Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liela meeroga spams
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4
GM
QUOTE(Yanka_ronin @ Jul 11 2006, 11:40)
vai ir japaanaa kaada pilseeta ko sauktu ceesis? mosh kaads var piedavaat teleportu vai memo warp? mad.gif
*

Nē, viss, ko mēs tev varam piedāvāt, ir trako krekls un cepurīte ar uzrakstu "retard".
Pasaule neaprobežojas ar Bleach un japāņiem, kas pavada dienas skatoties preteen-gay tentacle-hentai multenītes un onanējot par skolniecītēm īsos svārkos.
ETM
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 13:52)
Pasaule neaprobežojas ar Bleach un japāņiem, kas pavada dienas skatoties preteen-gay tentacle-hentai multenītes un onanējot par skolniecītēm īsos svārkos.
*

... dazhi onanee uz videokarteem
GM
QUOTE(ETM @ Jul 11 2006, 12:59)
*

... dazhi onanee uz videokarteem
*

Whatever makes you happy, ETM, whatever makes you happy... tongue.gif
lastguru
QUOTE(Yanka_ronin @ Jul 11 2006, 11:40)
vai ir japaanaa kaada pilseeta ko sauktu ceesis? mosh kaads var piedavaat teleportu vai memo warp? mad.gif
*

Nē, viss, ko mēs tev varam piedāvāt, ir trako krekls un cepurīte ar uzrakstu "retard".
*

jaa, bet Yanka pashlaik japaanaa, taapeec arii taads diivains jautaajums tongue.gif
sipps
tas tomer neatbild uz jutajumu par teleportu un kautkadu mistisko memo warp. un tas jebkura gadijuma jau nav normali
ETM
ak dievs, Yanka ir japaanaa un es par to neko nezinaaju... kaa es visopaar varu skaukt sevi par shii foruma apmekleetaaju ja es nezinu ka Yanka ir japnaanaa? Tas tachu bija tik ljoti afisheets un jaazina katram!
Yanka_ronin
tikko tiku atpakal pie kompa... oho, ko veel gudru pateiksiet? pateikshu, ka memo warp ir lieta, kas sastopama speelee Ragnarok Online, kuru pashlaik speeleeju. taa kaa trakokrekls nav nebuut vajadziigs. par bleach un onaneeshan, KATRS JAU SPRIEZHAM PEEC SEVIS, ne? un btw, japaanju skolnieciites ir taadas kaadas ir, bet man pasham sava vecene latvijaa =D un tas ka esmu japaanaa, tika afisheets tikai privaataa...

QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 20:52)
*

viss ko es tev varu piedaavaat, ir giljotiina un briiva vieta kapos... mad.gif
sipps
QUOTE(Yanka_ronin @ Jul 11 2006, 14:08)
pateikshu, ka memo warp ir lieta, kas sastopama speelee Ragnarok Online, kuru pashlaik speeleeju. taa kaa trakokrekls nav nebuut vajadziigs. par bleach un onaneeshan, KATRS JAU SPRIEZHAM PEEC SEVIS, ne?
*

un tas protms katram "normalam" cilvekam bija jasaprot ka pašu par sevi saprotamu lietu. kads es neapķerigs. kapec jaspriež pec sevis ja var spriest pec tevis?

un no onanešanas nav jakaunas tas dabigs process var but nedaudz divaini ka tas notiek uz tadiem priekšmetiem ka vidiokarte. u.t.t bet tas jebkura gadijum nav nekas slikts.

un tomer tas ka tev ir vecaka gadagajuma draudzene, uz ko norada vards "" vecene"" kas latviešu valoda tike atiecinats uz sievietem kas jau ir parsniegušas BALZAKA vecumu. tur kutkas tomer nav tirs.
Yanka_ronin
vai es piemineeju kkaa sliktumu? jaa es pats ar briizham paonaneeju kad garlaiciigi, vet nu ne jau uz videokartes... kaa diez tas izskataas?

kaa tu vari spriest peec manis ja meni saticis neesi?

ok, offtopic, turpinam pa teemu... ceesis rulez.
GM
Lasot Yanka's dziļdomīgi intelektuālos postus, mani sāk mākt bailes par to, kāds no Japānas atgirezīsies Sigfa - pataloģisks retard'isms tur visticamāk lipīgas slimības formā izplatās pa gaisu or somthn.

kaa tu vari spriest peec manis ja meni saticis neesi?

Zini, dažreiz pietiek ar "memo warp'u" pieminēšanu postos, lai rastos pilnīgs un neapstrīdams iespaids.

Atvainojiet mani jel par šiem verbālajiem uzbrukiem, bet katrs teikums, kas liek man apjaust to, ka tādu Ha-san veidīgo mūsu platuma grādos parādās aizvien vairāk, liek man, kā savas valsts patriotam baidīties par mūsu tautas nākotni. Heck - kaut vai reproduktivitātes ziņā.
Yanka_ronin
1. esmu es taads kaads es esmu pa dziivi, esmu tik parasts skolnieks, ne intelektuaalis... biggrin.gif

2. esmu latvietis, latvijas patriots, ja kas un man sava vecene latvijaa. ar japaanieteem nepinos. biggrin.gif biggrin.gif

3. sigfa arii ir japaanaa? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

4. ko noziimee ha-san veidiigais?

5. onaanisms nav kaitiigs, kaa saka, `onanizm ukreplaet organizm`

6. mozh pie ceesu teemas atgriezzamies?
sipps
QUOTE(Yanka_ronin @ Jul 11 2006, 14:36)
1. esmu es taads kaads es esmu pa dziivi, esmu tik parasts skolnieks, ne intelektuaalis... biggrin.gif
*

tas ir pamanams ne-intelektualis
2. esmu latvietis, latvijas patriots, ja kas un man sava vecene latvijaa. ar japaanieteem nepinos. biggrin.gif  biggrin.gif
*

citesu pats sevi
QUOTE(sipps @ Jul 11 2006, 14:14)
un tomer tas ka tev ir vecaka gadagajuma draudzene, uz ko norada vards "" vecene""  kas latviešu valoda tike atiecinats uz sievietem kas jau ir parsniegušas BALZAKA vecumu. tur kutkas tomer nav tirs.
*

3. sigfa arii ir japaanaa? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

parlasi divreiz,
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 14:20)
kāds no Japānas atgirezīsies Sigfa - pataloģisks retard'isms tur visticamāk lipīgas slimības formā izplatās pa gaisu or somth
*

tas laikam nozime ka sigfa tomer ir japana
*

uz so var atbildet tiki Musu HA-san veidigo parstaviju izpetes grupas vaditjs viņa exilence pats GAMEMASTERS
Yanka_ronin
ei... tu... nost, omg, kaads es esmu loxs, ne? nedalec man laikam shodien nekas...

sipps, tu pats neesi tiirs, ej nomazgaaties =P

man taa liekas ka te uzdarbojas viena siika apd..eeju grupinja, kas te skiro kkaadus hasanveidiigos...

P.S. ko visi taadi stresaini? laugh.gif laugh.gif laugh.gif tik stipri visu njem pieree=D elpojiet dzilji=D un galvenais jau, lai kaadu apd..., tiek dariits jebkas, pat kaartiigi noiets no topicka teemas... oh well, pasaule iet uz grunti dry.gif
ETM
QUOTE(Yanka_ronin @ Jul 11 2006, 16:05)
P.S. ko visi taadi stresaini?  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  tik stipri visu njem pieree=D elpojiet dzilji=D un galvenais jau, lai kaadu apd..., tiek dariits jebkas, pat kaartiigi noiets no topicka teemas... oh well, pasaule iet uz grunti  dry.gif
*

image
sipps
QUOTE(Yanka_ronin @ Jul 11 2006, 15:05)
man taa liekas ka te uzdarbojas viena siika apd..eeju grupinja, kas te skiro kkaadus hasanveidiigos...
*

vina nav izveidojusies nesen bet pastav jau kadu krietnu laicinu.zem kodeta nosaukuma ALK un neviens te nav stresans bet gan parasta reakcija, ja tu juties kautkada veida abizots tad pats vainigs.
GM

Tāpat saka, ka ar masturbāciju tu neglābsi nāciju. Go figure...
Lija
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 15:33)

Tāpat saka, ka ar masturbāciju tu neglābsi nāciju. Go figure...
*

he he he.. GM tev ir liela veelme glaabt naaciju??
es kaut kaa nemanu ka tev pasham buutu lielas tieksmes uz SHAADA veida naacijas glabshanu... cool.gif
GM

Ar prieku paskaidrošu kā ALK atzītais Ha-sanu eksperts.

Ha-san veidīgie, jeb Homo Hasan Naturalis ir īpaša homo sapiens sapiens attīstības pakāpe, kuras būtiska pazīme ir Darvina teorijā aprakstītajam procesam pretējas darbības veikšana, proti, regresēšana. Ha-san veidīgie parasti zaudē normālam humanoīdam raksturīgās tieksmes uz vairošanos, zivīm un gaļas ēdieniem savā uzturā, kā arī izvēlas bēgt no savas nožēlojamās eksistences alternatīvā pasaulē, proti, specifiskā multeņu kategorijā, kuru pieņemts apzīmēt kā "anime".
Brīvā dabā Ha-san'i parasti ir sastopami diezgan reti. Tā kā šī suga atrodas barības ķedes pašā apakšā (tb - uzreiz zem planktona un citiem mikroorganismiem), tad viņiem nākas izvairīties no kontaktiem ar citām deģenerējušamies homo sapiens sapiens pasugām, kā, piemēram, homo urla vai homo niggeris niggeris. Taču, ja arī kāds Ha-sans saņemas pamest savu ligzdu un doties plašajā pasaulē, viņš parasti to nedara viens. Ir pierādījies, ka Ha-sani labprātāk siro baros, jo tā viņi jūtas drošāki un briesmu gadījumā ir cerība, ka agresors uzbruks kādam citam bara Ha-sanam un pārējie primāti paspēs aizbēgt. Kā jau minēju, Ha-sani ir zaudējuši vēlmi un spējas reproducēties, tādēļ jauni sugas pārstāvji tiek iegūti asimilācijas ceļā.
Kā sabiedrības nīsta un nesaprasta daļa Ha-sani ir pamanījušies veiksmīgi maskēties. Ilgu laiku valdīja uzskats, ka Ha-sani ir iedomu auglis, gluži kā jetijs, Lohnesa briesmonis vai sevi cienošs vīrietis, kas nelieto alkoholu. Taču National Geographic manīgajiem fotogrāfiem ir izdevies notvert savos objektīvos vienu no vecākajiem Ha-saniem, kurš spējis izdzīvot skarbajos savas dzīves apstākļos un turpina pildīt Ha-sanu pulka barveža funkcijas. So behold and beware:

Zenofex: Bilde izņemta, brīdinājums: Lūdzu bez personāliju apvainošanas.
Hikaru
Ha-sani ir agstākās attīstības pakāpes homo sapieni sapieni. Tāpēc skaties un mācies, un nav ko atpalikt no bērnu attīstības, kur nu vēl no pieaugušo... biggrin.gif
GM
Ha-sani ir agstākās attīstības pakāpes homo sapieni sapieni.

Vēlreiz rūpīgi aplūko ŠO bildi un apsver vārdu kopas "augstākā attīstības pakāpe" nesaderību ar uzskatāmo izglītojošo materiālu. Sūdīgs students no tevis, sūdīgs.
Sēdies, divi!
Seven_of_zero
Game Master. Bee nice... And *sensored by lastguru*
CirvjaKaac
ohmy.gif He's real? Vienmēr domāju, ka tas ir kāds jokutarba a.k.a. āksts, bet izrādās, ka šis skaitās normāla persona. Neko vairs nesaprotu no šīs pasaules. Jāiet klosterī.
P.S. Cēsis - 800 pasākumā noteikti būšu!
ETM
QUOTE(CirvjaKaac @ Jul 11 2006, 17:38)
P.S. Cēsis - 800 pasākumā noteikti būšu!
*

nu noteikti kaadam atkal jaasaak offtopiks, ne?
edg
Hmm, apeeshanas tradiicijas forumaa tiek piekoptas kopsh laikiem, kad sheit paraadiijaas pirmais pokemons (un tikpat aatri pazuda). Diemzheel, Yugio fanu uzpluudus mees nepaarcietaam, taapeec pamazaam bet neatlaidiigi pokemoni iefiltreejaas un veiksmiigi asimileejaas muusu sabiedriibaa. Tomeer, lai arii pasaule ap mums mainiijaas, apeeshanas gars ir palicis iekshaa. Forumu administraacijai, kurai buutu jaanodroshina buutiskais meerkjis "This land is made of Love and Peace", ieraugot apeeshanas postus, iegrimst nostaljgjijaa un akmens stingumaa raugaas aiz horizonta, leeni paar vaigu notekot pazaudeetaa neatguustamiibas asarinjai. Taapeec arii shaadi saliidzinoshi jauni apeeshanas miileetaaji un to izveidotas organizaacijas tiek ne tik vien kaa pieciestas, bet arii aizsargaatas.

Nu man ljoti gribas Ha-san iepaziit dziivee. Ar lastguru es tiku sabiedeets, bet smagi paarspiileeti. Varbuut Ha-san beidzot buus pietiekami otaku cilveeks, par kuru man fanot.

Gamemaster, vai tu apstriidi to, ka bildee atteelotais maaciibu materiaals ir augstaakaa meeraa izgliitojoshs. Veelos atziimeet, ka zinaashanas katram ir savaa veertee, taapeec arii shaads materiaals daljai cilveeku ir ljoti veertiigs. Tu, protams, vari meegjinaat apstriideet, ka par zinaashanu veertiibu meerauklu ir jaaizveelas cilveeces naakotnes attiistiishanas iespeejas, ko nodroshina shiis zinaashanas, bet, kad gundam roboti atnaaks un tevi piekaus... atceries!
No otras puses veelos piebilst, ka man pret Ha-san un tevis mineetajiem sliktumiem nekaa nav, taa kaa, Ha-san liekas pietiekami normaals cilveeks (peec edg standartiem).
GM
kad gundam roboti atnaaks un tevi piekaus... atceries!

Es paļaujos uz to, ka tu edg mani brīdināsi un, ja vajadzēs, aizstāvēsi ar savu tēvu tēvu zobenu.

Lai nu kā - Ha-sana materiāls nebūt neceļ šai sugai neslavu. Suņi kož, kaķi skrāpē, Bengālijas lapu truši izdala nepatīkamu fermentu, bet par tiem mēs neklusējam un šos trūkumus neslēpjam.
Varbūt kādu dienu, kad Ha-sanu paražas būs izpētītas līdz pēdējam sīkumam, mēs par viņiem rakstīsim daudz vairāk laba, nekā slikta. Lai tas notiktu gan visticamāk būs jāizmanto cilvēku sen piekoptā pirmātu (un principā - visu zvēru) pētīšanas taktika, proti - visi supostāti jāsadzen krātiņos, jasadursta ar ķimikālijām un jānovēro sēžot restu šajā pusē.
lastguru
Da ko juus piekasaties tam ha-sanam? kaads ko teica par to ka shis nedzer??? dzer vinjsh, nevajag te neslavu celt. es nedzeru, bet vinjsh dzer biggrin.gif par to vai shis eed galju nezinu, bet ja kaads apvaino visus vegetaarieshus tad man laikam laiks atbildeet, jo pats esmu vegetaarietis, un dazhi citi shii foruma iemiitnieki (piemeeram, uzreiz praataa naak Chibi) arii. Jums vnk laikam skauzh ka vinjsh ir gudraaks par jums tongue.gif

Jaa, un atshkjiriibaa no jums, miiliishi, bez ha-sana nenotiktos anime-festi, kurus juus labpraat apmekleejat...

Tad veel, man protams ir prieks ka jums veidojas saturiiga diskusija, lai gan lielaaks prieks man buutu ja taa veidotos pa teemu (piemeeram, apceljot ceesiis biggrin.gif), pagaidaam to pacietiishu...
Church
< fonaa dungaajiens par fleimu / trolljiem >
gamemaster: vai driikst pajautaat kas tev dziivee slikts noticies, ka tu meegjini personiigi apvainot citus? pie tam hobijaa, kas ir vairumam shejienieshu forumaa tieshi ar sho hobiju saistiitu? parasti defekaacija tiek veikta lai atbriivotos no spriedzes. interesanti, kas tev ir radiijis spriedzi. imho ja kaut kas liekaas nepienjemams visproduktiivaak ir sheit neiegriezties vispaar? jeb tomeer pashapzinju vairaak uzlabo sektantiska spredikjoshana/meegjinaajums paarmaaniit savaa ticiibaa?
GM
gamemaster: vai driikst pajautaat kas tev dziivee slikts noticies, ka tu meegjini personiigi apvainot citus? pie tam hobijaa, kas ir vairumam shejienieshu forumaa tieshi ar sho hobiju saistiitu? parasti defekaacija tiek veikta lai atbriivotos no spriedzes. interesanti, kas tev ir radiijis spriedzi. imho ja kaut kas liekaas nepienjemams visproduktiivaak ir sheit neiegriezties vispaar? jeb tomeer pashapzinju vairaak uzlabo sektantiska spredikjoshana/meegjinaajums paarmaaniit savaa ticiibaa?

Nē, es vienkārši izvairos no dzīves pabērniem a la Ha-sans un līdzīgie. Vari mani par to nosodīt? Nedomāju vis. Labāk tā vietā, lai mocītos šaubās par manas dvēseles mieru, apdomā, kur novilkt vēl nenoskatītās animes - produktīvāk izmantots laiks. Māte Terēze un Martins Luters Kings ir labs apliecinājums tam, ka tukša moralizēšana ne pie kā laba nenoved. Protams, ja ir vēlme rādīt piemēru jaunajiem forumiešiem un solidarizēties ar vietējo frīku komūnu, be my guest. Katram sava vieta dzīvē.

par to vai shis eed galju nezinu, bet ja kaads apvaino visus vegetaarieshus tad man laikam laiks atbildeet, jo pats esmu vegetaarietis, -- Jums vnk laikam skauzh ka vinjsh ir gudraaks par jums

Jā, mēs skaudībā melnējam par to, ka tev aplaudē visas brīvās pasaules zivis un vēl dzīvo vistu kopiena. Kudos!
ShinChan
QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 01:50)

Nē, es vienkārši izvairos no dzīves pabērniem a la Ha-sans un līdzīgie. Vari mani par to nosodīt? Nedomāju vis. Labāk tā vietā, lai mocītos šaubās par manas dvēseles mieru, apdomā, kur novilkt vēl nenoskatītās animes - produktīvāk izmantots laiks. Māte Terēze un Martins Luters Kings ir labs apliecinājums tam, ka tukša moralizēšana ne pie kā laba nenoved. Protams, ja ir vēlme rādīt piemēru jaunajiem forumiešiem un solidarizēties ar vietējo frīku komūnu, be my guest. Katram sava vieta dzīvē.
*

Tā kā man par Cēsu lielo jubileju sakāms nav nekas tad lai arī mans spļāviens iet kopējā žults traukā.

Cien. GM, uzkrūvēts pašvērtējums (tavā gadījumā tas spraucas ārā pa visām škirbam) līdzīgi kā tevis piesauktā moralizēšana nav lietas ar ko bakstīt citiem acīs, saku pēc paša pieredzes. Paudīšu pārdrošu minējumu: datorspēļu pasaulē dzīvojošs īpatnis, kura dzīves rutīna reizumis mijas ar spontāniem socializēšanās (uz alk. un pseidopatriotisma bāzes veiktiem) mēģinājumiem, kurš dievina ASV popkultūras zīmolus taču vienlaikus nekavējas paust nicinājumu un riebumu (slēptu vai atklātu), pret visu citu, ko adekvāti uztvert traucē paša vecums un seklā kultūrbagāža, tad lūk, šis īpatnis uz pārējās sabiedrības frīkometra skalas atrodas tikai nedaudz zemāk kā t.s. dzīves pabērni Ha-sani. Patiesībā jūs esat blakus, tikai dažādās kategorijās.

Apsveicu un veiksmi turpmākajā radošajā dzīvē, "kolēga".
Yanka_ronin
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 23:52)

Ar prieku paskaidrošu kā ALK atzītais Ha-sanu eksperts.

....
*

hmm, tad jau es nepiedeeru pie hasanveidiigajiem... slava bogu... starp citu, pats arii darbojos geograafijas jomaa tagad =D jauno geograafu skola (super iestaade)

man taa vien liekas ka te kaads vai kaadi vairaki ir nevis homo sapiens sapiens, bet gan homo sabiezpiens sasviests tongue.gif
GM
QUOTE(ShinChan @ Jul 12 2006, 07:29)

Tā kā man par Cēsu lielo jubileju sakāms nav nekas tad lai arī mans spļāviens iet kopējā žults traukā.

Cien. GM, uzkrūvēts pašvērtējums (tavā gadījumā tas spraucas ārā pa visām škirbam) līdzīgi kā tevis piesauktā moralizēšana nav lietas ar ko bakstīt citiem acīs, saku pēc paša pieredzes. Paudīšu pārdrošu minējumu: datorspēļu pasaulē dzīvojošs īpatnis, kura dzīves rutīna reizumis mijas ar spontāniem socializēšanās (uz alk. un pseidopatriotisma bāzes veiktiem) mēģinājumiem, kurš dievina ASV popkultūras zīmolus taču vienlaikus nekavējas paust nicinājumu un riebumu (slēptu vai atklātu), pret visu citu, ko adekvāti uztvert traucē paša vecums un seklā kultūrbagāža, tad lūk, šis īpatnis uz pārējās sabiedrības frīkometra skalas atrodas tikai nedaudz zemāk kā t.s. dzīves pabērni Ha-sani. Patiesībā jūs esat blakus, tikai dažādās kategorijās.

Apsveicu un veiksmi turpmākajā radošajā dzīvē, "kolēga".
*

Skaisti, bet bez efekta. Otrreizēji pārstrādāts materiāls tomēr ir bezvērtīgs, "kolēga".

hmm, tad jau es nepiedeeru pie hasanveidiigajiem... slava bogu...

Tas priecē. Tikai atceries, ka robeža ir šaura un viens solis pa labi/kreisi...
Church
gamemaster: tad kaa bija ar jautaajumu - kaapeec tev sagaadaa baudu izgaazt zhulti uz savaadaak domaajoshajiem? mani tieshaam interesee tava motivaacija, dziives pieredze, kas izveidoja tevi tik netolerantu pret citiem cilveekiem.
GM
gamemaster: tad kaa bija ar jautaajumu - kaapeec tev sagaadaa baudu izgaazt zhulti uz savaadaak domaajoshajiem? mani tieshaam interesee tava motivaacija, dziives pieredze, kas izveidoja tevi tik netolerantu pret citiem cilveekiem.

Iedzimts cinisms? Tikpat labi es tev varētu uzdot pretjautājumu - kāpēc tu esi tik sasodīti kaitinoši tolerants pret visādiem dabas pabērniem un neņirgājies par tādiem kā Ha-sans? Gaumes lieta, citāda dzīves filozofija, rakstura iezīmes...
Roze
Nedaudz paoftopikojot (varbūt varētu izvērst sarunu citā sadaļā)..
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 16:52)
Ha-san veidīgie parasti zaudē normālam humanoīdam raksturīgās tieksmes uz vairošanos, zivīm un gaļas ēdieniem savā uzturā , kā arī izvēlas bēgt no savas nožēlojamās eksistences alternatīvā pasaulē, proti, specifiskā multeņu kategorijā, kuru pieņemts apzīmēt kā "anime".
Vispār jau piederību cilvēku sugai, manuprāt, nevar uzskatīt par nekādu "Dieva dāvanu", proti pēc būtības tā ir visnejēdzīgākā, destruktīvākā un neracionālākā uz šīs planētas.. Atsaucoties piemēram uz Atvudas romānā "Oriksa un Kreiks" minēto - tikai cilvēks vairojas un nespēj kontrolēt savas dziņas pretēji visai pārējai dabai, proti sliktos vides apstākļos vai pārprodukcijas variantā to samazināt..

Tā kā šī suga atrodas barības ķedes pašā apakšā (tb - uzreiz zem planktona un citiem mikroorganismiem)
Nu ja minētā suga atrodas citā pasaulē tad uz to "šīs pasaules" barības piramīda tak neattiecas ne tā? smile.gif

Ir pierādījies, ka Ha-sani labprātāk siro baros, jo tā viņi jūtas drošāki un briesmu gadījumā ir cerība, ka agresors uzbruks kādam citam bara Ha-sanam un pārējie primāti paspēs aizbēgt.
Manuprāt maldīgs uzskats.. Pie mūsdienu masu iznīcināšanas iespējām un ekonomiskajiem aprēķiniem ir lielāks potenciāls, ka tiks izvēlēts iespējami liels mērķis / auditorija / darbības lauks.. Līdz ar to domāju ka nekādu baru sirošana nenotiek.
Yanka_ronin
QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 19:52)

Iedzimts cinisms? Tikpat labi es tev varētu uzdot pretjautājumu - kāpēc tu esi tik sasodīti kaitinoši tolerants pret visādiem dabas pabērniem un neņirgājies par tādiem kā Ha-sans? Gaumes lieta, citāda dzīves filozofija, rakstura iezīmes...
*

tik neaizmirsti ka starp shiim atshkiriigajaam dziives filosofijaam notiek pastaaviiga ciinja (piem, dabas pabeerni izreekinaas ar paaridariitaajiem vai skinhedi apsit citas rases paarstaavjus, kameer citi vinjus aizstaav), taa kaa esi piesardziigs, ka kaads ar tevi nesadomaa paciiniities vai izrekinaaties, bet katraa zinjaa veelu veiksmi=D, domaaju ka par gaumi nestriidas, bet izraadaas, ka striidas gan wink.gif

P.S. man viens jautaajums... kaads atceras, kaada ir topicka teema? jo shii nav pirmaa reize, kad atverot kaadu topicku, atrodu tajaa shiim liidziigas apspriedes par dziivi laugh.gif gudra jaunatne mums te aug =D un veel kas - nelaujiet vienam jautaajumam noiet no teemas (par kuru jautaajumu ir runa, laikam saprotat), tas manupraat liecina par vaajumu un nenoturiibu wink.gif
sipps
QUOTE(lastguru @ Jul 11 2006, 19:39)
bet ja kaads apvaino visus vegetaarieshus tad man laikam laiks atbildeet, jo pats esmu vegetaarietis, un dazhi citi shii foruma iemiitnieki (piemeeram, uzreiz praataa naak Chibi) arii. Jums vnk laikam skauzh ka vinjsh ir gudraaks par jums tongue.gif

Jaa, un atshkjiriibaa no jums, miiliishi, bez ha-sana nenotiktos anime-festi, kurus juus labpraat apmekleejat...
*

ja nabaga vegitarieši atkal tiek apvainoti, tiešam žel cilveku kas ned dzivnieku ļīķus, un +HACHI+ nav veðitariete jo tas ka tu kadu iemeslu pec need gaļū tas vien neliecia ka tu piederi pie šis grupas.

tici man nevienam neskauž tas ka HA-SANS ir gudrs, ta vispar ir lieta par ko vismazak tiek apskausti cilveki ka tadi.

ja atminos tad ne GM, ne ETM nav tie paši atraktivakie anime-festa apmekletaji tas tas ka viņi tur paradas ir lielakoties tapec lai paskatities uz frikiem kas ir parģerbušies par multeņu teliem, nevis baudit repertuaru.
ETM
ne ne, repertuaars arii ir laba lieta (gadiijumos kad tas nesuukaa), bet pa lielakajai daljai uz festu biju kaareiz lai satiktu dazhus cilveekus. Es jau nesaku ka fests ir ljaunums un taa, bet manis peec var vienkaarshi sarunaat satikshanos un viss. Veel atziimeesim ka lietuvaa bija nearko ne sliktaaks pasaakums, kuru organizeeja drusku citi cilveeki kaa muuseejo animefestu. Ko tas noziimee? Pilniigi neko, iznjemot faktu ka Animefests nav nekas uber-unikaals, bez kura mees visi nomirtu.

P.S. Luudzu ieveerot ka diskusijaa par ha-sanu es nepiedalos, tapeec nevispaarinaat apvainojumus, jo taa darot, nearko neatskjiersies no taa pasha Gamemastera, respektiivi tas nedos tiesiibas vinjam kaut ko paarmest.
lastguru
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 14:46)
ja nabaga vegitarieši atkal tiek apvainoti, tiešam žel cilveku kas ned dzivnieku ļīķus, un +HACHI+ nav veðitariete jo tas ka tu kadu iemeslu pec need gaļū tas vien neliecia ka tu piederi pie šis grupas.

taa kaa par to teemu man nebija nekaadas intereses intereseeties, tad pirmo reizi dzirdu ka tos kas need galju kaadu iemeslu deelj nesauc par vegetaarieshiem (nu iznjemot to ektreemistu grupinju, kuru sauc par vegaaniem), attieciigi ja tu piedaavaasi man konkreetus formuleejumus un nosaukumus, tad varbuut izraadiisies ka es arii nemaz vegetaarietis nesmu (jo man riebjas daudzi eedieni no kuriem parasti vegetaarieshi paartiek biggrin.gif)
sipps
QUOTE(lastguru @ Jul 12 2006, 14:00)
QUOTE(sipps @ Jul 12 2006, 14:46)

taa kaa par to teemu man nebija nekaadas intereses intereseeties, tad pirmo reizi dzirdu ka tos kas need galju kaadu iemeslu deelj nesauc par vegetaarieshiem (nu iznjemot to ektreemistu grupinju, kuru sauc par vegaaniem), attieciigi ja tu piedaavaasi man konkreetus formuleejumus un nosaukumus, tad varbuut izraadiisies ka es arii nemaz vegetaarietis nesmu (jo man riebjas daudzi eedieni no kuriem parasti vegetaarieshi paartiek biggrin.gif)
*

loti vienkarši ir cilveku grupas kuras neēd gaļu tapec ka vieņiem viņa vienkarši negaršo tiešam ir tadi cilvēki, tam ir dažadi iemesli daškart mediciniska rakstura. veģitarieši kas need ģaļu savas parliecibas dēļ man liekas mūļķīgi jo ja reiz esi nolemis neēst dzivnieciņus tad neēd ari pārējos dzivnieku izcelsmes produktus ņemot vera kados cietsirdigos apstaķļos šīe produkti tiek iegūti. ja tev rup dzivnieki tad esi lojals pret viņiem lidz galam.
Church
QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 12:52)
...
*

tu atbildeeji ar alternatiivu nosaukumu lietai par kuras izcelsmi es tev jautaaju nevis atbildeeji uz pashu jautaajumu. "iedzimts" var droshi atmest. ieaudzinaats/paarnjemts driizaak. ja domaats - "kopsh relatiivi agras beerniibas", vai tu esi uzaudzis nelabveeliigaa gjimenee / skolaa daudz dauziija utml.? spriezhot pec tavos profailos kaudzee latvijas saitu mineetaam intereseem - "alkohols, zaale, maukas" tas vareetu buut kaada beerniibas trauma alkoholikju gjimenes peec? jebkuraa gadiijumaa ljoti luudzu fleimot citur. protams, protams. tas ir viens no daudziem veidiem, kaa uzlabot savu garastaavokli sabojaajot to vairaakiem citiem, pat dazhi esot teikushi, ka tas ir latvieshiem raksturiigi <grin>.. bet luudzu to dariit citur. kur tas skaitaas "cool" "wnk kr4 kruto" utml. kur visi noveertees tavu augsto intelektu, lielisko ironiju, citaadi domaajosho kritiku, buus ar liidziigaam kkk cieniigaam maanijaam, "patriotismu", u.c. liidziigaam ieziimeem. vareesi pat tur suudzeeties "kaa otaku.lv mani neviens nesaprot" "es tachu kaa labaak, pasauli glaabju", "vinji tur visi akli, nemana zhiidu-masonju sazveerestiibu ko vada ha-sans" utml.
P.S.
ak jaa. jau kaarteejais offtopica posts. vai kaads adms nevareetu peedeejos fleima postus atdaliit atsevishkjaa threadaa @ offtopic?
P.P.S.
cik esu dziivee saticies ar ha-sanu, normaals cieniijams cilveeks. ar dazhiem hobijiem liidziigiem maniem, bet mazaak slinks ;>. tieshaam gruuti iedomaaties, ar ko vinjsh paarskreeja celinju karojoshajai/pasauli glaabjoshai tiinju jaunatnei. varbuut atteicaas kopiigi sadzert/sapiipeet zaali/pasuutiit maukas? NE-LIE-TIS!
sipps
divaini liekas tas ka dazi individi velas lai ļaunie naida kurinatji no ši forum aizietu un beigtu fleimot bet tas ta nenotiks, kapec jaiet prom ja tept ir labi? katra foruma ir tadi cilveki un ar to ir vienkarši jasamierinas. lielu lomu spele ari tas ka ta saucamie fleimeri (ļaunuma ass) ir pazistani ne tikai virtuali bet ari realaja dzive. tapec ir gandriz nereali ka vini paši no brivas gribas pekšņi pazudis, vai beigtu savas nekrietnas darbibas

un sadas diskusijas nenotiek tik biezi lai par vinam uztrauktos.
GM
tu atbildeeji ar alternatiivu nosaukumu lietai par kuras izcelsmi es tev jautaaju nevis atbildeeji uz pashu jautaajumu. "iedzimts" var droshi atmest. ieaudzinaats/paarnjemts driizaak. ja domaats - "kopsh relatiivi agras beerniibas", vai tu esi uzaudzis nelabveeliigaa gjimenee / skolaa daudz dauziija utml.? spriezhot pec tavos profailos kaudzee latvijas saitu mineetaam intereseem - "alkohols, zaale, maukas" tas vareetu buut kaada beerniibas trauma alkoholikju gjimenes peec? jebkuraa gadiijumaa ljoti luudzu fleimot citur. protams, protams. tas ir viens no daudziem veidiem, kaa uzlabot savu garastaavokli sabojaajot to vairaakiem citiem, pat dazhi esot teikushi, ka tas ir latvieshiem raksturiigi <grin>.. bet luudzu to dariit citur. kur tas skaitaas "cool" "wnk kr4 kruto" utml. kur visi noveertees tavu augsto intelektu, lielisko ironiju, citaadi domaajosho kritiku, buus ar liidziigaam kkk cieniigaam maanijaam, "patriotismu", u.c. liidziigaam ieziimeem. vareesi pat tur suudzeeties "kaa otaku.lv mani neviens nesaprot" "es tachu kaa labaak, pasauli glaabju", "vinji tur visi akli, nemana zhiidu-masonju sazveerestiibu ko vada ha-sans" utml.

psiholoģijas fakultātē tevi gaidītu ar atplestām rokām. Bet, tu laikam neesi sapratis, ka "Alkohols, zāle, maukas" apraksts profilā ir ņirgāšanās par ierastajiem "Mani interesē fantastikas literatūra, anime un zīmēšana... un vispār - mīliet sevi un citus blah, blah, blah...". Sāku domāt, ka animes kaut kādā veidā ietekmē arī humora izjūtu.

Un vispār tev, ShinChan'am un vēl pāris indivīdiem te ir kaut kāda dīvaina tieksme visu manis rakstīto uztvert ar sakāpinātu nopietnību. Tas, ka es ņirgājos par Ha-sanu nebūt nenozīmē, ka man ir izteikta vēlme viņu nogalināt (Tiesa, paskatoties uz fotogrāfiju, šķiet, tas varētu būt izdarāms ar vienkāršu pieskārienu, so opciju tomēr apsveru.). Tas vienkārši parāda, ka man šis kadrs liekas patiesi amizants, par cik nebūt neatbilst vispārpieņemtajiem standartiem sabiedrībā (pieņemu, ka vārdu 'gīks" un 'nerds" nozīmi jūs zināt). Un, ja citreiz tas varbūt pat ir pozitīvi (cilvēka individuālitāte, iziešana ārpus rāmjiem etc.), tad Ha-sana gadījums tas vairāk velk uz tādu "ciema dīvainīša" noti. Ja tev tas neliekas smieklīgi - droši ignorē. Bet atļauj man par to gardi pasmieties.

Šķiet, ka vienīgā lieta, kas atšķir mani no pārējā otaku foruma ir tā, ka es par Ha-sanu ņirģajos atklāti, nevis vakaros, savā kopienā aiz aizvērtām žalūzijām. wink.gif
Hikaru
QUOTE(GameMaster @ Jul 11 2006, 17:21)
Ha-sani ir agstākās attīstības pakāpes homo sapieni sapieni.

Vēlreiz rūpīgi aplūko ŠO bildi un apsver vārdu kopas "augstākā attīstības pakāpe" nesaderību ar uzskatāmo izglītojošo materiālu. Sūdīgs students no tevis, sūdīgs.
Sēdies, divi!
*

Nu vot redzams, ka esi ļoti atpalicis, aizvēsturīskos laikos dzīvo kā lielāka daļa Latvijas iedzīvotāju. Anime ir vismodernākais izklaidēšanas veids. Un tā kā Ha-san veidīgie ir vislabāk zinošie par to tēmu, tad viņi ir viskrutākie.
Un ja agrāk skolās teica: "Man ir cigarete, davaj uzpīpējam, vai iedzeram alu".
Tagad jāsaka: "Esi krutākais, noskaties anime!" Nav ko atpalikt no dzīves. Kad cilvēks izaug no skolas vecuma, tad anime ir pilnīgi normāla lieta, nepieciešama dzīves sastāvdaļa kā ēšana, gulēšana utml.
Takš to podjom, kuku....
...skatoties preteen-gay tentacle-hentai multenītes un onanējot par skolniecītēm īsos svārkos.
*

...un noskaties arī kādu cita žanra anime, kur ir labāki sižeti un character developmenti. Paplašini savu redzesloku un kļūsti normāls.
edg
Uff... Ir pilniigi normaali, ka cilveeks izsaka savas domas, kaa arii smejas par cilveekiem, kas vinjam nepatiik. Taapat ir normaali, ka shaada riiciiba nepatiks citiem cilveekim. Pat vairaak - tas ietekmee vinju nepatiku pret negatiivi atklaato cilveeku. Taa kaa tas ir normaals gaumes striids. BET shis ir privaats forums, kura interesees ir ruupeeties pirmaam kaartaam par anime-related cilveekiem, aizstaavot vinju patikas un veelmes tajaa, kaadam shim forumam buutu jaabuut. Kartupelis. Izveerteejot cilveeku veelmes, kaa veertiibu svaru njemot to noziimiibu foruma pastaaveeshanaa, kaa arii pashas diskusijas buutiibas ietekmi uz foruma pamatdomu, aizliedzu turpmaaku fleimu pret Ha-san, kaa arii privaato Church-GM striidu par peedeejaa beerniibas traumaam publisku turpinaashanu, un arii diskusijas par vegaanismu vajag turpinaat citur (ja ljoti gribas). Vieniigaa noderiigaa turpinaamaa (ja uzskata, ka vegaanisma saruna ir izsmelta) teema buutu saruna par egoismu (atklaata domu izteikshana, tiishaam nereekjinoties ar vieglaak aizvainojamo juutaam; GM) pret dziivoshanu sabiedriskajam labumam (citu juutu neaizskarshana ar relatiivi minimaalaam piepuuleem (turot muti); Church), bet vai taada filozofija mums te ir vajadziiga?
GM
Nu vot redzams, ka esi ļoti atpalicis, aizvēsturīskos laikos dzīvo kā lielāka daļa Latvijas iedzīvotāju. Anime ir vismodernākais izklaidēšanas veids. Un tā kā Ha-san veidīgie ir vislabāk zinošie par to tēmu, tad viņi ir viskrutākie.
Un ja agrāk skolās teica: "Man ir cigarete, davaj uzpīpējam, vai iedzeram alu".
Tagad jāsaka: "Esi krutākais, noskaties anime!" Nav ko atpalikt no dzīves. Kad cilvēks izaug no skolas vecuma, tad anime ir pilnīgi normāla lieta, nepieciešama dzīves sastāvdaļa kā ēšana, gulēšana utml.
Takš to podjom, kuku....

Jā, krievu minoritātes izsaka līdzīga saturas tekstus, par sev aktuālajām naturalizācijas tēmām. Un kur viņi ir tikuši?
Bez tam, es nesaku, ka animes nav skatāmas (heck - es taču pats viņas paretam paskatos), bet kad es ieraugu cospleyer'us, Ha-sanus un tautu, kas pilnīgā bezsakarā sarunā par izklaides iespējām Cēsīs min "memo warp'us" (tas Yankas teikums pat nekvalificējās statusam 'joks") man sāk palikt kauns, ka es arī savulaik fanoju par "Samurai Champloo" vai "Beck". Mans ha-sanoloģiajs postulāts nav vērsts pret anime kā kultūru. Tas ir tēmēts uz to tautas daļu, kas reprezentē heroīna adiktu analogus no multenīšu pasaules.
ShinChan
QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 15:34)
Un vispār tev, ShinChan'am un vēl pāris indivīdiem te ir kaut kāda dīvaina tieksme visu manis rakstīto uztvert ar sakāpinātu nopietnību.
*

Saki lūdzams, kāpēc tavi arogantie uzbraucieni, kuros bieži vien ir maz norāžu par ironiju, vai pat sarkasmu nebūtu jāuztver nopietni? Vai visi, kas nepiekrīt tam, ko var izlasīt starp katra tava otrā posta rindām, respektīvi, "es ir viskrutākais, gudrākais, mana gaume (it visā) ir vislabākā, dzīvesveids — parauga vērts utt utjp." būtu jāuztver kā dīvaini indivīdi ar tieksmi pārspīlēt? Nezinu...varbūt

QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 15:34)
Šķiet, ka vienīgā lieta, kas atšķir mani no pārējā otaku foruma ir tā, ka es par Ha-sanu ņirģajos atklāti, nevis vakaros, savā kopienā aiz aizvērtām žalūzijām. wink.gif
*

Atvēru savu plānotāju un caurskatīju šo un nākošo nedēļu. Nekur neatardu piezīmi — "vienatnē/kolektīvi apņirgt Ha-san". Atmiņa man vairs nav tā kas agrāk, taču liekas, ka tādu piezīmju nav bijis arī līdz šim. Vai es, un pieļauju vairākums šī foruma biedru, kuru situācija ir līdzīga manējai, būtu uzsktāmi par nenormāliem. Pamato, kāpēc man vai kādam citam būtu būtu jāaprēc Ha-san? Varbūt vainīga ir mana neandertālieša audzināšana, bet sit nost, nesaprotu.

GM
Saki lūdzams, kāpēc tavi arogantie uzbraucieni, kuros bieži vien ir maz norāžu par ironiju, vai pat sarkasmu nebūtu jāuztver nopietni? Vai visi, kas nepiekrīt tam, ko var izlasīt starp katra tava otrā posta rindām, respektīvi, "es ir viskrutākais, gudrākais, mana gaume (it visā) ir vislabākā, dzīvesveids — parauga vērts utt utjp." būtu jāuztver kā dīvaini indivīdi ar tieksmi pārspīlēt? Nezinu...varbūt

Pag, pag - kāpēc, lai es nevarētu uzsvērt to, ka esmu "viskrutākais, gudrākais, mana gaume (it visā) ir vislabākā, dzīvesveids — parauga vērts utt utjp.". Tu tikpat labi varētu propgandēt savu intelektuālo pārākumu. Tas, ka tu to nedari, jau ir tava problēma. Tas, ka tas tevi kaitina - arī.
ShinChan
QUOTE(GameMaster @ Jul 12 2006, 16:04)
Tas, ka tu to nedari, jau ir tava problēma. Tas, ka tas tevi kaitina - arī.
*

Kāpēc tu iedomājies, ka tas mani kaitina?
Ja tu redzi, ka bērns šķērso ielu pie sarkanās gaismas, tavs, kā dzīves pieredzi vairāk uzkrājuša cilvēka sociālais pienākums ir aizrādīt. Līdzīgi ir arī šajā gadījumā.
Siriuss[FN]
Ai ko jūs plēšaties, cilvēks vienk orgasmus rauj no tā ka sludina savu taisnību. ignore/ban etc. Vairaakumam taisniiba.

http://www.marcisjencitis.lv/audio/mj_may2005_04_40kbs.mp3

Jenciitis rulee, GM noteikti vareetu kopeejo ejakuleeshanas pasaakumu sariikot smile.gif
GM
REIZ ŠAJĀ TOPIKĀ izteicās pats ShinChan:

Neko personisku pret kurbiķurne nejūtu, tacju ja 54 gadus vecs arhitekts visā nopietnībā spēj spriest par to kurā "tornī", vai kā nu tur tos Cūkpumpu 4 novirzienus sauca, viņam labāk patiktos mācīties, tad jāpsjauba sjī cilvēka psihes briedums. taisnības labad jāsaka, ka masu psihozes ietekmē izlasīju vienu caš kāsējas Roulingas garadarbu un noskatījos vienu filmu. Viduveja bērnu literatūra un viduvējs kino. Neredzu iemeslu tādam idiotismam kā iknedēļas Poterfanu sanāksmēm, cosplejiem un kam tik vēl ne. saprotu, ja par to jūsmo cilveks vēl līdz 14 gadiem, tacju kā par HP var jūsmot pieaugusji cilvēki, nudien nav skaidrs. Ar GP ir mazliet cits stāsts, tur tiesjām var runāt par labu literatūru.

vai
Paziistu es sjos fantassy zjanra gjeenijus. Sagjeerbjas kaa idioti (zekjubikses, maaksliigaas ausis + loks) un iet mezjaa izciiniit elfu karu pret gobliniem. Vai arii juusmo par Deivida Linča "Dune" kaa izcilaako filmu, vai arii zin no galvas visu GP gjenelogjisko koku. Wow, tas uz mani tik tiesjaam atstaaj milziigu iespaidu, zjoklis liidz griidai, nee uzgaidi, nupat jau izkaaraas pa piektaa staava logu.

Vai es vienīgais saskatu iespēju HP, LARP'us un roulinga aizstāt ar "anime", "cosplay" un "Mijazaki'?

Ar ko tolaik aprunātais kurbulis atšķiras no animes frīkiem? Kādēļ tava ņirgāšanās par siekalinajiem poter-fanātiem, atšķiras no manas smiešanās par siekalainaijaiem anime-faniem. Ar ko mana pašslavināšana atšķiras no tava depsotiskā viedokļa "i know better n00bs" tajā jautājumā? Ne ar ko, protams. smile.gif
Gribot negribot jāsecina, ka man padomus sniedz subjekts, kurš pats ne mazākā mērā cenšas atstāt vajadzīgo iespaidu uz vajadzīgajiem cilvēkiem.
Tā kā iztiksim bez lekcijām iespaida atstāšanā un sevis slavināšanā, ok?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.