Jap, uzdrīkstēšanos, un māku uztaisīt tērpu.
Bet galvenais ir gribēšana.
X_Kamui
Feb 8 2005, 02:32
Mjaa..... tad man grutakais ir sameklet charu kuram es esmu lidzigs....
+Chibi+
Feb 8 2005, 20:49
tas arii viegli... tas, kura personiiba tev taa tuvaakaa buus arii liidziigaakais [ jo viss ir attitude!]
QUOTE(+Chibi+ @ Feb 8 2005, 19:49)
tas arii viegli... tas, kura personiiba tev taa tuvaakaa buus arii liidziigaakais [ jo viss ir attitude!]
Emm, ne vienmēr, es domāju ja viņš gribētu cosplayot kawaii meitenīti, tas diez ko neizdotoes.
X_Kamui
Feb 9 2005, 01:34
Tad jau....
<--- šitais ir viss piemerotakais....
viņš pat, ka es macas 10 kl
, uzvedas lidzigi
un viņš ir mans miļakais chars - Kamui Shiro
X_Kamui
Feb 9 2005, 01:35
QUOTE(Yume @ Feb 9 2005, 00:27)
Emm, ne vienmēr, es domāju ja viņš gribētu cosplayot kawaii meitenīti, tas diez ko neizdotoes.
ļoti smiekligi.....
He... es tak negrasos costplejot meiteniti...
A kursh tad var taa droshi pateikt ko tu grasies un ko negrasies cosplayot? Mazums kas var uznaakt.
QUOTE(-Kai- @ Feb 9 2005, 00:35)
He... es tak negrasos costplejot meiteniti...
Varbūt vēl padomā?
Ja ir meitenes kas cosplayo kawaiii zēnus, kamdēļ gan nevar būt džeks minisvārkos?
...labi... aizmirsti... Man pašai būtu jādomā par to cosplayu, no kā labāk tērpu taisīt... ._.;
Ak dies... Kai minisvaarkos... tachu kaajas jaaskuj un kaadi veel ne pasaakumi jaaieviesh.
Mhaha, un cospleya laikā, fanservis. Ū, tas varētu būt jautri.
X_Kamui
Feb 9 2005, 20:57
Redz, shajaa gadiijumaa kaajas skuut nevajag.
+Chibi+
Feb 9 2005, 22:22
Haha XD Atceros šito bildi, vienreiz mani ar šito baidīja...
Tas būtu jautri.
Crossdressing ish teh fuunnn....
Nā, tā Faya ir briesmīga, pāris adus atpakaļ man bija saitiņš ar flašiņu, tur šī personālija gāja pa ielu viņķājot spalvaino dibenu un fonā bija mūzika, I want to move it, move it.
Bet, nu kāpēc uzreiz tā, reku arī piemērs.
Be ja nopietni, tad man interesē, vai vēl kāds negrib piebiedroties Ranmas cospley'a grupai. Mums jau ir Shampoo, Akane un es ( kas ir skat foto, kautkur te)
Me me meeeeeee (Bombou naf aiznjemta?) =]
Emm, es īsti nevaru saprsat vai tu domā Shampoo, bet nu reku uzsatāns paraugs, tie kas ir ar zvaigznītēm- zabito.
+Chibi+
Feb 10 2005, 17:10
Vai Edam buus kmpaanija? Davai, tauta, taisam Edam kompaaniju!!!!!!!!!!!!!!
Yume.. liekas ir aizsista arī Ranmas grupā Ukyo (nju tjā ar "lāpstu") un...
čaļi saņemas vajaga tak arī kādu no Ranmas grupas nocosplejot... tērpi tur ir diezgan vienkārši...
Nezinu vai sataisīšu, bet var jav pamēģināt Ranmas tērpu, mati ir pietiekami gari, lai izveidotu astīti(kautkas līdzīgs iznāk).
QUOTE(Yume @ Feb 10 2005, 09:02)
Emm, es īsti nevaru saprsat vai tu domā Shampoo, bet nu reku uzsatāns paraugs, tie kas ir ar zvaigznītēm- zabito.
Nja laikam gan es Pa RTL 2 redzeeju Ranmu =] Nja Bombou tur taa amoazone bija redzu ak aiznjemts =[, tad nekaa manam citi 4ari tur galiigi nepatiik ....
Hehe vācieši viņas vāru vāciski lasīja, un tur bija Campo. Viņiem taču "S" kā "Z" lasās, un viņi biš novienkāršoja uz "c"
Un lija, kas ir ar Ukio, es tagad baidos ka nēesmu sajaukusi, kas ko cosplayot gribēja.
Un, jei!jei! nevaru nepalielīties, es pabeidzu Julias no Tekena , tērpu. ( Nu īstenība, pēdējais laiks, jo rīt jau tinos prom
)
Yume nē, nē, vis ir ok... Shampoo būsu es, un varbūt mana draudzene būs Ukio...
Ja sanāks...
Nu man vēl vienspiedāvājums uz grupu, bet šim būs obigāta chara atspēlēšana.
Mēs taisam Shaman King grupu, jau ir *skaita uz pirkstiem..* laikam 6 cilvēki, varbūt kādam ir vēlēšanās?
Ito no Kazuki
Feb 14 2005, 20:55
Shaman KING!!! Lūdzu mani, plz, plz, pick me, es būšu kaut vai Manta-san, just pick me
*vārtās pa grīgu, no iedomātās Kazu-chan kā Manta, ilgi vārtās, ļoti ilgi vārtās, vairs nevar piecelties....raksta guļus*
Mhaha, tad nu tev sanāks uz vēdera rāpot, lai augums atbilstu.
tev ir liela izvele, pašlai stabili ir zināms, ka ir Yoh, Horuhoru un Anna,uz jautājuma ir ķīniešu ģimenīte. Un laikam pat viss, pārējais tev paliek izvēlei.
Ito no Kazuki
Feb 15 2005, 16:49
Woot, happy day!!! In that case, par spīti tam, ka sirdī allaž jutīšo kā Manta, es ņemu vai nu Hao vai Mari (retie no varoņiem, kuriem ir vismaz brūnīgi un gari mati ^^ - ja neskaita Silvu, aber Silvu man nagribas ņemt)...Tērpi gan ir pietiekami komplicēti (katram sava fiška), bet ne neiespējami, so Shaman King vārdā - I'll do it!!!
Kā Y
ume tu mūs pamet... Ranmas grupa būs bez Yumes??????
Njā, a mans tagad apjucis, nezinu pat... mēs tak nesarunājām uz kuru cosplay'u būs Shaman King.
Tā, tagad jāupzrasa pārējiem.
Starp citu- Kazu-chan, tev Shaman king gadījumā neētājās kādā stūrīti ierakstīts?
Ito no Kazuki
Feb 15 2005, 21:13
Nā, gomen, nava vis - es viņu pagaidām skatos (tāk, līdz kādai 44. sēr. būs) un uzreiz dzēšu ārā...
X_Kamui
Feb 15 2005, 21:18
21.35 darbadienas pa Jetix(bijušais Fox Kids) .... tas ta starp citu
Hehe, ja man tād vēl būtu, man jau cilvēki saka, tur redzēju-tur redzēju, bet kad tad man, baltkomam nav tāda kanala T.T
X_Kamui
Feb 16 2005, 01:30
Ai nu un labi tas Jetix kanals ir tads pastulbs(man nepatik) ja tur nebutu Shaman king es vispar to no teļuka aizvaktu.....
Un starp citu kurš costplejos Lenny
(mans miļakais chars)....
Ito no Kazuki
Feb 16 2005, 19:40
Woot, Shaman King pa Jetix ir baigais lolis
- Vai nu angliski vai krieviski, abi tulkojumi ir vielīdz jocīgi. Pirmkārt jau vārdu pārveidojumi (Horohoro - Trejs, Manta - Montijs vai Mortijs, kā nu kuru reizi, Rju - Rio, Hao - Zīks, Patch village - Doby village utt.), kā arī, salīdzinot ar oriģinālajiem japāņu seiyuu, angļu balstiņas bišku griež ausīs...Bet skatīties paskatot šad tad tik un tā
UZMANĪBU!!!! visi kosplejeri, kas grib piedaliities festaa, un NAV!!! sakontakteejushies ar Yuki, luudzu!, zvana man!!! 29968681 Shodien, riit utt. Mums vajag paliidziibu ar priekshnesumu, varat naakt bez nekaa es juus izdreseeshu, varat naakt ar idejaam, buushu ljoti prieciiga mekleet kompromisu!!!
Tas tieshaam ir svariigi! Tas ir priekshnesums atklaashanai, jo vajag atstaat iespaidu, lai notiktu arii naakoshie festi (juus tak nto gribat, ne?)
Ceru uz juusu paliidziibu!!! Kima
Visiem buchas!
taataad! njemot veeraa to,ka za4peedinja pie interneta netiek, postoju es
luudzu visus,kas kosplejos un nav sakontakteejushies ar Yuki, riit(28.11.2006.) buut pie origo pulkstenja 18.30 (aptuveni, bet buutu ljoti liels luugums nekaveet) un naakt klaat taadaam divaam smaidoshaam buutneem kaa es un za4peedinnja.
buusim ljoti pateiciigas par sadarbiibu un atsauciibu
Catgirl
Nov 28 2006, 14:02
Tātad tā........es arī gribētu csplejā piedalīties, bet es pat nezinu ko tieshi! varbuut man jaw ir ideja, bet es pat vīlīti neesmu sašuvusi, jo nav ideja ne no kā un nav ideja visp kāds apgērbs.......ja buutu vnk vairāk laika sagatavoties
....it kā laikam esot laiks bijis, bet es tikai nesen par šito te pasākumu uzzināju...........tā ka......
buutu loti jauki, ja kaads paliidzeetu......
ar ko tu gribi lai tev palidz? ja pat nesi sapratusi ko tu vispar isti gribi panakt? vēlies taisīt Cosplay taisi negribi netaisi, tava vieta to neviens cits neizlems.
Shumins
Nov 28 2006, 16:14
Nu ja reiz cilvēks ir tik liela lāme, ka pats nekaa nevar uztaisīt, vai arī tik līkas un drobošas rokas, ka adatu nevar noturēt rokās...Tad ir speciālas kompānijas, kas nodarbojas ar otaku fantāziju apmierināšanu.
Viena no daudzām kompānijām ir
Cosmates.
Nemāku ievietot banerus, tapēc links būs:
http://www.cosmates.jp/Nesen ar vienu cilveeku runāju, kā padarīt interesantākas nakts stundas divatā ar otru pusīti, un nonācām pie secinājuma, ka varētu ko pasūtīt no interneta. Kādu skolnieces formu & stuff. Protams, ja ir nauda, jo apģērbi maksā tur samērā dāgi
Varbūt kāds varētu pirms manis to lapu izmēģināt un ko pasūtīt, lai zin kvalitāti, sūtīšanas maršutus utt. Esmu parāk liels Lāme, lai ko sūtītu un eksperimentētu netā. Vai varbūt pat kāds jau tā ir darījis?
Laigan bildēs modeles izskatās
lētas, tāpat kā lielākā daļa apģērbu, bet varbūt kāds ko atrod sev.
Catgirl
Nov 29 2006, 16:37
Nu ja reiz cilvēks ir tik liela lāme, ka pats nekaa nevar uztaisīt, vai arī tik līkas un drobošas rokas, ka adatu nevar noturēt rokās...Tad ir speciālas kompānijas, kas nodarbojas ar otaku fantāziju apmierināšanu.
Viena no daudzām kompānijām ir Cosmates
Paldies par komplimentu!
īstenībā ir problēma tāda, ka man nav no kā taisīt un visp man ir kādreiz jāķeras pie mājasdarbu pildīšanas! Mani vecāki neizturēs vēl kādu n/v !
....bet vnk, ja kādam ir kaud kādi nevajadziigi auduma gabali vai kaut kāds terps utml...
man ir tikai zīda audumi mājās, bet vini man neder skolas formai!
nju ceru, ka kaads arii no naruto cosplejos
, jo man jau ir gatvs kakashi kostiims (taisiits maajas apstaakljos). Tad man vajadziiga paliidziiba uztaisiit frizuuru, ceru ka buus cilveeki kam nav zheel rokas pameerceet zhelejaa. xD
Catgirl
Nov 30 2006, 17:49
It kā man blonda parūka būtu, bet auduma nav!
Man vajag tikai zilo un balto audumu.....
un uzbuuve ir ljooti vienkaarsha....taa ka to var aatri uztaisiit, bet kaa ar audumu????
Nav tak tā, ka nevienam nebuutu baltais vai zilais audums........
Church
Nov 30 2006, 20:37
QUOTE(Catgirl @ Nov 30 2006, 16:49)
....taa ka to var aatri uztaisiit, bet kaa ar audumu????
Nav tak tā, ka nevienam nebuutu baltais vai zilais audums........
ir daudzi audumu veikali. shaubos ka vienam teerpam vajadziigais mazais daudzums buus daargs.
P.S.
btw, AF saakas riit. vai nau bik pa veelu? <g>
Rīt (2006.gada 1.decembrī) pulkstens 11.00 visi, kas grib un solās palīdzēt ar uzveduma taisīšanu (piedalīšanos tajā) ierodas k/t Rīga ar savu cosplay tērpu (var arī bez)!!!
Visiem, kas palīdzēs uz atklāšanu naw jāpērk biļete - kā nekā paši piedalīsies atklāšanā un varēs palikt zālē uz "Beyond the clouds" skatīšanos!!!
Ja neviens neieradīsies pa visu pasauli paziņos, ka otaku.lv ir mazu pokemonu bars,kas ne uz ko nav spējīgi (tie ir draudi), jo šejieniešu "atsaucība" spēj sadusmot ikvienu!!!!!
Kima (Za4peedinja) (tel. 29968681)
Erm, a kā tad skola/darbs/whatever?
Church
Nov 30 2006, 21:26
zuze: vari pazinjot ko veelies. tas, ka ne visiem ir gaume/hobiji/veelme njemties analogjiski tev imho nedod nekaadas moraalas tiesiibas iedziit visus zemee attaisnojoties ar hipoteetisku "atsauciibas truukumu". kaut gan .. ja tev neruup savs veerteejums citu aciis .. ;>
Catgirl
Dec 1 2006, 20:54
Bet es jaw nezinu kur vini atrodas!!!!!!!(tie auduma veikali)
Pat 1188 uc nevareeja man pateikt nevienu!!!!!!!!!
Nju pls kaut vai ar adresiiti paliidzat!
vai tad tik grūti?
dazhu iemeslu peec mani tas nekad nav intereseejis <g>, bet pa pilseetu ejot ik pa laikam aciis traapaas. neticu, ka tik gruuti atrodami.
Catgirl
Dec 2 2006, 15:27
IR!!!!!!1 VINJI (auduma veikali)NO MANIS SLEEPJAS!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.