Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nosaukums un logo klubam
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Shinobi-sama
kokoro = => man nevisai patiik shis kanji taads prasts
笑顔 =egao = smiling face = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ?
微笑 = hohoemi = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ?

= warai = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ?

向日葵 = himawari = sunflower = kaur kaa negribas ka visi kluba biedri ar sempeneem tagad vazaasies
平安 = heian = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies
平和 = heiwa = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies

蜜柑 = mikan = mandarin = kaada &^$ peec? lai arii tas ir sveets auglis.. tik un taa
未完(の) = mikan(no) = incomplete = divdomiiba = tas ir labi mees neviens neesam pilniigi
未刊(の) = mikan(no) = unpublished = un arii publiceeshans veerti
御釜 = okama = gay/transvestite = par shito... mad.gif *uzshkauda*
難色 = nanshoku = disapprooval = kaada *&%^ peec? ieskaidro savu domu gaajienu

....
Tador
QUOTE(Shinobi-sama @ Nov 15 2004, 13:30)
kokoro = => man nevisai patiik shis kanji taads prasts
笑顔 =egao = smiling face = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ?
微笑 = hohoemi = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ?

= warai = smile = kas mees kaut kaadi Ogenki yarou ?

向日葵 = himawari = sunflower = kaur kaa negribas ka visi kluba biedri ar sempeneem tagad vazaasies
平安 = heian = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies
平和 = heiwa = peace = shaubos vai mees peec miera neseejiem izskataamaies

蜜柑 = mikan = mandarin = kaada &^$ peec? lai arii tas ir sveets auglis.. tik un taa
未完(の) = mikan(no) = incomplete = divdomiiba = tas ir labi mees neviens neesam pilniigi
未刊(の) = mikan(no) = unpublished = un arii publiceeshans veerti
御釜 = okama = gay/transvestite = par shito... mad.gif  *uzshkauda*
難色 = nanshoku = disapprooval = kaada *&%^ peec? ieskaidro savu domu gaajienu

....
*

humm... tad veel ir varianti uz oni vai aho ect
Yume
Mhaha.. Shinobi.. rere.. esi gaidīju vai kāds iztulkos tos pēdējos vārdus.. tas jau bija tīrā ņirgāšanās. man darba apnika un es sāku blēņas rakstīt, a blakus draudzene stāvēja un teica visu kas nāca prātā... nu es kā godīgs cilvēks pierakstīju.. hehe.. re kas sanāca. laugh.gif
Jaladin
Nu Yume tev neapniik visu braakjeet? mad.gif Taa mees pie nosaukuma netiksim.
Man jo projaam patiik "otaku kumi" un NAFC.
Bet ja tev ir kas labaaks, tad uzraxti!
+Chibi+
QUOTE(zenofex @ Nov 15 2004, 12:31)

Un kokoro btw, noziimee sirds.
*

yup, sirds kā dvēseliska substance, garīga sirds, nevis orgāns. Man patīk, heh, un ne jau tikai tāpēc, ka tā ir mana ideja. Vienkārši tas ir vienkārši.
Yume
QUOTE(Yushiro Sakaki @ Nov 16 2004, 10:58)
Nu Yume tev neapniik visu braakjeet?  mad.gif Taa mees pie nosaukuma netiksim.
Man jo projaam patiik "otaku kumi" un NAFC.
Bet ja tev ir kas labaaks, tad uzraxti!
*

mmm.. nu teiksim tā.. es jau laikam te kādus 20 uzrakstīju.. tongue.gif
Un runājot par brāķēšanu... nepiekritīšu tik ilgi kamēr man neiksies kautkas simpātisk, pagaidām tādu neredzu.
+Chibi+
sad.gif Izskatās, ka mēs nekad nenonāxim pie kaut kāda kopsaucēja, i mean, pie kaut kā vienota.

Tauta, davai, esam piekāpīgāki... Es gatava piekrist viarākumam, jo zinu tač', ka visi nekad nevar būt apmierināti!

Come on, esat mazāk kritiski~! unsure.gif Gribās jau, lai beigu beigās kaut kāds da jebkāds nosaukums ir!
Shinobi-sama
btw Yume: es nepratu iztulkot 2 tavus vaardus
gohatto un tanbi... manupraat tu vienkaarshi uz dullo zilbes samikseeji.. jo taadu vaardu nav... es pat nespeeju neko izspiest no vaardu sakneem... dry.gif

Un pie teemas... man nekaadi nepatiik ja tanii muusu kluba nosaukumaa par visu vari censhas iepiit Latvian, european, global..... uff... kamoon... mees esam neordinaari fani un mums nav jaataisnojas pasaules priekshaa par savu neordinaaro nosaukumu tipo -
Chigohan - un sheit ir interesanta divdomiiba... tilkojumaa vareetu iznaakt bloodmeal - assins maltiite, bet pieraxtiit ar kanji ko izmanto "1000"(sen) atteloshanai jo shii kanji "onyomi ir "chi"- kursh arii noziimee asinis - tongue.gif
Sigfa
Chihogan labi skan... manupraat, labaakais, kas she izskaneejis.
jurc
man jau liekas ka labāk būtu klubu asociēt ar kautko pozitīvu un labu.... citi vēl padomās ka mēs te kautkādi asins dievinātāji vien esam, kas skatās vien to kā Elfen Lied
+Chibi+
huh.gif man būs problēmas ar izrunāšanu.... Bet, ja vairākumam patīk, OK. ph34r.gif
Shinobi-sama
QUOTE(Sigfa @ Nov 16 2004, 17:39)
Chihogan labi skan... manupraat, labaakais, kas she izskaneejis.
*

C-H-I-G-O-H-A-N ... Chigohan.. tas lai paareejiem misspelings nepieliip
Yume
gohatto ir taboo

Un runājot par C-H-I-G-O-H-A-N ( biggrin.gif) man patīk skanējums.. bet tā nozīme... kāds piekāīgās atvasinājums viņam nav?
Shinobi-sama
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 18:20)
Un runājot par C-H-I-G-O-H-A-N ( biggrin.gif) man patīk skanējums.. bet tā nozīme... kāds piekāīgās atvasinājums viņam nav?
*

nu es tak teicu ka pieraksta ar kanji ko izmanto lai pierakstiitu "1000" taakaa pirmasi kas naaktu praataa ir "thouthand meals".. bet jeega ir dziljaaka(bloodmeal) tongue.gif
Yume
mmm... man pirmā asociācija ir tieši ar asinīm..
jurc
nu bet padomājiet, kāds prasīs ko šis nosaukums nozīmē, tu atbildēsi - asins maltīte... Tas nu uzreiz nekādas asociācijas ar animi neizraisa, drīzāk ar miesniekiem!
esmu pilnīgi pret šo nosaukumu! ta jau labāk kādu no iepriekšējiem...
Yume
JurCHiX.. tu lūdzu uzreiz konkrētāk saki kuru, savādāk nekāda labuma no tā nav.
OK.. man vēlarvein prātā palika koneko..
nez... chigohan... nāāa....
+Chibi+
QUOTE(JurCHiX @ Nov 16 2004, 19:31)
nu bet padomājiet, kāds prasīs ko šis nosaukums nozīmē, tu atbildēsi - asins maltīte... Tas nu uzreiz nekādas asociācijas ar animi neizraisa, drīzāk ar miesniekiem!

*

tāpat. unsure.gif

hei, bet kā to chigohan izrunā? [lai es neizgāztos nākotnē, pasakot galīgi greizi]
Yume
nu kā, kā čī izrunā tu zini, ar pusgaro "i" un gohan ta arī izrunājās.

Nu kas tad ir.. davai fiksi pasaka kas kam vairāk no nosaukumiem patīk un metam mieru šai tēmai.
+Chibi+
Davai, Yume, uztasi kopsavilkumu! Un spriedīsim! wink.gif
Yume
blink.gif es? ES? nēee.. atkal es.. kāpēc es? ... vārdu sakot.. man slinkums... tēc kādām minūtēm 15.. gaidiet..
Hikaru
nu piemēram:

Katana
Anime soul
Kokoro

...vienkārši un labi skan..

Vai jebkuru citu, bet tikai ne Chigohan vai Otaku kumi..
+Chibi+
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 19:49)
blink.gif es? ES? nēee.. atkal es.. kāpēc es? ... vārdu sakot.. man slinkums... tēc kādām minūtēm 15.. gaidiet..
*

tāpēc, ka tev ir powers, heh heh. tongue.gif

QUOTE(Hikaru128 @ Nov 16 2004, 19:50)
nu piemēram:

Katana
Anime soul
Kokoro

...vienkārši un labi skan..

Vai jebkuru citu, bet tikai ne Chigohan vai Otaku kumi..
*

heh, Katana un Kokoro, es [ kā par brīnumu~!] noteikti piekritīšu [ i'm so modest! rolleyes.gif ], un Anime Soul arī labs, jaux nosaukums. biggrin.gif
Yume
nu tad tā.. es tagad uztaisīju kopasvilkumu par visiem ieliktiem nosaukumiem, un tūlīt uztaisīšu balsojumu, bet lūdzu arī balsot, nevis kāparasti.
UN neiazmirstiet par LOGO!!!
jurc
atvainojos ka tik veelu, bet nu luuk dazhi varianti, cerams ka kāds iepatiksies:

hagoromo - angel's raiment
ameagari - after the rain
usei - sound of rain
kaigan - enlightenment/spiritual awakening/opening ones eyes to the truth
gankou - glint in eye (šis man vislabāk patīk, jo anime personāži izceļas ar savām acīm!)
kuroihitomi - (beautiful) dark eyes
kikotsu - backbone/spirit/soul/grit
shirei - spirit of a dead person/ghost/departed soul
shinkon - heart and soul/ones soul (heart)
+Chibi+
Man patīk Kuroihitomi happy.gif Meli gan var slasuzt, bet ar laiku jau pierast var!
Hikaru
Man kaigan patīk, gankou patīk un kuroihitomi patīk.
ONIX
Mjaa, Kaigan ir vislabaakais, ko naacies ir dzirdeet.
Yume
mm.. nu es pieliku klāt vēl divus pie aptaujas, diemžēl vairāk peilikt nevaru, maximālais atbilžu skaits ir 10
+Chibi+
žēl, ka Kuroihitomi nepieliki... unsure.gif
jurc
es tik ceru ka būs kāds no šiem:
kaigan
gankou
kuroihitomi
unsure.gif huh.gif
Tador
es VEELARVIEN saku ka jaabuut otaku zaibatsu un ka idioti var sliicinaaties! ph34r.gif
+Chibi+
mani draugi mani izņirgs no panckām par tādu nosaukumu... laugh.gif

būs grūti iemācīt viņiem respektēt anime un šo fanklubu... happy.gif
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 21:02)
mani draugi mani izņirgs no panckām par tādu nosaukumu...  laugh.gif

*

nu gan tev "draugi"... khmm, kaa jau teicu visi kam smadzenes par mazu, var iet sliicinaaties. dry.gif
Rob_X
QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 21:19)

*

nu gan tev "draugi"... khmm, kaa jau teicu visi kam smadzenes par mazu, var iet sliicinaaties. dry.gif
*

ja tu shitaa turpinaasi, nekaada labuma nebuus. neiespaido cilveekus, padomaas vel ka tu vinus iesi sliicinaat un njems tavu zaebatsu (un visi pazistamie apreeks) dry.gif
Tador
varu nosaukt savu simtu cilveeku, kas sapratiis...
un par to sliicinaashanos - itš a figure of speech... jeesh!
Rob_X
Ko gribeeju teikt - nevajag tik biezhi lietot tongue.gif Un pec tavas uzvedibas var tiesham padomat ka tu kadu slicinasi biggrin.gif
Tador
QUOTE(Robik @ Nov 16 2004, 22:01)
Ko gribeeju teikt - nevajag tik biezhi lietot  tongue.gif  Un pec tavas uzvedibas var tiesham padomat ka tu kadu slicinasi  biggrin.gif
*

humm... ai da labi, ko tur daudz njemties - visus personiigi sliicinaat...
*N2 Launched* **Saftey precautions taken and AT-fields created over all "normal" people** ***Impact imminent*** ****...****
Rob_X
I use lance of longinus ! U die tongue.gif

btw i have 2 AT fields, so even if you use 3 or 4 N2 mines, it just won't do tongue.gif

i am da protector of ze normal (without "") ppl
Tador
QUOTE(Robik @ Nov 16 2004, 22:05)
I use lance of longinus ! U die  tongue.gif

btw i have 2 AT fields, so even if you use 3 or 4 N2 mines, it just won't do  tongue.gif

i am da protector of ze normal (without "") ppl
*

*EVA BUNSHIN NO JITSU!!!!!!!*
*Robik runs in fear as a throng of EVAs run after him!
Yume
tā... izbeidziet flūdu..

Un es tiko taklāju ka man šis viss pamatīgi noriebās. Es saku ka taisam Kaigan un miers, pagaidām man izskatās ka cilvēkiem nav pret to pretenziju.. Un man tas liekas viss pieņemākais no variantiem. Skan viņš smuki, nozīme arī neitrāla..
Ņema, un miers būs.
Tador
QUOTE(Yume @ Nov 16 2004, 22:31)
tā... izbeidziet flūdu..

Un es tiko taklāju ka man šis viss pamatīgi noriebās. Es saku ka taisam Kaigan un miers, pagaidām man izskatās ka cilvēkiem nav pret to pretenziju.. Un man tas liekas viss pieņemākais no variantiem. Skan viņš smuki, nozīme arī neitrāla..
Ņema, un miers būs.
*

buh! tas nav fluuds, bet gan karsh!
Yume
dāāāaa... bērniņi, dariet to chatos, ja jau pokemonu kaite pielipusi.
šeit tam nav jābūt.
Tador
*I CHOOSE YOU PIKACHU! ELECTROCUTE YUME!!!*

Edit by Yume : I choos you Edit - edit this post
+Chibi+
QUOTE(Tador @ Nov 16 2004, 22:19)

*

*

mani draugi domā, ka es esmu maza, ar animi apsēsta meitene, kuru šī apsēstība ne pie kā laba nenovedīs. Heh. laugh.gif Un izdzirdot par "Otaku Zaebatsu" viņi tikai stprinās savu pārliecību, ieslēgs mani dzīvoklī, atņems man diskus un paslēps manu neexistējošo datoru. laugh.gif

Heh. Bet būtībā tas vienkārši ir tās stereotips - tas, kas patīk man, kurā es iesaistos, ir kaut kas stulbs un bērnišķīgs. ph34r.gif
Tador
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 23:13)
mani draugi domā, ka es esmu maza, ar animi apsēsta meitene, kuru šī apsēstība ne pie kā laba nenovedīs. Heh.  laugh.gif  Un izdzirdot par "Otaku Zaebatsu" viņi tikai stprinās savu pārliecību, ieslēgs mani dzīvoklī, atņems man diskus un paslēps manu neexistējošo datoru.  laugh.gif

Heh. Bet būtībā tas vienkārši ir tās stereotips - tas, kas patīk man, kurā es iesaistos, ir kaut kas stulbs un bērnišķīgs.  ph34r.gif
*

hmmm... man vajadzeetu paarmiit dazhus vaardus ar taviem draugiem... galvenokaart paraadiit ka anime nav nekas stulbs un beernishkjiigs.
Jaladin
QUOTE(Tador @ Nov 17 2004, 00:15)
hmmm... man vajadzeetu paarmiit dazhus vaardus ar taviem draugiem... galvenokaart paraadiit ka anime nav nekas stulbs un beernishkjiigs.
*

Yeah!!! mad.gif (ceru ka Eryx nav viens no vinjiem)
+Chibi+
QUOTE(Tador @ Nov 17 2004, 00:15)
*

nu, vienu savu draudzeni es padarīju par trakāko fani, viņa gan ir ar izteiktām nosliecēm uz yaoi, bet, heh, man tas nudien netraucē. Viņa pat zimē savu mangu. Un VISI mani draugi to lasa. Tādēļ pa druskam es jau iepazīstinu visus ar animes lieliskumu.... Dabūšu datoru un DVD pleijeri, un tad nu gan sāxies.... laugh.gif

QUOTE(Yushiro Sakaki @ Nov 17 2004, 00:53)
Yeah!!!  mad.gif  (ceru ka Eryx nav viens no vinjiem)
*

mēs ar viņu par to nerunājam... viņš parasti tik smej savus klusos Ērika smieklus.... dry.gif
Jaladin
huh... Vinjsh pats saka, ka vinjam nav pretenziju pret Anime, bet vinjam it kaa "neesot" laika
+Chibi+
nu beidz, Rammstien Angel tachu ir anime klipaa! Naj jaur briinums, ka vinjam patiik... XP
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.