Nu tas skatiens jau toč velk uz tevi... XD
Interesants darbs. Es, kā cilvēks, kuram ļoti patīk skičaini darbi un diagonālas svītras (Pilnīgi nopietni. Diagonāles = cool!), saku, ka šitais darbs rullz.
karamel, tiešām līdzīga tev, domāju tev vaidzētu tādu tērpu izveidot. :B
Delicious...
nedomāju, ka tur ir kāda vērā ņemama kļūda, superdarbs, tā tik turēt ;3
Karamele
Jan 3 2007, 19:06
arigatou~ ^^
šis nav svaigs un nav vecs. uz vienu no co tusiem biju atstiepusi un trolejbusā rādīju Tigrai XD
atvainojos par drausmīgo kvalitāti >< šinī versijā darbs vēl nav pabeigts bet man skaneris atlūza un nepaspēju pārskenēt kad bija gatavs >_>
so then gāžat virsū kritiku.
damn pamanīju, ka vēl nav zīmuļa līnijas izdzēstas XD gomen, gomen ._.' gan dabūšu iekšā datorā labakā kvalitātē.
uzraku vēlvienu darbu kurš amn atklāja, ka man patīk zīmēt kājas :333 zināju, ka jūs būtu teikuši lai nogriežu galvu... so then es izdarīju to iepriekš. ^^
wooo-hoo!
man arī patīk zīmēt kājas bai ze veij.
tas pēdējais,lielais.. wooosh, tik daudz visādu sīku līniju un lietu..uhh. es gluži vai apjuku. bet dailīgi. tiešām patīkami. bet kaut kas nav acu neredzamībā kārtībā. ja acis vispār nevar redzēt,sanāk,ka viņai tās ir baaaigi augstu. tāpēc es pieņemšu nevis,ka viņai acis ir aizsietas,bet,ka viņai to vispār nav.
though nē.tagad vēlreiz paskatos,it kā jau viss okēj. pff. ai,whatever. ā,nē,es sapratu.manai gaumei par lielu atstarpe starp degunu un muti. XD jā,es piekasos. piekasos pie neesošiem sīkumiem.
Labi,ja nopietni - varenjauks darbs.mhm. tikai ja tie viņai aizmugurē ir spārni,tad kaut kā tādi baigi izspūruši. un viduklis par garu un tievu.
un tajā otrā jau nu varēji kājas pabeigt. kamōn. sliņķe. citādi tās kājas.. arī izspūrušas.
bet Tu jau zini,kā man patīk. ļotiļoti. Ļoti. Jaukums Tu.
Karamele
Jan 16 2007, 01:09
ar degunu/lūpu/acu atrašanās vietām sejā man ir kā ir
viss šķērsām XD
visa mana dzīve ir izspūrusi, arī zīmējumi ._.' samierinieties - pēdas zīmēt nemāku. kurš nāks man par modeli? C'mon piesakās kura pēdas es mācīšos zīmēt? XD Savējās zīmēt nava interesanti ._.
anyway reku darbs ko taisīju priekš dojo. tur atsauksmes enkādas tapē ielikšu arī šeit [lai gan te arī tukšums svilpo un rebel vienīgā, kas vēl šo nostūri atceras XD]
Karamele
Jan 16 2007, 13:00
šī rīta garadarbs.
pašai man šis darbs patīk ļoti ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Jan 16 2007, 16:36
Tagad cenšos izskaitļot no kā gan tu esi iedvesmojusies pēdejos darbus. Kaut ko pamatīgi atgādina un tad vēl Viktrijas laimeta stila ietekme ar diezgan jūtama.
Karamele
Jan 16 2007, 19:33
ļoti reti no kaut kā iedvesmojos, bet iespējams, ka no arhitektūras XD
Cowkiller
Jan 16 2007, 19:36
tu izmanto tushu vai to smalko markeriiti?
Karamele
Jan 16 2007, 20:12
ne vienu ne otru XD parastu pildspalvu. [nezinu kāda viņai definīcija.] gribējās jau kko ar tušu taisīt, bet rēķinoties ar manu haotismu un paniku ja kaut kas nesanāk visas sienas būtu jānoklāj ar avīzēm lai nesasmērētos XD
Catgirl
Jan 16 2007, 20:17
Smuki!
I have nothing to say now so....
no comment
Kazuki
Jan 16 2007, 20:32
par peedeejo tu jau manas domas zini. priekshpeedeejais arii neslikts, bet veelos tevi iedroshinaat beidzot saakt ziimeet acis. saakumaa varbuut nesanaaks, bet peec tam jau aizies
u need more "guts"
Karamele
Jan 16 2007, 21:23
Paldies Catgirl~!
ou jā Kazuki XD a lot of guts i need ~_~
anyway uzzīmēju vēlkautko. No sākuma viena meitene turēja otru [kura nokritusi] aiz matiem, bet stāvošās meičas augšdaļa man neiepatikās [kkāda masīva iznāca >_<] bet man iepatikās otra meitene so then XD
zinu, ka šis nav no labākajiem... ._.'
man dikti patīk 3. lapā 1. meitene. stiīgi uzzīmēta. man patīk! ^^ viņai laba sejas izteiksme
Karamele
Feb 22 2007, 22:28
šis topiks vēl pastāv... pāris crapworki dēļ tīrākās garlaicības turklāt visai paveci.
Tomoko
Feb 22 2007, 22:35
Ye~ah! I like it.:3
Vislabāk man patīk tie divi zīmējumi, kas bija pāris postus iepriekš. Tiešām smuki zīmējumi.:33
Pēdējais arī diezgan smuks. Man kaut kas nepatīk sejā, bet nevaru, pateikt kas tieši, so, droši vien tas nekas īpaši svarīgs.:B
[ou, es tagad pamanīju, ka šajā postā man ir diezgan daudz pielietots šis smaidiņš - :3]
Karamele
Mar 25 2007, 21:52
sen nekas šeit nav likts, bet vismaz beidzot kautko uzzīmēju. slinkums skaneri slēgt iekšā tādēļ ar trīcošu rociņu nofočēju ar telefonu.
Shatako
Mar 26 2007, 11:57
Cilveeks
Mar 26 2007, 14:14
ierubii skaneri un ieskanee, jo pagaidaam patiik..
Cowkiller
Mar 26 2007, 17:24
ar telefonu speciaali fochiits lai nevareetu piekasiities pie, tagad, neredzamaam kljuudaam
gudri ne...
Ļoti labi...ēnojums labs,seja laba,mati labi....jauki.
Tomoko
Mar 27 2007, 07:12
Wī, šis zīmējums man ļoti patīk ^.^
Protams, es varētu piekasīties, ka acis nedaudz nevienādas, bet kam gan negadās?
Starp citu, tavs avatars ownzz. *winkwink*
smuki, smuki... manuprāt pat naw kur īpaši piesieties.
Meitenīte ļoti jauka. Viņas mati ļoti atgādina manējos
Jā, un avatars tiešām ir uuber!I like it, I like it.... ^.~
Shatako
Apr 22 2007, 22:11
Pievienojos ava mīļotājiem! :3
Euu Karamel kad būs jauni darbi?gaidu!
GovjuSlepkava ko?Ar telefonu?Nesapratu!
Alexa De Šarlote
Apr 22 2007, 22:16
Labs zīmējums man patīk, tika otrā acs nedaudz šķība un žēl ka nav skanera būtu labāk...
:D:D
Karamele
Apr 23 2007, 06:29
skaneris jau ir bēt slinkums. skaneris apkrāmēts ar viskautko un tad ja kauko grib ieskanēt tad viņš jākrāmē nost XD
vakardien ieskanēju aizvakardienas ķēpas aiz gara laika. sen nekas nebija zīmēts. up yup iepriekšējam acis šķības. esmu asimetrijas karaliene XD divas taisnas līnijas nespēju novilkt.
kļūdu šite daudz labāk nesākšu uzskaitīt, bet tomēr pašai patīk.
Alexa De Šarlote
Apr 23 2007, 07:34
Labs darbs uzreiz ir labāk ja noskan....pirmā acu skatienā var pateikt ka nav nekādu kļūdu bet, ja citigāk paskatās ta var redzēt ka vai nu ķermenis no manas puses ir nedaudz pa kreisi vai nu kakls ir nedaudz pa labi...bet, kā es saku visiem ta var gadīties.Bet, vispār metienei ir ļoti piemilīga sejiņa.:*:*:*
Tomoko
Apr 23 2007, 15:24
Yay, beidzot uzzīmēji vēl kādu meiteni!
Man šī ļoti patīk:3 jo rūtiņas nespiežas darbam cauri, viņas mati ownzz, tāpat kā seja (tikai tā varēja būt pa vidu sejai, citādi tā ir aizlidojusi uz sejas malu, bet kas zin, moš savādāks lenķis bija domāts), līnijas ir kārtīgākas, nekā parasti. Hell yeah, man arī šis darbs patīk, tāpat kā tev! ^.^
It kā visspareizi izskatās.Tāds normāls scraps.Derētu arī pabeigt.
nevajag pabeigt. tad vēl kaut ko sabojās, un nebūs prieks skatīties. dažreiz, ziniet, labāk darbam lemts palikt tādam, kāds ir. patīk tas, ka ar pildspalvu, vēl vairāk - ka ar zilu. lūpas bik dīvainas, bet varbūt viņa vienkārši kodī gļotādu
Shatako
May 11 2007, 12:04
QUOTE(Karamele @ Jan 16 2007, 19:33)
ļoti reti no kaut kā iedvesmojos, bet iespējams, ka no arhitektūras XD
Lai būtu vairāk tavu interesanto darbu man tev atsūtīt bildes ar pasaules labākajiem arhitektūras šedevriem? :3
^^
Karamele
Jul 5 2008, 16:00
Tāāā, padomāsim. Pāris gadi, vai arī gads nu ir pagājis. Ierijiet. >8D;;
ā jā, zīmēts pie Sushi ar tabletu. Damn, man to stučku vajag. >: Sagribējās atkal paķēpāties un dabūt jūsu kritiku sev rīkē. Teehee~
vēlviens edits: durr, acis nevienādas. D:
Shatako
Jul 6 2008, 12:12
man patīk galva, bet tām rociņām/stumbeņiem gan kkas nav kārtībā! :3 un seja ar dikti laba! ^_______^
Man patīk arī stumbeņi! >w< Un, it īpaši - viņa seja. Sejas izteiksme un tas eņģelīgums un vispār viņš ir huuuh foršs!
And don't forget this one --->
Man tīk tavs progress. ^^
Karamele
Aug 24 2008, 15:50
Meh, beigts topiks ir beigts. Anyways, eat this, mister no one.
Sarkangalvīte lol. Mspaints. Garlaicīgi, nu jau atkal. Laikam pirmā reize kad kaut ko līdz galam izkrāsoju. Kājas//pēdas galīgā pakaļā viņai. :/
Vispār šitas man baigi patīk. Pavisam vienkārši & bišk trūkst viena acs.
[nu kvai stūrītis no acs.. ]
Tomoko
Aug 24 2008, 20:06
o_o Lūk šis ir viens liels sexy tiemz. Pilnīgi pašai sagribējās kko uz paint uzzīmēt.
Anyhow, ļoti skaisti uzzīmēts. Man patīk viņas somiņa~ :3
Karamele
Aug 24 2008, 20:13
Eh, man vienmēr kaut kā ir tas acs iztrūkums. :/
Lol, Tomo, tā nav somiņa 8D; nogriezta vilka galva groziņā. Paldies~
Karamele
May 16 2009, 11:31
RARARARARAAAAA, ZIRBJĶERO!
666 POSTS WOOHOOOO
SPAM
SPAM
SPAM
SPAM
PARTY HARD, PPL
Kur pupi?????
Karamele
May 16 2009, 11:47
QUOTE(ankhu @ May 16 2009, 11:36)
Kur pupi?????
NU VISPĀR, aizgāja pastaigāties kopā ar vīrīšķā dzimuma ģenitālijām.
TITS OR GTFO!!!
Shit piu,trapfag.
QUOTE(Arts @ May 16 2009, 11:56)
TITS OR GTFO!!!
+1
Yanka_ronin
May 16 2009, 16:21
Cross-dressing rocks.
Karamele
May 16 2009, 20:56
QUOTE(Yanka_ronin @ May 16 2009, 16:21)
Cross-dressing rocks.
+1
Tomoko
May 17 2009, 01:04
QUOTE(Karamele @ May 16 2009, 20:56)
+1
Nea. Plus divi.
Un man pēkšņi Zirbjķero atgādina vienu no
šitiem (norāde uz cepurīti/kātiņu).
Man ir problēmas.
Karamele
May 17 2009, 01:53
QUOTE(Tomoko @ May 17 2009, 01:04)
+1
Nea. Plus divi.
Man ir problēmas.
Slimā izvirtule, lūk
tas ir nepareizi. LEAVE ZIRBJĶERO ALONE!
Tomoko
May 17 2009, 02:11
QUOTE(Karamele @ May 17 2009, 01:53)
QUOTE(Tomoko @ May 17 2009, 01:04)
+1
Nea. Plus divi.
Man ir problēmas.
Slimā izvirtule, lūk
tas ir nepareizi. LEAVE ZIRBJĶERO ALONE!
Es to darīšu tikai tad, ja saistībā ar šo tēmu uzņemsi video un ieliksi iekš JewTube.
QUOTE(Karamele @ Aug 24 2008, 15:50)
i would like to say awesome, but this is kewl! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.