Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Yaoi
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3
Taka
lastuguru - jeņķu situācija nav Latvijas situācija. Neizprotu tavu kaismi geju aizstāvībā, ja vien pats arī neesi...
Ginta
tātad - īsi un konkrēti:
1. kāpēc visi ir iedomājušies, ka geji ir kaut kādi seksuālā bada cietēji?? arī viņi ir dažādi un tā pat kā jebkurš parasts cilvēks katrs meklē ko savu. un ja jau viņš aiztīosar to otru puisi, tad arī normāli orientēts ar līdzvērtīgu domāšanu to pašu darītu satiekot jau iepriekš pieminēto sieviti.. (jāklis ir jāklis, veinalga vai hetero- vai homo-..)
2. nē Chibi avatarā nav vīrietis!! tas ir 12 gadus vecs puisītis!!
3. attiecības starp brāļiem vai citām radniecīgām personām ir incest, ne yaoi.
4. iesaku dažiem labiem noskatīties ko vairāk par dažām loveless sērijām pirms sākt runāt par yaoi, jo tas ir kaut kas pavisam cits..
Taka
Man ir pūdeļa kucīte Zvaigznīte. Es viņu patiesi mīlu un vēlos precēt.
Vēlos lai mūsu jūtas tiktu nostiprinātas ar patiesas mīlas zvērestu baznīcā.
Man tas tiek liegts. Es jūtos apspiests, manas cilvēktiesības ir ierobežotas. Iešu demonstrācijā un piketēšu pie valdības ēkas jo mani apbižo šauri domājošie, kuri nesaprot patiesas mīlas dziļumus.
ShinChan
QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 07:41)
lastuguru - jeņķu situācija nav Latvijas situācija. Neizprotu tavu kaismi geju aizstāvībā, ja vien pats arī neesi...
*

Vairums lastguru citēto punktu diezgan viegli var pārnest arī uz mūsu sabiedrību. Un argumenti ir diezgan precīzi, pamatoti un atmasko to demagoģiju, kas ir par un ap gejiem. Atļaut viņiem laulāties ir robeža līdz kurai es esmu gatavs iet, bērnu adopcijai nepiekrītu.

QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 09:35)
Man tas tiek liegts. Es jūtos apspiests, manas cilvēktiesības ir ierobežotas. Iešu demonstrācijā un piketēšu pie valdības ēkas jo mani apbižo šauri domājošie, kuri nesaprot patiesas mīlas dziļumus.
*

Nu redz, te ir līdzīgi kā ar tām balsstiesībām nepieskaitāmajiem. Ja cilvēks, tavā gadījumā dzīvnieks, nesaprot ko dara, tad viņam nevar ļaut balsot vai laulāties. Un vai tad tava kucīte Zvaigznīte zinot, kas viņu sagaida kāzu naktī maz būtu ar mieru ar tevi precēties? Tu saki cilvēktiesības, bet es saku, ka tu uzstāj uz visatļautību. Visām tiesībām ir ierobežojumi un ja geju laulībās es nekādus milzīgus draudus nesaskatu, jo esmu nedaudz pastudējis atropoloģiju, tad zoofīlija, nekrofīlija un visas pārējās fīlijas jau ir smagas pataloģijas un šādi cilvēki ir nopietni ārstējami, par kādām cilvēktiesībām te var runāt?

Ginta
QUOTE(Taka)
tieši šitāda cilvēku attieksme man patiešām derdzas.. ir tik daudzi, kas kā argumentu homoseksuālu attiecību nolikšanai saka:
jā, jā šodien gejus pieņemsim, rīt jau pedofīlus/zoofīlus/dendrofīlus/nekrofīlus un sazin vēl ko..
damnit! kas ar jūsu prātiņiem notiek??
ja negribat piekrist jau ShinChan pieminētajam, ka homoseksualitāte nav nekāda slimība, tad varbūt aizdomājaties kaut vai tikai par to, ka homoseksuālās attiecībās vienmēr ir abpusēja piekrišana (nezinu, kā to vislanbāk nosaukt, bet galvenā doma ir tāda, ka jebkuram ir iespēja izvēlēties - pieņemt attiecības vai pateikt 'nē'. ja tā nav - tad gan var jau sākt runāt par cilvēktiesību pārkāpšanu), bet citiem (bērniem, dzīvniekiem utt.) pārsvarā tas tiek uzspiests (pielietojot fizisku un/vai psiholoģisku pārākumu, vardarbību) vai panākts ar viltu (jo kā jau zināms, tie ir viegli ietekmējami).
ShinChan
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 11:23)
Parasti ShinChan savu atbildi pamato, tachu shoreiz izklausaas, ka Miilestiiba ir lielaaka nekaa zilonis...
*

Jā, tieši tā, mīlestība uz cilvēku. Nedalot, nešķirojot un nelietojot tumšo viduslaiku retoriku un nupat jau arī metodes. Tev ar to ir problēmas. Vai arī tavs prāts nepieļauj domu, ka kāds nebūdams gejs var arī zobus neatņirdzis neriet uz visu citādo? Piedod, ja liku vilties.
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 11:23)
miileet kuciiti = Geiji = Citi fiili ....
*

Savukārt pie šī vienādojuma vēlētos lasīt tavus argumentus...
Taka
Tiešām? Kurš teica, ka mana hipotētiskā kucīte pret mani neizjūt maigas jūtas un tas viss nenotiek ar abpusēju piekrišanu?
Esat par to pārliecināti? Jums visiem ir šaura, zoofobiska domāšana!!! smile.gif

Man nav problēmu ar to, ka divi vīrieši/sievietes vēlas mīlēt viens otru, bet es nevēlos lai no manis tiktu pieprasīta kaut kāda viņu attiecība akceptēšana jebkurā līmenī. Tas jēdziens, kas ir legāls ir ļoti stiepjams, domāju ar laiku arī mazus bērnus/zvēriņus/dajebko drīkstēs mīlēt, jo mīlestībai taču nav robežu.

Jau labi sen sabiedrības daļā valda uzskats, ka demokrātija=visatļautība. Tā kā es domāju, ka ne tādas vien laulības tiks atļautas ar laiku.

Problēma ir tā, ka šīs sabiedrības grupas vēlas plašāku atzīšanu, lai gan viņus neviens neapspiež, no darba ārā nemet, cietumā neliek. Viņiem ir savi klubi, pludmales utt. kuras netiek ne slēgtas nedz arī kādā citā veidā apspiestas. Viņi var brīvi nodoties savām attiecībām un nekāda krimināla vai sociāla atbildība par to nedraud, ja nu vienīgi kādu mazgadīgo aiztiks, bet tas tikai pagaidām, domāju ka pie tā arī tiek strādāts...

Paskatīsimies tagad uz neseno gājienu Rīgā un tā sekām. Parādi redz vajagot. Kāpēc? Sabiedrības atzinību vēlējās? Nē, tā bija apzināta provokācija, daži karstasinīgie, Pērkoņkrustiešus ieskaitot, palamājās ar gejiem, mazdrusku pagrūstījās. It kā jau nekas, bet kāda vētra sacēlās!
Visās malās dūc: "Latvijā apbižo netradicionālos! Te ir homofobi!", valdību bomdardē geju tiesību aizstāvji no dažādām organizācijām, teju teju Eiropas Savienības augstākajā līmenī skatīs lietu par mūsu briesmīgo, neiecietīgo sabiedrību.
Cepuri nost, vajadzīgais efekts panākts ar uzviju.

Vispār tēlot apbižoto ir ļoooti efektīvi un atmaksājas, to mēs visi labi zinam jau no bērnu dienām. Paraudi, apbižojies gan jau mamma vai omīte iedos konfekti. Savs panākts. Ne mazāk efektīvi tas strādā pie demokrātijas. Ir veselas tautas, kuras šādā veidā dzīvo - ASV slikti strādājošu nēģeri, atvainojos afroamerikāni, nedrīkst no darba atlaist, jo tas lūk ir rasisms. Vienas citas, ļoti cietušas un apbižotas tautiņas pārstāvji vēl šobaltdien klīst pa pasaule meklējot un sodot savu vecāku un vecvecāku apbižotājus. Tepat Latvijā ir pārpilnam apbižoto un diskriminēto, kuri diendienā neatlaidīgi cīnās par savām tiesībām likt treknu kluci tur kur viņiem iegribēsies. Vienmēr sabiedrībā ir cilvēki, kuri par kaut ko "cīnās". Pie varas esošajiem tas vienmēr ir izdevīgi, jo šīs hiperaktivitātes savā būtībā ir nekaitīgas, jo novirza cilvēku uzmanību no patiesajām problēmām, cīņa ar kurām varētu būtiski pašķobīt varas pamatus.

Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo.... smile.gif

Lieta, kas mani visvairāk intriģē ir Yumes klusēšana, pati aizsāka šo topiku, bet nebilst ne vārda. Man šī topika izveidošanas motivācija neliekas visai tīra. Kādi ir Yumes motīvi?
Kaut kāds "pētījums" kura objekti ir visi, kuri šeit izsakās?
Cīņa par Yaoi atzīšanu?
Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi? It kā neesmu ievērojis. Kas ir tā "skabarga", Yume?
sipps
[quote=Taka,Nov 9 2005, 16:42]
Paskatīsimies tagad uz neseno gājienu Rīgā un tā sekām. Parādi redz vajagot. Kāpēc? Sabiedrības atzinību vēlējās? Nē, tā bija apzināta provokācija, daži karstasinīgie, Pērkoņkrustiešus ieskaitot, palamājās ar gejiem, mazdrusku pagrūstījās. It kā jau nekas, bet kāda vētra sacēlās!
Visās malās dūc: "Latvijā apbižo netradicionālos! Te ir homofobi!", valdību bomdardē geju tiesību aizstāvji no dažādām organizācijām, teju teju Eiropas Savienības augstākajā līmenī skatīs lietu par mūsu briesmīgo, neiecietīgo sabiedrību.
Cepuri nost, vajadzīgais efekts panākts ar uzviju.[/quote]

man ka ierindas pilsonim jau netrauce ka GEJI UN LESBIETES vazajas apkart un megina pieverst sev uzmanibu. pienemiet mus tadus kadi esam. bet vai tadel ir jaiet un jablaustas. bet varbut ari heteresoksualie jaiet demonstracijas lai pieverstu sev uzmanibu? ja prieksnieciba atlaiz no darba kadu HOMOSEKSUALI ORENTETU CILVEKU TAD TA IR DISKRIMINACIJA, un vins var versties ties jo luk vinu atlaida sakara ar to ka vins ir gejs. bet varbut ari jebkuram normali orentetam cilvekam ari jagriezas tiesa pret darba deveju pamatojoties uz to ka vins tiek diskriminetrs savas normalas orentacijas del.?

tapat ka pasaule lielakie RASISTI ir afroamerikani.

Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo.... smile.gif
[/quote]

tas ir tapec ka sabiedriba divu sieviesu atiecibaam nepievers tik lielu uzmanibu un tas liekas pats par sevi saprotams. to never isti izskaidrot kapec bet tas ta vienkarsi ir.

Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi?
*

[/quote]

tapec ka tas ir pretigi, lidz kaulam pretigi. maja tu vari darit ko gribi BET KAPEC TAS IR JAIZRADA PUBLISKI. KAPEC? neviens ja nenosoda to ka tu guli ar savu dzimumu nosoda to ka tu skraidi apkart un blausties par to la tevi saprot un atdzist par normalu. un tas savukart jau nav normali
Ginta
QUOTE(Taka)
Problēma ir tā, ka šīs sabiedrības grupas vēlas plašāku atzīšanu, lai gan viņus neviens neapspiež, no darba ārā nemet, cietumā neliek. Viņiem ir savi klubi, pludmales utt. kuras netiek ne slēgtas nedz arī kādā citā veidā apspiestas. Viņi var brīvi nodoties savām attiecībām un nekāda krimināla vai sociāla atbildība par to nedraud, ja nu vienīgi kādu mazgadīgo aiztiks, bet tas tikai pagaidām, domāju ka pie tā arī tiek strādāts...
..labi, cietumā tiešām neliek, bet no darba gan, ja ko tādu uzzin, ui kā met..
..labi, ir savi klubi, bet nezkāpēc pat tur nereti parādās indivīdi, kas savu homofobisko noslieču vadīti ņem un piesit cilvēkus līdz nāvei.
..labi, piekrītu, ka viņu gājiens nebija tā labākā ideja, jo ir arī labāki varianti, kā panākt līdztiesības (pieņemu, ka viņi vienkārši akli sekoja citu valstu piemēram - kā nekā tā taču citur arī dara). bet kāpēc vajadzēja bļaustīties pretī. varēja taču vienkārši ignoru uzlikt.
Starp citu - runājot par līdztiesību - divas draudzenes tusiņā var staigāt rokās sadevušās un apķērušās, dejot viena ar otru un neviens viņas par lezbietēm nenosauks, bet ja to pašu izdarīs divi draugi, oooo....
QUOTE(sipps)
tas ir tapec ka sabiedriba divu sieviesu atiecibaam nepievers tik lielu uzmanibu un tas liekas pats par sevi saprotams. to never isti izskaidrot kapec bet tas ta vienkarsi ir.
jā, jā, tā nu gan ir līdztiesība.. kā domā, kas būtu vainīgs?? (brīdinājums - turpmākajās situācijās ir ņemts vērā vispārīgs lielākās daļās sabiedrības viedoklis, tas nenozīmē, ka tā ir vienmēr un visur)
situācija 1: tusiņš divi viena dzimuma pārstāvji dejo. gadījums a. divas sievietes - puišiem patīk/vienalga, meitenēm - vienalga; gadījums b.divi vīrieši - meitenēm - patīk/vienalga, puišiem - ui, kā nav vienalga..
labi, situācija 2 - sekss trijatā gadījums a. divas meitenes, veins puisis - viss ir tik jauki, viss it tik labi.. gadījums b. divi puiši viena meitene - lielais ļaunais no-no
secinājums:
QUOTE(sipps)
tapat ka pasaule lielakie RASISTI ir afroamerikani.
tāpat lielākie homofobi ir vīrieši.
Vai šajā forumā tas kaut kādi tiek apspiests? Foruma puiši regulāri piemētā Yaoi topikus ar pretīgiem komentāriem, to noliek, vai kā citādi traucē fanot par Yaoi?
tapec ka tas ir pretigi, lidz kaulam pretigi. maja tu vari darit ko gribi BET KAPEC TAS IR JAIZRADA PUBLISKI. KAPEC?  neviens ja nenosoda to ka tu guli ar savu dzimumu nosoda to ka tu skraidi apkart un blausties par to la tevi saprot un atdzist par normalu. un tas savukart jau nav normali

tauta ir runājusi
sipps
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 18:28)
labi, situācija 2 - sekss trijatā gadījums a. divas meitenes, veins puisis - viss ir tik jauki, viss it tik labi.. gadījums b. divi puiši viena meitene - lielais ļaunais no-no
*

nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi.
Ginta
QUOTE(sipps)
nu tas nu gan ir pilnigi nepareis uzskats. vieglak ir atras 2 puisus un 1 meiteni neka 2 meitenes un vienu puisi.
nēesmu teikusi, ka vieglāk atrast. tas lielākajai daļai, kas threesome kā tādu pieņem, liekas pieņemamāks..
sipps
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 18:48)
QUOTE(sipps)
nēesmu teikusi, ka vieglāk atrast. tas lielākajai daļai, kas threesome kā tādu pieņem, liekas pieņemamāks..
*

es pat varetu veikt balsosanu. ta nemaz nav, jo galu gala tas ka 2 viriesi apmierina sievieti man liekas pilnigi normali.
yo sievietes ne vienmer grib dalities ar to kas vinam ir.savukart dzekiem ta nav problema.
Ginta
QUOTE(sipps)
es pat varetu veikt balsosanu. ta nemaz nav, jo galu gala tas ka 2 viriesi apmierina sievieti man liekas pilnigi normali.
yo sievietes ne vienmer grib dalities ar to kas vinam ir.savukart dzekiem ta nav problema.
..nu, nu.. bet tas jau vairs nav trijatā.. tas jau ir kaut kāds 2:1
..biju domājusi to tādā nozīmē, ka pieminētajā situācijā viss notiek - arī yaoi/yuri goodness.. - tas tieši ir tas, no kā vīrieši visvairāk izvairās.. viņiem nav problēmu divatā apmierināt vienu sievieti, savā starpā ieturot distanci, bet paši, nonākot situācijā ar divām sievietēm, nereti grib redzēt arī viņu svastarpējo action..
sipps
QUOTE(Ginta @ Nov 9 2005, 19:15)
paši, nonākot situācijā ar divām sievietēm, nereti grib redzēt arī viņu svastarpējo action..
*

protams tapec ka viriesiem ier vizuala uztvere vieniem patik ka sievietes taisa savstarpejo action jo tas ir vizuali pienemami un pat skaisti, bet kat do dara divi viresi tas izraisa negativas emocijas jo tas ir PRETIGI
Taka
Kādi te mums dzīves vētru svaidīti, ar ilggadēju pieredzi gultas lietu speciālisti-vispārinātāji novākušies smile.gif
Cepuri nost jūsu priekšā.
sipps
QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 19:22)
Kādi te mums dzīves vētru svaidīti, ar ilggadēju pieredzi gultas lietu speciālisti-vispārinātāji novākušies smile.gif
Cepuri nost jūsu priekšā.
*

nu mums ka reizi pietruka viena zoofila viedokla
Taka
Izglītojies arī Tu! smile.gif
htpp://www.zoophile.net/

Paplašini savu redzesloku.
aigarius
QUOTE(sipps @ Nov 9 2005, 18:21)
protams tapec ka viriesiem ier vizuala uztvere vieniem patik ka sievietes taisa savstarpejo action jo tas ir vizuali pienemami un pat skaisti, bet kat do dara divi viresi tas izraisa negativas emocijas jo tas ir PRETIGI
*

Galvenais ir pareiza pieeja, piemēram mēs šādas scēnas arī varam novērot klasiskajā erotiskajā lieteratūrā, specifiski runājot, beigu epizode no gramatas "Emmanuelle: Antivirgin", kur tiek izspēlēts "vienpusējās sviestmaizes" variants, t.b.: vīrietis-vīrietis-sieviete. Iespējams kādam tas būtu nepatīkami, taču es gan nedomāju, ka šādā situācijā sievietei būtu par ko želoties.
+Chibi+
QUOTE(Shumins @ Nov 8 2005, 21:37)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 8 2005, 20:48)
Kur tu to rāvi?
*

Studenta logjika...

*

ak loģika... un es jau cerēju, ka pieredze..
sipps
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 21:23)

Taa jau degradeetaa sabiedriibaa tagad ir normaali...Ja ir stulba galva, tad sanaak kopaa vairaaki nejaagas, salik galvas kopaa un tik domaa ko un kaa...
Ja ir fiziski gruuti vienam tagad apmierinaat vienu sievieti, tad uzrodas divi vaargulji un tik censhas...kaut gan domaajams pie muudienu degradaacijas tempiem driiz vajadzees pat 3x gabalus  laugh.gif Taadi nu ir tie miikstie un raudoshie muusdienu juutiigie viirieshi...(iipashie tie kuri preteeji dabas instintiem grib lai tiem ko iestum dibenaa)
*

nu tiesi kuriem dabas instinktiem?

TAKA ja mums experte zologja varetu pateikt ka nu piemeram dzivnieku valsti ari dibena bazsana tiek plasi piekopta,bet tas nu ta.

ShinChan
Kārtējais jautājums par kuru ar vēsu galvu nav iespējams diskutēt. Lasot dažu komentus šķiet, ka pat uz ielas nav iespējams iziet, lai apkārt nesiekalotos nogribējušos geju bars.

Lielajiem tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvjiem viens jautājums: Kā jūs rīkotos ja atklātu, ka jūsu bērns ir homoseksuāls? Bet nedaudz nogaidiet ar atbildi, nerakstiet steigā. Mēģiniet vizualizēt situāciju un mēginiet būt patiesi.
Vai nebūs tā, ka visi "laba vēlējumi" anonīmajam baisajam bezsejas visas sabiedrības gejam, kaut kā vairs nedarbosies jūsu atvases gadījumā?
Sigfa
Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee). Bet ja jau tas nonaaktu liidz tam, ka mans beerns ir homoseksuaals, es vinjam visticamaak pateiktu, lai vinjsh to nekaadaa gadijumaa nebaazh citiem aciis. Neko citu es no vinja shaadaa gadijumaa neprasiitu. Bet nu, sitaacijas var atshkjirties.
Niks
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:23)
Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee).
*

Uhh, kas par muļķībām! Seksuālo orientāciju nosaka hormoni vēl augļa attīstības laikā (precīzu laiku uzreiz nepateikšu), bet audzināšanai nav aboslūti nekādas nozīmes.
Niks
Pirmā dzirdēšana, tāpēc pierādījumus, pierādījumus!
Sigfa
QUOTE(Niks @ Nov 9 2005, 22:37)
Lai kljuutu par homoseksuaalu ir vajadziigs vai nu kaads aareejs gruudiens, vai arii taa iemesls ir 'miilestiibas' truukums(gjimenee).
*

Uhh, kas par muļķībām! Seksuālo orientāciju nosaka hormoni vēl augļa attīstības laikā (precīzu laiku uzreiz nepateikšu), bet audzināšanai nav aboslūti nekādas nozīmes.
*

mhm, labi labi, dziivo savaa mazaa pasauliitee. Man gan kautkaa ir maaciits, ka geenos ir rakstiits, kaa uzvesties tiiri instinktiivi, un cilveekam, taapat, kaa paareejiem dziivniekiem, ir rakstiits, ka jaarada peecnaaceeji, ceru, ka man tev nav jaastaasta kaa rodas beerni. Homoseksuaalisms ir tiiri radies tikai tapeec, ka cilveeks tiecas peec kaa jauna un saakotneeji radaas antiikajaa Griekjijaa (lielaakoties gan spartaa), Ateenaas, jo valdija dziives paarpilniiba, Spartaa, jo sievieshu tur nebija ne tuvu pietiekoshi un taakaa zeenus saakot ar 8 gadiem, ja atminja nevilj, liidz 21 gadam tureeja armijaa, izoleetus no sievieteem, bet seksuaalas tieksmes tomeer ir nenoveershamas, tad es domaaju, paareejais ir skaidrs. Veelaak shiis briinishkjiigaas parashas paarnjeema Romieshi, kur izvirtiibas sita veel augstaaku vilni. Saakotneeji seksuaala rakstura izvirtiibas radaas liidz ar pirmaas civilizaacijas izveidoshanos. Mezopotaamija, vai plashaak zinaama kaa Divupes civilizaacija (tagadeejaa Iraakas teritorija) attistoties veidoja taadas lietas, kaa zikuraatus, ko mees muusdienaas vareetu saukt par religjiska rakstura bordeli, kur tikt tuvaak dieviem var caur preisteri... tieshaa noziimee.

Domaaju, ka sheit esoshie veesturnieki mani palabos vai papildinaas. (Chibi... Chibiiii...) Lai vai kaa, neiesaku runaat ar taadu neapgaazhamu paarlieciibu, par lietaam kuraas iisti neorienteejies, tikai pataisiisi no sevis muljkji.
Niks
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:49)
mhm, labi labi, dziivo savaa mazaa pasauliitee. Man gan kautkaa ir maaciits, ka geenos ir rakstiits, kaa uzvesties tiiri instinktiivi, un cilveekam, taapat, kaa paareejiem dziivniekiem, ir rakstiits, ka jaarada peecnaaceeji, ceru, ka man tev nav jaastaasta kaa rodas beerni. Homoseksuaalisms ir tiiri radies tikai tapeec, ka cilveeks tiecas peec kaa jauna un saakotneeji radaas antiikajaa Griekjijaa (lielaakoties gan spartaa), Ateenaas, jo valdija dziives paarpilniiba, Spartaa, jo sievieshu tur nebija ne tuvu pietiekoshi un taakaa zeenus saakot ar 8 gadiem, ja atminja nevilj, liidz 21 gadam tureeja armijaa, izoleetus no sievieteem, bet seksuaalas tieksmes tomeer ir nenoveershamas, tad es domaaju, paareejais ir skaidrs.
*

Iztiksim bez personiskiem apvainojumiem, ok? No bioloģijas viedokļa tavi uzskati ir galīgi greizi. Dzīvnieki var kļūt homoseksuāli, taču tas ir parejoši, jo to izraisa partneru trūkums. Bet, kā zināms, cilvēkiem tas ir uz mūžu (muah, BAZNĪCAI NEVAR UZTICĒTIES, ja to nevar pierādīt zinātniski, tas nav pierādīts!).
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:49)
Lai vai kaa, neiesaku runaat ar taadu neapgaazhamu paarlieciibu, par lietaam kuraas iisti neorienteejies, tikai pataisiisi no sevis muljkji.
*

Bioloģijā man ir 9, tāpēc vari būt drošs, ka zinu, ko saku.
Sigfa
Tu tagad zinaashanas veerteesi ar atziimeem no skolas? Nu labi, labi... Laikam kljuusi par biokjiimikji.
Niks
Kam tad tās atzīmes ir paredzētas, ja ne zināšanu novērtēšanai? Pašlaik gribu kļūt par ārstu (speciālitāti vēl neesmu izvēlējies), taču vēl jau varu pārdomāt.
aigarius
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 21:54)
Banaals piemeers no bazniicas
Healed by God
Veel viens liidziigs
*

Un tu vel joprojām tici baznīcai? Pec visiem tiem krusta kariem, zinātnieku dedzināšanām un jaunākajai pērlei - blogošanas aizliegšanai reliģisko skolu skoleniem? blink.gif Turklāt ASV vispār normālu baznīcu praktiski nav - vienas vienīgas sektas. Visādi "Kristus brāļi" un "Jaunie Kristieši" tongue.gif

Turklāt šie raksti acīmredzami parāda, ka cilveki absolūti nesaprot par ko runā. Bioloģiskie pētījumi rāda, ka būtībā 90% cilveku ir biseksuāli un var gūt baudu no kontakta ar abu dzimumu pārstāvjiem. Gan tie 5% homoseksuāļu, gan tie 5% heteroseksuāļu ir tādas iedzimtas hormonālas novirzes. Bet nu tālāko jau padara sabiedrība - visi normālie biseksuāļi tiek pārliecināti, ka jebkādi kontakti ar sava dzimuma pārstāvjiem nav normāli un tā laužot psihi rodas viskvēlākie homofobi.

Ja mēs paskatāmies uz dzīvnieku pasauli, tad mēs redzam to pasu ainu - tur, kur dzīvnieku sabiedriskā struktūra to pieļauj veidojas biseksuālas kopienas, kur gan homoseksuāļiem, gan heteroseksuāļiem ir pagrūti izdzīvot. Šādu piemēru dzīvnieku pasaulē ir daudz un tas īpaši labi izpaužas vairākās mērkaķu sugās Āfrikā tām šo mērkaķu ciltīm, kas dzīvo reģionos kas bagāti ar pārtiku. Daži zinātnieki arī aizstāv teoriju, ka defaultā biseksualitāte ir dabiskā aizsardzība pret pārapdzīvotību.

Un arī attiecīgajos gadījumos, kad kāds homoseksuālis ir bijis maģiski "izārstēts", tad vai nu viņš izliekas (lai viņam vairak nepiesietos), vai arī viņš jau no paša sākuma ir bijis biseksuāls, bet kaut kāda iemesla dēļ sirga no kāda veida seksuālas disfunkcijas attiecībās ar pretējo dzimumu. Turklāt nevajag aizmirst arī to, ka homoseksuāli cilveki arī var stāties dzimumsakaros ar pretēju dzimumu, radīt bērnus un tā tālāk, vienkārši viņi no tā negūst baudu.
Sērfijs
QUOTE(Niks @ Nov 9 2005, 21:37)
*

Vai bērns būs homoseksuāls ir vistiešākais sakars ar audzināšanu, pietam, nevajag aizmirst, ka audzināšana sākas laikā, kad bērns vēl nav dzimis, bet ir vēl auglis. Iedomājis tavai sievai/draudzenei ārsti ir teikuši, ka būs meita, jūs arī gaidat meitu, bet piedzimst zēns. Nepareizs audzināšanas iesākums ir devis ļoti lielu iespēju, ka tavs dēls būs gejs.
aigarius
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 22:16)
Nu tad jau skaidrs...Jaasakjer kaads bars un kur jaaiespundee...bez paikas  laugh.gif
Varbuut var mainiit orjentaaciju  cool.gif
*

Orientāciju viņi nemainīs, bet uzvedību ... varbūt. Bet jepkurā gadījumā tas būs piespiedu process un es kota ļoti šaubos, ka viņi to izbaudīs. rolleyes.gif

QUOTE(Sephiroth)
Vai bērns būs homoseksuāls ir vistiešākais sakars ar audzināšanu, pietam, nevajag aizmirst, ka audzināšana sākas laikā, kad bērns vēl nav dzimis, bet ir vēl auglis. Iedomājis tavai sievai/draudzenei ārsti ir teikuši, ka būs meita, jūs arī gaidat meitu, bet piedzimst zēns. Nepareizs audzināšanas iesākums ir devis ļoti lielu iespēju, ka tavs dēls būs gejs.

Tas nav tik vienkārši - pat visvienkāršakie processi un stimulanti ietekmē cilvēka smadzenes absolūti neparedzamos veidos, piemēram, tas kādā krāsā un kādas formas ir bijis atslēgu piekariņs mammai tad, kad bērnam ir 3 mēneši, var viegli iespaidot to, vai bērnam tālākajā attīstības gaitā būs tendence uz tuvredzību vai tālredzību.
Niks
Seksuālo orientāciju nosaka hormoni, nevis audzināšana (nozīme ir stresam grūtniecības laikā, jo tas izmaina hormonu līmeņus mātes un līdz ar to arī bērna organismā).
Sērfijs
QUOTE(aigarius @ Nov 9 2005, 23:03)
Tas nav tik vienkārši - pat visvienkāršakie processi un stimulanti ietekmē cilvēka smadzenes absolūti neparedzamos veidos, piemēram, tas kādā krāsā un kādas formas ir bijis atslēgu piekariņs mammai tad, kad bērnam ir 3 mēneši, var viegli iespaidot to, vai bērnam tālākajā attīstības gaitā būs tendence uz tuvredzību vai tālredzību.
*

Nu, nu, to vai bērnam būs tuvredzība vai tālredzība noteks gēni no mātes un viņas senčiem, kā arī no tēva un viņa senčiem, nevis breloks.
QUOTE(Niks @ Nov 9 2005, 23:04)
Seksuālo orientāciju nosaka hormoni, nevis audzināšana (nozīme ir stresam grūtniecības laikā, jo tas izmaina hormonu līmeņus mātes un līdz ar to arī bērna organismā).
*

Un tikai pasaki, ka hormonu līmenis izmainās tikai no stresiem vai satraukumiem un, ka bērna attīstību nosaka tikai hormonu izmaiņas mātes organismā.
Taka
QUOTE(ShinChan @ Nov 9 2005, 21:14)
Kārtējais jautājums par kuru ar vēsu galvu nav iespējams diskutēt. Lasot dažu komentus šķiet, ka pat uz ielas nav iespējams iziet, lai apkārt nesiekalotos nogribējušos geju bars.

Lielajiem tradicionālo ģimenes vērtību aizstāvjiem viens jautājums: Kā jūs rīkotos ja atklātu, ka jūsu bērns ir homoseksuāls? Bet nedaudz nogaidiet ar atbildi, nerakstiet steigā. Mēģiniet vizualizēt situāciju un mēginiet būt patiesi.
Vai nebūs tā, ka visi "laba vēlējumi" anonīmajam baisajam bezsejas visas sabiedrības gejam, kaut kā vairs nedarbosies jūsu atvases gadījumā?
*

Varēji jau daudzskaitlī nerakstīt, tāpat nojaušu ka tēmēts tieši uz mani.

Diemžēl esmu tāds vecmodīgs truliķis, kas pieradis aizstāvēt savas vērtības, kad man par visu vari sāk bāzt rīklē citas, kuras es personīgi neesmu gatavs pieņemt.
Bet kur tad ir problēma?
Problēmas rodas tad, kad kāds cits, uzstājīgi un agresīvi sāk bāzties virsū ar savām vērtībām, līst iekšā manā personīgajā teritorijā. Tāpēc es vispār rakstu šajā topikā, citādi es to ignorētu. Kas tā par nemodi līst virsū ar sevi - "atzīsti mani! atzīsti mani!". Tātad pats zina, ka nav īsti labi, ja vajadzīgs citu sabiedrības locekļu akcepts? Par sevi pārliecinātiem cilvēkiem tas nav nepieciešams. Nosodījumu vai kaut ko tamlīdzīgu no manis arī nesagaidīt, i just don't care how you do it...

Bet ar tām robežam tā ir tā kā ir. Šodien pārceļam vienas, ir precedents. Rīt jau būs jāpārbīda nākamās. Redz, kā Tu pats piedēvēji man visatļautību, kad pa jokam atļāvos piedāvāt legalizēt ne visai normālas attiecības ar mazajiem brāļiem. Izskatās ka tomēr Tev ir kaut kādas vērtības, lai gan Tu regulāri to noliedz smile.gif
Galu, galā - kur tad ir robežas?
Kas vienam perversijas - otram norma. Padomā par to.

Eksistē tāda lieta, kā "privātā dzīve" - personas tiesības pašai izvēlēties ko, kur, kad, kā un ar ko. Tikai lai pēc tam neskrien pie vecākiem ņaudēt ka izmantots.
Tiklīdz bērns sasniedzis puslīdz sakarīgu vecumu, un sācis pats domāt, tad pats arī lai izvēlas sev partnerus.

Mazs info - man ir tiešie darba kolēģi geji, vairāki no man vismīļākajiem mūziķiem un māksliniekiem ir geji. So?

P.S.
Topika autore joprojām nav parādījusies.
Tas sāk intriģēt. smile.gif
Hideki
QUOTE(aigarius @ Nov 9 2005, 22:16)
Ja mēs paskatāmies uz dzīvnieku pasauli, tad mēs redzam to pasu ainu - tur, kur dzīvnieku sabiedriskā struktūra to pieļauj veidojas biseksuālas kopienas, kur gan homoseksuāļiem, gan heteroseksuāļiem ir pagrūti izdzīvot. Šādu piemēru dzīvnieku pasaulē ir daudz un tas īpaši labi izpaužas vairākās mērkaķu sugās Āfrikā tām šo mērkaķu ciltīm, kas dzīvo reģionos kas bagāti ar pārtiku. Daži zinātnieki arī aizstāv teoriju, ka defaultā biseksualitāte ir dabiskā aizsardzība pret pārapdzīvotību.

Ja tas bija par tiem pašiem mērkaķiem, tad viņiem sex kalpo sociālo saišu stiprināšanai un miera uzturēšanai grupā, ne tikai priekš vairošanās. Heh, nez, varbūt tāda tipa civilizācija tiešām varētu dzīvot bez kariem un vardarbības? tongue.gif laugh.gif

aigarius
QUOTE(Shumins @ Nov 10 2005, 00:01)
Nee tieshi otraadi...vajadzeetu kaadu WW3...Un tad atkal 50 gadus miers un viss sabuuveets atpakalj...Liidz atkal saak dziedaat zilo dziesmu  ohmy.gif
Karsh ir neatnjemama cilveeka dabas sastaavdalja...Bez taa arii nevar nu nekaadi...
*

Tu zini, ja man piedāvātu izvēlēties, vai uztaisīt trešo pasaules karu un nogalināt 50% cilveku ātomsprādzienos, pēcradiācijā, koncentrācijas nometnēs, no bada, ..., vai arī kaut kādā mistiskā veidā padarīt 50% no pasaules iedzīvotajiem par gejiem ...
tad es ne mirkli nevilcinātos un izvēlētos otro variantu - man liekas, ka tas izraisītu stipri mazak ciesšanu.

Un ja tev būtu izvēle: mirt vai kļūt par geju (pieņemot, ka otrajā variantā ir iekļauts tas, ka tevi šādas darbības arī uzbudinās un pilnībā seksuāli apmierinās)?
lastguru
QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 21:43)
QUOTE(Niks @ Nov 9 2005, 22:37)
*

*

Njaa kaarteejaas zilaas pasakas...
Diez kaapeec tad ir cilveeki, kas ir izaarsteejushi homoseksuaalismu...Taatad slimiiba... ph34r.gif
*

nu kreiljus arii taapat "aarstee"
ShinChan
QUOTE(Taka @ Nov 9 2005, 23:16)
Varēji jau daudzskaitlī nerakstīt, tāpat nojaušu ka tēmēts tieši uz mani.
*

Ne tikai...
Diemžēl esmu tāds vecmodīgs truliķis, kas pieradis aizstāvēt savas vērtības, kad man par visu vari sāk bāzt rīklē citas, kuras es personīgi neesmu gatavs pieņemt.
*

lūdzu ar piemēriem. Un daudzināto pārdesmit cilvēku gājienu no kuriem puse pie tam nebija geji, bet vien to atbalstītāji lūdzu neminēt. Pūļa psiholoģijas pētniekiem domājams, todien bija darba pilnas rokas.
Bet kur tad ir problēma?
Problēmas rodas tad, kad kāds cits, uzstājīgi un agresīvi sāk bāzties virsū ar savām vērtībām, līst iekšā manā personīgajā teritorijā. Tāpēc es vispār rakstu šajā topikā, citādi es to ignorētu. Kas tā par nemodi līst virsū ar sevi - "atzīsti mani! atzīsti mani!". Tātad pats zina, ka nav īsti labi, ja vajadzīgs citu sabiedrības locekļu akcepts? Par sevi pārliecinātiem cilvēkiem tas nav nepieciešams. Nosodījumu vai kaut ko tamlīdzīgu no manis arī nesagaidīt, i just don't care how you do it...
*

A tu laikam gan gribētu, lai ir kā padomju laikos. Visi invalīdi sadzīti pansionātos un dzīvokļos, visi psihiski slimie neatkarīgi no kondīcijas ārstniecības iestādēs, sak ja mēs šos neredzam tad viņu nav. Es nezinu, kur tu saskati to lielo gejisma propagandu? Viens salīdzinoši neliels gājiens, par kura publicitāti parūpējās "normālā" sabiedrības daļa? Pašam nešķiet smieklīgi, ka no mušas uzpūsts tāds zilonis? Atzīšos es savu diezgan neitrālo nostāju arī izmainīju pēc šī gājiena, jo tas parādīja, kadā tumsonīgā sabiedrībā mēs tomēr joprojām mitinamies.

Bet ar tām robežam tā ir tā kā ir. Šodien pārceļam vienas, ir precedents. Rīt jau būs jāpārbīda nākamās. Redz, kā Tu pats piedēvēji man visatļautību, kad pa jokam atļāvos piedāvāt legalizēt ne visai normālas attiecības ar mazajiem brāļiem. Izskatās ka tomēr Tev ir kaut kādas vērtības, lai gan Tu regulāri to noliedz smile.gif
Galu, galā - kur tad ir robežas?
Kas vienam perversijas - otram norma. Padomā par to.
*

Laikam būsi neuzmanīgi lasījis manis un dažu citu iepriekš rakstīto. Psihiskas saslimšanas, kuras provocē uz kriminālnoziegumiem ir jāārstē, bet homoseksuālisms nav slimība. Tad kad tu vai tavi radikālākie domubiedri būsiet panākuši, ka homosex attiecības ir kriminālas tad varēsi runāt no citām pozīcijām, taču pagaidām ir kā ir. Mani patiesībā izbrīna, ka tik izglītots cilvēks kā tu nespēj saskatīt atšķirību starp geju un kaut vai nekrofīlu vai zoofīlu (Shuminja gadījumā man gan nav nekādu ilūziju)
Eksistē tāda lieta, kā "privātā dzīve" - personas tiesības pašai izvēlēties ko, kur, kad, kā un ar ko. Tikai lai pēc tam neskrien pie vecākiem ņaudēt ka izmantots.
Tiklīdz bērns sasniedzis puslīdz sakarīgu vecumu, un sācis pats domāt, tad pats arī lai izvēlas sev partnerus.
*

Nu tak lūdzu, kāpēc gan mums visiem nepārstāt līst citu gultās? Nupat jau šķiet, ka visas pasaules nelaimes sākas ar gejiem. Es saprotu, ka politiķiem tā ir vieglāk novērst sabiedrības domas no citiem aktuāliem un sasāpējušiem politiskās dienaskārtības jautājumiem, taču domājošajai tautas daļai nevajadzētu iekrist uz šādām provokācijām
Mazs info - man ir tiešie darba kolēģi geji, vairāki no man vismīļākajiem mūziķiem un māksliniekiem ir geji. So?
*

good for you
Taka
Piemērus? Ko ieteiksi šodienas Francijai mister Politkorektais?
Daliberalizējās...

Tas ko kurš dara savā gultā ir viņa paša darīšana, bet ja cilvēks iziet uz ielas un skaļi bļauj: "esmu gejs, esmu gejs!" - viņš gaida kaut kādu attieksmi vai reakciju. Būtībā viņš provocē, jo labi zina, ka vismaz viens karstgalvis, kurš bruks virsū, atradīsies. Ar garantiju. Pēc tam var palaist plašu kampaņu. Robežu testēšana tā teikt.
Jebkurš, kurš iziet ielās ar tādu vai citādu saukli uz kaut ko pretendē.
Davai uzrīkojam otaku gājienu! Domājiet, ka neatradīsies kaut viens, kurš atļausies kaut ko kretīnisku? Tad arī mēs varētu sākt plašu "savu vērtību atzīšanas" kampaņu.
Jebkura sociāla grupa, kura iziet ielās, uz kaut ko pretendē.

The only goal of all organized protests is to annoy people not involved in them.

Jā, es aizstāvu savas vērtības, jo tādi kā Tu man visu laiku agresīvi bāžas virsū ar savējām, redz es esot tumsonis un man esot jāizglītojas.
Nu tak esiet progresīvi, piekopiet thereesomes, moresomes, whateversomes.
Jums tas tiek liegts? Tikai mazus bērnus neaiztieciet, pagaidām tas vēl ir krimināls.
Tikai lūdzu, nevajag man līst virsū ar savām vērtībām, man tīri labi patīk savējās.

Angļiem ir tāds teiciens - practice what you preach. Tu pats neizrādiji īpašu toleranci pret manām maigajām jūtām attiecībā uz kucīti. Esmu aizskarts. Sūdzēšu Tevi tiesā.
aigarius
QUOTE(Taka @ Nov 10 2005, 07:34)
Daliberalizējās...
...
Davai uzrīkojam otaku gājienu! Domājiet, ka neatradīsies kaut viens, kurš atļausies kaut ko kretīnisku?
*

Bija jau vairāki otaku gājieni. Nekādi ekscessi novēroti netika. Pat tad, kad 100+ cilvēku bars devās pa Rīgas galvenajām ielām un cauri Vecrīgai ar 2+ metrīgiem Bleachīgiem zobeniem. rolleyes.gif

Francija? Tieši otrādi - salīdzinoši milicējiskā valstī pārāk stipri sāka apspiest pārāk lielu minoritāti un šī minoritāte šoreiz nolēma neklusēt. Tā ir, kad nav tolerances. Ja būtu ievērota politkorektība, tad nekas tāds tur nenotiktu.
Church
QUOTE(lastguru @ Nov 10 2005, 00:47)
...
nu kreiljus arii taapat "aarstee"
*

cik zinaams, tas saucas "paarlauzh". btw, ir statistika, ka 'paarmaaciitiem' kreiljiem ir daudz lielaaka iespeeja guut traumas/ciest negadiijumus muusu pasaulee, kas ir piemeerota labrochiem. piem. triviaala lieta - durvju rokturi, satiksmes iipatniibas, vairums tehnologjisko iekaartu ..
par hormoniem vs. audzinaashanu .. cik var par to spamot? gandriiz vai veel vienu pollu ieriikojiet ;P. katrs izsakaas peec taa, ko lasiijis, kas vairaak ietekmeejis, kas ir pienjemts kaa viedoklis. un tad jau var droshi karstasiniigi striideeties ar tiem 'kas nav ar mums, jo ir pret mums' ;>. mans piem. viedoklis i apvienojosh. gan geeni/hormoni/gan audzinaashana/sabiedriiba. liidziigi kaa beernu audzinaashana - atkariiga gan no iedzimtiibas/geeniem, gan audzinaashanas/skoloshanas/sabiedriibas. konkreetas procentuaalaas attieciibas ir reti gruuti nosakaamas, taapeec vai ir veerts shkjeepu lauzshanas par to?
P.S. arii izteikumi, <dzimumaa> ir daudz mazaak homoseksuaalistu, izraisa nelielu smiinu sejaa. - vadoties peec kaa? peec taa, cik zinaams personiigi homoseksuaalistu? cik masu meedijos (dzeltenajaa presee?) biezhi ir lasiits/uzzinaats? ;> reti kurai atsevishkji njemtai personai pazinju loks ir pietiekoshi liels/aptver visdazhaadaakos diversificeetus sabiedriibas slaanjus, lai vareetu objektiivi/pamatoti izteikt vadoties no taa spriedumu. peec savukaart profesionaali veiktaam statistiskaam aptaujaam/daudz maz zinaatniskaakaam paarbaudeem liels procents homoseksuaalistu ir starp abiem dzimumiem. starp viirieshiem pat vairaak - liidz ceturtdaljai/treshdaljai. cita lieta protams, ka vairums ir sleeptie / liidziigi kaa kreilji "paarlauztie" utml. tomeer vispaarpienjemtaa sabiedriibas nostaaja speej mainiit daudziem indiviidiem vinju apziniigo viedokli pret konkreetaam lietaam. vismaz apzinaati, nenjemot veeraa neapzinaataas tieksmes/zemapzinju.
Taka
Nu bet! Diez vai jūs gājāt ar lozungiem pieprasot citus atzīt mūsu tiesības sanākt kopā un skatīties animi, kuras neviens mums tā kā nebūtu liedzis smile.gif

Politkorektība ir absurds pašos tās pamatos. Absolūti visiem izdabāt un visur visā piekāpties nav iespējams. To var tikai bezmugurkaulnieki.

Ja Francija tiešām būtu tik policejiska, tad tur nekad nebūtu iespējama tāda imigrantu proporcija. Vienkārši vienā jomā tolerances robeža tur jau ir sasniegta. Būs arī citas, un citās Eiropas valstīs. Ne visi cilvēki un tautas vēlas "globalizēties", īpaši jau viņiem to uzspiež ar varu.

Bet es tomēr vēlētos atgriezties pie topika.
Tā arī neesmu dzirdējis paskaidrojumu no topika autores, kāpēc viņai tik ļoti nepieciešams citu viedoklis par Yaoi lai konkretizētu savējo. Tāds sava veida "oficiāls" akcepts vai?
ShinChan
Daliberalizējās...
*

Francijas gadījumā bija ļoti liberāla attieksme pilsonības jautājumos, sak, zini valodu nāc bariņā, turpretī tālāk ja tu neesi baltās rases pārstāvis visbiežāk esi spiests mitināties geto līdzīgos rajonos un aizmirst par normālu izglītību un darbu, protams ir izņēmumi. Tas ko francijai vajadzēja darīt, un es ceru, ka tā to arī darīs, ir pieņemt stingrākus likumus imigrācijas sakarā.
Tas ko kurš dara savā gultā ir viņa paša darīšana, bet ja cilvēks iziet uz ielas un skaļi bļauj: "esmu gejs, esmu gejs!" - viņš gaida kaut kādu attieksmi vai reakciju. Būtībā viņš provocē, jo labi zina, ka vismaz viens karstgalvis, kurš bruks virsū, atradīsies. Ar garantiju. Pēc tam var palaist plašu kampaņu. Robežu testēšana tā teikt.
Jebkurš, kurš iziet ielās ar tādu vai citādu saukli uz kaut ko pretendē.
Davai uzrīkojam otaku gājienu! Domājiet, ka neatradīsies kaut viens, kurš atļausies kaut ko kretīnisku? Tad arī mēs varētu sākt plašu "savu vērtību atzīšanas" kampaņu.
Jebkura sociāla grupa, kura iziet ielās, uz kaut ko pretendē.
The only goal of all organized protests is to annoy people not involved in them.
*

Sekojot tavām analoģijām mītiņi un demostrācijas Atmodas laikā arī bija kaut kādas grupas mēģinājums krist citiem uz nerva. Neredzu, kas slikts šadās publiskās demonstrācijās? Labāk, lai cilvēki katrs sevī kaut ko klusībā vērpj un pēc tam spontāni realizē to likumpārkāpumos, vai arī nemitīgi komplekso? Vai bija tā bļaušana, kuru tu piemini? Es vairāk sasktīju procesu, kā līdz šim par inteliģentiem uzskatīti cilvēki pārvērtās par bez piecām minūtēm nolinčotājiem. Mani pārsteidza, ka sabiedrība tik viegli pakampa kaulu uz kura pat gaļas lāgā vairs nebija un sāka par to plēsties tā it kā no tā būtu atkarīga Latvijas un pasaules nākotne.
Jā, es aizstāvu savas vērtības, jo tādi  kā Tu man visu laiku agresīvi bāžas virsū ar savējām, redz es esot tumsonis un man esot jāizglītojas.
Nu tak esiet progresīvi, piekopiet thereesomes, moresomes, whateversomes.
Jums tas tiek liegts? Tikai mazus bērnus neaiztieciet, pagaidām tas vēl ir krimināls.
Tikai lūdzu, nevajag man līst virsū ar savām vērtībām, man tīri labi patīk savējās.
*

Šis teksts man atgādina situāciju, kad viens cilvēks sāķēris otra roku bļauj "laid mani vaļā!". Atkārtošos, kur ir tevis proponētā gejisma propaganda? Neesmu tādu izjutis. Ja cilvēks pats kaut ko meklē tad tiešām var atrast velns sazin ko. Ja tu par uzspiešanu uzskati nelielu gājienu, pāris rakstus avīzēs un plašās diskusijas iekš delfiem, tad tā nav propaganda, bet gan sabiedrības sākšana apzināties, ka līdzās viniem tomēr dzīvo samērā liela kategorija cilvēku, no kuriem viņi bēg kā no spitālīgajiem. Ja tu domā, ka teksts "Man nav nekas pret viņiem, tikai ja manā klātbūtnē atvērs muti tad pa to arī dabūs" (vidusmēra Latvijas iedzīvotāja viedoklis) ir uzskatāms par normālas sadzīvošanas piemēru, tad piedod.
Joprojām neesi sapratis, ka šī diskusija nav tikai par gejiem un viņu tiesībām, bet par daudz plašākām lietām.
Angļiem ir tāds teiciens - practice what you preach. Tu pats neizrādiji īpašu toleranci pret manām maigajām jūtām attiecībā uz kucīti. Esmu aizskarts. Sūdzēšu Tevi tiesā.
*

bezcerīgi ph34r.gif zināmas manis rakstītā teksta daļas līdz tavai apziņai aiziet nespēj
ShinChan
QUOTE(Taka @ Nov 10 2005, 09:33)
Politkorektība ir absurds pašos tās pamatos. Absolūti visiem izdabāt un visur visā piekāpties nav iespējams. To var tikai bezmugurkaulnieki.
*

Nekad neesmu bijis politkorekts un līdzīgi kā tu uzskatu, ka pārāk daudz, kas tiek uzskatīts par neaizskaramajām "svētajām govīm", šī iemesla dēļ man ļoti kretinē ASV.
Te aizgājušajā offtopikā vairāk bija runa par to, ka kādai grupai (skaitliski lielai) liek tupēt zem tepiķa un izlikties, ka tās nemaz nav.

QUOTE(Shumins @ Nov 10 2005, 09:39)
Shaadi izklausaas Ultra Liberaalaas ShinChan idejas, kuras es dzriizaak nosauktu par zinaatnisko fantaaziju...
Tas viss tikai labi un skaisti, tachu reaalaa saboedriibaa to iedziivinaat taapat nav iespeejams...
*

Tas bija šīzīgs apcerējums, kuram ar šo tematu kaut kādu saistību aiz matiem spēj pievilkt vienīgi tu.

Neesmu ne ultra liberāls ne, ne radikāli konservatīvs, vien vienkārš cilvēks, kuram riebjas nevajadzīgi konflikti sabiedrībā. Pie kā noved šķirošana un dalīšana "pareizajos" un "nepareizajos", kā arī "nepareizo" apspiešana piemēri nav ne sen ne tālu jāmeklē.
zenofex
Man tā arī netapa skaidrs, ar ko ShinChan ir tā aizskāris Taku. Laikam jau mans prātiņš par vāju, iešu vien kaktiņā tālāk urbināt degunu.

Un vispār, man nagi niez šo topiku slēgt dēļ masīvā offtopika, kas šeit plosās, vienīgais kas attur, ir mazītiņa iespēja, ka Yume kaut ko ierakstīs.
sipps
QUOTE(zenofex @ Nov 10 2005, 12:43)
Un vispār, man nagi niez šo topiku slēgt dēļ masīvā offtopika, kas šeit plosās, vienīgais kas attur, ir mazītiņa iespēja, ka Yume kaut ko ierakstīs.
*

Yume neko nerakstis jo viNa ja pareizi sapratu ir vaczeme lidz pat festam.tatad no vinas neko nesagaidisiet. nu labi aizsleksi uzradisies kads cits topiks un atkal ies vala MEGA offtopikS .
Taka
Shin-Chanam vienkārši traucē dzīvot fakts, ka es nevēlos mīlēt visu pasauli tongue.gif
ShinChan
QUOTE(Taka @ Nov 10 2005, 12:17)
Shin-Chanam vienkārši traucē dzīvot fakts, ka es nevēlos mīlēt visu pasauli tongue.gif
*

Neglaimo sev. No rīta neceļos un vakarā gulēt neeju ar domām par taviem mīlestības objektiem.
Ja neesi līdz šim sapratis, tad runa nav par mīlestību, bet gan par daudz maz normālu dzīvošanu vienas sabiedrības ietvaros.
"Tu pid...s!!! Bet tu smirdīgs homofobs!!!" *Zling, pa seju* Tev ir vajadzīgi šie kašķi? Pasaulē būtu daudz mazāk konfliktu, ja cilvēki nejauktos lietās par kurām tiem nav sajēgas kā arī nemācītu citiem dzīvot. Saki godīgi, tev geji ikdienā traucē? Man netraucē. Bet es pateikšu kas man traucē. Man ļoti traucē tās heteroseksuālās alkoholiķu ģimenes, kurās aug mazgadīgi bērni (turpmākie "pilnvērtīgie" šīs sabiedrības locekļi). Man traucē tas, ka vīrs klapē sievu (norma) un sieva izvērš morālo teroru pret vīru (arī norma). Man traucē tas, ka mātes bērnus izmet miskastēs. Man traucē tas, ka normālās heteroseksuālās Latvijas bezbērnu ģimenes neadoptē bērnus. Man traucē nepilngadīgas abu dzimumu prostitūtas, kurām ar šo arodu liek nodarboties ģimene. Geji ar savām prasībām manu traucēkļu sarakstā ir tuvu pie beigām. Un tu esi vēl zemāk...
-kumori-
QUOTE(Shumins @ Nov 10 2005, 19:58)
sievietei ta vienalga, kas vinjaa ko iesprauzj...Vecis, suns, zirgs...Vinjaam tas ir ieprogrammets, ka kaads taas njems un ....
*

Lūk šo izlasot, es atminos kāpēc esmu kļuvusi par feministi...
Tātad sievietes ir ieprogrammētas mašīnas, kas ir radītas vīriešu apmierināšanai?
Pusei no mūsu sabiedrības vīriešiem ir vajadzīgs tikai sex, varbūt arī tāpēc sievietes ķļūst par lesbietēm...

Homosexuālisms nav nekas slikts, cilvēks ir un paliek cilvēks un ir vienalga ar ko viņš pārguļ. Ja piemēram kāds Jums tuvs draugs pēkšņi paziņo, ka viņš ir mainījis orientāciju, vai Jūs no viņa draudzības atteiksieties, vai arī sadzīvosiet ar to?

Es ar draudzeni taisīju mazu experimentu. Iegājām diskotēkā, saķērušās rociņās, dejojām kopā ĻOTI tuvu. Paveroties apkārt es redzēju dažādas reakcijas. Meitenes skatījās pavisam nosodoši, bet puišiem tas bija priex paskatīties uz divam meitenēm, kas dejo kopā...
Tātad secinājums... Sievietēm patīk vīrietis+vīrietis, bet vīriešiem sieviete+sieviete...
Sigfa
QUOTE(MIMI @ Nov 10 2005, 20:21)
QUOTE(Shumins @ Nov 10 2005, 19:58)
sievietei ta vienalga, kas vinjaa ko iesprauzj...Vecis, suns, zirgs...Vinjaam tas ir ieprogrammets, ka kaads taas njems un ....
*

Lūk šo izlasot, es atminos kāpēc esmu kļuvusi par feministi...
Tātad sievietes ir ieprogrammētas mašīnas, kas ir radītas vīriešu apmierināšanai?
Pusei no mūsu sabiedrības vīriešiem ir vajadzīgs tikai sex, varbūt arī tāpēc sievietes ķļūst par lesbietēm...

*

Taa tik veel truuka. Naakamaa Anna Marenjina. Ej izgaaz savus aprobezhotos uzskatus kaadaa izgaaztuvee, mums te taadus nevajag. Tu vispaar topika teemu izlasiiji? Paareejo postus izlasiiji? Tavs praats laikam veel nav iemaacijies pielietot dedukcijas metodi.

Atvainojos par agresivitaati, bet shaadi teksti var buut ljoti aizkaitinoshi, it iipashi tapeec, ka shis konkreetais bija tiiri apmelojosh.

Shumin, kapeec tik barbariski jaaizsakaas? Paskaties kaa uzmaniibu tu ar sho piesaisti.

par politkorektumu un homoseksuaalismu, ljoti interesanti, ka, taapat kaa zhiidi grib lai vinjus sauc eebrejiem, neegjeri grib, lai vinjus sauc par afroamerikaanjiem, pedinji grib lai vinjus sauc par gejiem ._O . Nez kapeec vaards 'pedinjsh' tiek uzskatiits par ko rupju vai nepieklaajiigu? Tas apziimee to pashu, ko politkorekti saucam par homoseksuaalistu, un pat vinjiem nepatiik, ja vinjus par gejiem sauc... kaarteejaa apbizhoshanaas uz mazhoritaati?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.