Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lol
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Sigfa
tas peediigais ir labs biggrin.gif
aya-angel
Sigfa- labās bildes!! Kārtīgi izsmejos!! laugh.gif
Te būs skats Korejiešu metro:
image

Maskešanās.... :
image
edg
Reaalie korejieshi! Es vienreiz braucu autobusaa, kur kaut kaads vecis uz griidas rakstiijas kaut ko liiniju lapaa. Manupraat vinjsh nebija cilveeks-parastais, kaadeelj gribeejaas saprast, bet nesapratu vinja krievu valodaa necilveeciski nesalasaami uzrakstiito garadarbu. Vispaar asocieeju savu naakotni ar kaut ko liidziigu. Cilveeki vienkaarshi nesaprot manu rakstiishanas talantu! Naakotnes cilveeki izraks manus garadarbus un iefanos! Purksh. Ehh, aizrunaajos...
aya-angel
Yap, varbūt pienāks diena, kad es visiem mēģināšu ieskaidrot ka tevi pazinu!!!! laugh.gif Katrā gadījumā, pat ļoti iespējams, ka tevi tālā nākotnē sagaida slava un piemineklis Vēcrīgā! wink.gif
edg
Ja visiem sapnjotaajiem celtu pieminekljus, tad Latvijas anime faniem vien par godu buutu viens augstcelnes lielumaa... cool.gif
aya-angel
Hmm.... naf slikta ideja. Imagine- Brīvības pieminekļa vietā mūsu kopstatuja ar Rozi priekšgalā!!!!!! laugh.gif
edg
Domaa viens otram uz galvas, vai?
Citaadi mees aiznjemsim visu laukumu...

P.S. Tad buus taadas sarunas:
"Davai, shovakar astonjos pie aya-angel!" "Davai!"
un
"Ew, es tevi redzeeju no riita pie Sinobi" "Aa, jaa, es gaaju miniiti pirkt peec vakardienas"
un veel
"Kur ir tuvaakaa graamatniica?" "Aizej uz Otaku laukumu, redzi, uz kuru pusi Taka ar roku raada - tajaa virzienaa ir paari ielai turpat!"

P.P.S. Aciimredzami, ka visi muus spees atpaziit un zinaas peec nikiem. Muus taapat kaa Raini borees skolaas iekshaa. Buus kontroldarbaa kartee jaapieraksta piemineklju vietaam iisti niki...
volzha
Ehh Sweet Dreams !
Seven_of_zero
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif plus vel memorialas plaksnes pie skolam un majam.
aya-angel
Nē nu kāpēc uzreiz viens otram uz galvas! Tu tak pats pieminēji Otaku laukumu- un tas būs pietiekami liels, lai tur ielikltu kautko līdzīgu Brīvības pieminekli, tikai 3 reiz lielāku tongue.gif Dāmas ar zvaigznītēm vietā būs Roze ar moderatoriem un turēs kaut ko tipa "Kaigan" logo vai "Latvijas otaku" uzrakstu. Zemāk būs 100 uzticīgāko un aktīvāko forumiešu mazākas statujas. laugh.gif
aya-angel
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
image
image
image

Es ļoti gribētu zināt, ko tie cilvēki domā tajā pēdējā bildē!! Kaut arī nav grūti iztēloties laugh.gif
aya-angel
Kas notiek, ja bildi ieliek netā un tā kādu "iedvesmo" veikt ar to "mākslinieciskās pārvērtības"? laugh.gif
image
image
image
image
image
image
image
image
aya-angel
image
image
image
image
image

žēl, ka te gifus nevar ielikt....... tā pēdējā ir kustīgā laugh.gif
Ella
*meklee uzgrieznjatsleehu lai peec smie6anaas vareetu muti ciet aizskruuveet*
aya-angel
He, he tu vēl neredzēji kā es pa grīdu vātijos, kad pirmoreiz šitās bildes redzēju!!!!!!! Njā ĻOTI žēl ka ar to kustīgo nesanāca....... Ja tu to redzētu, tev vēl lielāku uzgrieznjatslēgu vajadzētu!!!! laugh.gif
Ella
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kikumi
image

smile.gif smile.gif smile.gif
Ella
Nesapratu :huh?:
Kikumi
Njā, es arī ne... wink.gif
aya-angel
Malaiziešu klases kopbilde:
image
Ella
No comments blink.gif ph34r.gif
Kikumi
Hnjā, tur tiešām iet karsti... ph34r.gif
CloudX
image
Ella
Te kkas no maniim biggrin.gif
Tas tik bija tuss laugh.gif laugh.gif laugh.gif
image
aya-angel
laugh.gif laugh.gif Bet tas suņūks izsatās mīļš! tongue.gif
A tuss pie tevis bija vai? laugh.gif
asamashii ritori banpaia
prikols

sākumā neiebraucu, bet pokemonismus tomēr izspiedās un sasmīdināja mani biggrin.gif
Kikumi
Pati kādreiz ar šito aizrāvos! laugh.gif Tagad man par to smiekli nāk! laugh.gif
CloudX
image
Kikumi
image

laugh.gif
Yume
Es zinu ka šī te bilde ir sperta no kāda foruma, pat šķiet ka viņa kādu laiku atpakaļ te bija, bet ne šinī topikā, es vismaz neredzēsju. Jauks skats, ne?
image
Ella
Juck Juck Juck .......
aya-angel
Tev gan patīk!! laugh.gif
Kikumi
Kārtīgi norēcos par Yumes bildi! laugh.gif
ShinChan
pokemoniski hentaiska ievirze...
image
aya-angel
Njā...... khm......... no comments..........
aya-angel
I's my turn!
image
image
image

Sexual revolution!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
image
aya-angel
Daži jaunu filmu plakāti :
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
aya-angel
image
image
image
image
Ella
laugh.gif laugh.gif laugh.gif labie laugh.gif laugh.gif laugh.gif riktiigi smiekli uznaaca kko taadu redzot it iipa6i the lord Of Hogwarts un Troy story laugh.gif laugh.gif laugh.gif
aya-angel
No comments.

image
image
image
ShinChan
Tā tam būs būt...
image

...and you know, he's absolutely right.
image

old stuff...
image
aya-angel
Njā tā pirmā bilde ir galīgi un pilnīgi sick.......
edg
Aarnijs forever!
ShinChan
Vēsturiskas personas...
image
image
...un kaķīši
image
image
aya-angel
Tie kaķi ir mīļi smile.gif
Yume
Nu ja jau kaķīši, tad es ar' kautko piemetīšu.
image
image
image
image
ShinChan
atgriežoties pie kaķiem...
image

un citām dzīvām radībām...
image

tā radība zemāk nav dzīva...
image

CloudX
nedaudz par bushu
image
image
smile.gif)) tipa Naruto
image
Dzonis
image
ShinChan
Uz priekšu bounty hunters smile.gif
image
un atgriežoties pie kaķu tematikas...
image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.