Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Liela meeroga spams
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4
GM
Labi, piekriitu. Pakkun neizskataas fenomenaali.
Bet shis purns gan.

Nē, arī šis purns neizskatās fenomenāli. Viņš izskatās pēc diezgan ierasta, 8'ās klases standarta gīka. Tev, meitēn, nav sapratnes par vārdu "fenomens" un "apbrīna" nozīmi.
ReD_FoXy
QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:44) *

Bet shis purns gan.

Nē, arī šis purns neizskatās fenomenāli. Viņš izskatās pēc diezgan ierasta, 8'ās klases standarta gīka. Tev, meitēn, nav sapratnes par vārdu "fenomens" un "apbrīna" nozīmi.

Vareni, tu sevi nosauci par giiku. laugh.gif Tieshi tas ir fascineejoshi. Taa tik turpini. biggrin.gif
GM
QUOTE(ReD_FoXy @ Aug 25 2006, 14:50) *

QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:44) *

Bet shis purns gan.

Vareni, tu sevi nosauci par giiku. laugh.gif Tieshi tas ir fascineejoshi. Taa tik turpini. biggrin.gif

Redzi, meitēn, tu pati izmanto argumentu vietā vairāk kā piecus gadus vecus fotouzņēmums labi zinot, ka tagad es nebūt tāds neizskatos. Tā kā lūdzu pēc izteikti pašironiskas atbildes, iztiksim bez bērnudārza līmeņa "tu pats sevi nosauci par gīku lolololo tā turpini hihi". Es joprojām gaidu saturīgu atbildi uz manu pirmspēdējo postu.
Pakkun
smiekliigi, ljoti smiekliigi biggrin.gif
ETM
ehh.. es jau gribeeju lai tas viss noplok, bet nu ja taa lieta tiek aizsaakat, nekas cits neatliek kaa turpinaat.

Jau ieprieksh noskaidrojaam: par gaumi nestriidas, par to njirgaajas. Briidii kad cilveeks pasaka "Bet man taa patiik!" jebkaadas turpmaakas diskusijas ne pie kaa nenovestu.

Tomeer es atljaushos riskeet un meegjinaat to turpinaat. Iisteniibaa turpmaako tekstu vareetu uztvert vienkaarshi kaa manas paardomas par sho jautaajumu, jo sakariigu atbildi sagaidiit ceriibas man nav.

Taatad: konkreetais gadijums - viirieshu kaartas paarstaavis ieteerpts kleitaa. Skaisti. Fenomenaali. Diez vai. Amizanti, smiekliigi - jau tuvaak patiesiibai. Protams, gadiisies arii cilveeki kam tas skitiis tik tieshaam skaisti, bet shajaa gadiijumaa es iipashos iiznjeemuma gadiijumus neapluukoshu.

Tas ka tas viss ir ljoti nepierasti un nepienjemti padara situaaciju smiekliigu. Tikai dazhaadi cilveeki to uztver dazhaadi. Cits to uztvers pozitiivi deelj fakta, ka tas uzlabo garstaavokli, cits devinees kaa stulbu un izsmieklam deriigu, gan jau ka buus arii kaads kam ir pilniigi vienalga. Bet es tomeer neticu ka kaads pilnaa nopietniibaa to uzskatiis par ko dzilji pozitiivu UN ne smiekliigu (ne, specifiskie iznjeemumi, kaa jau teicu, neskaitaas).

Sanaaca nenobeigta doma. Nu gruuti jau nobeigt, taa tomer ir iesaakta kaa diskusija, kuras tapshanas gaitaa tomeer tika nokauta naivaa ceriiba senjemt sapraatiigu atbildi, tapeec arii censhos neuzdot jautaajumus.
+Chibi+
Es tagad necentīšo kādu aizstāvēt, bet manurāt fakts, ka vīrietis labprātīģi ļāvās ietērpties sieviešu drēbēs - un nevis kaut kādās tur, bet gan īpaši sievišķīgās, flirlīgās, fifīgās, mežģīņainās utp., - un pēc tam arī ļāvās nofotogrāfēties un publiskot šās bildes, IR fenomenāli. Neba nu katru dienu es redzu, kā kāds no JUMS uz to iet.
Psycholog
No mushas izpuusts zilonis.
Cilveeki tikai dariija to, uz ko vinji bija aizgaajushi - izklaideejaas. Un attieciigi forumaa viens otrs dariija tieshi to, ko no vinjiem gaidiija - izpauda savu paarsteigumu un prieku par smiekliigi sagjeerbto puisiiti.
Savukaart viens otrs njeemu un gandriiz vai uztaisiija otru Praida skandaalu par visu shito.

Cilveeki izklaideejaas, un izklaideejaas pa teemu, liidz ar to liksim vinjus mieraa. Ceru ka naakamais posts ko es te redzeeshu bus saistiits ar naakoshaa shaada pasaaciena taisiishanu, nevis kautkaadu offtopic (kaa piemeeram shis)
Sigfa
QUOTE(Psycholog @ Aug 25 2006, 16:44) *

Cilveeki tikai dariija to, uz ko vinji bija aizgaajushi - izklaideejaas. Un attieciigi forumaa viens otrs dariija tieshi to, ko no vinjiem gaidiija - izpauda savu paarsteigumu un prieku par smiekliigi sagjeerbto puisiiti.
Savukaart viens otrs njeemu un gandriiz vai uztaisiija otru Praida skandaalu par visu shito.

Cilveeki izklaideejaas, un izklaideejaas pa teemu, liidz ar to liksim vinjus mieraa. Ceru ka naakamais posts ko es te redzeeshu bus saistiits ar naakoshaa shaada pasaaciena taisiishanu, nevis kautkaadu offtopic (kaa piemeeram shis)

Interesanti, kas tev lika Pakkun saliidzinaat ar praidistiem ?

Es gan savu dzilji riebiigo un peedeejaa laikaa saukto par `homofobisko` (buutu labi, ja shi vaarda lietotaaji vispirms ieskatiitos sveshvaardu vaardniicaa) viedokli neveelos izpaust, jo kaads to jau ir izdariijis manaa vietaa... Varu tikai turpinaat smieties.
sipps
JĀ protams, tu var vilkt kaut vai zeķubikses par galvu, bet tad reķinies ka tevi par to publiski ķengas, ja tevi ir kādas mazohistiskas noslieces dari kā velies.
Pakkun
1.kaart daru arii kaa gribu. pointing out the obvious? 2.kaart es nevienam neesmu devis piekrishanu shiis bildes te ievietot. intereses peec biju mieriigs un reecu par atsauksmeem. lai nomierinaatu "publiku", paluugshu kaadu adminu, lai taas tiktu nekaveejoties iznjemtas. nabaga fleimeri sad.gif jums tieshaam NAV dziives, ja pietiek laika tik ljoti pieveerst uzmaniibu maniem izgaajieniem. kameer juus seedeejaat maajaas un vaariijaaties dusmaas par kko, kas neatbilst juusu ideaaliem, es labi pavadiiju laiku, izdariiju dazhas mulkjiibas, par kuraam peecaak pasmeejos, bet juus par mani taa uztraucaties un njemat to pie sirds. paldies! ja es tagad nereektu no visas sirds, es nobirdinaatu kaadu asaru juusu deelj biggrin.gif
Sigfa
tobish, no shejienes- tu domaa to pasaakuma topiku? Hehe, kauns puikam palikaas.
Pakkun
es uztraucos par juusu maigajaam smadzeneem, kuras aciimredzot ir ljoti viegli ietekmeejamas un uzbudinaamas, taadeejaadi veicinot zilonja puushanu. happy.gif
Psycholog
Es neko nepaceelu tados aukstumos, vienkarshi tas viss izskatas gandriz vai pilnigi tapat, kad kautkaadaa tur chataa peekshnji uzkurinaas striids par praida jeedziibu nejeedziibu un ietekmi uz cilveeka jau slimo psihi. (vai kautkas uz to pusi)

Pakkun, nomaini avatar smile.gif
sipps
Mums nav dzīves?? Tu nevienu no mums nepzist personigi lidzarto tas pieņēmums ir tik ļoti aplams, cik vien aplams kautkas vispār var būt. Ja tev liekas ka ieģērpšanas sieviešu drānas, tev izraisa jatrību ka ari alus dzeršana no plasmasas pudeles ir labākais ko var darīt, bet ludzu bet neuzsver ka ta ir labākā lieta dzīve ko darīt.
Sigfa
QUOTE(Pakkun @ Aug 25 2006, 18:08) *

es uztraucos par juusu maigajaam smadzeneem, kuras aciimredzot ir ljoti viegli ietekmeejamas un uzbudinaamas, taadeejaadi veicinot zilonja puushanu. happy.gif

Paldies, nezinaaju, ka tu esi tik laipns cilveeks. Es laikam papuuleeshos un pielikshu tai fotograafijai meelnu raami tai sejai priekshaa, lai tev nebuutu par mums vairs jaauztraucaas.
Seven_of_zero
QUOTE(Spectre @ Aug 25 2006, 13:04) *

Nākamreiz pārģērbjat Seven of Zero par Lacus sama laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Es tiešām to gribētu redzēt - ja vaig norādījumus par tērpiem un krāsām droši konsultējaties ja nezinat kā izskatās Lacus happy.gif

Pat neceri. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Hmm nez kapec neviens neko nesaka par manu bildi. biggrin.gif
GM
Okey, let’s get some things straight.

1.kaart daru arii kaa gribu. pointing out the obvious?

Mēs arī. Tu izkrāsojies un saģērbies kā ķēms un izbaudi šo procesu. Mēs par tevi smejamies vēderus turēdami. Un priecājamies ne mazāk. Kur problēma?

jums tieshaam NAV dziives, ja pietiek laika tik ljoti pieveerst uzmaniibu maniem izgaajieniem.

Es gan nezinu, kas vairāk liecina par dzīves trūkumu: pāris provocējoši posti forumā tīri sporta pēc, vai centieni atkārtoti un atkārtoti visur bāzties iekšā ar savu alternatīvismu un centieniem pierādīt, ka bez grūtas bērnības un citām traumām, tev piemīt vairāk dzīves nekā mums visiem kopā. Par cik šo "jums nav dzīves" klišeju jau esi izmantojis ne vienā vien topikā.

vaariijaaties dusmaas par kko, kas neatbilst juusu ideaaliem,

Te neviens nevārās dusmās. Diskusijas pamatā ir mana interese uzzināt, kas Red_Foxy liekas fenomenāls puišeļos, kas nēsā kleitas. Tiek vienkārši apspriests jautājums, kurā pēc tevis teiktā, tev nav ne mazākās intereses. Tādējādi, gribot negribot jāuzdod vēlreiz tas pats jautājums: kur problēma?

Ja jau nostādīji sevi diskusijas centrā, tīri interesei - ko vecmamma saka par taviem izgājieniem? Nav vēl izlikusi aiz durvīm, kad atnāc mājās ar tik daudz kosmētikas uz sejas, ka Merlinam Mensonam jāpaliek skaudīgam un jālien kaktā paraudāt?

Hmm nez kapec neviens neko nesaka par manu bildi.

Puišelis, kurš liek mums izpildīt burtiski aberviatūras ROFL aprakstīto darbību, šķiet interesantāka sarunas tēma par pieaugušu vīrieti, kurš pavad brīvo laiku kopā ar 16 gadīgām meitenītēm. Bet gan jau tiksim arī līdz tevīm. Labs nāk ar gaidīšanu.
Tigra2
domaaju, ka shinii diskusijaa neiesaistiishos, bet tad kad uzpeldeeja shitaada veida teema es vairs nevaru seedeet biksees un neklepot.

Bilde man likaas interesata, smiekliiga, apbriinoju pakkun drosmi! Ja es buutu viirieshu kaartas paarstaavis es diezin vai taa vareetu.

un par to praidieshu padariishanu: man liekas, ka cross-dressing nenoziimee homoseksuaalismu, Co kautkad taisiis cross-dressing cospleju un tur droshi vien buus dazji eksemplaari, varbuut sailor moon cosplejaa smile.gif

un manas domas par zeeniem, kas gjeerbjas kaa meitenes ir taadas pashas kaa par meiteneem, kas gjeerbjas kaa zeeni. Ja nemaldos, tad ljoti daudzas meitenes taa gjeerbjas, arii es reizi pa reizei. (pie tam uzvalks man labi piestaav) ai nu labi. visp. shaadai diskusijai nav iipashi lielas jeegas.
Seven_of_zero
Mdee. GameMaster tu tur nebiji. soo tu nevari neko sevišķi objektivi spriest. Bet tomer kautkas nogaja greizi,
tai fotografijai bija jaizraisa infarkts. ph34r.gif
kapec vina nenostradaja....................
edg
Cilveeki neprot izskaidrot savas izjuutas, ieraugot Pakkun bildi, taapeec es meegjinaashu taas uzmineet un izskaidrot vinju vietaa.
Fenomenaaliibas sajuuta jeb iespaidiigums ir attiecinaams uz izjusto cienju pret Pakkun drosmi shaadaas dreebees gjeerbties un ljauties nofotograafeeties. Nav svariigi vai Pakkun tajaa briidii bija dzilji pie kaajas un vinjsh nedomaaja par turpmaako iespeejamo un pashreiz jau notiekosho, vai arii tas bija vinja tiishupraat veikts izaicinaajums pret pasaules stereotipismu un neiecietiibu. No malas tas taapat izskataas peec peedeejaa, un shaada drosme nav daudziem cilveekiem, liidz ar ko rodas shii cienja. Ir veerts pieziimeet, ka konkreetie fascineetie indiviidi visdriizaak nav aizdomaajushies liidz tam, ka lielaakaa dalja viirieshu neveelas shaadi gjeerbties, ne arii redz jeegu sevi piespiest to dariit, taapeec liidz drosmes jautaajumam nenonaak un izjustaa fascineetiiba ir maigi sakot smagi nevietaa.
Otra iespeeja shai fenomenisceleeshanai ir fenomenisceleejosho meitenju patika pret shaadi gjeerbtiem viirieshiem. Vinjas mosh zemapzinaati domaa, ka Pakkun veelas vinjaam izpatikt, neskatoties uz apkaarteejo reakciju (jau aprunaaju shito pseidodrosmes jautaajumu).
Lai kaads buutu gjeerbshanaas iemesls, es nevaru iedomaaties citu fascineetekliibinaashanas iemeslu, kaa drosmes saskatiishanu faktaa, ka Pakkun ir gatavs staaties pretii ljauno, neiecietiigo, uzpuutiigo, iedomiigo, patmiiliigo stereotipizeetaaju baram/impeerijai.
Anyway, taa tikai taada fiksaa ideja. Sk. manu parakstu.

QUOTE(Pakkun @ Aug 25 2006, 18:08) *

Ja shis ir vieniigais iemesls, tad tas nav pietiekams bildes iznjemshanai. Topiks ir paaraak veertiigs.
Pakkun
vaaks, es paspeeju noskatiities vienu school rumble epu un topika aktivitaate kaapj griestos biggrin.gif labi, bildes varat atstaat, skatiisimes kas veel sakaams.
aa un gamemaster, kas tev lika domaat, ka esmu izkraasojies? (daljeeji tavs spriedums ir pareizs, jo, ja buutu bijusi iespeeja, tas buutu ticis dariits smile.gif )
sipps
EDG, tev ir sava izpratne par drosmi, bet tas ka viriešu kārtas būtne pasakuma laika velk mugura sieviešu drēbes NAV drosmes izpausme, bet gan "klases klauna" cienīgs izgājiens, šie izgajieni ir nevis tāpec ka konktais subjekts pats to vēlas, bet tāpec ka tādejadi cenšas izpatikt citiem ar savam darbībam
edg
sipps, tu, ne tikai esi pavirshi lasiijis manis teikto, bet arii pieshuj man sveshas veertiibu sisteemas. Man buutu divreiz jaaapvainojas un/vai jaagruuzh tev ribaas triis reizes garaaks sava posta siikaaks izskaidrojums. Bet, taa kaa tu neesi pirmais, kuram mans posts izskataas peec Pakkun aizstaaveeshanas... taa vietaa es paarlasu savu postu, un meegjinu atrast, kur ir probleema.

Droshi vien nav pareizi saprasts shis teikums: "Ir veerts pieziimeet, ka konkreetie fascineetie indiviidi visdriizaak nav aizdomaajushies liidz tam, ka lielaakaa dalja viirieshu neveelas shaadi gjeerbties, ne arii redz jeegu sevi piespiest to dariit, taapeec liidz drosmes jautaajumam nenonaak un izjustaa fascineetiiba ir maigi sakot smagi nevietaa."

Precizeeju: "Ir veerts pieziimeet, ka konkreetie fascineetie indiviidi visdriizaak nav aizdomaajushies liidz tam, ka lielaakaa dalja viirieshu neveelas shaadi gjeerbties, ne arii redz jeegu sevi piespiest to dariit, taapeec liidz drosmes jautaajumam nenonaak, un izjustaa fascineetiiba pret sievieshu dreebees gjeerbtiem viirieshiem ir maigi sakot smagi nevietaa." Galiigi neprotu izteikt domu... Ideja ir taada, ka daudzi cilveeki (ne paarsteiguma kaartaa meitenes) kljuudaini fascineejas no sievieshu dreebees gjeerbtiem viirieshiem, jo nesaprot, ka viirietim gjeerbshanaas sievieshu dreebees gandriiz nekad nav drosmes izraadiishanas jautaajums, tam ir citi, dazhaadi iemesli.

Neprotu preciizi un skaidri iztiekties. Taapeec es nekad nebuushu tiesnesis, un jau pamatskolaa atmetu ar roku advokaata karjerai. Bet vismaz es izsakos skaidraak kaa aivvv.
GM
Lai kaads buutu gjeerbshanaas iemesls, es nevaru iedomaaties citu fascineetekliibinaashanas iemeslu, kaa drosmes saskatiishanu faktaa, ka Pakkun ir gatavs staaties pretii ljauno, neiecietiigo, uzpuutiigo, iedomiigo, patmiiliigo stereotipizeetaaju baram/impeerijai.

Šeit gribētos pieminēt, ka drosme un uzdrīkstēšanās nav viens un tas pats, par cik vairumu šokējošu uzdrīkstēšanos rada drīzāk bailes netikt pamanītam un vēlme kādam kaut ko pierādīt ar netradicionāliem līdzekļiem.
Jebkurš vīrietis varētu būt gana drosmīgs, lai staigātu mini svārkos. Vienkārši vairums vīriešu nejūtas tik nenovērtēti, lai ar tik galejiem un muļķīgiem līdzekļiem centos gūt atzinību sev svarīgo cilvēku lokā.
Kazuki
naak praataa jaraans un porgants... shamie arii reiz bija paargjeerbushies par sievieteem. un vinjiem pat diezgan labi sanaaca biggrin.gif
edg
Cik saprotu, tad drosme ir staavoklis, kad cilveeks ir gatavs kaut ko riskantu dariit un uzdriiksteeshanaas ir shii procesa veikshana. Ir pavisam normaali, ka cilveeki saredz drosmi indiviidaa, kursh uzdriikstas. Tas nav logjiski, bet tas ir normaali.
Iedomaajies: tu piesienies pie koka, aizstaavot zaljo dabu (hard to do, eh?). Bet tu apzinies, ka ljaunie, riebiigie motorzaagjeetaaji tevi atskaldiis, jo vinjiem nepatiik zaljie (piemeers, tikai piemeers). Visi uzskatiis, ka tu esi drosmiigs. Pie kaajas, ka patiesiibaa tu uzdriiksteejies piesieties tikai taapeec, ka tev apsoliija 3 kastes viskija, ja iztureesi diennakti. Cilveeki vienalga tevii saskatiis drosmi, jo vinji jau nezin tavus iistenos meerkjus.
Taapat meitenes nezin Pakkun iistenos meerkjus, kaapeec vinjsh taa dariija, un akli automaatiski saskata drosmi. Taads ir mans mineejums.
lastguru
Ak, deja vu... shitaada diskusija jau ir bijusi, un shie pakkun-fobi man uzdzen smieklus ne mazaakus kaa jums, cieniijamie, Pakkuns sievieshu dreebees... citeeshu tad jau pats sevi (ar nelieliem labojumiem), jo par sho topiku runaa atkaartoti biggrin.gif

QUOTE(lastguru @ Mar 9 2006, 07:08) *

varbuut esat dzirdeejushi staastus par meiteneem kuras audzinaaja kaa zeenus (dazhas meitenes sleepa savu dzimumu dazhaadu iemeslu deelj; taas mees tagad saucam par varoneem biggrin.gif ); vai arii vienkaarshi par meiteneem kam labaak patika beerniibaa speeleeties ar tehniku, un kas veelaak savaa dziivee nodarbojaas ar "viirieshu" profesijaam... kas gjerbaas kaa viirieshi!!! ... dazhreiz pat uzvedaas kaa viirieshu!!! ... kaapeec tas nevienu sheit neshokee sheit? tas ka vinjas tika taadaa veidaa audzinaatas gan netrauceeja daudzaam no taam veelaak savaa dziivee ieguut normaalu gjimeni: viiru un beernus.

mani arii vienmeer izbriina un uzjautrina taada paraadiiba (shkjiet shaadu piemeeru kaut kad ir mineejusi Yume, bet varu kljuudiities), ka piemeeram ja divas meitenes dejo kopaa (mmm... vai pat skuupstas), tad visiem patiik, turpretii ja divi puishi dejo kopaa (vai, ne daj bog, skuupstas), tad visiem ir: "TABU", "fui, pee", "geji"... kas tas par lietu? un nejau iemesls kur atrodas dzimumorgaani dejojoshajam "paarim", iemesls ir sabiedriibas kompleksi un aizspriedumi, un muusu saeima to ir pieraadiijusi nesen arii...

kas attiecas uz identificeeshanos, tad sheit man rodas probleemas atpaziit, kur tad beidzas normaalaa viiriesha uzvediiba, un saakas kaut kas cits, kam es pagaidaam labpraat nemekleetu nosaukumu, gan jau citi to izdariis labaak par maniim. ja par viiriesha uzvediibu saukt fanoshanu par hokji un alus dzershanu, tad peec shiem parametriem es ar nesanaaku viirietis... mad.gif. tas pats ir arii ar sievieteem (atkal njemu idejas no Yume): klasiskaas sievietes ir maajas uguns glabaataajas, pavaares, beernu aidzinaataajas (tikai nezkaapeec kaut kur muusu praatos seezh ka viirieshi ir labaakie pavaari un skolotaaji, vai arii man jau saak raadiities sapniishi), bet tas vairs nav speekaa muusdienu sabiedriibaa kad muusu valsts prezidents ir sieviete, un valstij ir nevis pirmaa leedija, bet pirmais kungs (kuru es labi paziistu, btw); kad muusu valsts kanceleejas direktore ir programmeetaaja peec profesijas; kad iipasho uzdevumu ministrs e-paarvaldes lietaas, bijusii interneta asociaacijas izpilddirektore, bijusi apollo internet projekta vadiitaaja ir sieviete; kad sievietes vada nopietnus biznesus (piemeeram bijusi HP vadiikaaja - Karlija Fiorina, kas peec izgliitiibas ir viduslaiku veesturniece, veelaak gan tika apguuts MBA kurss) un juutas liidzveertiigas viirieshiem praktiski visaas profesijaas, iznjemot tos kur vajag rupjo speeku (njaa... viirieshus izmanto laikam... vai mees esam atgriezushies matriarhaataa??? vai varbuut taadaa gadiijumaa iistiem viiriem patiik karot, dzert, lamaaties... nea, ja tas taa ir tad es labaak ar taadiem neidentificeejos: necieshu ne vienu, ne otro, ne tresho; vai varbuut celtnieciiba ir tipiskais viirieshu darbs? taads darbs man arii galiigi neliekas interesants). Business-women paarnjem viirieshu gjeerbshanas stilu un uzvediibas modeli, kaapeec gan citaas jomaas viirieshiem nepaarnjemt kaut ko no sievieteem?

zenofex
Ir jau jauki palasīties šeit visāda veida domas par Pakkuna izdarībām, taču man tomēr šķiet ka daži šeit nezkāpēc mēģina domāt un izdarīt secinajumus viņa paša vietā. Un tālāk, neapmierināti ar domu gājienu, sāk kačāties.

Lai gan faktiski, no malas vērojot, tas ir tikai tāds smieklīgs atgadījums, kuru kāds nofotografējis un pēc tam ielicis forumā. Vai kāds atceras Spalvaino Sailor Moon fotogrāfiju? (ja ir interese, pasērčojiet pa foruma pavedienu, kas veltīts kosplejam). Kāpēc par to nav ašpadsmit lapas ar fleimu?
Hikaru
QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 12:56) *

WTF is that? Uzskatāms pierādījums no "Bioloģijas pamatiem 7. klasei" tam, ka mātei dabai tomēr arī ir humora izjūta?

Tas ir tieši tas pats, kā izklaidējas daudzi ALK grupas pārstāvji. Viņi arī pārgērbās sieviešu drēbēs. Un tie 3 cilvēki Inčukalnā, kuri pārgērbās un tad uzmācās visiem pēc kārtas, arī ir no ALK? Vismāz izskatījās no tās šķiras. laugh.gif
GM
QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 08:52) *

WTF is that? Uzskatāms pierādījums no "Bioloģijas pamatiem 7. klasei" tam, ka mātei dabai tomēr arī ir humora izjūta?

Tas ir tieši tas pats, kā izklaidējas daudzi ALK grupas pārstāvji. Viņi arī pārgērbās sieviešu drēbēs. Un tie 3 cilvēki Inčukalnā, kuri pārgērbās un tad uzmācās visiem pēc kārtas, arī ir no ALK? Vismāz izskatījās no tās šķiras. laugh.gif

Nespēja atšķirt Aivv un kompāniju no kārtīgiem, natural-born ALK, jau vien pierāda, ka dažreiz censties pievienot gudru domu diskusijai, tomēr nav tā labākā ideja, ja nezina, tā teikt, what's what.
ETM
QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 08:52) *

varbuut tomeer iztiksim bez apvaionojumiem kuriem anv pieraadiijumu (iemesls tam vareetu buut ka tas nekad nav noticis)?
ALK grupa sastaav tikai no dazhiem cilveekiem, un pat ja 3-4 no tiem taa izdariitos, tad apgavojums buutu preciizs, bet es shaubos ka izdosies safabriceet pietiekami ticamus materiaalus.

"Vismaz izskatiijaas no taas skjiras" << taa teica cilveeks, kursh buutiibaa iestaajas pret stereotipiem.

Un galu galaa mani sajuusmina domas riteejums: saakumaa apgalvojums "ALK taa dara", peec kura seko jautaajums "tie kas taa dariija bija no ALK?". ljoti gjeniaali.
Hikaru
QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 10:03) *

Nespēja atšķirt Aivv un kompāniju no kārtīgiem, natural-born ALK, jau vien pierāda, ka dažreiz censties pievienot gudru domu diskusijai, tomēr nav tā labākā ideja, ja nezina, tā teikt, what's what.

aaa... Aivv pieder pie weirdo. Nu gandrīz tas pats, kas ALK, ne? Nu mazliet sajaucu. laugh.gif
Es domāju, ka tomēr ir jācenšas pievienot gudru domu, pat ja nezina par ko precīzi iet runa. Ideja var būt nav labākā, bet nav slikta. Jāmācās taču ir. biggrin.gif Kā skan slavena paruna: "Mūžu diskutē, mūžu mācies gudras domas izteikt, tad varbūt kādreiz, kādu dienu cilvēkam izdosies kaut ko saprātīgu pateikt".

QUOTE(ETM @ Aug 26 2006, 15:03) *

varbuut tomeer iztiksim bez apvaionojumiem kuriem anv pieraadiijumu (iemesls tam vareetu buut ka tas nekad nav noticis)?

Vispār jau es neapvainoju. Es par visu smejos. biggrin.gif Vispār smejos par visu pasauli un visu pasaulē notiekošo. Smiekli pagarina cilvēka mūžu.

ALK grupa sastaav tikai no dazhiem cilveekiem, un pat ja 3-4 no tiem taa izdariitos, tad apgavojums buutu preciizs, bet es shaubos ka izdosies safabriceet pietiekami ticamus materiaalus.

Galerija pazuda. Tur bija pierādījums, kur vismaz viens tiešais ALK pārstāvis bija pārģērbts.

Un galu galaa mani sajuusmina domas riteejums: saakumaa apgalvojums "ALK taa dara", peec kura seko jautaajums "tie kas taa dariija bija no ALK?". ljoti gjeniaali.

Paldies par komplimentu.
Mācies.... ļoti ģeniālas domas izteikt. biggrin.gif
GM
Galerija pazuda. Tur bija pierādījums, kur vismaz viens tiešais ALK pārstāvis bija pārģērbts.

Būdams tajā pasākumā varu visai droši apgalvot (es nebiju TIK piedzēries), ka ne Sigfa (kurš principā staigāja kails), ne sipps, ne ETM, ne es pats, ne arī Sephiroth nebija tērpušies sieviešu drebēs.
Varbūt tu domā Seilu? Tad varu tev darīt zināmu (ja neesi pamanījis), ka viņa IR sieviete un viņai sieviešu apģērba nēsāšana ir visai attaisnojama.
sipps
QUOTE(Hikaru @ Aug 26 2006, 15:26) *

UZMANīBU GALERIJA nekur nav pazudusi ja jūs esat parak neattapīgi.lai nedaudz padomatu un liktu lieta smadzņu potenciālu.kas dažiem ir diezgan liels,tad saprastu ka atverot vaļa www.otaku.lv/gallery viss notiek.

UN zaķa ausis,vedeklis un nenosakams izcelsmes halats JUSU prat es izskatos pec sievietes? Un lūk arī zudusi bilde

IPB Image
Pakkun
MANUPRAAT tu izskaties peec sievietes arii bez taam fiichaam (kuras btw ir sievieshu dreebes...vismaz kontekstaa taas taa aciimredzot ir domaatas), stipri negliitas, bet sievietes.
GM
QUOTE(Pakkun @ Aug 26 2006, 20:56) *

MANUPRAAT tu izskaties peec sievietes arii bez taam fiichaam (kuras btw ir sievieshu dreebes...vismaz kontekstaa taas taa aciimredzot ir domaatas), stipri negliitas, bet sievietes.

Pēc šī neizsakamās inteliģences pārpildīta posta mēs varam visai skaidri secinat, ka tev nav ne tikai sajēgas par elementarām vīrieša uzvedības normām (kura neietver kleitu valkāšanu brīvaja laikā), tad tu arī seviški neorientejies sieviešu jomā.
Jo pat loti neglītas un atbaidošas sievietes nav bardāinu, nodzertu muli apveltīti indvīdi, kā bilde redzamais pilsonis sipps.
Tā ka varbut iztiksim bez bērnišķīgiem apvainojumiem un samierināsimies, ka esam iespejams vienīgais virietis pasaule, kura intravertā vagīna neļauj viņam izteikt sakarīgus spriedumus.

Forshi, ka kaads ieliek bildes...Tad uzreiz var njem un veerot, pie kam meegjinaat atshifreet, kas nu ir kursh ;P
Taakaa gandriiz neviena nepaziistu, tad forshi redzeet otakieshu bildes, kaut ar sievieshu dreebeem...I like them all

Ta ka nevienu nepazisti varbut nepulies to te atsevišķi paziņot un turpinat piedalīties šajā "diskusijā" .
ETM

Vispaar varu atklaat noslepumu: sipps tajaa bildee ir pa vidu ar maaksliigajaam ausiim. Es gan neiedziljinaashos teemaa par bildee esosho cilveeku, kas nepiedalaas shajaa diskusijaa apvainoshanu, kaut gan varbuut vajadzeetu.
GM
Izskatās, ka šajā diskusijā Fakkuns cenšas apgalvot, ka bildē redzamais Zaķpēdiņa un Raine ir stipri negliitas, bet sievietes, kam gan, imo, pat aklais nevarētu piekrist. Bet nevienu citu, kas atgādinātu sievieti es attiecigajā bildē nespēju saskatīt.
Vismaz tāds priekšstats rodas.
zeloco
QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:39) *

Kur izriet fenomens, no džeka, kurš ieģērbjas sieviešu drānās, nostājas pozā, ko varētu raksturot ar cietumnieku parunu "upal v duše-otčnulsa-zandņica boļit" un rada sliktu piemēru jaunākajai paaudzei?

QUOTE(Sigfa @ Aug 25 2006, 18:05) *

tobish, no shejienes- tu domaa to pasaakuma topiku? Hehe, kauns puikam palikaas.

Juus esat perfekti. juus savaa muuzhaa neko neesat satraadaajushi, ka pashiem kauns, ja? Man juusu ir zheel tikai viena iemesla deelj - juus savu muuzhu izniekojat prieksh kasiishanaas un naida. sad.gif
QUOTE(Psycholog @ Aug 25 2006, 16:44) *

piekriitu pilniibaa.
QUOTE(Pakkun @ Aug 25 2006, 18:02) *

intereses peec biju mieriigs un reecu par atsauksmeem. lai nomierinaatu "publiku", paluugshu kaadu adminu, lai taas tiktu nekaveejoties iznjemtas. n

Publiski veelos atvainoties Pakkun par bilzhu ielikshanu. nebiju domaajusi, ka viena jautra vakara rezultaats buus shaads, manupraat, naidpilns topiks. Juus varat teikt, ka tam nav nekaada sakara ar naidu, bet k-kur tomeer tiem, kas ir pret Pakkun, manupraat, kremt tas, ka kaads ir ko taadu atljaavies.
Veelos arii atkaartot Seven of Zero jautaajumu - kaadeelj netiek apspriesta vinja bilde? aciimredzot Pakkun zinaamaa meeraa ir sievishkjiigaaks un vinjam aciimredzot tas izskataas labaak. Jau es juutu skaudiibu. (protams, tuuliit sekos 101 posts par to, ka "es jau negribu buut nekas TAADS", bet ja reiz neveelaties, tad kaadeelj tas vispaar tiek apspriests? neskatieties. netiishaam paskatijaaties? nu tad vnk aizmirstiet par to. jums noteikti ir daudz interesantaakas nodarbes par sho. vai arii nodirst citus ir pati interesantaakaa nodarbe visos forumos? man saak veidoties pretiiguma sajuuta sad.gif )
QUOTE(edg @ Aug 25 2006, 18:33) *

"uzvilku svaarkus - kljuvu par geju/transfestiitu?" I don't think so... Galu galaa, tas, ka vinjsh uzvilka svaarkus vinju nepadara par sievieti. neglaimojiet sev, viirieshi. lai kljuutu par sievieti ir jaadara daudz nopietnaakas lietas.
Bez tam, kaa jau Tigra mineeja - ir sievietes, ka gjeerbas kaa viirieshi. dazhas to dara katru dienu (bikses?) es vareetu apvainoties ka shaads topiks nav uzsaakts par vinjaam. Atmostaties tachu - ir 21 gadsimts!
QUOTE(zenofex @ Aug 26 2006, 00:10) *

Lai gan faktiski, no malas vērojot, tas ir tikai tāds smieklīgs atgadījums, kuru kāds nofotografējis un pēc tam ielicis forumā. Vai kāds atceras Spalvaino Sailor Moon fotogrāfiju? (ja ir interese, pasērčojiet pa foruma pavedienu, kas veltīts kosplejam). Kāpēc par to nav ašpadsmit lapas ar fleimu?

tas taapeec, ka to atljaavaas izdariit Latvietis.
QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 10:03) *

ierosinu uztaisiit "viirieshu kaartas otaku sievieshu dreebees" draudziibas galeriju. kaut gan.. tad man liekas, ka vajadzees paarsaukt visu forumu :/
Kima

tas gan jauki!!! jas sipps izskataas peec sievietes arii beez paargjeerbshanaas... ^^
tu velc uz meiteni tai bildee, bet es to taa iisti neatziisti, ok ja taa gjeerbjaas dziedaataaji taa ir reklaama un iegaumeeshanaas fiicha
un ja tomeer sipps izskataas peec negliitaas sievietes... nu tad meitenes ar apaljumiem un visas apljaas ir monstri!!! Kur tad "lielaas priekshrociibas un lielais ego"?
Delj korsetes ver iedomaaties par "deeliiti", bet tas arii viss...
sipps - sieviete...biedeejoshi!!!
KUR tad palika smukaas meitenes, iistaas meitenes!!!

skatos uz sippu, skatos, bet nekaadi neredzu sievieti, pat nesmuku!!!
Pakkun
nee, es tieshi biju domaajis pilsoni sippu, man dzeerums veel nav taa asiniis iestraadaajies, ka speetu sajaukt sievieti ar zeenu (kas iespeejams jums arii ir noticis, taapeec taadas bailes no shii "fenomena") (btw te dauuudz warnu jau dazhi nopelniijushi, jo "F" NAV ne tuvu burtam "P" (un veel pats kko mineeji par beernishkjiigiem apvainojumiem, ASSpraasha kungs tongue.gif ) un veel daudzi personiski apvainojumi...beeet es jau nu nebuushu tas, kas suudus..ehemm... bezveertiigus apvainojumus njems pie sirds happy.gif )
arlabunakti mazulji!
GM
arlabunakti mazulji!

Ar labu nakti, bezdzimuma pārstāvi, Fakkun!
zeloco
QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 21:35) *

arlabunakti mazulji!

QUOTE(zeloco @ Aug 26 2006, 21:25) *

"uzvilku svaarkus - kljuvu par geju/transfestiitu?" I don't think so... Galu galaa, tas, ka vinjsh uzvilka svaarkus vinju nepadara par sievieti. neglaimojiet sev, viirieshi. lai kljuutu par sievieti ir jaadara daudz nopietnaakas lietas.

ps. vinjsh nekad nelasa citus iznjemot Pakkun postus? O_o
sipps
QUOTE(Pakkun @ Aug 26 2006, 21:29) *

nee, es tieshi biju domaajis pilsoni sippu, man dzeerums veel nav taa asiniis iestraadaajies, ka speetu sajaukt sievieti ar zeenu (kas iespeejams jums arii ir noticis, taapeec taadas bailes no shii "fenomena")

ES īsti nezinu kada tev ir bijusi pieredze ar sievietem,bet izsaktas ka tev apkart ir bijušas tikai bārdainas sieviešu dzimtes pārstāvēm, tada gadijumā man tevis FAKKUN tiešam ir žel.

QUOTE(zeloco @ Aug 26 2006, 21:44) *

ps. vinjsh nekad nelasa citus iznjemot Pakkun postus? O_o

kapec ne, es lasu ari citus postus, tomer FUKKANA posti ir vienīgie kuri man sniedz velmi atbildēt.

GM
zenofex
QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 21:35) *

arlabunakti mazulji!

Lūdzu cien. GameMaster un cien. Pakkun, ja vēlaties viens otru aplaimot ar laipnībām, dariet to privāti, man vienalga kā.

Abi uzprasaties uz brīdinājumiem.

Turpmākie posti, ja saturēs apvainojumus, tiks dzēsti.
GM
Bet GameMaster naidiigaa attieksme pret visu notiekosho ir tieshaam askauzjama, vienmeer ar veelmi izreklameet kaut kaadu globaali nenoziimiigu ALK grupu...Un citiem uzspiest savas domas, itkaa pats buutu ieguvis balvu, Latvietis 2005 vai Stahaanovietis, kura priekshaa nu visaam nieciibaam buutu jaaklanaas...

Tev te neviens neko necenšas uzspiest, reklamēt vai naidpilni kurināt kaut kādu nebūt dižo konfliktu, Shumin, cienījamais. Tu pats no brīvas gribas lasi šo topiku, kā rezultātā visai tieši uzprasies uz to informācijas devu, par ko tagad pats sūdzies. Tā kā lūdzams bez pretenzijām. Ja tev būtu vienaldzīgs veselīgs spams, Pakkuna apsmiešana un citas šeit kultivētās nodarbes, tu taču te nenāktu, vai ne tā?
Psycholog
Es atljaushos izteikt to skalji:
GameMaster manupraat dereetu vienreiz drusku pieveerties un padomaat pirms kautko rakstiit, jo praktiski vieniigais, ko vinjsh dara, tas ir vienaa vai otraa veidaa razho offtopicus un spamu. Ja, es es saprotu, ka muusu cieniijamais GM tikai grib dazhaadod dziivi razhojot atshkjiriigus postus un topicus, bet atvainojiet, te tomeer ir otaku.lv topics, nevis draugiem.lv domubiedru grupa. Es varu oficiaali pazinjot (laigan nevienu tas iipashi neinteresee), bet ja shitaa nejeedziiba turpinaasies un te paraadiisies topiki, kuriem nav nekaada lielaa sakara ar anime/manga/japan stuff un sheit atrodoshaas tautas intereseem, tad es vienkaarshi parstaashu naakt uz sho forumu.
Kautkaadam tur rockam un elektronikas probleemaam ir paredzeeti citi forumi un kautkaadiem tur striidiem par to, cik amizants ir puisiitis pargjerbts meitenes dreebees (un tamliidziigaam bezjeedziigaam lietaam) ir chati.
Man vienkarshi nepatiik haoss.

Mana viedoklja beigas.
ETM
tomeer interesanti kaadas ar animi saistiitas teemas tu veelies redzeet oftopikaa, njemot veeraa ka visas ar animi tik tieshaam saistiitaas teemas iederas citos subforumos?

es pats buuyu kategoriski pret shaada veida topiku paraadiishanios TV/OVA/Movies sadaljaa, bet offtopikaa nekas cits jau nemaz arii neiederas.
GM
Es varu oficiaali pazinjot (laigan nevienu tas iipashi neinteresee), bet ja shitaa nejeedziiba turpinaasies un te paraadiisies topiki, kuriem nav nekaada lielaa sakara ar anime/manga/japan stuff un sheit atrodoshaas tautas intereseem, tad es vienkaarshi parstaashu naakt uz sho forumu.

Oh, my... to nu gan mēs nepārdzīvotu.

Atļaušos tomēr uzsvērt, ka offtopic ir offtopic un domāts visam kam tikai ne forumā apskatītajai tēmai. Jebkura interneta komūna ietver šādu sadaļu un izmanto to, attiecīgi, dažnedažādām muļķībām.
Satraukties būtu jāsāk, ja offtopic sadaļā veģetējošie indivīdi pēkšņi pārmetas spamot uz citām sadaļām, bet, kā redzi, otaku.lv lielie offtop'a guru usually citur nespamo, par cik to visai labi dara neskaitāmie galeriju papildinātāji, cilvēki ar dziļajiem komentāriem no sērijas "jā man arī patika Bible Black 2'ā epizode" TV/OVA/Movies forumā un kopīgo pasākumu sadaļas skatītāji.
Pakkun
QUOTE(GameMaster @ Aug 27 2006, 03:06) *

Bet GameMaster naidiigaa attieksme pret visu notiekosho ir tieshaam askauzjama, vienmeer ar veelmi izreklameet kaut kaadu globaali nenoziimiigu ALK grupu...Un citiem uzspiest savas domas, itkaa pats buutu ieguvis balvu, Latvietis 2005 vai Stahaanovietis, kura priekshaa nu visaam nieciibaam buutu jaaklanaas...

Tev te neviens neko necenšas uzspiest, reklamēt vai naidpilni kurināt kaut kādu nebūt dižo konfliktu, Shumin, cienījamais. Tu pats no brīvas gribas lasi šo topiku, kā rezultātā visai tieši uzprasies uz to informācijas devu, par ko tagad pats sūdzies. Tā kā lūdzams bez pretenzijām. Ja tev būtu vienaldzīgs veselīgs spams, Pakkuna apsmiešana un citas šeit kultivētās nodarbes, tu taču te nenāktu, vai ne tā?

atkaartoshu noziimiigaako - "Tev te neviens neko necenšas uzspiest [..] Tu pats no brīvas gribas lasi šo topiku, kā rezultātā visai tieši uzprasies uz to informācijas devu, par ko tagad pats sūdzies. Tā kā lūdzams bez pretenzijām." jaasaka, ka visai viedi vaardi, tikai diemzheel tie nonaak stipraa pretrunaa ar tevis pasha darbiibaam, tobish nepaartraukti suudzies un izsaki pretenzijas...kaa arii kurini "kaut kādu nebūt dižo konfliktu".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.