Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplay
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Sigfa
nu i nu buus cosplays ar meeteli laugh.gif
+Chibi+
SARKANAIS EDO MĒTELIS!!!!!!1111oneone!!!111!!!!!!! dry.gif

Baka.
Sigfa
edo bija pils japaanaa... muusdienu kyoto pilseeta...

un tas nav meetelis tas bija mantelis ._O
Yume
Jūs, cienijamie Sigfa un Stace ar savu augstu intelektuālo sarunu , biš ne tajās auzās sākat braukt. varbūt to, kādu formu izveido apģērba gabals, pēc noteiktas apstrādes var izlemt arī caur PM, baidos ka mana galva neizturēs tik sasprintu un assu apspriedi. Dariet to aiz līdzjūtības.
Sigfa
es tevi nesaprotu, Yume, runa tachu ir par Cosplay tongue.gif
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jan 13 2005, 09:15)
edo bija pils japaanaa... muusdienu kyoto pilseeta...

un tas nav meetelis tas bija mantelis ._O
*

big difference!

Un piedod man, ka es Edvardu nosaucu mīļvārdiņā! If you haven't noticed, they usually add "o" in the end of names... tongue.gif "Ed-o".. ph34r.gif
Sigfa
nu, nejau gadiijuma, ja tas apziimee pilseetu...

un ir gan big differece! es gan tagad neieshu bezjeedziigi rakstiit, jo tu taapat iebildiisi + man ir slinkums...
Yume
Emm, nu runa nemaz neiet par faktisko topika tēmu, cienijamie Sigfa un Stacey. Auzas jūsu mājām aug aizvien tuvāk un tuvāk, un pie nākamās izdevības es vienākārši to izdzēsīšu.

Un nu pie lietas. tongue.gif
Ja kādam rodās vēlēšanās, tad tas tiek aizcināts piedalīties Grandia's cospley-grupā. happy.gif tiešaka infa te --> http://www.animeworld.ee/forumz/index.php?showtopic=851
X_Kamui
Wow Grandias ooooo...... šito atbalstu he-he-he...... biggrin.gif
Kurš būs Ryudo.....
+Chibi+
*brauc ārā no auzām* Es atkrītu, es vienkārši nezinu, kas ir Grandia... sad.gif
Yume
Emm, nu mans arīīsti nav viņu spēlējis, tik pāris reizes redzējis. Un nekas, reku man teica ka no manis labs Ryodo jaunībā sanāks. Ko es arī mēģināsu panākt.
Paskaties tajā linkā ko imetu, tur ir bildes visiem čariem. Paskaties kas labak patīk.
+Chibi+
tie tērpi ir fakināti sarežģīti, kids... blink.gif
Ito no Kazuki
GRANDIA GRANDIA GRANDIA!!!!! Eu, wait, mēs par otro, vai ne? Esmu spēlējusi abus, pirmo biš vairāk gan *sahuggo bumbulīti Džastinu* Bet Ryuducīc arī ir mjau happy.gif Man interesē, kuram tiks Milēnija - kārtīgu bisti vajadzēs biggrin.gif
Yume
laugh.gif Milēniu taisa Yuki. Mans būs Ryudo jaunības dienās, nu vārdu sakot, tad kad tērps viegāl taisāms, pagaidām uz jautājuma karājās vēl Ryudo parastajā tērpā, ko varētu, ja saņemsies uztaisīt cospley'ot tas džekiņs kas cospleyoja Naruto anifestā, un Melfis ( arī jaunībā, dēļbruņam kuras nav iespējams mājas apstākļos uztaisīt ) iespējams ka būs tas žekiņš kas cospley'ā anifestā bija Sasuke.
a, un runa iet gan par Grandia 2. happy.gif ar nelieliem flashback'iem uz jaunības dienām.
Nu tā kā man izskatās ka jūs tādi paslinki cilvēki uz bildēm paskatīties, varu iemest tepat.

Milenia
Ryudo kid
RohanRyudo
Elena
Tio
Melfis
hvz, laikam Melfisa līgava
Selena
Magers
ja kāds zin vēl kādu labu čaru, būšu priecīga par bildi.
+Chibi+
Vai tas grupveida atkrīt?
Yume
Nep, nekas neatkrīt, Grandia ir uz Augustu, tas ir uz Igauņu festu.
Visi pārējie pasākumi kur būs cospley'is ir mūsu rīcībā.
Starp citu, es atradu charu ko gribu cospleyot, tā būs Julia no tekkena.
image
Tekkenā vispār daudz čaru, vai kāds negrib piebiedroties? Varētu sanakt jautra padarīšana.
+Chibi+
Eeeeee..... unsure.gif Vai es drīxtu vienreiz pa visām reizēm cosplayot Edu?
Yume
Hai, do it! nekādu pretenziju!
Jaladin
QUOTE(Yume @ Jan 18 2005, 23:46)
Nep, nekas neatkrīt, Grandia ir uz Augustu, tas ir uz Igauņu festu.
Visi pārējie pasākumi kur būs cospley'is ir mūsu rīcībā.
Starp citu, es atradu charu ko gribu cospleyot, tā būs Julia no tekkena.
image
Tekkenā vispār daudz čaru, vai kāds negrib piebiedroties? Varētu sanakt jautra padarīšana.
*

Bu es gribeetu cosplayot kaut ko no Tekkena, bet nav ne jausmas ko... (Man vispaar nav ne jausmas ko cospleyot... Bet gaa gribas sad.gif )
Yume
nāc, un strelku, parādis. Izdomāsi.
+Chibi+
nāc, nāc, beidzot varēšu tev atdot GitS diskus! happy.gif

Yay, es būšu Eds! tongue.gif *plāno, kur dabūt korseti, jo dažs labs te izteicās, ka ir jāslēpj krūškurvis dry.gif *
Jaladin
laugh.gif nu es skatiishos vai tieku. Te ar dazhiem kurbijkurneieshiem uz boofed trenninju jaaiet... Ah un diskus vareesi arii Erika dzimenee atdot.
Yume
Em boof.treniņs nav tak tik ilgi. Emmm.. OK, ez aizmirsu cikos viņš sākās, tā kā uz viņu parasti netieku.

Bet, Jushiro- ja grib tad vienmēr var paspēt.
+Chibi+
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Jan 20 2005, 19:18)
laugh.gif nu es skatiishos vai tieku. Te ar dazhiem kurbijkurneieshiem uz boofed trenninju jaaiet... Ah un diskus vareesi arii Erika dzimenee atdot.
*

Ui, pareizi. tongue.gif Es jau aizmirsu tos raduraxtus! Cik pasaule tomēr ir maza....
Ladykiller
Euuu, es ka ne pa temu, bet nu vajag zinat, kur notiek cosplay latvia, un kad, velos justies informets ?
+Chibi+
Cosplay februārī.... Bet jautā Yumei, viņa mums ir mastermind! tongue.gif
Yume
QUOTE(new_scool_gringo @ Jan 20 2005, 21:55)
Euuu, es ka ne pa temu, bet nu vajag zinat, kur notiek cosplay latvia, un kad, velos justies informets ?
*

ierodās mastermind's biggrin.gif
Februārī, vēl nav nolemts kur, pašlaik lemj. Kad zināšu uzrakstīšu tiešāk.
Un vispar ja tu e biežāk ielīdīsi un palasīsi, redzēši ka inofmācija te rodās ģeometriskā progresijā, bet ar nestabilu laiku. laugh.gif
+Chibi+
Yume-sama, a tu mums stāstīsi, ko coplayos tie citi cilvēcņi? Negribās dubultot nevienu tēlu.
Yume
šaubos ka dubultosies. Pārāk atšķirīgas gaumes. happy.gif
+Chibi+
Nee nu, es negribeetu buut veel viens Eds tajaa sabiedriibaa.
Sigfa
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 26 2005, 05:00)
Nee nu, es negribeetu buut veel viens  Eds tajaa sabiedriibaa.
*

tu laikam domaaji "kaarteejais" laugh.gif
Jaladin
dry.gif Man veeljoprojaam nav ne jausmas, ko cosplayot. Chibi teica, lai cosplayoju Envy, bet, kad es vinju ieraudziiju.... Ah un vareetu arii Alucard, bet teerps sarezhgjiits dry.gif
Nuin
Ej! Kad un kur notiks kosiņš. Jautāju, lai sagatavotos.
Jaladin
QUOTE(Nuin @ Jan 26 2005, 17:22)
Ej! Kad un kur notiks kosiņš. Jautāju, lai sagatavotos.
*

Dah nu lapas saakumaa raxtiits...(floders dry.gif )
Yume
Jushiro- nav nemaz tik saražģīts *atcerās Grandiju* nē, nepavisam.
Mēģini sākt domāt, kas un kā, un tad jau redzēsi, vai tas ir iespējams.
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jan 26 2005, 09:14)
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 26 2005, 05:00)
Nee nu, es negribeetu buut veel viens  Eds tajaa sabiedriibaa.
*

tu laikam domaaji "kaarteejais" laugh.gif
*

dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif dry.gif Kaut kā neesmu pārāk daudz LV FMA cosplayerus manījusi....... You have? dry.gif
Sigfa
Atshkjiriiba no tevis, mani nesaista beztolkaa apkaart skraidiishana anime kostiima, tapeec arii neko daudz par to nezinu, bet domaaju, ka gan jau ir biggrin.gif
Kenshin
taa, dry.gif es briidinu.. biggrin.gif kenshins ir aizjemts!!!! ph34r.gif laugh.gif
dikti jau gribeetos tikt.. huh.gif baac.... huh.gif RIIT???!!!!!!!? blink.gif ohmy.gif
.. eh , taa neko.... unsure.gif
kur notiek??? ???? dry.gif
Ella
image
Taaks 6is ir tas ko mans pretstavljajet cosplejot, mm paies gan kaads laicinj6 kameer pabeig6u teerpu taisiit
M and this is me =]
image
Sory svaigaakas bildes manam nebija, mm vispaar mans grieetu dzirdeet citu domas vai manam ir veerts 6ito cosplejot unsure.gif
ah atradu shitaa vel par 3 meene6iem vecaaka bilde ar melniem matiem =]
image
+Chibi+
QUOTE(Sigfa @ Jan 28 2005, 14:13)
Atshkjiriiba no tevis, mani nesaista beztolkaa apkaart skraidiishana anime kostiima, tapeec arii neko daudz par to nezinu, bet domaaju, ka gan jau ir biggrin.gif
*

dry.gif Tev nu gan ir talants iedrošināt cilvēkus *ielien alā un paslēpjas zem akmens*

Un Ella-chan!!!!!!!!!!! Tev lieliksi piestāvēs cosplayot to meiteni!!! Perfekti!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Ella
Paldiesinj6 =]
Yume
jei, mums būs vel cospley'eri.
Nu tad strelka visu sarunāsim.
+Chibi+
Neko strelkā nesarunājām.... dry.gif Nu, cik tad potenciālo playeru kopā?
Ella
Tikai uz vasaru, tam teerpam audumu atrast ir neiespeejamaa misija, pati saprast nevaru tipa aadu atgaadina a svaarki nez vispaar kko nesakariigu *feels dizzy*
+Chibi+
taa ir aada, bet nedomaaju, ka tev buutu praatiigi teereeties tadam aadas teerpam... taisi vienkaarshi no melna auduma! happy.gif
asamashii ritori banpaia
njā, varētu prikola pēc sameklēt kautko inčīgu un pamēģināk kautko uzmuhļīt tongue.gif bet ne uz februāri - pārāk daudz snovborda sacensību un pasākumu. jūskautkad pēc tam taisīsiet?
Yume
Pēcāk būs Est anime fests, kur būs cosplay un mūsmāju animefes kur arī būs cosplay
X_Kamui
Kas vispaar ir vajadziigs lai kļutu par costplejeru...?
Ella
Mmmm.... teerps un bikiit liidziiba ar to kuru atteelosi nu taa vismaz manam liekas njaa un veelams zinaat kas tu iisti esi nu tip no kuraas animes un kaads teels (ljaunais labais) nu ar teela iztureeshanaas =]]]
+Chibi+
Cosplayeram vajag tikai gribēšanu!!!!!!!!!!!! Un spēju uzdrīxtēties, jo pus pilsētas tevi pēc tam, uzskatīs par frīku. VĒL lielāku frīku kā līdz šim [ jo kurš otaku neuzskata par frīku?]
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.