Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lol
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Dero
IPB Image

Realitāte ph34r.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
OWNED!!! laugh.gif
Rainie
Dero - Tas čats ar horny guy. wnk lasīju un rēcu xD
Karamele
Japan knows sexy
IPB Image
edg
QUOTE(Dero @ Jun 4 2009, 18:03) *

OWNED!!! laugh.gif

Interesanti, kādi cilvēki sēž tur otrā galā un tēlo tos mazgadīgos? "Meklējam darbiniekus, prasības: word, excel, tekošs 13375p34k un aicinājums klausīties pedofīlu aplidojumus."
Sephy
QUOTE(edg @ Jun 11 2009, 19:35) *

Interesanti, kādi cilvēki sēž tur otrā galā un tēlo tos mazgadīgos? "Meklējam darbiniekus, prasības: word, excel, tekošs 13375p34k un aicinājums klausīties pedofīlu aplidojumus."

Tie ir /b/tardi tak, kas aiz neko darīt tēlo FIB laugh.gif, šitais prikols tak over 9k dienas vecs...
Keydan
Gotto loe Deadpool
IPB Image

IPB Image

IPB Image

4chan lulz.
IPB Image
One Post
http://en.wikipedia.org/wiki/Kamehameha_I

Why don't they use the full attack name in DBZ?
- "Kalani Pai'ea Wohi o Kaleikini Keali'ikui Kamehameha o 'Iolani i Kaiwikapu kaui Ka Liholiho Kūnuiākea"

IPB Image
Tenma
IPB Image
Ginta
IPB Image
pinksakura
IPB Image

IPB Image
Keydan
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Tenma
IPB Image

IPB Image
IPB Image
FuschichO

UN pamēģiniet tik pateikt, ka pēdējais kadrs nav smieklīgs.
(cerams, ka šitāds nebija)

IPB Image
Yume
nyaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaa-aaaaaaaaaaaaa...

IPB Image

and - the wonders of female priorities

IPB Image
Keydan
IPB Image
Shumins
Esu vecs un pervērs onkulis...

IPB Image

IPB Image

Bildes no www.draugiem.lv, no mana favorīta Vitālija (Līdzīga humora izjūta) laugh.gif
Ayumi
and - the wonders of female priorities

oh yes biggrin.gif labs!
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Andromens
IPB Image
Kazuki
Cerams, ka shitais iepriekš nav bijis... cūku gripa

IPB Image
Keydan
IPB Image

IPB Image
Arts
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Koneko
Kā rodas bērni x3

IPB Image
FuschichO
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
Keydan
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Arta
~ Picture topic ~

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

shareplz. ^^
Sigfa
IPB Image
ShinChan
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Atminos laikus, kad *chan ar visiem mīmiem, makro un citiem sūdiem bija interneta subkultūras elements, nevis širpotrebs. A tagad pilni draugi.lv ar spertiem motivatoriem (tjipa, jē mans original stuff), kuru jēgu un kontekstu dažs pat neuztver (pedobear, cockmongler, Nevada utt). Eh,(smaga nopūta), lai nu paliek.
Kikyou
QUOTE(ShinChan @ Jan 6 2010, 16:10) *

IPB Image

Ak. laugh.gif
Sērfijs
QUOTE(ShinChan @ Jan 6 2010, 16:10) *

Atminos laikus, kad *chan ar visiem mīmiem, makro un citiem sūdiem bija interneta subkultūras elements, nevis širpotrebs. A tagad pilni draugi.lv ar spertiem motivatoriem (tjipa, jē mans original stuff), kuru jēgu un kontekstu dažs pat neuztver (pedobear, cockmongler, Nevada utt). Eh,(smaga nopūta), lai nu paliek.

Es neteiktu, ka *čans ir kļuvis par širpotrebu, populārāks, protams, jā, tiesa šeit drīzāk mēmes izgāzušās uz āru, kur lielākoties ir vainojami paši purni, kas čanos sēž. Piemēram šis saits, tāpat arī lolkaķi, ja nemaldos kāda pastāvīgā čanu iemītnieka radījums un ne jau citiem deģenerātiem, bet parastā neta lietotāja.

Īsāk sakot, nav obligāti jālurko, lai tiktu pie mēmes.

Also:

IPB Image
Arts
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Keydan
Not to brag but...
Bija taču tads treds ŠEIT!
Arta
Then why is no one using it? huh.gif mad.gif
anti
Tagad jūzo.

Lai nebūtu offtopiks:
IPB Image

IPB Image
Keydan
My F*ing victory!
Sigfa
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Ayumi
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
ShinChan
IPB Image

Man jau šķiet, ka šī tēma vairāk iederās iekš offtopika, nevis zem zem Art, kur tai ir visas iespējas noslīkt pārējo pavedienu jūrā.
Kikyou
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Keydan
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Karamele
IPB Image
Kikyou
Tie hitlergrauzdiņi izskatās tik kārdinoši...

IPB Image
Keydan
IPB Image
IPB Image

IPB Image

IPB Image
Arts
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Keydan
IPB Image
IPB Image
Kikyou
IPB Image
ReD_FoXy
IPB Image
Kazuki
Reku viens dzejas šedevrs angļu valodā, ko šodien iekš dragiem lv ieraudzīju biggrin.gif
IPB Image
FuschichO
QUOTE(Kazuki @ Feb 10 2010, 21:37) *

Reku viens dzejas šedevrs angļu valodā, ko šodien iekš dragiem lv ieraudzīju biggrin.gif

Tai meičai ir 22 gadi.

Komentārs dienasgrāmatā:
Sirsnīgi jau ir, bet tālāk par pusi nespēju izlasīt, drausmīgi daudz gramatikas kļūdu (aš acīs kož) - pagātnes formas jaucas ar tagadnes formām. Bet kā teica padomju līderi - mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.
Atbildēt

atbilde:
taapeec ka tur ir domaats gan pagaatnes gan tagadnes formaa..vaardi ir pareizi,tas kaa tas domaats vot ir nesaprotams! jo ar vairaakaam noziimeem....
Nezinaaju ka esi anglu valodaa speciaaliste...bet nu esmu paarbaudiijusi un ir arii lasiijusi anglu valodas zinaataaji,taa ka ir ok

puiša pakaļā-līdēja koments:
Anete (kritiskā komentētāja), neesi jau tu nekada anglju pasniedzeeja,,, maacities un maaciities vari pati,, pameigini sacereet un uzrakstiit,, tad pastiisimies kuram izteele plasaaka
Mazinjaa ar gramatiku vis ir ok,, dziljaas domas tavas es saprotu un zinu,,,, vienk ir ljaudis ar paargudriem viedokljiem

mans koments:
lol. Šitik šausmīgu angļu valodu sen neesmu redzējusi. Cerams, ka šis gabals drīz kļūs par interneta jauno hītu.

Parūpēsimies par to, lai mani vēlējumi piepildītos, mkay? biggrin.gif

JA LATVIEŠU /B/ VĒL EKSISTĒ, KĀDS, LŪDZU, ESIET TIK LABS, UN IEPOSTOJIET TO BILDI TUR.
I just feel like f...ing around with someones life hahah
ReD_FoXy
IPB Image
Shumins
QUOTE(FuschichO @ Feb 10 2010, 23:35) *

.. bet tālāk par pusi nespēju izlasīt, drausmīgi daudz gramatikas kļūdu (aš acīs kož) ..

IPB Image

Tas ir tāpat kā ar politiķiem.

Uzkāpj Dombrovskis uz Saeimas tribīnes - "Tagad gaidu priekšlikumus par Ekonomisko sildīšanu!"
Klusums, nevienam nav ko piebilst.
Kāpj Dumbrovskis uz Saeimas tribīnes atkal - "Tagad nākamais dienas kārtībā ir jautājums par Homoseksuālismu!".
Visiem rokas augšā un tie laužas uz tribīni, katram ir ko piebilst.

Dažreiz cilvēki pārāk maz zina, tāpēc gaida, kad pacelsies tēma priekš viņa, kuru tās pārvalda. Šajā brīdī cilvēciņš bija tikai mūžā iemācījies vienu, labi angļu valodu. Arī šos garīgos kroplīšus mēs protams sabiedrībā uzņemsim ar sapratni.

Sieg Heil, arī gramatikai laugh.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.