Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In Trust we trust.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Asuka
darbā uzraiz pamanāmas ir meitenes acis. skaistas. darbs velk uz sadisma pusi.. vienīgā roka ir izdevusies ļoti labi. mati arī smuki. tā turēt. būtu interesanti apskatīties, kā arts uztaisītu lineart no tava darba. smile.gif
Ayumi
Te jau bija mēģinājums uztaisīt line art. Zaļās svītras visu jauc.

Okai, iedošu Artam, redzēs kas iznāks tongue.gif.
Nesamazināšu attēlu, man slinkums.:<
Arts
Hope ya like it.
IPB Image
Pirmie upuri uz kuriem izmēģināju PenToolz,bija tavs furiju pāris.
Pagāja pusstunda.Pentoolz un brush. wink.gif
Ja kaut kas nepatīk-izlabošu.Patīk,taisīšu tālāk.
Ayumi
Paldies visiem un liels paldie Artam par lineartu. Kāmēr tu to taisīji, es jau paguvu izkrāsot savu Doll - rezūltāts. Crapīgs, bet nu es vēl mācos. biggrin.gif

Es eju tālāk. Can't let this topic die.

Cyber-girl sketch.

IPB Image

Vēlāk ielikšu arī pabeigto.
Arts
Well...it's about time dry.gif Heh meitietis....neko cyberīgu neredzu.Rokas varēja būt nedaudz resnākas,un auss ir par tuvu.
Heh,btw nice body. smile.gif
Ayumi
Kamoon, es cenšos. Izkrāsotajā variantā viņa būs vairāk cyber xD
Isabel Carmin fon Edelhain
Nez īsti kapēc, bet seja īsti nepatīk. Rokas par tievu un krutis par augstu, citādi viss pārējais liekas ok.
Ayumi
Rokas tādas pašas kā modelēm, viss ok.;D
Tigra2
Man ir tāda sajūta, ka tavas spējas ir krietni vien ierūsējušas, chariem vairs nav dinamikas. Liekas pārmēru stīvi palikuši. ._. Tā iet, ka kādu laiku nezīmē... D:

Agrāk tavi darbiņi bija audz kjūtīgāki un sirsnīgāki, bet tagad liekas tādi stīvi, uzspēlēti, zaudējuši savu šarmu.

IPB ImageIPB Image
VS IPB ImageIPB Image

Nezinu kā citiem, taču iepriekšējie man kautkā vairāk gāja pie sirds, tad vēl arī tā sarkanā beibe uc. :3
Ayumi
Man gan tie kjūtīgie neiet pie sirds, heh. ;/ Nu jā, ka kādu laiku neesmu zīmējusi, tad paies laiciņš līdz ietrenēšu atkal savu rociņu. Cik nu stīvi, es pati savos darbos nelielu progresu tomēr redzu.
izkrāsotais -
IPB Image
Isabel Carmin fon Edelhain
No offence, bet šoreiz es pilnīgi piekrītu Tigrai - tavi darbi ir zaudejuši šarmu, ari kvalitāti. Skicē acis pat vairāk simpatizēja neka krāsainajā, turklāt tagad tās tev sanak nedzīvākas. Un viena aste - tā tuvākā - nedabīgi izlocijusies salīdzinājumā otro. Ar vienu no krutīm ar nav labi. Cik nu progress nezinu.
Mimi
Nevajag. Tie darbi nav zaudējuši kvalitāti. Katra "mākslinieka" dzīvē ir gan uzkalni, gan pilnīgi negaidīti grāvji.
Tā ir vienmēr. Tas, ka Ayumi's pēdejie zīmējumi atšķiras un varbūt nav tik forši kā iepriekšējie, nenozīmē, ka viņa tā zīmēs vienmēr. Vienkārši tie varbūt nav tik ļoti izdevušies.
*^^*
Ayumi
Nudien nesaprotu, kas vainas maniem jaunākajiem darbiem. Tie nezaudē ne savu šarmu, ne kvalitāti. Pavisam vienkārši - es mainu savu stilu. Protams, man to vajag piekopt, bet nu ies tā lieta, ies. Acis nedzīvas speciāli.
Bet paldies par kritiku.

Fiksais fanarts -
IPB Image
I-LOVE-PUCCA.

Ir tur tādas kļūdas, kā tās rokas u.tt. bet man jau patīk. Colored with oil pastels.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.