Karamele
Dec 7 2005, 15:44
Don't kill me! Man jau nava tādu kruto programmu kā jums...apmierinos ar ''Paint''
QUOTE(Karamele @ Dec 7 2005, 15:44)
Don't kill me! Man jau nava tādu kruto programmu kā jums...apmierinos ar ''Paint''
Kādas krutās programmas? Ja nu vienīgi rokas un zīmulis. Paskaties edg mākslu, kā viņš laiž ar to pašu paint! Un Sushi.
Nekas nav atkarīgs no krutām programmām.
Darbiņš pavirš, bet labs. Turpini!
Nu bet tak! Paintā arīes mēdzu šo to uzskricelēt. Un zīmējums man tīri neko patika. Nav tik traks, kā manējais...
Njaa... Paintaa ziimee daudzi!
Tev smuki sanaak! Bet ja piesienaas, kakls pa resnu.
Davai, davai! Ieliec veel kko!
Karamele
Dec 7 2005, 19:39
Šis ir taisīts iekš mistiskā
Coreldraw Photoshop 12.0 Es nelegāli nokačāju...
Itin dīvains man tas darbiņš sanāca...
Karamele
Dec 20 2005, 16:28
Te vēl viens...Look Down...
Ja tas viens ir ieksh correl, tad, zinot progas iespeejas, pavaaji...
Righorn
Dec 20 2005, 18:08
Nebūšu naivs un teikšu ka tu pagaidām zīmē nāvīgi sūdīgi! (Sūdīgāk par mani, es esmu super anime zīmēšanas nejēga) Var skaidri redzēt ka tev nav talants, bet ir vienmēr kaut kas ko vēl var iemācīties, šeit laikam arī izriet šis teiciens- "PRACTICE MAKES PERFECT", neviens nepiedzimst perfekts un labs animē stila zīmētājs, bet tamdēļ jau arī ir dzīve, lai par tādu kļūtu...!!!
Piedom par manu tiešumu...
(nupat tik pamaniiju ka perfekts vietaa ir perefents )
"Don't kill me! Man jau nava tādu kruto programmu kā jums...apmierinos ar ''Paint''"
Varu no savas puses piemest klaat mazinju demo, kaa paintaa var aatri uzmeistarot kaut ko liidziigu anime cilveecinja sejai. Varbuut ka noder.
http://www.filelodge.com/files/hdd4/85234/Face.rar Lai noskatiitos demo Atzipo un palaizh Runme.exe
One winged angel
Dec 21 2005, 10:32
QUOTE(LILOME @ Dec 21 2005, 09:11)
"Don't kill me! Man jau nava tādu kruto programmu kā jums...apmierinos ar ''Paint''"
Varu no savas puses piemest klaat mazinju demo, kaa paintaa var aatri uzmeistarot kaut ko liidziigu anime cilveecinja sejai. Varbuut ka noder.
http://www.filelodge.com/files/hdd4/85234/Face.rar Lai noskatiitos demo Atzipo un palaizh Runme.exe
Eeeeeeeeiiiii tuuuuu nooooossssst!!! Labs
PAti ierakstiiji, ja? Super es tev teikshu, un taa 11 minuutees un 48 sekundees top superiigs anime feiss
ja godiigi, tad man nepatiik. [luudzu neapvainojies] vajag labaak ziimeet ar roku un ziimuli, taa var labaak izpausties.
Karamele
Dec 29 2005, 00:16
Es pat no vienas puses piekrītu Pinky taču mans skaneris izbojā visus manus zīmējumus....
te nu viens demonic anime
Pēdējo es pilnīgi nesapratu, kas bija attēlots. Varbūt tā vajdzēja, bet man pilnīgi nepatika!
Karamele
Dec 31 2005, 19:04
Karamele
Jan 16 2006, 22:59
Re ku veel paaris
Man liekas, ka vajadzeeja uzziimeet arii otru pusi un ja vien tas nav tev taa speciaali ziimeets, tad muti vajag augstaak, bet ja taa vispaar njem tad manupraat shis tev pagaidaam ir sanaacis vislabaak.
Tā īsti no pēdējiem patika tikai tas banneris ar Viviana...
Karamele
Jan 19 2006, 00:30
Righorn
Jan 19 2006, 02:03
3 , tyaa katgirl vislabaakaa!! kaajs taadas kropļainas un pleci taadi vīrishķiigi, bet tik un taa KAWAII!!!
hypnotize
Jan 20 2006, 20:12
2.aa interesanta....
visaam kaut kaa pupi karaajas aaraa, bet daži ir patiesaam labi!
Karamele
Jan 22 2006, 18:39
Smejas par kahi postu...tāds stils no māsas pielipis...derētu redzēt kā es agrāk zīmēju
Karamele
Feb 8 2006, 12:26
te ir vēl viens iepriekš nesanāca ielikt
murasaki
Feb 27 2006, 20:25
hmm, paintam vispaar nav viegli pieshauties, vai tad labaak nav vnk ar ziimuli uz papiira?? (ak, shii muusdienu tehnologjijaam paarpildiitaa pasaule, mum tachu ir rokas!
)
nuja, ar roku Tev sanaak ok!
Mjaa.. liekas, ka tai meitenei galva tuuliit novelsies
Thats... i dunno?Hmm izskatās pēc lellēm...2. točna pēc Bārbijas ir.Pamācies proporcijas.
Karamele
Mar 11 2006, 22:19
Rēāli izskatās pēc kleitu modelēm.Un ievēro proporcijas,proporcijas!
Man vienmēr ir paticis kā tu zīmē!!
Zini, es atceros kā tu man viņus rādiji!
Seniorita
May 6 2006, 13:02
Kur MMS tur un ES !
*smejas*
Karamele! man patiik! man patiik stils..bet objektivi skatoties..njuu..veel jamaacas!
tomeer baneri ir SUPERIIGI!
Karamele
May 15 2006, 22:26
ahh un eidzot skeneris vai skaneris kā viņš tur bija, darbojas! Ak svētās kanēļmaizītes!
Piekrītiet....nedaudz, bet progress...
Vislabāk man patīk šis pūķīts:
šis so so...
un te atkal sākas XD
Nu tad spļaujiet vaļā! ar kritiku nesaudzējiet! (bet pasakat ar kko labu...)
Zini, es atceros kaa tu to peedeejo ziimeeji!
Karamele
May 16 2006, 11:47
Jā...un neliku tev mieru visulaiku tevi bakstīdama un jautādama: nu kā ir?
Dažus es zīmēju vakardien kad tu nebiji skolā...atkal jau slinkoji
Erik4xp
May 16 2006, 18:04
Man patikās pirmais dragons...
Un priekšpēdēja skuķa feiss izskatās sadauzīts...
njā, kko tu no pūķīšiem saproti. arii 2. nebija slikts. pr tiem brīnumiem - smuka džekene, bet kkas ar spārniem ne tā kā vajag. pa negaisīgu, laikam. un priekšpēdējā man laikam nepatīk. tada dīvaina seja, laikam.
Karamele
May 19 2006, 21:13
Priekšpēdējā ir zīmēta diezgan sen un tagad man pašai nepatīk...te darbs kas zīmēts tikko...
Šķībi ieskanēts un nav uzlikts kontrasts
Karamele
May 20 2006, 15:18
Kikyou
May 20 2006, 21:00
Tev labi sanāk drēbes un kustības, bet pie sejām gan nedaudz vēl jāpiestrādā.
A tie pūķīši gan super... :)
Pakkun
May 20 2006, 21:13
pilniigi piekriitu kikyou, tie ir iistie vaardi!
attieciibaa uz puukjiem - cienja tev
pats esmu puukju maaskjers, tikai liela dalja nokaasushies un nav ieskeneeti un skolaa atstaati
jaasaziimee jauna seerija, tik nevaru sanjemties. tagad man eksaamenu laiks, buus vairaak laika, vareeshu ziimeet cik tik uziet
Karamele
May 20 2006, 22:32
Paldies par labajiem vārdiem un kritiku!
Piekrītu ka pie sejām man vēl krietni jāstrādā tapēc atzīstos pēdējie zīmēti bez sejām, ja kas varu pačukstēt ka pēdējos divos darbos es zīmēju charu no manas grāmatas Itkā - Veroniku...būs jāpamēģina uzzīmēt vairāki
Karamele
May 20 2006, 23:47
Lūk šī vakara mocījums...
Ak tad mocijums?
Vispaar...Kawaii!~!
Pakkun
May 21 2006, 18:04
acis par taalu viena no otras un par tuvu sejas aarpusei, bez tam mati uz pieres izskataas taadi krietni pashkjidri. chernobiljas upure?
nee, ir ok. kkas veel nav ar gurniem, vajag mazliet formiigaakus, bet kruutis pat taadas var atstaat! (dreebes riktiigiprikoliigas)
Karamele
May 21 2006, 19:08
Jā...černobiļas upure! Bez jokiem! XD
Keydan
May 22 2006, 00:21
Kāpēc cernoboļa? Tas taču ir anime, ļaudis no Japana -> Herasima vai Nagasaki!!!
Karamele
May 28 2006, 18:28
Eh, kāda starpība černobiļa vai vēl nez kas...
Kirara
May 28 2006, 19:29
Otrs darbs man labaak patiik, jo pirmais ir taad shviikains un taadaa garaa. Pirmajaa darbaa mute ir pa zemu un otrajaa taas nemaz nav.
ir labi maasinj sanjemies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.