Tiešām? Kurš teica, ka mana hipotētiskā kucīte pret mani neizjūt maigas jūtas un tas viss nenotiek ar abpusēju piekrišanu?
Esat par to pārliecināti? Jums visiem ir šaura, zoofobiska domāšana!!!
Man nav problēmu ar to, ka divi vīrieši/sievietes vēlas mīlēt viens otru, bet es nevēlos lai no manis tiktu pieprasīta kaut kāda viņu attiecība akceptēšana jebkurā līmenī. Tas jēdziens, kas ir legāls ir ļoti stiepjams, domāju ar laiku arī mazus bērnus/zvēriņus/dajebko drīkstēs mīlēt, jo mīlestībai taču nav robežu.
Jau labi sen sabiedrības daļā valda uzskats, ka demokrātija=visatļautība. Tā kā es domāju, ka ne tādas vien laulības tiks atļautas ar laiku.
Problēma ir tā, ka šīs sabiedrības grupas vēlas plašāku atzīšanu, lai gan viņus neviens neapspiež, no darba ārā nemet, cietumā neliek. Viņiem ir savi klubi, pludmales utt. kuras netiek ne slēgtas nedz arī kādā citā veidā apspiestas. Viņi var brīvi nodoties savām attiecībām un nekāda krimināla vai sociāla atbildība par to nedraud, ja nu vienīgi kādu mazgadīgo aiztiks, bet tas tikai pagaidām, domāju ka pie tā arī tiek strādāts...
Paskatīsimies tagad uz neseno gājienu Rīgā un tā sekām. Parādi redz vajagot. Kāpēc? Sabiedrības atzinību vēlējās? Nē, tā bija apzināta provokācija, daži karstasinīgie, Pērkoņkrustiešus ieskaitot, palamājās ar gejiem, mazdrusku pagrūstījās. It kā jau nekas, bet kāda vētra sacēlās!
Visās malās dūc: "Latvijā apbižo netradicionālos! Te ir homofobi!", valdību bomdardē geju tiesību aizstāvji no dažādām organizācijām, teju teju Eiropas Savienības augstākajā līmenī skatīs lietu par mūsu briesmīgo, neiecietīgo sabiedrību.
Cepuri nost, vajadzīgais efekts panākts ar uzviju.
Vispār tēlot apbižoto ir ļoooti efektīvi un atmaksājas, to mēs visi labi zinam jau no bērnu dienām. Paraudi, apbižojies gan jau mamma vai omīte iedos konfekti. Savs panākts. Ne mazāk efektīvi tas strādā pie demokrātijas. Ir veselas tautas, kuras šādā veidā dzīvo - ASV slikti strādājošu nēģeri, atvainojos afroamerikāni, nedrīkst no darba atlaist, jo tas lūk ir rasisms. Vienas citas, ļoti cietušas un apbižotas tautiņas pārstāvji vēl šobaltdien klīst pa pasaule meklējot un sodot savu vecāku un vecvecāku apbižotājus. Tepat Latvijā ir pārpilnam apbižoto un diskriminēto, kuri diendienā neatlaidīgi cīnās par savām tiesībām likt treknu kluci tur kur viņiem iegribēsies. Vienmēr sabiedrībā ir cilvēki, kuri par kaut ko "cīnās". Pie varas esošajiem tas vienmēr ir izdevīgi, jo šīs hiperaktivitātes savā būtībā ir nekaitīgas, jo novirza cilvēku uzmanību no patiesajām problēmām, cīņa ar kurām varētu būtiski pašķobīt varas pamatus.
Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo....
Lieta, kas mani visvairāk intriģē ir Yumes klusēšana, pati aizsāka šo topiku, bet nebilst ne vārda. Man šī topika izveidošanas motivācija neliekas visai tīra. Kādi ir Yumes motīvi?
Kaut kāds "pētījums" kura objekti ir visi, kuri šeit izsakās?
Cīņa par Yaoi atzīšanu?
Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi? It kā neesmu ievērojis. Kas ir tā "skabarga", Yume?