QUOTE(Shumins @ Nov 9 2005, 21:23)
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 9 2005, 21:00)
ak loģika... un es jau cerēju, ka pieredze..
No pieredzes varu pateikt tikai vienu...Ja "kaada" grib ar tevi ko sabiidiit, tad jaamuk atpakalj neskatoties, jo aatraak un taalaak, jo labaak...
stop. tu bēdz no sievietēm? Izdaru secinājumus. You're in denial!
QUOTE(Sigfa @ Nov 9 2005, 22:49)
Homoseksuaalisms ir tiiri radies tikai tapeec, ka cilveeks tiecas peec kaa jauna un saakotneeji radaas antiikajaa Griekjijaa (lielaakoties gan spartaa), Ateenaas, jo valdija dziives paarpilniiba, Spartaa, jo sievieshu tur nebija ne tuvu pietiekoshi un taakaa zeenus saakot ar 8 gadiem, ja atminja nevilj, liidz 21 gadam tureeja armijaa, izoleetus no sievieteem, bet seksuaalas tieksmes tomeer ir nenoveershamas, tad es domaaju, paareejais ir skaidrs. Veelaak shiis briinishkjiigaas parashas paarnjeema Romieshi, kur izvirtiibas sita veel augstaaku vilni. Saakotneeji seksuaala rakstura izvirtiibas radaas liidz ar pirmaas civilizaacijas izveidoshanos.
Domaaju, ka sheit esoshie veesturnieki mani palabos vai papildinaas. (Chibi... Chibiiii...).
Oi, kā tu uzminēji, ka es girbēšu labot vai papildināt!
Nu tā, cien. prof. Šuvajevs te nesne klāstīja, ka Romā homosexualitāte neesot bijusi praktizēta, un visi tie neskaitāmie zīmējumi, ar diviem vīriešiem izklaides mirklī [yaoi mangas aizsākumi, nudien] esot atspoguļojuši ko pavisam citu. Audzināšanu! Viss balstās uz teoriju par sulām, kas ritot cilvēkā. Afrodītiskā praxe [t.i. viss saistīts ar sexu] sagrauju sulu ritēšanas sistēmu, tātad cilvēkam ir jāprot šīs sulas savaldīt afrodītiskās praxes laikā. So vecākais vīrities tikai mācot jaunākam savaldīties. T.i. jaunēklis, kas iziet šādu pārbaudījumu, nedrīxt beigt, jo tad viņu automātiski pieskaita pie maukām.
Šādas pasaciņas raxturīgas tikai senākā laika Romai, kad uzskatu degradācija arī sita augstu vilni. Taču sāktonēji homosexualitāte bija uzsktāma par normālu un dabisku, jo nebija teorijas par diviem dzimumiem. Uzskatīja, ka gan vīrietis, gan sieviete ir viena dzimuma, tikai vīrietim reproduktīvais orgāns ir uz ārpusi, bet sievietēm uz iekšpusi. So attiecības bija pieņemamas starp visiem cilvēkiem jebkādās kombinācijas.
Atcerēsimies arī tos pašus samurajus.. Jaunie mācekļi un skolotāji... heh..
Sexuālās tēmas kā tādas kļuva par taboo kristietības dēļ, so Eiropa vēl gadsimtiem nespēs sarast ne ar homosexualitāti, ne ar bisexualitāti. Uzskatu brīvībai nav pat simts gadu..
QUOTE(Shumins @ Nov 10 2005, 01:01)
Nee tieshi otraadi...
vajadzeetu kaadu WW3...Un tad atkal 50 gadus miers un viss sabuuveets atpakalj...Liidz atkal saak dziedaat zilo dziesmu
Karsh ir neatnjemama cilveeka dabas sastaavdalja...Bez taa arii nevar nu nekaadi...
*meklē balderjāņus* KO??? S luni svlaisja??? Vēl vienu karu? TAGAD? Da nebūs pēc tam 50 gadi miera, NEKĀ nebūs!!! Ar mūsdienu tehnoloģijām mūs pāris dienās noslaucīs no zemes virsmas ( ar visu zemes virsmu!!!)! WW2 to pierādīja - cilvēce ar tādiem attistības tempiem neizturēs vēl vienu pasaules karu! Mūsdienu karš ir bezjēdzīgs! Tas ir tikai līdzeklis pret pārapdzīvotību! Karš neko nedod!
Vēl vienu karu, goddamnit?! Vēl vienu pasaules karu? Gribu es redzēt, kā tu viens pats rāpsies pret ložmetēju! Gribu es dzirdēt, kādu tu dziesmiņu diezdāsi, kad mēģināsi izrāpties no līķu kaudzes! Ooo, kā tu gribēsi vēl vienu pasaules karu, kad asinis būs tiktāl iesūķušās tev ādā, ka visu dzīvi nespēsi nomazgāt. Tavu rotasbiedru asinis, mazais, ne pretinieka.. Pretinieku tu neredzēsi! Sēdēsi savā ierakumā un kozļāsi zābaku, jo vēl pietix saprāta neēst vakar nošauto draugu..
Da bļāviens, cilvēkiem, ko, nepietika ar 30 gadiem šausmu? Nav vairs nekādu zibenskaru! Pozīciju karš, mazie, tas tik ātri un tik veiksmīgi nebiedzas! Nosauciet vismaz vienu 20.gs karu, kurš beidzās veiksmīgi! Nu? Bez tiem tācu nevar, tātad no tiem kāds labums! Nu??? Kurš???
Drausmas, cik trulam jābūt, lai domātu, ka bez kara nevar.. Vai tad mēs neesam cilvēki, augstākas radības, lai to apzinātos? Cik Aušvicas mums vajadzēs, lai to saprastu.........