QUOTE(Kazuki @ Feb 10 2010, 21:37)
Reku viens dzejas šedevrs angļu valodā, ko šodien iekš dragiem lv ieraudzīju
Tai meičai ir 22 gadi.
Komentārs dienasgrāmatā: Sirsnīgi jau ir, bet tālāk par pusi nespēju izlasīt, drausmīgi daudz gramatikas kļūdu (aš acīs kož) - pagātnes formas jaucas ar tagadnes formām. Bet kā teica padomju līderi - mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties.
Atbildēt
atbilde:taapeec ka tur ir domaats gan pagaatnes gan tagadnes formaa..vaardi ir pareizi,tas kaa tas domaats vot ir nesaprotams! jo ar vairaakaam noziimeem....
Nezinaaju ka esi anglu valodaa speciaaliste...bet nu esmu paarbaudiijusi un ir arii lasiijusi anglu valodas zinaataaji,taa ka ir ok
puiša pakaļā-līdēja koments: Anete (kritiskā komentētāja), neesi jau tu nekada anglju pasniedzeeja,,, maacities un maaciities vari pati,, pameigini sacereet un uzrakstiit,, tad pastiisimies kuram izteele plasaaka
Mazinjaa ar gramatiku vis ir ok,, dziljaas domas tavas es saprotu un zinu,,,, vienk ir ljaudis ar paargudriem viedokljiem
mans koments:lol. Šitik šausmīgu angļu valodu sen neesmu redzējusi. Cerams, ka šis gabals drīz kļūs par interneta jauno hītu.
Parūpēsimies par to, lai mani vēlējumi piepildītos, mkay?
JA LATVIEŠU /B/ VĒL EKSISTĒ, KĀDS, LŪDZU, ESIET TIK LABS, UN IEPOSTOJIET TO BILDI TUR.
I just feel like f...ing around with someones life hahah