Help - Search - Members - Calendar
Full Version: In Trust we trust.
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
rebel
*nosvilpjas*
nju, ayumi-chan... vareni. šis ir viens no user-art topikiem, kuru skatīties regulāri ir patīkami.
man dikti tīk džesika, tieši tas blondo matu,sarkano acu un matusprādzītes kopskats. vnk burvelīgi.

^^ izlabojos. gomen
Kikyou
QUOTE(kahi @ Apr 22 2006, 19:46)
njaa, tu jau mums masters fanartos
*

Nezinu, nezinu... Pirms izlasīju kam tas fanarts ir, nevarēju pateikt. ~.~ (P.S. Fanart masters = LeoR)

Anyway. Zīmējums ir OK.
Vienu lietu es galīgi nevaru saprast...
Tas atstatums starp acīm itkā ir par lielu, tajā pašā laikā izskatās tā kā vajag. Savādi.
Ayumi
Nezinu, nezinu... Pirms izlasīju kam tas fanarts ir, nevarēju pateikt

Moš tāpēc ka to frizūru pēc mangas ņēmu. Ir atšķirība.
ayumi-kun...

Ayumi - chan ^^ es esmu meitene. Liels paldies rebel.

Te būs jaunākā darba ieskenētā skice. Man ir tāda drausmīga sajūta ka galva priekš ķermeņa ir pa lielu blink.gif tāka lūdzu palīdziet palabot, pirms krāsoju. smile.gif
image
Pakkun
varbuut ir bish pa lielu, bet ja taa domaata maza meiteniite, tad pat vareetu palikt
p.s. man tomeer baigi patiikaas happy.gif
Ayumi
QUOTE(Pakkun @ Apr 30 2006, 23:17)
varbuut ir bish pa lielu, bet ja taa domaata maza meiteniite, tad pat vareetu palikt
p.s. man tomeer baigi patiikaas happy.gif
*

Hmm, nebiju pa to domājusi. Izskatās pēc pusaudzes biggrin.gif Paldies, Pakkun smile.gif
Psycholog
Drusku jau ir, jajau tu taa iemineejies
A, un svaargi..nu nezinu, pats neko no zimeshanas nesajedzu, bet kopumaa tie manupraat izskatas nedaudz pastiivi...nevar tos kautka atdzivinat? o.O (drusku pat atgaadina SPAWN apmetni, kad tas parvershas brunjaas, ja kaads ir redzejis to filmu)
Kirara
Man taa arii izskataas peec mazas meitenes un vispaar galva ir ok, bet tie mati kuri staav uz galvas izskataas paaraak kupli.
Tigra2
Mēs jau varam pieņemt, ka tas ir chibi un tad viss ir ok.
Nestreso un droši krāso, chibiigums arī ir stila sastāvdaļa. < - Btw. This chibi looks realy good.
kahi
aizmugurē tas zēniņs/kaut kas ir vislabākais. meitenei ar labo roku, manprāt, kkas nava labi.

nu, jaa, Leor ir pavisam citā pakāpē, bet Ayumi ar neatpaliek...
Ayumi
Mēs jau varam pieņemt, ka tas ir chibi un tad viss ir ok.

She looks like chibi? ō.O
ok, paldies par ieteikumiem un komentāriem. (patlaben nevaru uz tiem atbildēt tiešāk)

Mans jaunākais darbs... šoreiz bez tablet. Mana tableta zīmulim kautkas nav ok.. T__T maybe kāds no pieredzējušiem otaku varētu man izpalīdzēt sad.gif
Šim darbam man uz photoshopa ir tikai uzzīmēta ādas krāsa(ar peli <__< ) un virsraksts...
image
Keydan
Мощно! Я вот никогда цветными карандашами не пользуюсь! Не умею, только рисунки порчу.
Tigra2
Galva ir daudz, daudz par lielu. sleep.gif
Bet tā vispār jauki.
Pakkun
man gan neliekas, ka galva par lielu. paskatieties kaut vai Bleach personaazham -Kuchiki Rukia- galva ar taada krietni paliela. bilde smuka happy.gif
Erik4xp
blink.gif Baigi smuki, pēc nosaukuma es noprotu ka es atrodos aiz tiem kalniem....
Tā apkakle izskatās ļoti silta.... laugh.gif
kahi
drīzāk, nevis galva par lielu, bet roka par mazu. nu, krāsas smukas un kāda kleita...
Dead Star
Zīmējums skaists smile.gif Kļūda,ko saskatīju es, ir tā ,ka varbūt zodu varētu mazāku uzzīmēt (Ja to zoda līniju par puscentimetru samazinātu būtu labāk), nu tas tā ykai manuprāt ^^ bet vispār smuki
Kirara
Man shis darbs neiipashi patiik..Vareeja ruupiigaak izkraasot.
Un shajai malai ir kljuuda
image

Nemaaku paskaidrot kaada, bet pamegjinaashu. Ja redz kleitu druscinj no apakshas var arii redzeet kleitas aizmugureejo dalju.. Saprataat? unsure.gif
rebel
QUOTE(Kirara @ May 4 2006, 22:12)
Ja redz kleitu druscinj no apakshas var arii redzeet kleitas aizmugureejo dalju..

kljuudas nav taadaa gadiijumaa,ja tur ir liels shkjeelums.. tongue.gif ljooti liels, though. ^^
Storm
Ziimeejums ljoti miiljsh, I'like it.
Aa - un njemot veeraa to skjeelumu kleitaa.. unsure.gif - nevar uzziimeet to pashu no "cita rakursa"? laugh.gif XD
Kikyou
Nez, man liekās šitais tev iznācis labāk par visiem iepriekšējiem krāsojuma ziņā. Nav tik graudains un nelīdzens tas krāsojums. (Par līnijām vispār nerunāsim; tās tev toč labāk ar roku sanāk.)

Emm, kas tev ir ar to zīmuli? o.o' Ja viņš ir bezvada tad pārbaudi, vai baterijas nevajag nomainīt. Un vēl paskaties, vai tabletam vads ir kārtīgi iesprausts datorā. Citādāk nezinu kas.
Ayumi
Galva ir daudz, daudz par lielu

Man gan tā nešķiet... Runājot pa kleitu - Man arī nešķiet ka tur būtu kāda kļūda. Mēs taču neviens nezinam, kāda viņa ir patiesībā wink.gif
Storm, kā tu to domā - ''Citā rakstā'' ?
Nez, man liekās šitais tev iznācis labāk par visiem iepriekšējiem krāsojuma ziņā. Nav tik graudains un nelīdzens tas krāsojums. (Par līnijām vispār nerunāsim; tās tev toč labāk ar roku sanāk.)

Yeah, pie kompja man rokas trīc XDD Paldies, man pašai arī šķiet ka šoreiz krāsojuma ziņā tas ir labāks ( ir panākts mērķis XD ) Gosh, paldies Rei, tagad daleca kas tabletam pa vainu! Tas ir bezvadu XDD Tas nozīmē ka vajadzēs baterijas... just one lil probl. ... kur lai dabūn tādas speciālas baterijas ( salīdzināju ka ar parastajām viņas ir pa mazu XD )
Tnx visiem ^^
Kikyou
A kā ta viš tev pirmstam darbojās? o_O
Manam ir AAA baterijas, duracell iet normāli kādu pusgadu.
Ayumi
QUOTE(Kikyou @ May 6 2006, 00:39)
A kā ta viš tev pirmstam darbojās? o_O
Manam ir AAA baterijas, duracell iet normāli kādu pusgadu.
*

Duhh, pliz neprasi man to <3 Viņām ir kautkādras wierdo XDD Vai arī probl. ir kautkur citur Ō.Ō ... Apskatīšos kas ir ar tām duracell (bet man šķiet ka man citas vajadzēs ... >.< )
Ayumi
Well, es beidzot savedu kārtībā savu tablet un tapis ir jaunākais craps biggrin.gif ( pameiģiniet tik man piesieties ka tur kautkas nav ok, tā jau vairākas stundas zīmēju mad.gif dry.gif )
image
rebel
manai gaumei deguns bish par garu. tongue.gif
turpretī mati ir burvīgi.
Dead Star
Malacis,malacis happy.gif Mati ir ļoti skaisti izkrāsoti,viss tas krāsu sajaukums,tiešām smuki..Varbūt vienīgi to aci varēja vairāk pakrāsot,vairāk piestrādāt(tad būtu ideāli),bet neko sliktu jau nesaku ^^
edg
Piekriitu rebel. Izskataas peec kaut kaadas shoujo mangas fanarta.
Kirara
Mati tiešām labi izdevušies, bet deguns tiešām ir par garu!
Baigi spics iznācis tā kā dažās animēs.
Kazuki
peedeejais darbinjsh tieshaam uz goda sanaacis. smile.gif mati fantastiski.
a deguns gan man atgaadina escaflowne
Ayumi
a deguns gan man atgaadina escaflowne

OMG Escaflowne vnk Rocks XDD ( *new fan here wink.gif * ) lol, bet deguna stils ir mans personiskais smile.gif Ak dies! Degunam es nesaskatu nekādu vainu ( ja nu vienīgi krāsojot, viņš biš biš spicāks iznācis XD ) Nu un ka ''tāds, kā dažās animēs'' ? huh.gif Tā varbūt skaitās kļūda?
Izskataas peec kaut kaadas shoujo mangas fanarta.

Lmao, šis iespaids tika radīts ar nodomu happy.gif A kas zin? Moš tas ir h - game vai vnk hentai XD

Jaunākie darbi :

Veltījums manai beloved mammai, māmiņu dienā (*aplausi*)
image
Atgriezos paķēpāties ar paint'u <3 Galva viņai var likties kļūdaina, bet viņa uz tām puķēm skatās (jā, tās ir puķes) Domāta chibi (un viņa nav ragana, kā var izskatīties)

Un PAVISAM NOTEIKTI labākais mans darbs EVER XDD -
image
izdomāju charu - Satsu (saīsinājums no Satsujin XDDDDDD LMAO )
Tigra2
pirmais - smuki bet nav deguna.
otrais - atgādina kikyou Bertu, nav orģināli dry.gif
LeoR
Loti smuks darbinsh, tik pie liinijaam gan vareeji mazliet vairaak piestraadaat (nodzeest liekaas shviikas), bet varbuut tas taa speciaali atstaats? smile.gif
Ayumi
Loti smuks darbinsh, tik pie liinijaam gan vareeji mazliet vairaak piestraadaat (nodzeest liekaas shviikas), bet varbuut tas taa speciaali atstaats?

Dunno .__.
pirmais - smuki bet nav deguna.
otrais - atgādina kikyou Bertu, nav orģināli

Deguns nav speciāli wink.gif Gosh, tu maz zini cik uz pasaules ir tādu Bertas dubūltnieku? Nav tikai to kabaču kas tev dārzā, ir vel pasaulē XD Daudz, daudz Bertu, bet raksturs un kabaču galināšana ir orģināla XD

ok, zinu ka visiem jau galīgi **** par to ka šeit lieku savus darbus .__. But still i wanna show something....

Fanarta skice, ko vēlāk uz photoshopa apstrādāšu.
Escaflowne - hitomi (pa kreisi) un Merlie(pa labi) (Escaflowne ja kas, ir laba anime, iesaku! ^^ ) Speciāli Pakkun! ( pirms kāda laika, šajā topicā viņš lūdza ecchi, un re ku mazs ecchi ^^ )

image
Nez, man šķiet ka darbs ir bez kļūdām... ph34r.gif
rebel
QUOTE(Ayumi @ May 19 2006, 21:33)
ok, zinu ka visiem jau galīgi **** par to ka šeit lieku savus darbus .__. But still i wanna show something....

kastadnutasbij^? man,piemeeram, Tavi darbi ljoti patiik un es tos labpraat apluukoju.

peedeejais - neesmu escaflowne redzeejusi,taapeec nevaru teikt pilniigi neko par to,cik labi ziimeejums sanaacis fanart zinjaa,bet kaa darbs tas ir varengliits. man patiik. taa sapnjainaa izteiksme,rocinjas..ai,burviigi. ^^
Kazuki
diezgan normaals fanarts ev sanaacis, nevaru sagaidiit, kad redzeeshu izkraasoto variantu. ^^
vieniigais ko varu teikt ir pielabo kaklarotu lai taa kriit, nevis peld gaisaa
edg
Jaa, kraasot... citaadi paliigliinijas tai skicee pat redzamas.
Pakkun
esmu escaflowne redzeejis un, aarpraac ku taa bilde miilja ^^ miiksta tb happy.gif
Cow
tongue.gif Ayumi tu skaisti zime es gribu ari tik skaisti zimet!
Karamele
Kawaii!!! pēdējais darbiņš apburošs
LeoR
Loti smuki. Gribaas redzeet izkraasotu versiju smile.gif
Ayumi
bilde miilja ^^ miiksta

Tātad efekts panākts tongue.gif Paldies visiem par komentāriem.
well, te ir izkrāsotais variants... ņemt vērā - es vel tikai trennējos!!!
image
Es biju tā sazīmējusies ka par background man jau bija pie vienas vietas ^^'
Ayumi tu skaisti zime es gribu ari tik skaisti zimet!

Paldies. Tu vari tā zīmēt. Ikviens var. Galvenais ir pāris gadu trenniņš wink.gif Kautgan, vasaras sākumā svinēšu, jo zīmēju jau gadu <__>

Offtopic_:

Spoils - Eirovīzijā vinnēja Somija a.k.a Lordi. YESS, dievinu šo grupu XDDD Pirmo reizi redzu ka hard rock uzvar Eirovīzijā ^^
LeoR
Nu super, patiik man rezultaats, varbuut vareeji mazliet varaak eenas bet eh, ir loti gliiti taapat smile.gif
Keydan
Labs zimējums! Thumbs up!
Kirara
Cool! Es kljuudas nesaskatu, vieniigi fonaa zvaigzniites tieshaam ir taadas pavirshas. Kaa jau tu teici "Es biju tā sazīmējusies ka par background man jau bija pie vienas vietas" happy.gif
Kikyou
Ir labi, bet totāli pietrūkst ēnas. :/
Starp citu, kā tu pozas zīmē? Tu ņem palīgā fotogrāfijas, vai vienkārši tāpat?
Kirara
Man liekas, ka eenojuma netruukst. Ziimeejums jau taa izskataas labi.
Tigra2
man liekas smuki, tik acis tai brunetai kautkādas sapņainas, tukšas, it kā kāds viņai dvēseli būtu izsūcis...nu bet labi, par kļūdu to uzskatīt diezinvai var.

P.S. Man ar lordi patīk... Bet norvēģija man patika vairāk, bet tai bija tikai par 6 punktiem vairāk par Latviešiem... zjeel, man taa taa dziesma patika...
Pakkun
taa bilde ir vnk teh kawaiiness!!! vieniigais, kas kkaa jociigi- kakjeniites aadas kraasa. varbuut tur vainojams eenu truukums, jaa, toch, kakjeniitei tas ir eenu truukums happy.gif
Kazuki
tieshaam izskataas ljoti labi, beeeet catgirl taa melnaa liinija apkaart zodam ir biki pa biezu. izskataas kkaa jociigi un veel taada sajuuta, ka vinjai taalaak aiz celjgaliem nekaa nebuutu. skicee nevareeja to pamaniit bet tagad biki kriit aciis. eenu truukumu es gan neizjuutu.
Cow
huh.gif Kas tas pa mazo puisi?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.