Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusi divu nedēļu garumaa
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
Sigfa
leemums paliek viens- paarceljam kinu skatiishanos uz naakamo nedeelju, piemeeram, pirmdienu. Riit tad vnk paseedeeshana pie manis, bet pagaidaam gan neizskataas, ka buus daudz ljauzhu...
Naktspukjiite
Laba doma. ^^
Janchux
Cikos un kur tauta pulceejas, lai dotos pie Sigfas? =)
FaNtA
happy.gif nu re cik jauki, bet tad cikos pie sigfas katrs tiek + es eju ar kaadu kopaa jo nezinu kur dziivo un briivs esmu 13:30
X_Kamui
Eh, es brivs esmu tikai pec 18:00 dry.gif
Sigfa
nu ok, tad tiekamies 14:00 pie kongresu nama fontaana. Tie kas tiek veelaak zvana Alt un prasa, lai vinja iet pakalj, jo man buus slinkums.
Lija
Var savākties arī grupa vēlāk kaut kur Origo, parastajā strelku vietā un tad arī es varu aizvest..smile.gif) tikai jānorunā cikos, jo es arī būšu ne ātrāk kā 15.00 unsure.gif
Sigfa
aha arii labi. Nu, ja vispaar ir cilveeki kas naav peec 3, tad lai vinji sazinaas ar tevi tad. Man gan neliekas, ka mees buusim vairaak par kaadiem 6 cilveekiem ._O
alt
QUOTE(Sigfa @ Jun 2 2005, 19:20)
nu ok, tad tiekamies 14:00 pie kongresu nama fontaana. Tie kas tiek veelaak zvana Alt un prasa, lai vinja iet pakalj, jo man buus slinkums.
*

droshi tongue.gif

es veel esmu liepaajaa

HE HEE

plus mani uz manu telefonu sazvaniit, var tikai DIEVI tongue.gif
574767

wink.gif

Liju vieglaak rokaa dabuut...
Kima
pheeeeeeeeee, tip tieku, tip neee....mums kaut kaadi cieminji dry.gif baigi "swariigie" so, es domaaju ka man nemaz naw jeegas wilkties uz kaadu stundinju otru, citaadi peec tam sew elkonjus weel kodiishu, cik jums jautri a man jaatur smaids uz sejas liidz waigu atmirshanai!!!!!!!

nu wiss izsuudzejos, tagad juutos labi!!!! happy.gif
Sigfa
QUOTE(alt @ Jun 2 2005, 21:53)
Liju vieglaak rokaa dabuut...
*

Es veel atceros kaa Yume centaas liju sazvaniit reiz laugh.gif Zvaniju zvanija un nesazvanija, beigaas veel izraadijaas, ka vinjai i divi telefoni :S
ETM
Me riit buus.... ko tad njemt? Bauskas tumsho? Cik njemt vispaar? Un nejautaajiet kaapeec esmu te.
Naktspukjiite
QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 22:11)
Me riit buus.... ko tad njemt? Bauskas tumsho? Cik njemt vispaar? Un nejautaajiet kaapeec esmu te.
*

Cēsu ^^
ETM
Cēsu ^^

Heeh?? tu tak nedomaa Ceesu Light?? Nevar buut ka tas garsho veel kaadam bez manis.
Naktspukjiite
QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 22:30)
Cēsu ^^

Heeh?? tu tak nedomaa Ceesu Light?? Nevar buut ka tas garsho veel kaadam bez manis.
*

Tieši to arī domāju. Gandrīz vienīgais iz plašā alus klāsta, ko es dzeru. ^^
FaNtA
tad ko juus ņemsiet? man principaa vienalga, lai tik ir rolleyes.gif bet pag, tu visu viens peerc huh.gif
ETM
Kheeemmmm... visu visiem jaunu es viens nepirkshu >8/ Tas nav pat smiekliigi. Katrs naak tak ar savu kasti alus. Es tikai gribeeju noskaidrot kaads alus tiks dzerts, un galvenaa doma tam postam bija pazinjot par manu piedaliishanos.
anti
QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 2 2005, 23:32)
QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 22:30)
Cēsu ^^

*

Tieši to arī domāju. Gandrīz vienīgais iz plašā alus klāsta, ko es dzeru. ^^
*

huh, apbrīnoju cilvēkus, kam kaukas tāds var garšot :>
Naktspukjiite
Tava apbrīna tiek pieņemta ^^
anti
QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 2 2005, 23:44)
Tava apbrīna tiek pieņemta ^^
*

hehe :>
nēnu, par gaumi jau nestrīdas :]
man gan vispār kādi 85% gaišo alu liekas nebaudāmi, atzīstu tikai 3 - Užavas, Tērveres un Piebalgas.
vispār jau esu uz tumšajiem kritusi.

bet nujā, nau ko te offtopiku taisīt..
ETM
Ja aizvilksies uz pasaakumu, tad tev buus tas gods un briiniskjiigaa iespeeja apbriinot tos cilveekus klaatienee un dziivajaa.
anti
QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 23:54)
Ja aizvilksies uz pasaakumu, tad tev buus tas gods un briiniskjiigaa iespeeja apbriinot tos cilveekus klaatienee un dziivajaa.
*

diezvai tiktu, man rīt pa nakti darbs, so - pa dienu guļu..
:/
lastguru
QUOTE(ETM @ Jun 2 2005, 22:54)
*

Ha ha, es esmu veel diivainaaks, jo nedzeru ne alu, ne vispaar alkoholu... bet uz pasaakumiem meezdu aiziet tikai ja kaads aizvelk... kaads piesakaas aizvilkt mani liidz turienei njemot veeraa ka mani veel vajag samekleet? (un kur es meedzu buut katru otro piektdienu (sho ieskaitot) no 14 liidz 16? droshi vien ka kopaa ar Imantu Freibergu (prezidentes viiru), paziistamiem dazhiem pasniedzeejiem Borzovu un Matisonu, un veel dazhiem cilveekiem eediishu cepumus ar teeju smile.gif )

Labi, iebraucu offtopikaa. Noveelu jums labi pavadiit laiku droshi vien bez garlaiciigaa manis.
edg
QUOTE(lastguru @ Jun 2 2005, 23:49)
Ha ha, es esmu veel diivainaaks, jo nedzeru ne alu, ne vispaar alkoholu... bet uz pasaakumiem meezdu aiziet tikai ja kaads aizvelk... kaads piesakaas aizvilkt mani liidz turienei njemot veeraa ka mani veel vajag samekleet?
*

Nu vo - viens kaartiigs otaku, nevis taa kaa juus te - braaljojaties pa visiem kaktiem... Kaunaities, ciluveeki!

P.S. Visbaudaamaakie ir tieshi gaishie un paarspirtotie. Tie pa vidu taadi sviesti... Alus jau nav jaadzer masvedaa, tik vien kaa pudeliite gana. Galu galaa, kaapeec ta dzer alu? Lai krutka labi iet iekshaa!

P.P.S. Es juutu mans rakstiibas stils nav normaals. Bet taa kaa neesmu guleejis, man slinkums labot, ko uzrakstu, taapeec droshi vien atkal kaadu jau esmu apvainojis vai danez ko uzrakstiijis, man slinkums lasiit, baa... sorry!
anti
QUOTE(edg @ Jun 3 2005, 06:03)
P.S. Visbaudaamaakie ir tieshi gaishie un paarspirtotie. Tie pa vidu taadi sviesti...
*

nu nu, gaumes lieta. man vairums gaišo liekas visai papretīgi - nu tāds čurūdens (ja neskaita tos 3, ko minēju iepriekš). bet nu, priekšroku vienalga dodu tumšajam alum - īpaši jau Užavas un Lāčplēša.
alt
QUOTE(kima @ Jun 2 2005, 20:59)
nu wiss izsuudzejos, tagad juutos labi!!!!  happy.gif
*

apskaaviens....

*

he hee
bauskas veseliibu tongue.gif
un MTG
Sigfa
Mmm, nu ja jau njem tad njem bauskas tumsho vai uzhavas smile.gif uzhavas jau buutu labaakais variants, karoche, no saakuma izvilksim to ko ETM atnesiis, jo nav ne jausmas cik cilveeku buus, un peec tam, ja vajadzees, aiziesim peec veel. Sarunaats? biggrin.gif
Lija
Un nejautaajiet kaapeec esmu te.
*

faktiski es prasīšu gan!!!!!! KO TU TE DARI?????? blink.gif KUR IR MANA YAOI MANGA???? mad.gif

TAUTA ZVANĪT MAN VAR TIKAI UZ VIENU TEL!!!!!!! ----->8377912 wink.gif uz otru varat nezvanīt, jo tas nav vairs mans, bet gan vienam dzekam un viņš par to varēs nodot ziņu tikai kaut kad pa nakti kad būšu mājās..smile.gif))

p.s. es alu vispār nedzeru, tā ka iešu kompānijas pēc.. wink.gif
Sigfa
mees neejam dzert!! Es saakotneeji domu par alu vispaar izmetu joka peec, bet ja jau ETM grib pirkt, es neatteikshos tongue.gif
alt
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 09:41)
mees neejam dzert!! Es saakotneeji domu par alu vispaar izmetu joka peec, bet ja jau ETM grib pirkt, es neatteikshos tongue.gif
*

es NEBRAUCU....
Sigfa
QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 10:56)
es NEBRAUCU....
*

khe?! kaada bezkauniiba! Tev buus ierasties!
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 10:23)
QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 10:56)
es NEBRAUCU....
*

*

nu un ko tu izdariisi ja neieradiisies?
jurc
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:23)
*

alt NEBRAUKS! Kas tur neskaidrs?
anti
QUOTE(JurCHiX @ Jun 3 2005, 11:27)
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:23)
*

alt NEBRAUKS! Kas tur neskaidrs?
*

laikam jau tas, kādēļ nebrauks :>
ko tu viņai izdarīji?
jurc
QUOTE(anti @ Jun 3 2005, 11:28)
ko tu viņai izdarīji?
*

Viņai jāstrādā! Un es nelaidīšu pie večiem kuri dzers alu un skatīsies Hentai!
anti
QUOTE(JurCHiX @ Jun 3 2005, 11:30)
QUOTE(anti @ Jun 3 2005, 11:28)
ko tu viņai izdarīji?
*

Viņai jāstrādā! Un es nelaidīšu pie večiem kuri dzers alu un skatīsies Hentai!
*

.. jo pašam gribās, ne?
un vispār - kurš bij tas, kurš no rīta priecājās un vīteroja, ka nu būšot 2as brīvas dienas un varēs tusēt, m??
jurc
nu lab.. viņa pati arī pārdomāja.
Un neiebraucam offtopicā! Nebrauks un viss!!
alt
situaacijua ir shaada...

man shis meenesis vnk sanaak pasaakumi katru nedeelajs nogali...
taapeec noleemu, ka dereetu tomeer shonedeelj nebraukt, jo naakamnedeelj jaabrauc pat taalaak par riigu..
pluss shodien braUC SHEFS..

var jau buut ka es tomeer briinumainaa kaartaa atlidoju, bet tas gadiijumaa ja cilveekam mashiinaa buus viena lieka briiva vieta, ja buus tad buushu ap 8tonjiem devinjiem..
bet varbuutiiba ir neliela...

smile.gif
juus tak varat arii bez manis, jums veel nav taa stadija, ja alt nav, tuss nenotiek smile.gif
Lija
eu, eu tauta, ko jūs... sad.gif kas vispār neviena nebūs...sad.gif((
alt
QUOTE(Lija @ Jun 3 2005, 11:13)
eu, eu tauta, ko jūs... sad.gif  kas vispār neviena nebūs...sad.gif((
*

hey es tachu neesmu visi?!
esmu?!
Sigfa
bah, lai nu paliek, ja negrib- negrib. Nav spiesta lieta.

Lastguru: Kapeec tev ir taada tieksme iespraukties diskusijaa un pateikt "Es neieshu! Un juus mani neaizvilksiet!" Te neviens nevienu nekur nevelk, tu vispaar veel neuzvienu tusinju neesi bijis, taakaa tevi neviens nemaz negribeeja vilkt. Seedi mieraa un nespamo.
Lija
oficiāli 19.15. pie ORIGU parastajā strelku vietā!!!!!! es savācu grupu un tad ejam!!! tie kas nāk dod ziņu!!!! smile.gif
alt
QUOTE(Lija @ Jun 3 2005, 14:14)
oficiāli 19.15. pie ORIGU parastajā strelku vietā!!!!!! es savācu grupu un tad ejam!!! tie kas nāk dod ziņu!!!! smile.gif
*

gana veelu smile.gif)))

he hee tongue.gif
Lija
QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 14:19)
QUOTE(Lija @ Jun 3 2005, 14:14)
*

gana veelu smile.gif)))

he hee tongue.gif
*

nezinu, no Yumes dabūju ziņju ka viņa tad būs...smile.gif)) tā ka laikam būs ok, tikai gribētos zināt vai būs vēl kāds..smile.gif)
Kima
beeeeeeeeeeeeeeeee, tikliidz uzraxta ka neteik taa tiek, shodien pa dienu tomeer biju briiwa, aba negribeejaas uzprasiities, ja jau uzraxtiiju ka nebuushu, tomeer shkjiet ka pa nakti gan netikshu (lai gan kas zin, kaadi briinumi notiek? wink.gif ), tomeer buushu pateiciiga,ja jums buus afetparty tad dot man zinju, jo riit tieku!!!! Thanx!!! Lai jums jautra naksninja!!!!!! happy.gif
alt
QUOTE(za4peedinja @ Jun 3 2005, 18:03)
beeeeeeeeeeeeeeeee, tikliidz uzraxta ka neteik taa tiek, shodien pa dienu tomeer biju briiwa, aba negribeejaas uzprasiities, ja jau uzraxtiiju ka nebuushu, tomeer shkjiet ka pa nakti gan netikshu (lai gan kas zin, kaadi briinumi notiek? wink.gif ), tomeer buushu pateiciiga,ja jums buus afetparty tad dot man zinju, jo riit tieku!!!! Thanx!!! Lai jums jautra naksninja!!!!!! happy.gif
*

weeeeeeeeeeeeeeeee
nee nee bez manis
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tasukete, kudasai.....

lab lab, have fun people smile.gif
lastguru
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:38)
Seedi mieraa un nespamo.

Kushhhhh. no offense in this forum.
alt
QUOTE(lastguru @ Jun 3 2005, 19:00)
QUOTE(Sigfa @ Jun 3 2005, 11:38)
Seedi mieraa un nespamo.

Kushhhhh. no offense in this forum.
*

buusim visi draudziigi...

Sigfa aber next friday....
he he heeee
nekur nespruksi arii no manis tongue.gif
buus pat chibi

jaa me gribees zinaat kaa jums tur iet/gaaja tongue.gif
hentai?! or just echi?
Church
QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 19:22)
hentai?! or just echi?
*

no hentai. just kids romance anime about friendship, pets, peace, magic with yaoi, tentacles, SM and other stuff kids just love ;>
Janchux
taaks es jau maajas... =)
vinji veel tur palika diskuteedami par pudeli u.c. lietaam... =)
zheel, ka nevareeju palikt... =)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.