QUOTE(GameMaster @ Aug 25 2006, 14:39)
Kur izriet fenomens, no džeka, kurš ieģērbjas sieviešu drānās, nostājas pozā, ko varētu raksturot ar cietumnieku parunu "upal v duše-otčnulsa-zandņica boļit" un rada sliktu piemēru jaunākajai paaudzei?
QUOTE(Sigfa @ Aug 25 2006, 18:05)
tobish, no shejienes- tu domaa to pasaakuma topiku? Hehe, kauns puikam palikaas.
Juus esat perfekti. juus savaa muuzhaa neko neesat satraadaajushi, ka pashiem kauns, ja? Man juusu ir zheel tikai viena iemesla deelj - juus savu muuzhu izniekojat prieksh kasiishanaas un naida.
QUOTE(Psycholog @ Aug 25 2006, 16:44)
No mushas izpuusts zilonis.
piekriitu pilniibaa.
QUOTE(Pakkun @ Aug 25 2006, 18:02)
intereses peec biju mieriigs un reecu par atsauksmeem. lai nomierinaatu "publiku", paluugshu kaadu adminu, lai taas tiktu nekaveejoties iznjemtas. n
Publiski veelos atvainoties Pakkun par bilzhu ielikshanu. nebiju domaajusi, ka viena jautra vakara rezultaats buus shaads, manupraat, naidpilns topiks. Juus varat teikt, ka tam nav nekaada sakara ar naidu, bet k-kur tomeer tiem, kas ir pret Pakkun, manupraat, kremt tas, ka kaads ir ko taadu atljaavies.
Veelos arii atkaartot Seven of Zero jautaajumu - kaadeelj netiek apspriesta vinja bilde? aciimredzot Pakkun zinaamaa meeraa ir sievishkjiigaaks un vinjam aciimredzot tas izskataas labaak. Jau es juutu skaudiibu. (protams, tuuliit sekos 101 posts par to, ka "es jau negribu buut nekas TAADS", bet ja reiz neveelaties, tad kaadeelj tas vispaar tiek apspriests? neskatieties. netiishaam paskatijaaties? nu tad vnk aizmirstiet par to. jums noteikti ir daudz interesantaakas nodarbes par sho. vai arii nodirst citus ir pati interesantaakaa nodarbe visos forumos? man saak veidoties pretiiguma sajuuta
)
QUOTE(edg @ Aug 25 2006, 18:33)
"uzvilku svaarkus - kljuvu par geju/transfestiitu?" I don't think so... Galu galaa, tas, ka vinjsh uzvilka svaarkus vinju nepadara par sievieti. neglaimojiet sev, viirieshi. lai kljuutu par sievieti ir jaadara daudz nopietnaakas lietas.
Bez tam, kaa jau Tigra mineeja - ir sievietes, ka gjeerbas kaa viirieshi. dazhas to dara katru dienu (bikses?) es vareetu apvainoties ka shaads topiks nav uzsaakts par vinjaam. Atmostaties tachu - ir 21 gadsimts!
QUOTE(zenofex @ Aug 26 2006, 00:10)
Lai gan faktiski, no malas vērojot, tas ir tikai tāds smieklīgs atgadījums, kuru kāds nofotografējis un pēc tam ielicis forumā. Vai kāds atceras Spalvaino Sailor Moon fotogrāfiju? (ja ir interese, pasērčojiet pa foruma pavedienu, kas veltīts kosplejam). Kāpēc par to nav ašpadsmit lapas ar fleimu?
tas taapeec, ka to atljaavaas izdariit Latvietis.
QUOTE(GameMaster @ Aug 26 2006, 10:03)
Nespēja atšķirt Aivv un kompāniju no kārtīgiem, natural-born ALK, jau vien pierāda, ka dažreiz censties pievienot gudru domu diskusijai, tomēr nav tā labākā ideja, ja nezina, tā teikt, what's what.
ierosinu uztaisiit "viirieshu kaartas otaku sievieshu dreebees" draudziibas galeriju. kaut gan.. tad man liekas, ka vajadzees paarsaukt visu forumu :/