Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AnimeFest 05
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Kaede
Nu nez, es piekrītu tiem, kas saka, that we need to have fun. Man ar bijuši komentāri par kospleju, bet es kkā neņen nekad vērā. smile.gif Iesaku pārējiem darīt to pašu. rolleyes.gif

Žēl, btw, ka datumi pārcelti. Ceru, ka tālāk vairs pārcelti netiks, citādi netikšu, jo varētu sākties sesija or smth.
Hikaru
QUOTE(Asuka @ Apr 2 2008, 12:20) *

bet ņemot vērā to, ka tas ir kosplejs - cilvēku praktiski nevar atpazīt, tad nevajadzētu but kādām problēmam.

Kad es senos laikos biju nomasķējies Inuyashas tērpā, domāju ka mani neviens neatpazīs. Bet nēkā. Kad gāja cosplay tauta pa vecrīgu cilvēkus baidīt, uzdūros uz kursabiedru un mani uzreiz atpazina. Tāds obloms. laugh.gif

Сегодня, в 15:56:
Внимание!
Программа фестиваля довольно сильно поменялась. Фестиваль переносится на другую дату. Подробности позже.

Хорошая новость для любителей боевиков: покажем Appleseed.

Izskatās ka atkal viss pilnīgi izmainīsies. biggrin.gif
Iori Yagami
Tatad gaidam Festu novembrī biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

(Tas bija joks)
cdmax
QUOTE(Iori Yagami @ Apr 3 2008, 17:39) *

Tatad gaidam Festu novembrī biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

(Tas bija joks)

var gadīties, ka nav joks (protams ja tādā garā turpināsies)
Asuka
novembrī.

varbūt nākamo festu (ja tāds būs), aizrunājam jau kādu pāris gadus uz priekšu? XD
bet vispār noorganizēt šitādu pasākumu nav tācu nemaz tik viegli.
Ayumi
Varbūt tad vispār neorganizēt?
Asuka
nē, nu tā jau uzreiz arī nevajag teikt. visiem jau šitādus pasākumus gribās.
Arts
Vajag tikai naudu....
cdmax
QUOTE(Arts @ Apr 3 2008, 23:12) *

Vajag tikai naudu....

Ar naudu vien būs pa maz.....
+Chibi+
2.-3. maijā, vai tad nē? Vismaz anime.lv tā rasktīts. 2. maijs būšot oficiāla brīvdiena...
cdmax
QUOTE(+Chibi+ @ Apr 4 2008, 09:41) *

2.-3. maijā, vai tad nē? Vismaz anime.lv tā rasktīts. 2. maijs būšot oficiāla brīvdiena...

īstenībā cik es sapratu no Hasana teiktā datumi atkal var mainīties.

Ha-san Вчера, в 15:55
Внимание!

Программа фестиваля довольно сильно поменялась. Фестиваль переносится на другую дату. Подробности позже.

Хорошая новость для любителей боевиков: покажем Appleseed.

Hikaru
Vakar bija 3.-4. majs. Bet tagad laikam jau izmaiņas notika: 2.-3. maijs.

Vai man 2. maijs būs brīvdiena? Nav ne jausmas...
asfiksija
ohmy.
beigu beigās aizbraukšu vēl uz Rīgu nepareizajā datumā.
Yume
beigu beigās tas joks par novembri nemaz nebūs joks.
gramozeks
Tad nu tā! Kārtējo reizi tiek kaut kas mainīts!!!
Anime Fests tiek pārcelts uz 2 un 3.maiju!!!
Dažas no Animēm, kuras gribēja parādīt aizvietos ar citām!
Abonimentu skaits ir palielinājies!
Ir aizdomas, ka izmaiņas vēl būs!!! (Ceru, ka es kļūdos! happy.gif)
JnVbt
eh, cerams ka tas fests neiekritīs laikā kad man eksāmeni sākas .... sad.gif
ja tā notiks, tad šijam pasākumam varēšu teikt atā ....! smile.gif
Yume
QUOTE(JnVbt @ Apr 5 2008, 21:21) *

eh, cerams ka tas fests neiekritīs laikā kad man eksāmeni sākas .... sad.gif
ja tā notiks, tad šijam pasākumam varēšu teikt atā ....! smile.gif

he.. man uz to laiku tieši sessija beidzās.
Kazuki
Kārtējās izmaiņas(kuras visticamāk nebūs pēdējās) programmā un datumos pilnīgi nosita jebkādu vēlmi apmeklēt šo pasākumu =_=
Kaede
Ja animefesta datumu pārcelts vēl kādas pāris reizes, tad tik tiešām ieradīsies daudz mazāk cilvēku.

Man ir jāsaka, ka, tā kā es jau gandrīz esmu izveidojusi savu kospleju, tad ceru, ka vairāk festa datumi netiks pārcelti un, vēl jo vairāk ceru, ka tie netiks pārcelti uz maija vidieni.
isisasuke
ceru ka es vispar drikstu atver muti....

nesen dabuju zurnalu, freetime, un tur skaidri un gaishi ir rakstits ka 26, 27 aprilis, kongresu nams...majaslapa nekas nav rakstits[vismaz lidz sim nebija]...bet tagad esmu galiga autaa...te rakstits viens datums, kkados zurnalos cits, un citur vel cits, taka esmu galigi parpulejusi savas smadzenes domajot par to, kad isti notiks AnimeFest..o_O
cdmax
Laikam nākamajā gadsimtā smile.gif
Noriass Gato
Nu, žurnālos novecojusi infa, uz to brīdi kad žurālam dev ainfo, bij tas datums un tā vieta...

Var jau iedomāties, atnāca uz Kongresu namu onkas ar bieziem makiem, sak, mēs gribam te pie jums jaunas partijas sanāksmi rīkot. Šiem saka, bet ziniet, tai laikā mums te animefests aizrunāts... Onkas piesolīja - mēs maksā vairāk, jūs met tos animistus ārā, nu i izmeta...

Pašam tā ir bijis ar LFFB sanāksmēm...
Yume
mūsu valsts iekārtā šī situācija ir tikpat ikdienišķa kā korķi uz tiltiem.
Markus
Fests būs 2-3. maijā WTC (World Trade Center Riga). :0 2. maijs turklāt ir oficiāla brīvdiena.
Yume
heh, nu par to ka vinji dod 99% garantiku, ka datumi nemainīsies mēs jau lasījām, tau visi aizmirst par nepārvaramās varas pstākļiem. kas vinmēr sastāda vēl 10% un vēl arī plus dažādi no organizātoriem neatkarīgie faktori vēl 10%. Un to visu mēs zinam un paredzam tikai zemapziņā un izpaužās tas masās ka neapmiernātība.

bet nu cerēsim uz to labāko.
gramozeks
Ir atjaunots Teksts! Atvainojos par tik ilgi nokavēšanos! T_T
sabrina19
Kā ir ar biļetēm? Tās varēs nopirkt tikai dienā, kad būs pats fests? Un kur tās varēs nopirkt?
Markus
Biļetes būs tikai no 1. maija. :|
dExIT
AnimeFest 5 будет
ТАСС уполномочен заявить: AnimeFest 5 - состоится 2-3 мая. В WTC (ул. Элизабетес 2). В программе ожидаются фильмы Studio Ghibli. Рассказывать всем.

Pasākums notiks WTC(world trade center Riga) Elizabetes ielā 2 ; www.wtc-riga.lv

Программа*:
Пятница, 2 мая - Piektdiena 2.maijs
12:00 – Сеанс 1 (Пом Поко) - Pirmais Seans - Pom Poko
14:00 – Косплей-шествие по городу - Cosplay - pa pilsētu šagošana biggrin.gif?
15:00 – Конкурс рисования на улице - Zīmēšana uz ielas + konkurs
16:00 – Сеанс 2 (Навсикая из Долины Ветров) Seans 2 - hz.. biggrin.gif
18:30 – Сеанс 3 (5 сантиметров в секунду) Seans 3 - 5cm sekundē
20:00 – Сеанс 4 (Магазинчик ужасов) Seans 4 - Šausmu veikaliņš

Суббота, 3 мая - Sestdiena 3.maijs
12:00 – Сеанс 1 (Здесь слышен океан) Seans 1 - Šeit klausamies okeānu
13:30 – Конкурс косплея - Cosplay konkurss
15:00 – Сеанс 2 (Сказания земноморья) ..
16:30 – Конкурс художников
17:30 – Сеанс 3 (Яблочное зернышко)
20:00 – Закрытие (Девочка, покорившая время)

*Может поменяться

По всем вопросам, связанным с косплеем, обращайтесь к Yami Yuki: yamiyukki@gmail.com
По всем вопросам, связанным с конкурсами художников и выставкой, обращайтесь к Himeru: konkurs_hudoznikov@inbox.lv (тел. 29824542)
По всем организационным вопросам обращайтесь ко мне: 26722503

На данный момент все абонементы зарезервированы. Если какие-то абонементы не буду выкуплены до указанного числа, мы сообщим.

Dažās vietās būs ierobežojumi, Šausmu veikaliņā U16 nav atļauts t.i, no 16 only smile.gif
Pom Poko - no 12.
На посещение некоторых сеансов будет введено ограничение по возрасту:
Магазинчик ужасов - от 16-и лет
Пом Поко - от 12-и лет

+Chibi+
šāds topiks jau eksistē...
dExIT
pff.. tikai kura sadaļā....
+Chibi+
pasākumos. bet labi, lai paliek.
dExIT
Lūdzu paņem acis rokās, ja neredzi atšķirību starp to Topiku , kas saistīts ar Mākslinieciekiem utml.. un ŠO kur vispārēja INFO !
xikes
Take it easy..
re ku..
+Chibi+
QUOTE(dExIT @ Apr 23 2008, 21:18) *

Lūdzu paņem acis rokās, ja neredzi atšķirību starp to Topiku , kas saistīts ar Mākslinieciekiem utml.. un ŠO kur vispārēja INFO !

God you're rude!
+Chibi+
šodien, respektībi, piektdien, varēs dabūt Animefesta plakātus, ko izkārt skolās un citās iestādēs.. 17:30 - 18:30 pie kino Rīgas tos varēs paņemt. Pie Himeru.
Pinky
a kad varees biljetes, piemeeram, tikai uz 1 filmu nopirkt ?

edt:ok, kaads jau to prasiija.
zenofex
Uzmanību, jaunākā info par Animefestu:
Austiņas, kurās skanēs tulkojums latviešu valodā, tiks dalītas par ķīlas maksu. Tā būs 3-4 Ls un pēc seansa tiks pret austiņām atdota atpakaļ. Tas tā, lai būtu kāda sīknauda kabatā tiem, kas taisās austiņas lietot.
isisasuke
tāds sīks jautājums, animes būs orģinālvalodā, tātad japāniski? o_O...
Yume
jā, animes būs japāņu valodā, ar krievu subiem, un sinhrono tulkojumu latviešu valodā austiņās.
jurc
QUOTE(isisasuke @ Apr 30 2008, 20:36) *

tāds sīks jautājums, animes būs orģinālvalodā, tātad japāniski? o_O...

jā, japāniski ar krievu subtitriem
Shatako
Vai kāds nezin cik vidēji maksās 1 biļete? :3

atvainojos, es jau noskaidroju. viena biļete uz jebkuru animi maksās 3 Ls.
Dero
Kā ar stāvvietām? Maksas vai free (lai zinu vai meklēt automātu vai ne)?
isisasuke
taa diena beidzot ir klat...kka neticaas..XD
cdmax
kosplej galerija Cosplay
ETM
restekpe par bildeem! aatraas reagjeeshanas vieniiba nepieviila un es nevienaa neesmu, wiiiii!
Yuuji
jaa kautgan es biju tikai uz cosplay man baigi patika !!

ooo, atradu pat sevii ~5 fochenees O.o nice
Dero
Izkatās intresanti, Ichigo izskatās pēc bara barigas, kur visiem iet pa priekšu! smile.gif
kakene
Biju tikai shodin - bet paspeju noskatities cosplay konkursu un vienu animeciju
No cosplay konkurs esmu vnk shoke !! Super happy.gif Man ljoti iepatikas!! (zel ka nezinaju par tadiem festiem agrak!! sad.gif )
Pakkun
skatoties galeriju izdzirdēju vienā testament dziesmā vārdus "how low can you go" XD
protams, bija daži, kas, laikam, bija pacentušies un tiešām izskatījās tīri neslikti..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.