Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Durrr D:
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Karamele
Mutes es tā parasti zīmēju un otrajā darbā tas tā ir speciāli, tapēc nepiekasies, jo no sākuma meitenei vispār nedomāju zīmēts seju.
Jā saņemties to man derētu XD
Karamele
pirmais darbs kas man pašia patīk...he hee
image
Kirara
Forsha iznaaca, taada draudziiga. happy.gif
Vareeji tikai uzaci uzziimeet, galvas formaa nezinu kas nav un svaarkiem lociijumaa arii kkas nav.
Arfija
Jaa...No tiem visiem darbiem kurus tu ziimeeji skola te pat nav puse....Patiik peedeejais..Manupraat tas ir labs un beidzot kaartiigi izkaartots nekaa paareejie..Beidzot ir kaartiigaak piestraadaats pie visa..Tagad saac maaciities ziimeet pirkstus un plaukstas.
Karamele
tā tagad es izlaboju dažas kļūdas, centos uzzīmēt plaukstas

image
Kirara
Krokas saavrkos ir labaakas, galvas forma arii tikai uzacs ir paaraak bieza iznaakusi.
Karamele
yup, par uzaci piekriitu grrr stulbā uzacs...laikam labošu velreiz XD
Karamele
jaunākais darbs svaigi cepts man pašai gan nepārāk bet who knows...
image
Kirara
Mati man patiik.
Mute ir uz zoda, un taa ir viena kljuuda.
Keydan
Ķermenis - Haba haba! Seja - vajag pastradat.
Karamele
nju te ir nākamais
image
Kirara
Viens ziimeejums peec otra vienaa dienaa. blink.gif
Kakls ir paaraak tievs, bet liekas, ka tas ir tavs stils.
Mati ir drausmiigi, sorry. Shis darbs tev neiznaaca tik labi.
Tigra2
izskatās interesanti, to var uzskatiit par iipashu stilu taapeec piesieties daudz nevar, bet acis ir nevienaadas.
Karamele
acis ienmēr sanāk nevienādas... sad.gif te mans jaunākais krāsotais darbs uz Paint.NET teikšu godīgi man nepārāk bet par cik pirmais pilnībā uz konpja krāsotais tad jāieliek
image
Kirara
Matu chupinja uz galvas! laugh.gif
Mati izskataas peec ketchupa uz galvas. Kakls ir paaraak garsh. Liekas a kaajas ir paaraak apaljiigas, bet par to es veel taa domaaju. Pushkjiiti vareeja taisiit dabiigaaku un shis ziimeejums velk uz chiibii pusi ( kaa man patiik chiibii).
Karamele
Ketčups ^^ mans iecienītais matu stils. Pieņemsim ka viņa pārēdās šokolādi un uzaudzēja taukus uz kājām XD ja godīgi tā bante man nezkapēc izskatas uzlīmēta uz galvas...1 h izšķiesta {}.{}
choibi tas nebija domāts bet lai skaitās chibi ja jau tam līdzīgs biggrin.gif
Keydan
Ar kajam ne vis ir kartiba!
Karamele
Mans jaunākais ne aniem darbs man pašai patīk tongue.gif nežēlojat ar kritiku bet pasakat ar kko labu p.s. dzīvē tas izskatas labāk
image
Kirara
Galvas forma peec manaam domaam ir neriktiiga, varbuut auss ir par taalu no sejas, bet pati seja ir ljoti laba.
Karamele
image
mans jaunākais darbs...
Kirara
Shkjiet, ka shis darbs tev ir vislabaak izdevies! wink.gif
Pinky
varbuut patrupini ziimeet meitenes kjermeni ? rolleyes.gif
Karamele
Man ar tā liekas Kirara! smile.gif meitenes ķermenis visu izbojātu, varūt uzzīmēšu varbūt ne...who knows....
Kirara
Man taa shkjiet, ka tu pamaaciijies proporcijas no manas dotaas adreses. smile.gif
Karamele
yup, viens no labākajiem saitiem...
Karamele
mans jaunākais garadarbs....mocu no astoņiem rītā
image
Cow
Skaisti,tika tev vajadzētuvisas mazās lietas rūpīgak zīmēt. smile.gif
Karamele
sasuke, tavs ieteikums tika ņemts vērā un es centos izstrādāt detaļas sīkāk, lūk mani jaunākie darbi
image
image
image
image
Kirara
Tev darbi paliek arvien labaaki un labaaki. smile.gif
Pakkun
pirmais shinii lapaa ljoti labs, tikai kkas nav ar galvas virsu - to nevajadzeeja tik plakanu.
2. - nesaprotu dibenu blink.gif
3. - ljoti kawaii un sexii, bet nesakriit vertikaalaas vidusliinijas gan sejai, gan kjermenim (kruutis vajag pa kreisi, no manas puses skatoties) un vinjas kreisaa kaaja pa tievu, kaajstarpe akal nesakriit ar vidusliiniju. pameegjini labajai kaajai gurnu mazlie apaljiigaaku un uz aaru, tad kreiso pielabosi, lai ir liidziigas.
4. - arii smuki, bet acis par taalu viena no otras un deguns mazliet par augstu. ja kruutis ziimee nobriedushas, tad dibenu arii taadu vajadzeetu. shausmiiga vinjas labaa roka! iikshkjim jaabuut otraa pusee biggrin.gif
5. - kakls par garu, saani tieshi zem kruutiim par platu. taa tachu ir korsete! pats viduklis arii taapeec vareeja buut bish tievaaks. un kruushu apakshu vajag saskanjot ar augshu, lai nav saspiestas.
taada luuk man vispaareejaa kritika sanaaca, bet darbi kopumaa ir smukinji. tongue.gif
Pinky
uz taadiem normaaliem chibi pavlek ! rolleyes.gif
Karamele
chibi te nebija domāts...njuz te nākamais
image
Kirara
Acis vareeja vienu otrai tuvaak uzziimeet, tad neizskatiitos, ka vinja naaktu no Marsa.
Karamele
zinu, man vienmēr tā problēma ar acīm sad.gif mad.gif
Pakkun
..un probleemas ar kaajstarpi! biggrin.gif peedeejaas meichas kreisaa kaaja atkal bish par tievu izskataas. shaubos vai taa var aizlikt aizmuguree, ka puskaaja pazuud.
Karamele
nu tad pie;nemsim ka vi;nai ir šķība kājstarpe un na puskājas, vaska lelle...ir jautājumi? biggrin.gif
fussy
kruta!
mms61
Pieturies pie shaadiem ziimeejumiem un nepaarej pie Guro!!
Karamele
es jau zīmēju guro tikai nelieku šeit iekšā tongue.gif

image
image
image
Kirara
Pirmajiem diviem tev kkas ar seju nav kaartibaa, bet peedeejais ir kawaii.
Karamele
zinu ka iepreikšējos darbos ir milzums kļūdu...te jaunākais
image
Kirara
Mati gali tev ir neruupiigi, bet kleita tev ir riktiigi labi izdevusies!
Jociigs vaigs, taa kaa vinjai zobs saapeetu. brrr..
Tierra san
Man izskataas ka tu aatri ziimeeji sho ziimeejumu. Kaut kas man shkiet neritiigi pie matu saakuma. Kleita tev vislabaak izdevaas ( man patiik).
Karamele
Nē Tierra-san es šo zīmēju zīmēju 4 stundas ja izskatas nekārtīgi tad tādā gadījumā man tāds stils
Karamele
ilgi domāju likt šo vai nelikt, tā kā pēdējā laikā ar žimēšanu nesokas ielikšu
image
AaiiKate
dibentinnss resninns un rocinna arii taada liela, saliidzinaajumaa ar paareejo kkermeni.. bet taa jau ir labi wink.gif
Janots
bet man patiik tadas kadas ir, man ar drauzdene ziime tada stilaa un man loti loti patiik!! wub.gif wub.gif wub.gif tongue.gif
Karamele
paldies par labajiem vārdiem un kritiku ^^
lūk nākamais.
image
Kirara
Man taa liekas, ka te iipashu kljuudu nemaz nav.
Tev sanaak arvien labaak un labaak. ^^
Cow
Nē,es tomēr vienu kļūdu atradu.Krūts nau tik labas. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.