QUOTE(Yume @ Nov 6 2005, 23:25)
Tu pašlaik man mēģini kautko patikt? Ja jā, tad saki to skaidrā latviešu valodā, bez literārās izteiksmes līdzekļiem.
Ja tu gribi zināt kapēc radās šis topiks. Es dabūju palasīt visai interesantu topiku citā forumā, kas bija faktiski identisks šim. Un teikšu godīgi, tur izvērsās interesantas diskusijas. Kas man izskatās ka šeit nebūs.
Nee nu kapee tu uzreiz apvainojies? Raadaas, ka shii teema ir tavs ahileja papeedis. Tu nespeej samierinaaties ar sabiedriibas viedokli pashlaik.
Tu gribi dzirdeet kaa es kritizeeju ka anaalais sekss ir slikti? Vai to kaa es moraali spazmojos ikreiz kad redzu kaa tiek shturmeets tuuplis, vai tas buutu meitenes vai puisha.
Taatad es tolereeju sho teemu YAOI, nu es vareetu jamo nosodiit, bet es gribu arii paprasiit kaut ko pretii. Kapee Futanari, Loli, Tentacle, Injuu, Oshikko, Unko, Ninshin, Kyonyuu tiek uzreiz nosodiiti un greizi skatiiti? Ja jau kaut ko draazt ir saistoshi, tad kaada starpiiba kam piemonteets loceklis vai ar kaadu priekshmetu tiek 'violated' dailjaa/stipraa dzimuma paarstaave/is. Nu es neesmu visu sho teemu fans, bet mineeju tikai piemeera peec.
Lasu, ka tiek mineetas 'iegribas' redzeet 'to' ar 'to', 'to' uz 'taa' un tiek nosodiite nesapratne. Kaa tad buutu jaaizpauzhas muusu sapratnei? Ja mees ignoreejam, tad tiekam bombardeeti par vienaldziibu. Ja nosodam, tad mums paarmet Yuri. Ja atbalstam, tad tiekam iecelti 'slimo' kaartaa.
Manupraat lielaaks 'tolks' no shiis diskusijas buus, ja aktiivi iesaistiies viirieshu kaartas paarstaavji. Jo kameer sheit postee shvakais dzimums, tikmeer var dzirdeet pashattaisnojoshas atrunas, jeb zhargonaa 'otmazkas'.
Jebshu radiisies variants, kad ieksh posta vaariises tikkai 'gravnjika' sekotaajas? Ka tik shis topiks nekljuust par 'gravnjika' fanaatisko spiedzeeju sleeptu apsekoshanu.
Forgotten*Memory, ja nebuus kritikas, tad iznaak, ka YAOI ir kaut kaada pashpluusma, taa teikt paraleelaa uztvere, lai gan viss uz to iet un pat ljoti labi, ka taa buutu.
Man gribeetos pieziimeet, ka YOAI noziime un vajadziiba to izcelt ir paarspiileeta. Lielaakaa dalja ar YAOI ir pret 'Hentai', jo vinjupraat tur notiek tikai kaut kaada sievieshu pazemoshana, bet faktiski taa nav. Tas tachu ir normaali, kad notiek seksuaalais kontakts starp male un female. YAOI izcelshana peec buutiibas ir neizdevusies veelme nosodiit Hentai un absurda atruna par pretieroci Yuri.
Vai juus juutaties kaut kaadaa meeraa apdaliitas, ka nav daudz h-gaamju (neesmu maniijis nevienu), kur galvenaa varone ir meitene un liktens ir izspeleejis drankjiigu joku ar jamo un iesviedis jamo par paarvaldnieci puishu kopmiitnei. Puishi jau nu ir vairaak vai mazak trulas/shkautnjainas personiibas. Peecaak ja viss rit identiskaa variantaa tipiskai romance h-game.
YAOI ir juusu salminsh shai ziimeetajaa sex industrijaa. Driizaak izklausaas, ka kjershanaas pie YAOI ir pirmais solis radiit ko liidziigu feminisma statusam tagadeejaa sabiedriibaa. Taa vietaa lai izbaudiitu romance hentai juus panjemat par ieroci vienu zhanra novirzienu no shii zimeetaa pr0n. Jums ir tikai YAOI, mees varam staadiit pretii jebkuru perversiju kura mums ienaak praataa.
Manupraat, shis YAOI ir atruna, jeb meegjinaajums iekaapt Perversajaa vilcienaa. Juus jau netikaat izstumtas, bet pashas nekaapaat tanii.
Taa teikt mulkjiiga 'otmazka' lai seksuaali fantaazeetu. Shoujo mangas buutu vairaak piemeerota lasaamviela nekaa shounen-ai. Shounen-ai atkal ir slima atruna fantazeeshanai par puisi.
Ieskreeja praata viena JDrama - 'Kimi wa Petto'. Staasts kaa jauneklis bumbulee laiku sievietes karjeristes paspaarnee, izpildot iipashnieces beerniibaa 'ovneetaa' sunja lomu. Iesaku noskatiities taam kuras juutas aizvainotas, kad tiek uzskatiitas par vaajo dzimumu.
Man praataa ir lielisks hentai gabalinsh kuram buutu jaapatiik taaam kuras grib redzeet apgriezto variantu, kur nabaga puisiitis tiek pakljauts meitenju seksuaalajai izvirtiibai.
Baku Hatsu - taam kuras grib sajusties bargaas kundzes, nevis kaa stereotipiskas shcoolgirl tumshaa parkaa.