Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lol
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
TheBadEdd
Kaads shitoredzeeja/dzirdeeja?! http://www.albinoblacksheep.com/flash/drum.php Man patika! cool.gif
Yume
Tas tepat saitaa bija izlikts kaadu laicinju atpakal.
edg
Nebiju redzeejis, reaali labais, it iipashi tas saakums un bungu sishana, galvu liecot uz atpakalju.
tihiro
Taadus spilvenus es arii gribeetu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Yume
Oi-oi... taa jau ir peedeejaa otaku stadija...tihiro, varbuut tomeer nevajag? huh.gif
TheBadEdd
No gara laika izdomaaju papriecaaties... Aizgaaju uz gugli un atteelu mekleetaajaa ierakstiiju Yume! tongue.gif Re ko atradu...

user posted image

Protams bija arii vel kas cits bet shis man patika! biggrin.gif

P.S. Yume, tas ir joks, neapvainojies! tongue.gif
Yume
Mha... ne ko tad es.. bet bildiite.. nu jaa... cilveekam noteikti bija tobriid hippi gariigais! Love & Peace! happy.gif

Te buus viens screens no Matantei Loki Ragnorak... Kas redzeejis noteikti pasmaissi.. nu arii paareejiem vareetu liekties amizanti. Tas ir Loki un Heimdals...bet tas atkal tiem kas lasiijushi saagas..
user posted image
aya-angel
no comments biggrin.gif
aya-angel
Jocīgi huh.gif
Batou
...
Batou
...
Batou
...
Batou
...
Batou
oj viena laba no Nausicaa
Batou
nge un pokemonu faniem smile.gif
edg
Par tiem basketbolistiem labaa! Taadas sejas izteiksmes! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Pikis
Labie joki bij par ko pasmieties laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tihiro
Nu vo kaukas jocīgs..... rolleyes.gif
tihiro
Visss melns nekaa saprast smile.gif
Yume
Hm..kaapeec, man tas peedeejais wals diezgan ilgi uz dasktopa dziivoja, manupraat viss saprotams...

arteck
QUOTE (Outlawz @ May 12 2004, 11:28 PM)
oj viena laba no Nausicaa

Tas nav no Nausicaa. That's Laputa - Castle in the Sky
Batou
oj viena laba no Laputas. huh.gif jaucaas man taas abas filmas.
Lija
definetly .... huh.gif
Dzonis
user posted image - The Passion of The Mashimaro
keitaro
The Passion of The Mashimaro

pēdējā laika aktualitātes, ne?
aya-angel
"erotiskā plplākstera noņemšana"!!! laugh.gif
aya-angel
hm..... huh.gif
zenofex
laugh.gif
user posted image
Dzonis
QUOTE (keitaro @ May 16 2004, 11:56 AM)
The Passion of The Mashimaro

pēdējā laika aktualitātes, ne?

jep!
Yume
Njaa... Fushigi Yugi arii taa gadaas.. happy.gif
user posted image
Ella
QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 26 2004, 12:09 AM)
Nez vai smiekligas Hentai bildites driks ievietot? dry.gif man te paris ir.

Driiks driikst un es Izdrukaa6u un Intai aizsuutii6u lol smile.gif))))))))) rolleyes.gif
Seven_of_zero
HEEEEEEEEEELLLLP mani meģina šantažēt.
P.S
Un manu māju neieņemsi. Tā tagad ir pārvērsta par "GEO FRONT" Mani apsargā 3 EVA roboti. 10 Gundami . 40 mobile dolls. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ella
huh.gif Nu kas i ko Siveens_of_Zebra??? Nobijies vai??? tongue.gif
Batou
ieveerojiet topic title! pls no offtop posts. tos visus dzeesiisim (ja buus kas veertiigs, paarvietosim vai sadaliisim). un no FLAME!
Seven_of_zero
Kamēr ELLADORA plāno uzbrukumu mēs atpūšamies biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ella
tongue.gif
Yume
user posted image
Kikumi
...

user posted image

user posted image
tihiro
Kustiigaas biggrin.gif skaisti.
Yume
Nu ar anime shai bildiitei kopiiga ir maz, bet vinja dikti labi ir pielietojama, kad prasa kautko triviaalu. happy.gif
user posted image
Ella
mad.gif Aeven_of_Zero tev ir vaaks skaidrs!!!!
Saakot ar naakamo nedeelju buusim kaiminji un es veel maaku atriebties.
Seven_of_zero
Pat neceri mana māja ir pārvērsta par "GEO FRONT" + vēl es aprunājos ar OZ un Romefelera biedrību par Par kosmiskskā cietokšņa izmantošanu. Un šonedēl es pieteicos uz V Figter pilotu kursiem.
Ella
QUOTE (Seven_of_zero @ May 24 2004, 11:52 PM)
Pat neceri mana māja ir pārvērsta par "GEO FRONT" + vēl es aprunājos ar OZ un Romefelera biedrību par Par kosmiskskā cietokšņa izmantošanu. Un šonedēl es pieteicos uz V Figter pilotu kursiem.

Man tas neko daudz neizsaka............ Psihologiskie iero4i uz tevi iedarbojas daudz efektiigaak un turklaat tos nevar aiztureet neviena no tavaam blokaadeem.
Es zinu kautko kas ir 3x trakaaks par Bible black un varu izdomaat arii tev paraadiit ar labu vai ar ljaunu to mees veel redzeesim ..............
aya-angel
smile.gif
Kikumi
Kas tad tā darās?

user posted image

Nu, jā... rolleyes.gif

user posted image
Kikumi
Var arī tā! biggrin.gif

user posted image
Ella
El Hazard
Ella
Shis te ir diezgan .......... Njaa
No Blueseed
Ella
...
Ella
.........Njaa ceru ka arii shii ir jaaliek sheit>>>>>>>>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.