Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Durrr D:
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4
Kikyou
Nu tas skatiens jau toč velk uz tevi... XD
Interesants darbs. Es, kā cilvēks, kuram ļoti patīk skičaini darbi un diagonālas svītras (Pilnīgi nopietni. Diagonāles = cool!), saku, ka šitais darbs rullz.
Tigra2
karamel, tiešām līdzīga tev, domāju tev vaidzētu tādu tērpu izveidot. :B
Delicious...
nedomāju, ka tur ir kāda vērā ņemama kļūda, superdarbs, tā tik turēt ;3
Karamele
arigatou~ ^^

šis nav svaigs un nav vecs. uz vienu no co tusiem biju atstiepusi un trolejbusā rādīju Tigrai XD
IPB Image
atvainojos par drausmīgo kvalitāti >< šinī versijā darbs vēl nav pabeigts bet man skaneris atlūza un nepaspēju pārskenēt kad bija gatavs >_>
so then gāžat virsū kritiku.
damn pamanīju, ka vēl nav zīmuļa līnijas izdzēstas XD gomen, gomen ._.' gan dabūšu iekšā datorā labakā kvalitātē.
uzraku vēlvienu darbu kurš amn atklāja, ka man patīk zīmēt kājas :333 zināju, ka jūs būtu teikuši lai nogriežu galvu... so then es izdarīju to iepriekš. ^^
IPB Image
rebel
wooo-hoo!
man arī patīk zīmēt kājas bai ze veij. biggrin.gif

tas pēdējais,lielais.. wooosh, tik daudz visādu sīku līniju un lietu..uhh. es gluži vai apjuku. bet dailīgi. tiešām patīkami. bet kaut kas nav acu neredzamībā kārtībā. ja acis vispār nevar redzēt,sanāk,ka viņai tās ir baaaigi augstu. tāpēc es pieņemšu nevis,ka viņai acis ir aizsietas,bet,ka viņai to vispār nav. biggrin.gif though nē.tagad vēlreiz paskatos,it kā jau viss okēj. pff. ai,whatever. ā,nē,es sapratu.manai gaumei par lielu atstarpe starp degunu un muti. XD jā,es piekasos. piekasos pie neesošiem sīkumiem.
Labi,ja nopietni - varenjauks darbs.mhm. tikai ja tie viņai aizmugurē ir spārni,tad kaut kā tādi baigi izspūruši. un viduklis par garu un tievu.

un tajā otrā jau nu varēji kājas pabeigt. kamōn. sliņķe. citādi tās kājas.. arī izspūrušas. laugh.gif

bet Tu jau zini,kā man patīk. ļotiļoti. Ļoti. Jaukums Tu.

Karamele
biggrin.gif ar degunu/lūpu/acu atrašanās vietām sejā man ir kā ir biggrin.gif viss šķērsām XD
visa mana dzīve ir izspūrusi, arī zīmējumi ._.' samierinieties - pēdas zīmēt nemāku. kurš nāks man par modeli? C'mon piesakās kura pēdas es mācīšos zīmēt? XD Savējās zīmēt nava interesanti ._.
anyway reku darbs ko taisīju priekš dojo. tur atsauksmes enkādas tapē ielikšu arī šeit [lai gan te arī tukšums svilpo un rebel vienīgā, kas vēl šo nostūri atceras XD]
IPB Image
Karamele
šī rīta garadarbs.
IPB Image
pašai man šis darbs patīk ļoti ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Tagad cenšos izskaitļot no kā gan tu esi iedvesmojusies pēdejos darbus. Kaut ko pamatīgi atgādina un tad vēl Viktrijas laimeta stila ietekme ar diezgan jūtama.
Karamele
ļoti reti no kaut kā iedvesmojos, bet iespējams, ka no arhitektūras XD
Cowkiller
tu izmanto tushu vai to smalko markeriiti? huh.gif
Karamele
ne vienu ne otru XD parastu pildspalvu. [nezinu kāda viņai definīcija.] gribējās jau kko ar tušu taisīt, bet rēķinoties ar manu haotismu un paniku ja kaut kas nesanāk visas sienas būtu jānoklāj ar avīzēm lai nesasmērētos XD
Catgirl
Smuki! happy.gif I have nothing to say now so....

no comment
Kazuki
par peedeejo tu jau manas domas zini. priekshpeedeejais arii neslikts, bet veelos tevi iedroshinaat beidzot saakt ziimeet acis. saakumaa varbuut nesanaaks, bet peec tam jau aizies wink.gif u need more "guts" biggrin.gif
Karamele
Paldies Catgirl~!
ou jā Kazuki XD a lot of guts i need ~_~
anyway uzzīmēju vēlkautko. No sākuma viena meitene turēja otru [kura nokritusi] aiz matiem, bet stāvošās meičas augšdaļa man neiepatikās [kkāda masīva iznāca >_<] bet man iepatikās otra meitene so then XD
IPB Image
zinu, ka šis nav no labākajiem... ._.'
Asuka
man dikti patīk 3. lapā 1. meitene. stiīgi uzzīmēta. man patīk! ^^ viņai laba sejas izteiksme
Karamele
šis topiks vēl pastāv... pāris crapworki dēļ tīrākās garlaicības turklāt visai paveci.
IPB Image
IPB Image
Tomoko
Ye~ah! I like it.:3
Vislabāk man patīk tie divi zīmējumi, kas bija pāris postus iepriekš. Tiešām smuki zīmējumi.:33
Pēdējais arī diezgan smuks. Man kaut kas nepatīk sejā, bet nevaru, pateikt kas tieši, so, droši vien tas nekas īpaši svarīgs.:B
[ou, es tagad pamanīju, ka šajā postā man ir diezgan daudz pielietots šis smaidiņš - :3]
Karamele
IPB Image
sen nekas šeit nav likts, bet vismaz beidzot kautko uzzīmēju. slinkums skaneri slēgt iekšā tādēļ ar trīcošu rociņu nofočēju ar telefonu.
Shatako
Hmmm... Naiss.. Naiss.. happy.gif
Darbs tāds izpludināts! XD Speciāli?! huh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Manuprāt kkāds šķībs deguns! biggrin.gif Patīk mati!Šķiet ka viena acs kkur aizlidojusi! biggrin.gif
Bet ir OK! happy.gif
Cilveeks
ierubii skaneri un ieskanee, jo pagaidaam patiik.. biggrin.gif
Cowkiller
ar telefonu speciaali fochiits lai nevareetu piekasiities pie, tagad, neredzamaam kljuudaam
gudri ne... laugh.gif
Arts
Ļoti labi...ēnojums labs,seja laba,mati labi....jauki.
Tomoko
Wī, šis zīmējums man ļoti patīk ^.^
Protams, es varētu piekasīties, ka acis nedaudz nevienādas, bet kam gan negadās?
Starp citu, tavs avatars ownzz. *winkwink*
Misa
smuki, smuki... manuprāt pat naw kur īpaši piesieties.
Meitenīte ļoti jauka. Viņas mati ļoti atgādina manējos biggrin.gif
Jā, un avatars tiešām ir uuber!I like it, I like it.... ^.~
Shatako
Pievienojos ava mīļotājiem! :3
Euu Karamel kad būs jauni darbi?gaidu! biggrin.gif
GovjuSlepkava ko?Ar telefonu?Nesapratu! huh.gif
Alexa De Šarlote
Labs zīmējums man patīk, tika otrā acs nedaudz šķība un žēl ka nav skanera būtu labāk...biggrin.gif:D:D
Karamele
skaneris jau ir bēt slinkums. skaneris apkrāmēts ar viskautko un tad ja kauko grib ieskanēt tad viņš jākrāmē nost XD
vakardien ieskanēju aizvakardienas ķēpas aiz gara laika. sen nekas nebija zīmēts. up yup iepriekšējam acis šķības. esmu asimetrijas karaliene XD divas taisnas līnijas nespēju novilkt.
IPB Image
kļūdu šite daudz labāk nesākšu uzskaitīt, bet tomēr pašai patīk.
Alexa De Šarlote
Labs darbs uzreiz ir labāk ja noskan....pirmā acu skatienā var pateikt ka nav nekādu kļūdu bet, ja citigāk paskatās ta var redzēt ka vai nu ķermenis no manas puses ir nedaudz pa kreisi vai nu kakls ir nedaudz pa labi...bet, kā es saku visiem ta var gadīties.Bet, vispār metienei ir ļoti piemilīga sejiņa.:*:*:*
Tomoko
Yay, beidzot uzzīmēji vēl kādu meiteni!
Man šī ļoti patīk:3 jo rūtiņas nespiežas darbam cauri, viņas mati ownzz, tāpat kā seja (tikai tā varēja būt pa vidu sejai, citādi tā ir aizlidojusi uz sejas malu, bet kas zin, moš savādāks lenķis bija domāts), līnijas ir kārtīgākas, nekā parasti. Hell yeah, man arī šis darbs patīk, tāpat kā tev! ^.^
Arts
It kā visspareizi izskatās.Tāds normāls scraps.Derētu arī pabeigt.
kahi
nevajag pabeigt. tad vēl kaut ko sabojās, un nebūs prieks skatīties. dažreiz, ziniet, labāk darbam lemts palikt tādam, kāds ir. patīk tas, ka ar pildspalvu, vēl vairāk - ka ar zilu. lūpas bik dīvainas, bet varbūt viņa vienkārši kodī gļotādu
Shatako
QUOTE(Karamele @ Jan 16 2007, 19:33) *

ļoti reti no kaut kā iedvesmojos, bet iespējams, ka no arhitektūras XD

Lai būtu vairāk tavu interesanto darbu man tev atsūtīt bildes ar pasaules labākajiem arhitektūras šedevriem? :3
biggrin.gif ^^
Karamele
Tāāā, padomāsim. Pāris gadi, vai arī gads nu ir pagājis. Ierijiet. >8D;;

IPB Image

ā jā, zīmēts pie Sushi ar tabletu. Damn, man to stučku vajag. >: Sagribējās atkal paķēpāties un dabūt jūsu kritiku sev rīkē. Teehee~

vēlviens edits: durr, acis nevienādas. D:
Shatako
man patīk galva, bet tām rociņām/stumbeņiem gan kkas nav kārtībā! :3 un seja ar dikti laba! ^_______^
Sushi
Man patīk arī stumbeņi! >w< Un, it īpaši - viņa seja. Sejas izteiksme un tas eņģelīgums un vispār viņš ir huuuh foršs!
And don't forget this one --->
IPB Image
Man tīk tavs progress. ^^
Karamele
Meh, beigts topiks ir beigts. Anyways, eat this, mister no one.

IPB Image

Sarkangalvīte lol. Mspaints. Garlaicīgi, nu jau atkal. Laikam pirmā reize kad kaut ko līdz galam izkrāsoju. Kājas//pēdas galīgā pakaļā viņai. :/
Arta
Vispār šitas man baigi patīk. Pavisam vienkārši & bišk trūkst viena acs. biggrin.gif [nu kvai stūrītis no acs.. ]
Tomoko
o_o Lūk šis ir viens liels sexy tiemz. Pilnīgi pašai sagribējās kko uz paint uzzīmēt.
Anyhow, ļoti skaisti uzzīmēts. Man patīk viņas somiņa~ :3
Karamele
Eh, man vienmēr kaut kā ir tas acs iztrūkums. :/

Lol, Tomo, tā nav somiņa 8D; nogriezta vilka galva groziņā. Paldies~
Karamele
IPB Image

RARARARARAAAAA, ZIRBJĶERO!

666 POSTS WOOHOOOO

SPAM
SPAM
SPAM
SPAM

PARTY HARD, PPL
ankhu
Kur pupi????? biggrin.gif:D:D
Karamele
QUOTE(ankhu @ May 16 2009, 11:36) *

Kur pupi????? biggrin.gif:D:D

NU VISPĀR, aizgāja pastaigāties kopā ar vīrīšķā dzimuma ģenitālijām.
Arts
TITS OR GTFO!!!
Shit piu,trapfag.
Sephy
QUOTE(Arts @ May 16 2009, 11:56) *

TITS OR GTFO!!!

+1
Yanka_ronin
Cross-dressing rocks. tongue.gif
Karamele
QUOTE(Yanka_ronin @ May 16 2009, 16:21) *

Cross-dressing rocks. tongue.gif

+1
Tomoko
QUOTE(Karamele @ May 16 2009, 20:56) *

+1

Nea. Plus divi.

Un man pēkšņi Zirbjķero atgādina vienu no šitiem (norāde uz cepurīti/kātiņu).
Man ir problēmas.
Karamele
QUOTE(Tomoko @ May 17 2009, 01:04) *

+1

Nea. Plus divi.

Man ir problēmas.

Slimā izvirtule, lūk tas ir nepareizi. LEAVE ZIRBJĶERO ALONE!
Tomoko
QUOTE(Karamele @ May 17 2009, 01:53) *

QUOTE(Tomoko @ May 17 2009, 01:04) *

+1

Nea. Plus divi.

Man ir problēmas.

Slimā izvirtule, lūk tas ir nepareizi. LEAVE ZIRBJĶERO ALONE!

Es to darīšu tikai tad, ja saistībā ar šo tēmu uzņemsi video un ieliksi iekš JewTube. IPB Image
Misa
QUOTE(Karamele @ Aug 24 2008, 15:50) *

IPB Image

i would like to say awesome, but this is kewl! ^^
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.