Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AnimeFest 05
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
darkangel
Cik lasiju anime.lv kautkaada kustiiba notiek un izskataas ka 5. animefests buus apriili. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ChickOo
Tad jau jāsāk biežāk apmeklēt anime.lv un skatīties kas tur pa infu tiek likta or somwthing. smile.gif
darkangel
noteikti! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Vispār jau nekaitetu ar iemest kādu infu tiem, kas nezin krievu valodu ti ko vairāk par pliku būs. Diemžēl gan izskatās ka tiešām nekas vairāk nav vēl skaidrs.
gramozeks
Es atvainojos! Ja! Tik tiešām kustība Anime Festa virzienā ir sākusies! Ceru ka tā realizēsies tieši norunātajā laikā! Ir pašlaik zināms tikai tas, ka Ha-sanam ir vajadzīgi cilveki, kas:
- izveidos Anime Festa 5 Plakātu,
- organizēs Kosplayeru kustību (Kosplayeriem ir jābūt gataviem ar savu programmu),
- sameklēs Māksliniekus (visi kas prot vai arī uzskata ka prot zīmēt Anime stilā atsaucieties),
- kas izdomās konkursus un izklaidējošu programmu publikai.

Ļautiņi sākam rosīties!!! happy.gif Ja Jūs atbilstat iepriekš minētiem kritērijiem tad lūdzu sazvaniet Ha-sanu 26722503 vai atrakstiet man!!! Pagaidām visas vakances ir brīvas!

Un vēl!!! Palaidiet šo ziņu savu dragu vidū Draugiem.lv, One.lv, Face.lv un citur, kur bieži apgrozās Mūsu elite!!! Ceru uz Jūsu atbalstu!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
gramozeks
Gribēju pateik, ka pirmā posta vietā drīz būs pilna informācija par pasākumu!
Pašlaik programmā noteikti būs Anime:
1.) The Little Girl Who Conquered Time (Девочка, покорившая время),
2.) 5 Centimeters per Second (Пять сантиметров в секунд),
3.) Beyond the Clouds, The Promised Place (За облаками)
4.) Kiki's Delivery Service (Ведьмина служба доставки)
5.) Nausicaa of the Valley of Wind (Навсикая из долины ветров)
6.) Porco Rosso (Порко-Россо)

Vēl palicis pēdējais seans! Tajā vēl nav izlemsts ko rādīt, tāpēc mums ir dota izvēle izvēlēties vienu no dotām Animēm:
1.) My Neighbor Totoro,
2.) Lupin,
3.) Whisper of the Heart.

Lūdzu izdariet savu izvēli un uzrakstiet man PM!!! Gaidu un ceru uz Jūsu atbalstu!!! happy.gif
Yume
Lupin? Tas ir - seriāls domāts?
Church
QUOTE(Yume @ Feb 27 2008, 12:12) *

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=2136
kaudze gan movies, gan ovu, gan tv n sezonas.
zenofex
QUOTE(Church @ Feb 27 2008, 17:54) *

QUOTE(Yume @ Feb 27 2008, 12:12) *

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=2136
kaudze gan movies, gan ovu, gan tv n sezonas.

Iespējams, ka Castle of Cagliostro, ja jau uz Mijazaki atvēzējušies. Mana balss atkarīga no tā, kad plānojas seanss, jo Totoro, imho, noteikti vajadzētu bērniem parādīt, bet pēdējie seansi parasti vakaros notiek...

Vispār programma laba, lai arī pārsvarā klasiska, tā turēt.
QUOTE(gramozeks @ Feb 27 2008, 14:03) *

3.) Beyond the Clouds, The Promised Place (За облаками)

Ja nemaldos (un noteikti tas ir 100% ka nē) tad šī jau bija pagājušo reizi. Precīzāk ar šo animi tika atklāts festivāls.
Joe
toč! Uz Beyond the Clouds es arī biju...
Hikaru
QUOTE(zenofex @ Feb 27 2008, 19:15) *

...jo Totoro, imho, noteikti vajadzētu bērniem parādīt...

Totoro ir kaut kāds šausmu trilleris, kas domāts bērniem? biggrin.gif
http://www.youtube.com/watch?v=cidG3DGkHR0
gramozeks
Diemžēl mūsu rokās ir tikai tas, kas ir pārpirkts no Krievijas! License no Japānas mums dārgi izmaksās, tāpēc Ha-sans pašlaik var piedāvāt tikai šos eksemplārus! Taču, ja kādam ir labi sakari ar sponsoriem, tad šo problēmu varētu risināt!
Tik tāl tāpat ir skaidrs, ka tiek rāditas tik patreiz pieejamas lietas. Tomer, izvēloties ko rādīt pēdējā seansā, un cik var noptast pēc anime.lv izvēle ir kritusi uz Lupin, paliek vēl divas anime. Vai tiešam nevarētu programma iekļāut kādu no tām, lai neatkārtojas iepreikšējās reizēs rādītais?
Niks
Piekrītu, atkārtoties nedrīkst - cik sapratu, mērķauditorija būs parasti mirstīgie, tātad labāk, lai tiem, kuriem tas nav pirmais fests, nerastos sajūta, ka tas jau redzēts un ka šādos festos nav ko redzēt.
P.S. Un kā ar Vāciju un Franciju - tur taču arī ir ļoti spēcīgas anime tradīcijas?
gramozeks
Ir updaits pašā augšā!
Klausies Niks! Ar katru gadu Anime fanu ir vairāk un vairāk! Varu saderēt, ka cilvēki uz Anime Festu būs pirmo reizi un programma viņiem noteikti patiks!
Saproti! Mūsū Ha-sans nevar likt tās Anime kuras Mēs gribam (es par to jau biju runājis ar viņu)! Animes ir licencētas un tāpēc uz šo brīdi viņš var piedāvat tikai šo! happy.gif Taču, ja tev ir labi sakari ar dažādu valstu deligācijām un tu spēsi mums sarunāt kautko jaunu no Viņiem (jaunas Animes ko Mēs vēl nebijām redzējuši Kinoteātros), tad tas tikai būs apsveicams!!!
Church
gramozeks: tad mini, kas ir nepiecieshams, lai konkreetu shovu vareetu paraadiit. - kaadas prasiibas pret kvalitaati un media lai var raadiit @cinema, kaadas legaalaas/juridiskaas prasiibas, kaadas minimaalaas prasiibas pret tulkojumiem/dubiem/subiem utml utjp.
Yume
khem, Nedomāju ka Gromozeks ir īstais cilvēks, kam tas būtu jājautā, nedomāju ka viņš ir pietiekami kvalificēts jurisprudencē un cinematorgāfijā.
cik atceros, tad Kongresu namā nebija pieejama aparatūra DVD ieraktu izmantošanai, vismaz pāris gadus atpakaļ "nē". Taču šie dati ir pārbaudāmi.

Princips videomateriāla licenzes iegādei ir kā jebkāds cits autortiesību iegadē.
Tas ir - samaksā naudu, un tev piešķir tiesības izmantot nopirktu.

Kinoteātru prasības gan var būt dažādas, taču principā ideālais variants ir lente. Iespējams izmantot arī DVD, taču ne visos Lettiņu kinoteātros ir attiecīga aparatūra, lai tos izmantotu.
zenofex
Man jāpiebilst, ka, lai gan daži anime fani pie mums ir ne tikai LIELI anime fani, bet arī darborties griboši un varoši, tomēr visam ir robežas. Neviens šeit netaisās nolikt savu balto galviņu par animi un par to, lai festā parādītos pašas jaunākās un svaigākās animes. Arī animefestu rīkotājiem ir savas dzīves un darbs paralēli tam, ko viņi dara animes popularizēšanas vārdā Latvijā. Es ticu, ka pieliekot vajadzīgās pūles, rādīšanai pie mums varētu atdabūt visu ko, lieta tikai tāda ka nav pietiekami daudz / enerģisku /darboties gribošu personu, kas varētu tādas lietas realizēt. Ak, jā, aizmirsu par pašu galveno - vēl nav atradies vai arī sameklēts naudas maiss, ar kura palīdzību varētu rīkot kaut ko lielāku, jo par naudu, kā zināms, var nopirkt visu ko (ja vien tas ir materiāls).
Noriass Gato
Kongresu namā savulaik Arsenāls rādīja kā reiz no DVD anime. Lai gan, iespējams, tehniku atnesa līdzi pats Arsenāls....
+Chibi+
Aļo, anime.lv cilvēki jau aktīvi plāno savus cosplay (kaut kādi zaimotāji taisās cosplayot Edu!!! Vairāki! Bet tas tā...) un diskutē par programmu, biļetēm, braukšanu, a mēs te ko, vispār netaisamies iet? Neredzu vispār nekādu entuziasmu, dārgiem otaku...
Un cilvēki Anime.lv ir vairāk informēti par pasākumu. Turklāt pietiekami daudzi šeit nezin pat elementaru krievu sarunvalodu.
cdmax
cik es tur palasīju nekas vairāk tur nav. klusums tāds pats kā te. izņemot tos pāris, kas nezin ko kosplejos smile.gif.
jurc
mmm... 26-27 februāris - tas ir 100% ka šajos datumos?
Vajadzētu biļetes laicīgi pasūtīt...
Ceru ka nebūs tā kā pagājušo reizi kad pēdējā brīdī festu pārcēla.

Gaidu ar nepacietību, programma jau izskatās skaista...
cdmax
datumi ir, bet ne 100%. Biļetes vēl nav un nezin kad būs. bet tauta cer, ka šogad beidzot fests būs. vienreiz 10 gados jau vaig smile.gif.
Spectre
Ja kādam ir interese par cosplay - tik tiešām nopietna interese nevis "Varbūt varētu, ja būs laiks"

Varu savest ar pareizajiem cilvēkiem no anime.lv

Ar cilvēkiem kuriem ir pieredze un ir jau to darijuši vairākus gadus.

Lai neradītu diskusijas par to kas tie ir un ar ko viņus ēd - ja kādam ir interese PM me wink.gif

P.s. Šie cilvēki varētu kautvainu pakonusltēt kā un ko būtu labāk darīt - atceraties, ka katrs jaunu pats sev tērpu taisīs, viņi jums nešūs un neieliks gatavu rociņās biggrin.gif

P.s.s. es kā jau ierasts esmu sliņķis - nekur nepiedalīšos/neko nedarīšu, izpildīšu savu pienākumu kā apmeklētājs cool.gif Aiziešu uz pāris animēm - heh Beyond the Clouds redzēts 100x (pārspīlēju nedaudz ap kādām 10x varētu būt) laikam ka šoreiz ar apmeklēšu šo gara darbu - kā nekā smuka animācija un labs osts, tēma diezgan ierasta biggrin.gif izpildijums labs smile.gif
Yume
Kyo - he.. Yuki ir pieejama arī šinī forumā.
Grūti pateikt cik bieži viņa to lasa, bet pāris gadus atpakaļ viņa te pat postoja.
Domāju ka "savešana" nav nepieciešama. Tie kas gribēs, tie paši atradīs.

Es biju cerējusi šogad piedalīties festa pasdarbībā- like every other time.
Taču, ak šis jaukais brīdis... man tajā laikā ir sessija.

Cik nojaušu - ieradīšos ar cosplay un var būt uz kādu seansu atļaušos aiziet.
..~Ze-fantast~..
kā pilnīgs zaļais zirnis, es labāk pavērošu kas un kā dzīvē notiek. video daudz redēti ar un par cosplay'iem.
bet nu tā cik tālu sapratne mana ir - datumi tādi arī paliek. ja!?
Nuin
vaaaah... peec ilga paartraukuma 4 meeneshu garumaa no jebkaadas saskarsmes ar animi redzu labas zinjas. ^^

Programa ir ok tik laikam jau visi visu redzeeja xD
cdmax
QUOTE(..~Ze-fantast~.. @ Mar 22 2008, 14:52) *

kā pilnīgs zaļais zirnis, es labāk pavērošu kas un kā dzīvē notiek. video daudz redēti ar un par cosplay'iem.
bet nu tā cik tālu sapratne mana ir - datumi tādi arī paliek. ja!?

datumi jau paspēja nomainīties uz 3-4 maiju. un cik sapratu vieta arī.
Hikaru
QUOTE(cdmax @ Mar 27 2008, 13:16) *

datumi jau paspēja nomainīties uz 3-4 maiju. un cik sapratu vieta arī.

Pie tā jau ir jāpierod. laugh.gif Tā vienmēr notiek. Vajag jau iepriekš izplānot plānu, kādā veidā pārplānot plānus, kuri vairāk nesakrīt ar sākotnējiem plāniem, ja tādi bija jau iepriekš izplānoti.

Nja... Bet es jau tā nezinu, kas ir Kongresa Nams (kaut kāds parlaments??), bet tagad kaut kāds WTC... man "protams" kļuva skaidrāk... biggrin.gif
kaarleens
samainiiju datumus 1 postaa lai kaads neistaa laikaa kau kur neaiziet biggrin.gif
Naru-chan
WTC - http://www.wtc-riga.lv/lv.htm
Yume
HEHE... jā, WTC lielākajai daļa izraisīja jautājumu.

google magic my friends.

Tagad man interesē vai datumi vēl kādu reizi nemainīsies mēneša laikā.
Tenma
Vai tur iztirgo pasauli? rolleyes.gif
JnVbt
eh, atkal jau vieta un laiks nomainījušies! tā vien ...
kurā tad no tām WTC zālēm vai telpām notiks tas fests un kāpēc vispār viss šis pasākums tika pārcelts no Kongresu nama uz WTC, tur kaut kas ar finansēm negāja kopā? wink.gif
Ayumi
tā vietu un datumu maiņa man nezkapēc laupīja vēlmi Animefestā vispār ierasties. :S
kaarleens
QUOTE(JnVbt @ Mar 29 2008, 22:28) *

eh, atkal jau vieta un laiks nomainījušies! tā vien ...
kurā tad no tām WTC zālēm vai telpām notiks tas fests un kāpēc vispār viss šis pasākums tika pārcelts no Kongresu nama uz WTC, tur kaut kas ar finansēm negāja kopā? wink.gif

Uz shito jautaajumu tev laikam tik Hasana kungs var atbildeet
Внимание!

По техническим причинам фестиваль переносится на 3-4 мая, и проходить он будет в WTC (рядом с Домом Конгрессов).

У посетителей фестиваля будет возможность купить абонемент, который позволит посмотреть все фильмы, кроме закрытия, а также получить несколько подарков. Цена абонемента - 18 Ls. Купить абонемент пока нельзя, но можно зарезервировать. Количество абонементов ограничено.

Все фильмы на фестивале будут на японском языке с русскими субтитрами и переводом на латышский язык в наушниках.
gramozeks
Kas tas par Panīkumu tādu? A? Kur ir Jūsu spara gars? Kur ir tā velme ierasties tik sen nebijušajā AnimeFestā??? T_T

Lai vai kas, taču es ieradīšos par spīti visiem maniem Darba devējiem! happy.gif
NOBASTOŠU!!! happy.gif Esmu slims, asinis nododu vai kas cits, taču uz pasācienu es būšu!!! happy.gif
Arts
Kāda bija cena?
Uz animufestu?
Church
QUOTE(gramozeks @ Mar 30 2008, 18:54) *

Lai vai kas, taču es ieradīšos par spīti visiem maniem Darba devējiem! happy.gif
NOBASTOŠU!!! happy.gif Esmu slims, asinis nododu vai kas cits, taču uz pasācienu es būšu!!! happy.gif

true otaku.
P.S.
tas nebija kompliments <g>
Yume
Mani vēlarvien traumē tā doma ka fests tika pārnests uz WTC...

maz ka par mums civilie ierēca, tur ierēks arī biznessļaudis.
Iori Yagami
Man liekas kā Cosplay ideja bija aizmirst par to kā cilvēki uz tevi skatas.
And just have fun biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Yume
Tev ir viegli teikt, a man 3 kvartalus tālāk offis atrodās.
Vienīgais prieks ka sestdienās- svētdienās neviens tur nebūs.

But still.
Asuka
bet ņemot vērā to, ka tas ir kosplejs - cilvēku praktiski nevar atpazīt, tad nevajadzētu but kādām problēmam.
un es piekrītu Iori - just to have fun.
Yume
Jums acīmredzot kolēģi/klasesbiedri/skolotāji/kursabiedri/utl. nav izteikuši komentārus šajā ziņā.

Es pēc pirmā festa skolā tik daudz interesantu lietu par sevi saklausījos ka nopietni apsvēru vairāk nekospleiot, vismaz publiski un LV.
Pēc otrā festa un intervijas ar TV3... mani kā frīku zināja puse vidusskolas.. nerunāsim jau par frāzēm un atsauksmēm gadagrāmatā vidusskolu pabeidzot.

Kautgan ... whatevā... gan jau izdzīvošu arī šoreiz.. ek... stress ietekmē domāšanu. Un aprīlis/maijs vienmēr ir stress.
+Chibi+
Yume, es 3ajā festā cosplay kostīmā piedalījos vairākos ziņu raidījumos + veselā čupā radio programmu (bez cosplaya, hehe) - man vairs nekā apkaunojošāka nespīd. In fact, I'm proud of being a cosplayer!!! Cosplay powah!!! Es drīzāk gribu, lai mani visi redz, lai beidzot saprot, cik es esmu īpaša.. hehehehehehehehehheehehhehehe ph34r.gif
Yume
Stase, tev mazvērtības kompleksi nāk uz āru. Bāz viņus atpakaļ. Nav labi tā izrādīties.
Asuka
man liekas, ka uzbraucieni par kosplejiem/izskatu ir visos laikos un visās skolās. -__-
interesanti, kas notiks, ja es pēc festa skolā ar spilgti ziliem matiem ieradīšos.
kosplejs ir foršs un tas i` viss.~
Yume
Spilgti zaļi mati ir pieņemami. Mani klasesbiedri pat bija pieraduši pie tā ka es tad LARPoju. Smagāk ir tad, kad viņi atpazīst čaru ko tu cosplay'joji... jo tad komentāri gadās visi iespējamie.

Bet... what evā... tas tur augšā... pāris postus iepriekš bija mana stressa bals.. un nekas vairāk... veselais saprāts man uz pāris minūtēm aizgāju uzpīpēt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.