AaiiKate
Jun 27 2006, 19:15
sasuke kur tu skaties ??
ir jauks
QUOTE(Karamele @ Jun 18 2006, 10:26)
ilgi domāju likt šo vai nelikt, tā kā pēdējā laikā ar žimēšanu nesokas ielikšu
Karamele tu esi traka
Zīmē plikas sievietes un puiši varbūt redz
Karamele
Jul 1 2006, 21:48
Pirmaa man iet ljoti pie sirds, vienalga vai es tur dazhas vietas nesaprotu..
Peedeejie triis taa neko (patiik pirmais un treshais), tikai zheel, ka uz ruutinju lapas un liinijas taadas... ehm
, varbuut, kad skice gatava paarvelc smukas skaidri saprotamas liinijas uz tiiras baltas lapas un tad kraaso.
Man patīk vis vairāk 2.darbs ļotis smuks
Karamele
Jul 3 2006, 21:38
ehh, man vnk radās ideja un tuvāk bija tikai rūtiņu klade...
nākamais darbiņš - ecchi
Edit: Gomen, neielādējā caur mozillu...
doomed-Angel
Jul 3 2006, 21:44
sexy
SEXY? YES! Bet ir maaaaza broblema ar kruti...
Karamele
Jul 22 2006, 00:55
nez, es nesaprotu kā tos pupus pareizi zīmē
tā esmu nosolījusies vairs nezīmēt ecchi.
next:
Tigra2
Jul 22 2006, 03:18
nju es saprotu, ka dažkārt otru aci ir uzzimeet ljotigruuti,tomeer domaaju, ka dažas līnijas vajadzēja ievilkt,savādāk izskatās ka otras acs vnk nav. Un gandrīz visur redzu, ka viena krūts ir lielāka kā otra(izņemot iepriekšējā posta pirmo bildi).
Nezinu vai tas kā palīdzēs, bet pamēģini novilkt taisnu liiniju pār meiteni un pielīdzināt vienu pusi otrai. Cilvēks ir divpusēju simetriska būtne(dabā ir izņēmumi, bet anime ne), tāpēc abām tā pusēm (mati un eenas neskaitās) jābūt daudzmaz vienādām.
Bet progress ir, esilabaak acis saakusi ziimeet.
Baigi tievas vinas visas salidzinot ar plecu platumu.
Erik4xp
Jul 22 2006, 21:01
Pleci pleci pleci... Vaido 90 grādus un izskatās ļoti plati...
Bet tas no tevis atkarīgs vai gribi zīmēt reālus anime cilvēkus...
Karamele
Aug 7 2006, 14:49
i'm back zīmēsanā...
pirmajā momentā ieraugos ir WOW!
Progress ir! Ja skatās iepriekšējos un šito, tad liekas, ka pavisam cits cilvēks zīmējis
nu jā, bet kļūdas neuzskaitīšu, to darīs citi. XD
Aara... Kawaii~ Tev ir progress.
Sejas izteiksme baigi labā! ^^
Karamele
Aug 11 2006, 14:14
Pašai arī leikas neleis progress taču kļūdu vēl arvien ir parāk daudz. *histeriski raustās krampjos*
Pa nakti sēdēju jūklī papīru un zīmēju, nespriediet pārāk bargi, bija tumšs un es jau migu ciet...
vēl šeit nav izdzēstas zīmuļa pēdes, j es nevarēju sameklēt dzēšgumiju ._.
Edit: tikko pamanīju - viāi acis šķības, damn.... T.T
Pakkun
Aug 11 2006, 14:48
...un pauris (visa taa dalja, kas virs aciim) milziigs!
bet citaadaak nav ne vainas!
Karamele
Aug 11 2006, 14:49
pieņemsim, a viņai leilas smadzenes? xD kļūdu tanī zīmējumā ir daudz...ļoti... bet man viņš tik un tā patīk... ^^
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 12 2006, 00:57
Nja.... Kļūdas tik cik sunim blusas. Pēdējās divas dēļ acīm kukaiņus atgādina,
Karamele
Oct 22 2006, 16:18
blusas man nav, bet kļūdas vairāk kā blusas jebkuram dzīvniekam...
un lūk, es jau atkal nododos visapkārtējam apkaunojumam xD
Erik4xp
Oct 22 2006, 16:24
Riktīga doll jeb dool eh nu lelle sapratāt lelle . . .
Karamele
Oct 22 2006, 18:04
Ideja bija tieši tāda xD tjipa lelle.
aha, ar pildspalvu (kura riktīgi nestrādāja un visu laiku čakarējās). No sākuma tā bija enkam nederīga skice ar zīmuli, taču tad pārvilku ar pildspalvu un izlaboju dažas nepilnības.
Cowkiller
Oct 22 2006, 19:25
izskataas jau aizraujoshi...
tachu vairaak vajadzeeja piestraadaat pie taas skices
tu uzraiz laboji skici ar pildspalvu?
Karamele
Oct 22 2006, 19:44
jā uzreiz ar pildspalu, jo sākumā man nebija ko darīt un es uzķēpāju kaut ko pilnīgi bezsakarīgu, tad man nolūza zīmulis (xD) tā, kā man vairs enbija mangas ko lasīt es paķēru melno tintes pildspalvu un metos uzbrukumā. ar zīmuli ievilktās šķībās līnijas uzreiz laboju ar pildspalvu. Pabeidzu koriģēt ķermeņa aprises un man nezkāpēc iepatikās, tādēļ mēģināju izstrādāt arī tērpu. Gala rezultātā radās šitais.
Nerine
Oct 22 2006, 23:46
Karamelīt tev ir tiešām baigi smuki darbi, bet tu tiešām negribi ielikt kādu savu guro? Plīīīz?
ahh. kā man patīk Tavi apģērbi! tās lentītes,un mežģīnes,un un un un.. ^^
šitajā pēdēja gan man šķiet kājas drusku par tievu, tāda bish distrofiska viņa sanāk, tik smalki ceļgalu kauli vien mazām meitenēm varētu būt.. bet ko nu es, es jau neko, tāpat zīmēt nemāku, tik tāds novērotāja viedoklis. ir glīši.
Karamele
Oct 23 2006, 09:08
Thoru, guro zīmējumi lai labāk paliek drošībā no krtikas un šaubīgiem skatieniem xD bet anyway thank you~! ^^
Rebel, leils paldies ^^ man pašai arī peileca, ka samukāk izskatas, kad darbus izstrādāju smalkāk. Par tievumu - jā, distrofiķe. xD
Un es nezinu kādā veidā, bet es tevi piespīedīšu saskanēt savus darbus~!!
nu man nepatīk viens - kājas izskatās nadaudz par tievām, bet to vainu var novelt uz kuplajiem pantaloniem, kas rada tikai tādu efektu. respect par pārējo...
Karamele
Oct 23 2006, 22:39
paldies kahi ^^
te mans jaunākais mocījums... Milzīgs Paldies Thoru Kun par atbalstu viņa taisīšanā (bez viņas tirdīšanas, tas nebūtu ticis uztaisīts) tādēļ tas ir arī vēltīts Thoru ^^
Cowkiller
Oct 24 2006, 11:19
hhee smuks...
seja nav :/
kaa no aadamsu gjimeniites
un tomeer is forsh!
Sorrow
Oct 24 2006, 12:24
...ptiik...
...smuks...
taa kleita baigi forshi plivinas...
Labajā pusē kleitai varbūt nedaudz nepareizas ieloces
Tā jau ir smuks un grlīts as usually
Tomoko
Oct 25 2006, 18:03
Ojojoj, Ritsu, kas par zīmējumiem! Man patīk! Bļē, iepriekšējais ownzz. o_O Varbūt tikai varētu būt kuplāki mati, bet tas ir sūds. ^^
Ak, jel Karamel. Cik tu superīgi zīmē. es arī tā gribu. ak jel. pamāci mani. *plēš savus **** zīmējumus un met miskastē*
nē bet tiešām ļoti smuks zīmējums. man arī ļoti patīk ka nava seja un ka sejai priekā ir mati ( jo es acis nemāku zīmēt) un vēl viss tāds melna uhuhuhuuu!!!
Un tās puķītes un rišiņas tik superīgas malās!!! ^^
psc.
PSC!
ahh. ja vēl būtu tās plīvīgās matu šķipsnas nedaudz līdzenāk izstrādātas un seja iezīmēta..
sasodīti varens. es nepārspīlēšu, - man mute vaļā palika.
es ar tā gribu mācēt.
P.S. no theGrudge2 iespaidojies? XD
Karamele
Oct 25 2006, 23:50
paldies jums visiem ^^
jā, jā Rebel no the Grudge laikam
neapzināti, bet tas mani iespaidoja.
darbs vēl nav pilnībā pabeigts un domāju, ka tuvākajā laikā pabeigšu, precizēšu visas līnijas utt.
man pašai arī šitais darbs patīk, tādēļ esmu apņēmusies viņu pabeigt.
Karamele
Oct 26 2006, 18:26
next crap =w='' Pita Ten darīja savu un es uzzīmēju jau kaut ko kawaiigāku :3
HellucarD
Oct 26 2006, 18:57
sveiki visi smuks zimejums=)
Cowkiller
Oct 26 2006, 22:23
Nerine
Oct 27 2006, 16:03
waa, cik mīļ.
un pēdējais darbs tieām ir kawaiigs.
Karamele
Nov 14 2006, 15:10
visa pasuale var labāk XD enīvej vēlviens crapp no manas puses ^^
Tomoko
Nov 14 2006, 15:16
Ar pirmo uzmetienu, izskatījās pēc Ecchi, bet tomēr, tomēr.. I like it. And you know it. =w=
Nedaudz pleci vienīgais dīvaini - viens tāds baigi augsts un otrs tāds.. zems. XD Bet kopskats joprojām ir labs. Neklausies Tomoko anyway, tāpat zini, ka es kritizēju to, ko nevajag XD
Cowkiller
Nov 15 2006, 08:55
augums ir labs kuraa kabataa vinja to roku ir ielikusi?
galva man nepatiik vareeja buut smukaaka...
ja tam kjermenim norautu galvu, buutu darbs uz goda, jo kjermenis ir diezgan izteiksmiigs.
Arfija
Nov 24 2006, 19:09
galva vareetu buut bishkuciit lielaaka un ja tai meitenei nebuutu bikses tad svaarkos vinja izskatiitos prosta kolosaali!
bet es tach esmu redzeejusi tavus klases darbus!Karael- ieliec kaadu savu kjeepaajuminju kaa tu vinjus sauc kas tev beigu beigas ir nu vnkaarshi cupersmuki!
Sen nēsu tavus zīmējumus skatijusies Karamel viņi jau tik skaisti!
Pakkun
Nov 24 2006, 22:09
izskatas, ka vinja sev labo roku ir aiz miesas normaali aizbaazusi
Karamele
Dec 8 2006, 23:38
nu nesanāca man tos džinsus tai meičai uzzīmēt XD galva tiks novākta [kaut kad, kad apniks sēdēt uz pakaļas un jauki pavadīt laiku]
bet te jaunākais ķēpājums :3 slavinu Martas akvareļzīmuļus ^^ visi saka, ka esmu viņia līdzīga o_o nu tad nosauksim to par pašporttretu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.