Kikumi
May 24 2006, 09:36
QUOTE(sasuke @ May 21 2006, 21:08)
Kas tas pa mazo puisi?
Noskaties The Vision of Escaflowne, tad sapratīsi!
Bet vispār jau zīmējumi ir vienkārši kolosāli! Man ļoti, ļoti patīk! Tikai tās galvas šķiet nedaudz par lielu...
Krāsojums ir labs, tikai droši liec iekšā vairāk ēnojuma vai variē ar toņiem. Savādāk izskatās pārāk "plakani"...
AaiiKate
May 24 2006, 10:22
mnjā, zīmējumi ir labi! Protams, ir kļūdas, bet kurā darbā tad tādas nav..
Tas ir normāāli!
Liels paldies visiem par labojumiem un visādi citādi komentāriem <3 Ohh yess, darbā kuru tagad uploadošu
būs ēnas o.o
Tātad, šis ir mans pirmais darbs uz programas Open Canvas4.0 6E
Būtībā tikai treniņš pēc ilga laika etc. -
Zinu, viņa izskatās kā pārsauļoļusies, bet Open Canvas ir grūti krāsot, tā kā nepiesienās (kā nekā, pirmais darbiņš
)
Iesaku Open Canvas visiem tiem kas krāso tikai Paint'ā un neprot uz Photoshop, tāpēc ka tas ir Photoshop un Paint krustojums + ar viņu ir vieglāk darboties
btw, plānojam ar
Marron veidot mangu priekš viena konkursiņa (balva - pēc komiksa izveidos animi/mūlteni) , tas tā, ja kādam sagribētos mums pievienoties (vairāk info - sūtiet PM )
Forshs darbs, bet man liekas, ka degunam vajadzeeja buut savaadaakam kaa arii mutei. Mati it COOL! Fons ir SUPER!
mati ir cmuki, fons arii labs un paarsauljojusies vinja noteikti neizskataas. nu jaa varbuut vieniig deguns vareeja buut savaadaks, bet taa good job.
Lol, OC nav nemaz tik grūti krāsot. Ātri pierod un tur labi iznāk. :)
Man baigi patīk mati kā tev iznākuši. Ritīgi smuki.
njā pamazām sāku pierast pie OC
Ehh, te visi pievērš uzmanību tam degunam. es gan tajā kļūdas nesaskatu XD Ok, paldies pa komentāriem ^^
Karamele
Jun 2 2006, 19:52
smuki man patīk krāsas un liekas ar degunteli viss ok
AaiiKate
Jun 2 2006, 19:55
es ieraudzīju un man elpa aizrāvās XD drošvien krāsu dēļ
simpātisks darbiņš, it sevišķi tie taureņi (man viņi vienmēr patikuši!)
aaaah. tik miiliigi. smukinji. uzdzen taadu pavasariigumu. ^^
Dead Star
Jun 2 2006, 19:59
Ļoti patīk krāsu izvēle
tiešām smuki .. puķveidīgie tauriņi ar super
God damn! Tas ir skaisti! Bez fotoshopa?
QUOTE(Keydan @ Jun 2 2006, 21:42)
God damn! Tas ir skaisti! Bez fotoshopa?
paldies. palasi šo -
Iesaku Open Canvas visiem tiem kas krāso tikai Paint'ā un neprot uz Photoshop, tāpēc ka tas ir Photoshop un Paint krustojums + ar viņu ir vieglāk darboties
mans ieteikums
Es patiešām cenšos krāsot profesionālak :/
btw, te mazs darbiņš priekš Deviantart.com
For 1000 pageviews
tuliņ jau būs tas veselais skaitlis, es jau gatavojos iepriekš. Tāds kā sigs, bet kad sasniekšu 2000 vai 3000, tad būs lielāki <3
QUOTE(Ayumi @ Jun 2 2006, 18:42)
Man saakumaa izskatiijaas seja peec maza zeena sejas, bet neauztraucies, tikai bishkjinj.
Druscinj liekas, ka ar kaklu ar kkas nav kaartiibaa, bet nepieveers tam lielu uzmaniibu. Man kaa vienmeer patiik.
Man viņa kko atgādina... =.= Nez, moš Vilu no witch..?
Bet kopumā, ļooti smuks darbs. Meitene smuka un tauriņi rulzzz!!
Tavs ēnošanas stils man still liekas mazliet jocīgs, bet neņem to galvā..-es tāda bišķi jocīga pagadījusies!
Vispār, pozitīvi!
Man viņa kko atgādina... =.= Nez, moš Vilu no witch..?
omg. jā, kā tad XDDD
Man atkal uznāca zīmējamais...(un atkal iztērēju uz to visu savu enerģiju XD Fanart (btw, likšu linku no Deviantart, jo kautkas biš man te čakarējas)
Saiyuki (
) ''Urasai'' . Dievinu ''Urasai'' īsos momentus, animē... Pēdējā enerģīja tika iztērēta uz Goku zīmēšanu :| Un Pārējie tika atstāti novārtā (it īpaši Hakkai :/ ) -
Sayuki ''Urasai''.....urasai, Goku is my fav.....
Ōō, man izdevās piespiest sevi ko ieskenēt
Apsveicami. Pielūdziet mani~!
xD
yees, Maaaster (haa, haa, haa!) man ļoti patīk šis darbs. līnijas tīras un pa vienai. bet. laikm viņa sirgst ar kādu pusmūža vīriešu kaiti, jo mati no pieres sākuši nedaudz atkāpties.
Haruka
Mar 19 2007, 15:28
Juu skaisti.!
Man patīk pēdējais.!
Liek manai sirdij aatraak puksteet. Gaumes lieta laikam. Pat nevaru objektiivi veerteet.
Ceru, ka nepazudiisi atkal uz pusi gada!
Erik4xp
Mar 21 2007, 14:19
Vienkārša, bet ļoti profesionāla skice!!!
Piekrītu visiem. Like it. Itkā parasta skice, bet kaut kāds riekstiņš tur ir. Tev labas proporcijas.
Liek manai sirdij aatraak puksteet. Gaumes lieta laikam. Pat nevaru objektiivi veerteet.
Ceru, ka nepazudiisi atkal uz pusi gada!
Uhh tiii ^^ Šādi komenti mani uzmundrina un liek turpināt zīmēt. Thanks!
Kahi - par tiem matiem...a kam negadās?
Un PaUdIeZz arī pārējiem ^______^
Nu lūk, nākošais darbs -
Ada Wong no Resident Evil 8) Adore her. <3 Baigā ķēpa iznāca ar feisu, jo centos uzzīmēt ko non-anime. Šķiet ka tas tomēr nav izdevies. Crap.
Cowkiller
Apr 2 2007, 17:51
es to speeli izgaaju un man vinja diez ko neliidzinaas Adai
un terpu nu gan vareeji uzzimeet taadu kaads bija speelee
1.sarkano kleitu
2.specvieniibas teerpu
bet apsveicu ar meegjinaajumu!
QUOTE(Cowkiller @ Apr 2 2007, 17:51)
es to speeli izgaaju un man vinja diez ko neliidzinaas Adai
un terpu nu gan vareeji uzzimeet taadu kaads bija speelee
1.sarkano kleitu
2.specvieniibas teerpu
bet apsveicu ar meegjinaajumu!
Ceturto daļu spēlēji? hāāāā! Viņa RE ir jau agrāk... sākot no 2 daļas.
Un ar tērpu viss ir +/- ok. xPP
man vairāk atgādina hentaja "taboo: charming mother" galvenās varones māsu(kāviņtursauca.. anyway vārds nav svarīgs)
Deguns par apaļu,es atceros viņu no otrās daļas...Iesaku labāk nozīmēt no concept art vai kāda skrīna,būs labāk.
Es paskatījos tavus pēdējos darbus. Zini, tev ļoti labi sanāk krūtis zīmēt XD
''
Nedomājiet, that I am just a perv, nē. :J
(I'm a TOTAL perv XD)
Cilveeks
Apr 2 2007, 23:13
formas labas.. .. .
QUOTE(Cilveeks @ Apr 2 2007, 23:13)
formas labas.. .. .
hihihihi >:]
Es specializējos ecchi zīmēšanā, manas krūtis roxo xDDDD ko jūs! es par zīmētajām
Pakkun - tu ar savu hentai xP Ka Ada, tad Ada! I svjo!
Samazini tachu, lai ielien vienaa ekraanaa!
Iisti nesaprotu, vai tie ir kriitinji vai kaads cits instruments, ar ko ziimeeji, bet redzu, ka tas instruments piu. Kontuuras uzreiz biezas sanaak un pavirshas izskataas.
QUOTE(edg @ Apr 3 2007, 18:05)
Samazini tachu, lai ielien vienaa ekraanaa!
Iisti nesaprotu, vai tie ir kriitinji vai kaads cits instruments, ar ko ziimeeji, bet redzu, ka tas instruments piu. Kontuuras uzreiz biezas sanaak un pavirshas izskataas.
Zīmulis. xD Vienkārši ar to zīmējumu man šoreiz grūti gāja
Jaunākie (Man nāk miegs, bļeģh) -
Man bija slinkums krāsot utml -
Sarkanmates ownz -
Cilveeks
Apr 4 2007, 11:19
patiik pussieviete...
Ljoti labi! Tieshaam ir progress XD
Man vislabaak patiik taas peedeejais sarkanais.
Par kljuudaam rnaajot viraak piestraadaa pie matiem
Bitter_me
Apr 17 2007, 21:33
Man ar tiik pussieviete, baigi labaa... Ideja interesanta... *Gives a cookie*
Alexa De Šarlote
Apr 17 2007, 22:18
Pussieviete! kada tam ir pazīmes?
aYu tu rulzz. Man patiik tavi zīmējumi, tu ļoti skaisti ziimee acis.
jā, sejas tev sanāk nepārprotami skaistas, un tad kaut kas notiek ar ķermeni. tas vairs nav tas baudījums, kas skatoties uz seju.
shining ball meitene ir ļoti skaista. otrajā šis tas izskatās pavirši ( nešaubos, ka tas tā arī ir)
zeloco
Apr 20 2007, 17:50
peedeejaa baibe labi sanaakusi ^^
tai pirmajai beibei otrajā skatpunktā kur tur beidzas augšējais apģerba gabals un kur sākas bikses? o.O
bet tā jau ecchigi
Huney Bunny
May 6 2007, 16:56
Tev ļoti ļoti labi sanāk
KĀPĒC ES TĀ NEMĀKU ZĪMĒT???
Alexa De Šarlote
May 6 2007, 20:54
Tev ļoti ļoti labi sanāk KĀPĒC ES TĀ NEMĀKU ZĪMĒT???
Ja gribi tad var iemācīties...tā nav liela problēma, esmu redzējusi cilvēkus kam nav spēju uz to bet, vienkārši iemācās
.
Huney Bunny
May 6 2007, 21:00
Nu vispār, kad man bija 9 gadi es zīmēju kā 13 gadīga meitene kura jau kopš 2 gadu vecuma ir mācījusies mākslas skolā, taču man vairs nav tik labs talants cik agrāk bija
Alexa De Šarlote
May 6 2007, 21:04
Varētu būt ka nedaudz ierūsējušas tavas spējas un vajadzētu ieeļot....
Huney Bunny
May 6 2007, 21:07
Iespējams..
man nav ko teikt. nu labi ir.. tas ir vienkārši fenomenāli. šis skaistais zīmēšanas.. uh es pat izteikties vairs nemāku.
nu vārdusakot zīmējumi vienkārši ūber. it īpaši tas sarkanais. uh..
tagad offtopic - kā var zaudēt iemaņas zīmēšanā? manuprāt tas vienkārši nav iespējams.
bet darbi tiešām ūber. tā turpināt, jo vēl gribās kaut ko redzēt.. XD
Zaudēt iemaņas zīmēšanā nevar, tikai aizmirst... Kā patlaben ir ar mani
Ielikšu savu pirmo zīmējumu pēc ilgiem laikiem(dabūju savu tabletu atpakaļ 8) )
Nu centīšos turēt solījumu un biežāk zīmēt, likt te ko iekšā.
Linearts -
Pie šī man pilnīgi rokas trīcēja xD, bet nekas...nedaudz paķēpāšos un viss būs ok.
Zīmējums tāds prasts tagad, kamēr krāsoju viņu, atļauju arī jums pamēģināt izkrāsot.
Isabel Carmin fon Edelhain
Jul 16 2007, 16:16
Izmērs, damn, izmērs un lineart zīmēšana padoms - līnijas velc labāk jaunā layer. Vismaz izskatās ka tu esi vilkusi pa tiešo uz skices.
Ieliku lielo, lai tiem, kuriem sagribas pakrāsot, būtu labāka kvalitāte darbam. Well, you know.
Līnijas vilktas ar pilteni,
Edit: jo Ayu nepadodas linearti (roka nemitīgi trīc). Need more practise, hehe.
Iedo zīmējumu,uztaisīšu lineart.
A zīmējumu samazini?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.