Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cosplay
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Isabel Carmin fon Edelhain
QUOTE(Catgirl @ Dec 2 2006, 16:27) *

IR!!!!!!1 VINJI (auduma veikali)NO MANIS SLEEPJAS!!!!!!!! mad.gif

Nolapīts Catgirl ieslēdz smadzenes un izmazga acis... Ja pati nesi spejīga pamanīt tos (centrā ir varak neka pietiekami), tad šaubos vai kāds var līdzēt, ja nu vienīgi vecāki neaizved un neparāda. Vai ar tevi personīgi aiz rociņas javed?
Catgirl

Nolapīts Catgirl ieslēdz smadzenes un izmazga acis... Ja pati nesi spejīga pamanīt tos (centrā ir varak neka pietiekami), tad šaubos vai kāds var līdzēt, ja nu vienīgi vecāki neaizved un neparāda. Vai ar tevi personīgi aiz rociņas javed?

nee.... pietiek tikai ar adresi! happy.gif
Yume
tauta, Yumei uznaaca darbaholisms.. Londonas palshumos izraadaas ka nav ko dariit... taapeec ir strateegiski svariigs jautaajums..
vai kaads negrib kaadu grupu cospleyot?
tad es vismaz dareetu sev pakert kaadu teelu un saakt nodarboties ar rokdarbiem..
hmm, kautgan, kaadam noluukam to grupu vareetu taisiit, have no idea..
+Chibi+
Es veel arvien balsoju par Eurekas grupu!!!!! Un veel gribeetu XXXHolic.

IPB Image

Mazais soulless radiijums pa kreisi ir mans, hohoho.
Catgirl
tauta, Yumei uznaaca darbaholisms.. Londonas palshumos izraadaas ka nav ko dariit... taapeec ir strateegiski svariigs jautaajums..
vai kaads negrib kaadu grupu cospleyot?
tad es vismaz dareetu sev pakert kaadu teelu un saakt nodarboties ar rokdarbiem..
hmm, kautgan, kaadam noluukam to grupu vareetu taisiit, have no idea..

Jaaa, dereetu, bet kaa tur ir? smile.gif (pieturos pie "normāla"texta raxtiishanas)

No spam, no spam....
Yume
Catgirl, ko tu domaaji, zem fraazes- normaalais teksts?

Un Stasiite.. es xxxholic taa arii neredzeeju... taapeec taa grupa man atkritiis, nu vai atkaraasies, tas jau peec apstaakliem..
a par Euriku es veelarvien par
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Jan 21 2007, 18:26) *

Un Stasiite.. es xxxholic taa arii neredzeeju... taapeec taa grupa man atkritiis, nu vai atkaraasies, tas jau peec apstaakliem..
a par Euriku es veelarvien par

mmm... nav obligati redzeet... kad es izdomaaju cosplay'ot, es tikai lasiijusi biju...

ok, turmaies pie Eurekas! Yay!
Nuin
Kaads nezin kaa var uztaisiit Umanori Hakama? Vai varbuut kaads arii veelas paliidzeet. ^^

gramozeks
Vai jums nav ieteikumu (labu ieteikumu), ko esvaretu kosplayot, ja es gribu, lai manam 4aram buutu gludi skuuta galva!!! happy.gif
Varu uzvilkt paruuku un pievienoties kaadas Grupas Kosplayeriem! happy.gif
Vai ir kaadi piedaavaajumi??? O_o ???
Tigra2
Ikkaku madarame no Bleach.
Ja ir vēlme tad var pievienoties Co grupas cosplayam. Tikai jārēķinās ar to, ka būs tad jāatnāk uz pāris mēģinājumiem un jāiemācās priekšnesums, aka deja. :3

IPB Image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.