Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AnimeFest 05
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
xikes
Haha.
Manuprāt labākais no visiem animefestiem!
Man tiešām patika.
Cepuri nost.
Simca
piedalījos pirmo reizi un esmu baigā sajūsmā smile.gif tik ļoti patika, noteikti piedalīšos arī turpmāk smile.gif
Arts
Bij' nežēlīgi jautri!
Both thumbs up!
+Chibi+
man arī ļoti patika. līdz šim favorīts bija 2ais fests, bet nu tagad, šis bija augstākā klase! Sugoi, sugoi, sugoi. ^^
Hikaru
Jā, Sugoi! Cosplay bija amazing. Lekcija pirms Cosplay konkursa bija ļoti izglītojoša. biggrin.gif Vispār uz visu šito skatoties, sāk gribēties atkal cosplay'ot. Varbūt uz nākošo festu būs kautkas jāuztaisa...
Nisa
AnimeFest5 izdevās lielisks! ar iepriekšējiem nesalīdzināt! Gaidām nākamo Festu! Vissiem kospleeriem milzīgs paldies! Un protams ka liels paldies mūsu organizatoriem un personālam! biggrin.gif biggrin.gif
Kaede
Lielisks pasākums. Ļoti liels paldies būtu jāsaka tiem, kas uzaicināja lektoru, biju jau iepriekš iepazinusies ar viņa lekcijām internetā un dubējumu krieviski pāris animēm, tā kā ļoti priecājos par to, ka viņš tur bija, lekcijas satus vnk lielisks. Žēl šoreiz, ka nebija nekā daudz, ko pašai iegādāties, jo neredzēju nekā interesanta pārāk. Bet visu cieņu kosplejiem, tie gan bija pacentušies! Atšķirībā no pagājušā gada, bija daudzi tiešām ļooooti lieliski kospleji. happy.gif

Jup, man paliks daudz jauku atmiņu no šī festa un es jau ar nepacietību gaidu nākamo. smile.gif

Btw- kāds nav kko uzfilmējis, lai var palūrēt? rolleyes.gif
Lija
Viss protams bija baigi forshi un shainigi.. laugh.gif
tachu pie mums majas ir palikushas dazas mantas cilvecinjiem kas naca pie mums pargerbties un pec vakrdienas afterpartija...
1)Zakji tavs maissinjs ar visiem knagjiem un gramatam, un parejiem stafiem ir pie mums..
2)ir palikushas melnas meitenu kurpes vai nju taas bija musu Rukijai vai ari Nanao.. isti neatceros kurai.. huh.gif
3)tad ir palikusi melna jaka ar brunu jostu ar divainu krustu.. varetu but ari kadam no meitenem.. bet parliecinata neesu...
4)Stasite tavas mantas droshi pie mums ari glabajas.. mekleshu veidu ka tev tas nogadat.. sleep.gif
5) Spirit.. paldies par kedem un siksnam.. :* gan mes ari sarunasim ka tev vinjas nodot
6) Alt mums ir ari vesela chupa ar tavam mantam.. isti vairs neatceros kur kas ir, bet viss noteikti ir tepat kaut kur..
7) musu dzerosha kapteinja milziga cepure ari ir pie mums..
8) Daini - tava soma ari ir droshiba pie mums.. smile.gif
gan jau es vel kaut ko atradishu.. kad beigshu kartot maju pec igaunju izvakshanas.. cool.gif
pagaidam viss... ja kads grib savakt mantas un zin kam pieder nezinamas piederibas mantas dodiet zinju.. smile.gif
aaa un Sigfas chibas ari ir nonakushas pie mums smile.gif
Seila
No malas uz festu skatoties (Cik nu sanāca tur pabūt) ļoti patika un pilnīgi noteikti bija daudz labāks nekā iepriekšējais smile.gif
gramozeks
Heh Paldies visiem, kas bija pagodinājuši ar savu ierašanos!!! Ceru ka nākošreiz Jūs piesaistīsiet Anime Festam arī savus kaimiņus, draugus un ģimenes locekļus! happy.gif
Church
Iesaistiit pazinjas/radiniekus? naa. tie, kurus vareetu ieintereseet, ir piesaistaami tik pat labi arii caur zhanra skataamaa iebaroshanu tur pat maajaas. buut fanaatiskiem pravietotaajiem nenjemot veeraa citu atshkjiriigo gaumi? - count me out.
Nisa
Es biju pirmo reizi un domaju ka 5 AnimeFests bija visslieliskais! Visiem milzigs paldies! Visiem biji tadi forshi cosplay...
Pakkun
QUOTE(Nisa @ May 4 2008, 19:23) *

Es biju pirmo reizi un domaju ka 5 AnimeFests bija visslieliskais! Visiem milzigs paldies! Visiem biji tadi forshi cosplay...

neliela piesiešanās vārdiem:
ņemot vērā valodas(ne tikai latviešu) pareizas lietošanas vēlamu klātbūtni runā, tu nevari teikt, ka animefests nummur 5 bija vislieliskākais, jo, lai kaut ko varētu raksturot, liekot lietā īpašības vārdu salīdzināmās pakāpes, jābūt kaut kam, ar ko salīdzināt. pati teici,ka šis bija pirmais animefests, uz ko bijusi. varbūt es kļūdos un esi, piemēram, bijusi uz citiem animefestiem citās valstīs un šis ir pirmais animefests, ko apciemo latvijā..
Ayumi
Diemžēl tiku tikai uz Animefestu 2.maijā un vakardienas pasākumu nesanāca vērot, viss bija superīgi. Man pašai ļoti patika un bija prieks satikt pazīstamus, sen neredzētus cilvēkus. smile.gif
lilion
Animefests tiešām bija jauks. Un milzīgs paldies cilvēkam kas man un fuhreram parādija ceļu uz WTC
X_Kamui
Beee un es palaidu AF5 xD hik sad.gif
biju D-pilii uz Splin koncerta...

Gribeejas tikt, bet biju jau sen solijis ka atbraukšu uz to koncertu wink.gif
Nothinga
Pirmais fests, kurā piedalījos, un jūtos laimīga ^^ Lielisks pasāums, uzņēmu daudz jaunas enerģijas un iepazinos arī ar pāris otakiešiem ^^ Priecājos!

Nezinu vai šis bija labākais no festiem, jo pagaidām šis ir vienīgias, kuru tiku apmeklējusi, bet man patika ^^ Ar leilu preiku piedalīšos arī nākamajā ^^ ar maniem tempiem jāsāk jau tagad gatavot jauns kosplejs^^
Yuuji
jaa tieshaam bija labi, biju pirmo reizi un gaidu ar nepacietiibu naakamo.. ir doma arii pasham piedaliities naakamajaa ^^
Yanka_ronin
Nu vsjo. Nebiju uz festu viena cita pasākuma (kurš nenotika) dēļ. Nākamajā būšu kā likts, ar visu kospleju, zīm. konkursu utt. visu, kas tajā būs. tongue.gif Bildes runā savu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.