tu atbildeeji ar alternatiivu nosaukumu lietai par kuras izcelsmi es tev jautaaju nevis atbildeeji uz pashu jautaajumu. "iedzimts" var droshi atmest. ieaudzinaats/paarnjemts driizaak. ja domaats - "kopsh relatiivi agras beerniibas", vai tu esi uzaudzis nelabveeliigaa gjimenee / skolaa daudz dauziija utml.? spriezhot pec tavos profailos kaudzee latvijas saitu mineetaam intereseem - "alkohols, zaale, maukas" tas vareetu buut kaada beerniibas trauma alkoholikju gjimenes peec? jebkuraa gadiijumaa ljoti luudzu fleimot citur. protams, protams. tas ir viens no daudziem veidiem, kaa uzlabot savu garastaavokli sabojaajot to vairaakiem citiem, pat dazhi esot teikushi, ka tas ir latvieshiem raksturiigi <grin>.. bet luudzu to dariit citur. kur tas skaitaas "cool" "wnk kr4 kruto" utml. kur visi noveertees tavu augsto intelektu, lielisko ironiju, citaadi domaajosho kritiku, buus ar liidziigaam kkk cieniigaam maanijaam, "patriotismu", u.c. liidziigaam ieziimeem. vareesi pat tur suudzeeties "kaa otaku.lv mani neviens nesaprot" "es tachu kaa labaak, pasauli glaabju", "vinji tur visi akli, nemana zhiidu-masonju sazveerestiibu ko vada ha-sans" utml.
psiholoģijas fakultātē tevi gaidītu ar atplestām rokām. Bet, tu laikam neesi sapratis, ka "Alkohols, zāle, maukas" apraksts profilā ir ņirgāšanās par ierastajiem "Mani interesē fantastikas literatūra, anime un zīmēšana... un vispār - mīliet sevi un citus blah, blah, blah...". Sāku domāt, ka animes kaut kādā veidā ietekmē arī humora izjūtu.
Un vispār tev, ShinChan'am un vēl pāris indivīdiem te ir kaut kāda dīvaina tieksme visu manis rakstīto uztvert ar sakāpinātu nopietnību. Tas, ka es ņirgājos par Ha-sanu nebūt nenozīmē, ka man ir izteikta vēlme viņu nogalināt (Tiesa, paskatoties uz fotogrāfiju, šķiet, tas varētu būt izdarāms ar vienkāršu pieskārienu, so opciju tomēr apsveru.). Tas vienkārši parāda, ka man šis kadrs liekas patiesi amizants, par cik nebūt neatbilst vispārpieņemtajiem standartiem sabiedrībā (pieņemu, ka vārdu 'gīks" un 'nerds" nozīmi jūs zināt). Un, ja citreiz tas varbūt pat ir pozitīvi (cilvēka individuālitāte, iziešana ārpus rāmjiem etc.), tad Ha-sana gadījums tas vairāk velk uz tādu "ciema dīvainīša" noti. Ja tev tas neliekas smieklīgi - droši ignorē. Bet atļauj man par to gardi pasmieties.
Šķiet, ka vienīgā lieta, kas atšķir mani no pārējā otaku foruma ir tā, ka es par Ha-sanu ņirģajos atklāti, nevis vakaros, savā kopienā aiz aizvērtām žalūzijām.