bet tnx ^^'
Ļoti,ļoti skaists fanarts,manuprāt .. pilnībā piekrītu,ka Riza vairāk izskatās sapņaina - tāds sapņains skatiens kaut kur tālumā.Mjā acis ir uz goda,arī matu krāsojums super

Paldiesiņš. ^^ Pie matiem gan es vel strādāju sleep.gif' tie tādi ūdeņaini sanāk... Dunno, kāda varētu būt labākā metode krāsojot tos.. huh.gif ... heh, man patīk treniņš XD
Pakkun
ir, ir baigi forshh. nebaidies matu spiidumaa ievilkt konkreetas liinijas happy.gif bet tev vismaz ir savs stilinjsh, piesitiens *virtuaali paspiezh roku*
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.