Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nosaukums un logo klubam
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Yume
tāks, oficeāli paziņoju, klubs sauksies kaigan...
bet ar logo mums vēlarvien ir problēma.
kad es tikšu pie skanera es kautko iepostošu, bet ļoti gribētos lai tā nepaliek vienīgā bilde..
+Chibi+
Ja ir nosaukums, tad ar logo būs jau daudz vieglāK.. biggrin.gif Tagad tikai jāmeklē kaut ko atbiltošu nosaukumam - and perfect. wink.gif
Sigfa
bah, man veel nav bijis laika un vareeshanas piekjerties tai lietai...
Yume
šodien ir brīvdiena. dari to tagad Sigfa..
es vienkāŗši darbā neko nevar īsti izdarīt, un šīs te "rakstāmmašīnas". Bet kad tikšu mājās, a labāk ja pie skanera, tad būs ..
Sigfa
gan jau... man veel PS jaauzliek uz kompa...
Puma
Varbuut kaut kas tamliidziigs blink.gif
image
image
jurc
hmm... nebuutu labaaak ja buutu kaads ziimeejums? nejau vienkaarshi K burts. Ideaali buutu ja ieraugot to, tas uzreiz asocieetos ar anime!
Puma
QUOTE(JurCHiX @ Nov 21 2004, 16:06)
hmm... nebuutu labaaak ja buutu kaads ziimeejums? nejau vienkaarshi K burts. Ideaali buutu ja ieraugot to, tas uzreiz asocieetos ar anime!
*

jaa, vieniigi tad jaa atrod kaut kas taads kas ljoti mazaa formaataa labi izskatiitos
Yume
mmm, jebkuru baldi var samazināt....
nu, var jau kādu mangas bildi paķert. a jā, kāds kanji ir kaigan'am?
jurc
Yume ieskaties te http://otaku.lv/index.php?showtopic=750&vi...indpost&p=15417 cool.gif
jurc
Nez.. visu dienu pa netu izrakājos neko prātīgu neatradu priekš loguča. sad.gif
mož kautkādu shitaadu?:
image
Yume
hmmm. manis pēc,kautkas pa tukšu...
Dzonis
huh.gif cik saprotu tad logo buus acs?
jurc
QUOTE(Dzonis @ Nov 21 2004, 18:43)
huh.gif cik saprotu tad logo būs acs?
*

nu nav teikts... piedāvā ko labāku! cool.gif
Sigfa
acs- muljkjiigi, banaali, nodraazti. Vaig kautko kas asocieejas ar atklaasmi... piem, paarsteigta seja vai kas tml...
Dzonis
hm..vislaik praataa doma par kaut kaa atshtjiriigu apvienojoshu (kaut kas taml..)...eh...ja maaceetu ziimeet, uziimeetu, bet vardiem to apraxtiit..nu nee smile.gif
Jaladin
Jaa acis neder. Vajag kaut ko gjeniaalu - stiliigu.
Yume
Sakaki.. ja tu jūties ģeniāls, tad tapini.. es tāda nejūtos, tapēc neko ģenieālu nepiedāvāšhu
ā, jā, lai jūs neizrautos ar chariem.. nebūlu ieteicams ņemt kādus anime vai mangas čarus, jo viņeim ir virsū copyright's...
Sigfa
es pienjemu, ka vinjsh piedaavaaja citiem justies gjeniaaliem.
Jaladin
Nu man ir taads quirks citiem dot padomus, kaut pats ne s**a nejeedzu sad.gif
Ghoul
Rekur mans stundas freakojums:
Tador
viss jau ir interesanti - tikai veel nav neviena nopietna argumenta pret aciim!
Sigfa
nopietns arguments- acis ir pati nodraaztaakaa lieta kas var simbolizeet anime.

logo jaabuut atbilstosham nosaukumam, shajaa gadiijumaa- atklaasme.
Yume
mmm, Sigfa, atklāsme nav gluži īstais vārds, tur bija apgaismība vairāk. Un nu atklāsme ir saprotama arī pārnestā nozīmē, un tādu es gan negribētu redzēt logo.

Arguments pret acīm 2 -
maz ka banāli tad arī truli, neko īpašu no viņa neizveidosi, un viena acs logo būs tā kā apģērba birka.
+Chibi+
baigi viegli patiekt - muļķīgi, piedrāzti, banāli - bet kā pašiem kaut ko piedāvāt, tā nav laika, nav laika... rolleyes.gif

Kaigan atbilstošu vajag kaut ko... Varētu jau kādu oriģinālu tēlu, bet baigi grūti uzzimēt kādu apgaismotu... laugh.gif
Yume
hehe, apgaismotu.. Sanzo ir apgaismots..
kautko šādā veidā?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.