Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lol
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
slay3r
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 25 2004, 10:43 PM)
Un tad es atsutu EVA-SERIES Un vini aped EVA-01 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Neies krastā!
Mana Eva aizgāja totālakajā "Berserk" režīmā!
Seven_of_zero
Tad sagatavojies apskatit "loginus" skepu no tuva attaluma. Es jau metu! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
slay3r
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 25 2004, 11:19 PM)
Tad sagatavojies apskatit "loginus" skepu no tuva attaluma. Es jau metu! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Sorry zaķīt es pārķēru un ielaidu viņu tavās ribās! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Seven_of_zero
Pag Pag vai tad tu nesi Visu NGE redzejis vai ari neuzmanigi skatijies, "Loginus" skepu nevar partvert, to kontrole tas kurs to met.

P.s biggrin.gif
un tagad palukojamies apkart
pec ka tagad izskatas mezs kura notiek cina! Un vispar kur tas mezs palika? blink.gif
Un Kur ir parejie dalibnieki??? blink.gif
Rob_X
Un kuraa galaa jums te smiekliigas bildiites ? blink.gif
slay3r
QUOTE (Robik @ Apr 25 2004, 11:40 PM)
Un kuraa galaa jums te smiekliigas bildiites ? blink.gif

un kur tava!? smile.gif

Manējā ir reku ---> biggrin.gif
Seven_of_zero
Un mana ari. biggrin.gif
slay3r
Anyway es rulēju! :) I can't die! (:

user posted imageuser posted image
Seven_of_zero
Tatad mes palikam pe meza.... . Sagatavojies uz ienirsanu "Diraka juraa" Un tad vel pa virsu 900 N2 bumbas. laugh.gif
Seven_of_zero
Nez vai smiekligas Hentai bildites driks ievietot? dry.gif man te paris ir.
Seven_of_zero
biggrin.gif Ak jaa un par meza temu.... EVA vs Gundams, Poteri pret medniekiem, tad vel paris personazu, kuri vel nav gajusi boja pec EVA vs Gundam & co turpina cinu, te vieni uzvar te otri , pienak vakars, atnak mezsargs mad.gif , ARA NO MEZA VISI!!!!! Nu vismaz no ta kas ir palicis pari no meza biggrin.gif
slay3r
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 26 2004, 12:20 AM)
:D Ak jaa un par meza temu.... EVA vs Gundams, Poteri pret medniekiem, tad vel paris personazu, kuri vel nav gajusi boja pec EVA vs Gundam & co turpina cinu, te vieni uzvar te otri , pienak vakars, atnak mezsargs :angry: , ARA NO MEZA VISI!!!!! Nu vismaz no ta kas ir palicis pari no meza :D

Hehe, vecīt es tev saku.
Es uzbūvēšu ko līdzīgu EVA-01 VISMAZ VIESNĪCAS LATVĪJA augstumā. To es varu apzvērēt!
Seven_of_zero
Es jau laikus papildinasu N2 Bumbu krajumus. Un no Vacijas es pasutisu jau gatavu EVA-02 biggrin.gif

Ps
Vai tev vajag NGE serijas? es aizvakar nokopeju un uz matricas ierakstiju "End of evangelion" Tas bija hubs mangabase .
Batou
labi es esmu aliens un juus visus apeedu. end of story. pieveershamies atpakalj topikam. znachit, cosplay un smiekliigaas anime bildes. ready, start, go...

smiekliigas hentai bildes arii var. (specially for Yume tongue.gif , man slaijeris uzdeva jautaajumu vai var posteet smiekliigas hentai bildes, tad nu arii saku - var)
slay3r
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 26 2004, 12:28 AM)
Es jau laikus papildinasu N2 Bumbu krajumus. Un no Vacijas es pasutisu jau gatavu EVA-02 biggrin.gif

Ps
Vai tev vajag NGE serijas? es aizvakar nokopeju un uz matricas ierakstiju "End of evangelion" Tas bija hubs mangabase .

0o0 gribi man disku iedot!?
Vai arī vairāk gribi mani dzīvē ieraudzīt?

Yume
Pieveershamies bildiiteem... re kaadu pie FMA scriiniem uzraku. happy.gif
user posted image

Un Outlawz, liec liec, tikai es to uzskatiishu kaa zalo gaismu yaoi bildiiteem, tur arii vesela chua ar prikoliem. tongue.gif
Seven_of_zero
No 11000 hentai bilditem kuras man ir paradisu dazas.
Seven_of_zero
tad vel shii....
Seven_of_zero
es tikai ceru ka so anime fani man neuzmetis kadu N2 bumbu vai Bin ladenu ar visu lidmasinu. laugh.gif
Seven_of_zero
Tad vel tada..
Yume
Seven_of_zero par NGE es tev pati personiigi atspaardiit gatava.. dry.gif mad.gif
Nu un turpinot to teemu... vai nav miilji? tongue.gif
user posted image
Seven_of_zero
Taa jau es domaju ka kadam nepatiks.
Bet taa bilde tiesam ir forsa. /\
Pameginasu atrast vel paris bildes no tas temas.
Pikis
Principā es tur neko skaistu nesaskatīju izņemot perversības,
ja būtu skaista tās bildītes, tad tās nebūtu brutālas. mad.gif
standby
To Yume

paldies par jaukajam yaoi bilditem biggrin.gif mans jau saka bazhities, ka sheit tadu nebus. (kad man beidzot ievilks inetu varbut ari kada bus jaieliek - lidzsvaram ta sacit wink.gif )

Yume
standby... nu palldies, paldies .. man jau tikai prieks ka kaadam patiik. Bet shis veel nav yaoi.. tas it taa, shounan ai... ja saakshu likt yaoi baidos ka cilveeki nobiisies. happy.gif
Nu re, te buus kautkas kas velk uz yaoi... Kizuna.
user posted image
Seven_of_zero
Ja te iet vaļā yaoi , tad...
Seven_of_zero
.. plus šī bilde....
Seven_of_zero
..un šī.
Seven_of_zero
Bet kautko citu arī tomēr vajag
Seven_of_zero
Starp 11000 bilditem interesantas atrast ir ilgs darbs.. tongue.gif
TheBadEdd
user posted image <------- LOL, NARUTO! biggrin.gif
TheBadEdd
user posted image <---------- Sasuke, LOL biggrin.gif
TheBadEdd
user posted image NO COMMENTS LOL x 3 biggrin.gif
Seven_of_zero
Not bad.
TheBadEdd
Tas ir tas Alex... no Hellsing'a?! LOL biggrin.gif
TheBadEdd
user posted image

Tas ir bishku ne pa teemu, bet purni vinjeim ir kriminaali, it iipashi Legolasam! biggrin.gif (Otrs ir Aragorns) rolleyes.gif
Seven_of_zero
Vai tad nezini ka viņus savādāk sauc biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ja kads ir skatijies LOTR1 vai 2 "Goblina" variantā tad zin ka sauc vinus Lagavaz, Agranom un Rūķi Givi. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .Visiem kas nav "Dzirdējuši" "Goblina" variantu iesaku to redzēt.
ShinChan
QUOTE (Kakamaka! @ Apr 28 2004, 08:48 PM)
Tas ir bishku ne pa teemu, bet purni vinjeim ir kriminaali, it iipashi Legolasam! biggrin.gif (Otrs ir Aragorns) rolleyes.gif

Vinji man driizaak atgaadina to pastulbo duetu Fomins un Kleins smile.gif
ShinChan
Ja reiz liek yaoi tad jaaliek kaut kas maakslinieciski augstveertiigs:
Lija
nju un ko jūs teiktu par šito???
user posted image
Yume
ShinChan RG Veda.. nu jaa maakslinieciksi augstveertiigaaks ir, bet tur taa viegls maajiens uz Shounan ai un no yaoi ne minjas... tongue.gif

Jaa, tev taisniiba, taadus te labaak nepostot bez briidinaajuma. Gomen..
Paturpinaashu ar kautko pieklaajiigaaku un pa teemu. Piemeeram ar screenu no FMA happy.gif
user posted image
ShinChan
QUOTE (Yume @ Apr 29 2004, 03:37 PM)
ShinChan RG Veda.. nu jaa maakslinieciksi augstveertiigaaks ir, bet tur taa viegls maajiens uz Shounan ai un no yaoi ne minjas...  tongue.gif

Nazinu nazinu, man yaoi neasocieejas vien ar piedauziigaam gultas ainaam (lai gan protams varu maldiities, man taas robezjas ir stipri izpluudusjas), bez tam neveeleejos aizskart kaadu nenobriedusju praatu ar nepiedieniigiem atteeliem, kurus es bez sjaubaam vareeju iepostot. Man skjiet, ka sjaadiem atteliem buutu jaaveido atseviskja sadalja nevis jaaliek pie lol, lai gan pats jau esmu liidzvainiigs pie sjii offt. attiistiibas.
Un...ehm... tas par to augstveertiigumu nebija domaats ar noziimi, ka paareejo ievietotie atteli buutu zemaakas kvalitaates.
Batou
arvienvaardsakot: no sex, bet nedaudz erotiskas veel var. paareejaas dzeesiisim.
ShinChan
NU domaaju sjii bilde labi iekljausies sjajaa teemaa smile.gif
Smogs
Tas tikai tāds atgādinājums kur varam nonākt...
user posted image
Seven_of_zero
DAM IT kur var taadus dabut! Jabrauc bus uz Japanu noteikti . Cerams ka JSDF pienems mani darba. biggrin.gif
TheBadEdd
Psc, smogs, superiiga bildiite! biggrin.gif Respect! cool.gif Taapeec es arii neskatos taas visas "Musji-pusji" animes, jo esmu ljti viegli ietekmiigs! biggrin.gif
Yume
Viss Kakamaka! Tagad es zinu tavu vaajo vietu, pasargies. laugh.gif
Nu jaa, bet bildiite labaa..Smog, kur taadu keeri?
Smogs
Joka pēc ielīdu inbox fotografijās. Lūk tur arī bija brīdinājums...
edg
Super bilde vienkaarshi!

Es arii viegli ietekmeejos, bet vienalga skatos taas "Musji-pusji" animes tongue.gif Pagaidaam veel turos, bet viegli nav... otaku kreeslainaa pukju pasaule jau min uz papeezhiem tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.