hah, tu gan mums esi gudrs...tikai neliels labojums.....Chibi panjeema liidzi mob, nepanjeema laadeetaaju "jo nebuus jau kur uzlaadeet", taa wismaz winja teica pirms brauca prom...es aizsuutiiju iiszinju, tikliidz winja iesleegs mob, iiszinja buus klaat, es wismaz taa ceru.....
atliek wien cereet, ka winja tieshaam iesleegs mobi... (I meen pirms ieradiisies Latwijaa...)
nu tad reaali paliek taa, ka ja sanjemam zinju no vinjas pirms treshdienas tad taisam treshdien, ja nee tad ceturtdien vinja buus klaat un vnk vaidzees pirkt mazaak alu
Veel joprojaam skjiet ka alus rullee? nee nu es par to jau nestriidos, bet te no dazhiem (tiem kas nebija) izskaneeja domas ka otaku pasaakumaa alu nevajadzetu (pareizaak sakot alkoholu kaa taadu). Buutiibaa par to ir veerts padomaat, bet es buutu par alu, jo tas tomeer nevienam netiek uzspiests, kursh grib tas dzer, kursh negrib, nedzer. Neviens jau akuraat riiklee nelej.
mnjaa, nu tas, ka ir nepatiikami atrasties dzeerushu cilveeku kompaanijaa ir visai pashsaprotami, tad mees vareetu padomaat vairaak par citiem un katram tik 3 pudeles
3 'score' ir pietiekoshi lai izgarshotu, piem. bauskas tumsho un man, lai piedzertos vajag vismaz 5. Saucaas- 'buusim toleranti publiskos pasaakumos' kampanja.
Un come on, Alus 4eva! es shobriid dzeru taas paaris pudeles, kas palika paari
lastguru
Jun 6 2005, 22:39
QUOTE(Sigfa @ Jun 6 2005, 21:34)
Saucaas- 'buusim toleranti publiskos pasaakumos' kampanja.
Un come on, Alus 4eva! es shobriid dzeru taas paaris pudeles, kas palika paari
Toleranti buus tie kas nekliegs "nost ar alkoholu", juus buusiet pieklaajiigi un meereni.
(attureeshos no citiem komentaariem lai nevienu neaizvainotu)
QUOTE(lastguru @ Jun 6 2005, 21:39)
(attureeshos no citiem komentaariem lai nevienu neaizvainotu)
good point
no maniim ir jaamaacaas
Taatad taa... me taa arii nesaprata - 3dien wai 4dien ir tas tuss???
no chibi ne zinjas- ceturtdien un ar nelielu akahola devu
Emm, tā, neko tā arī nesapratu, tauta kad jūs nolemjat līdz halam kas, kad un cikos, atsūtiet lūdzu visu vienā sms, cik zinu no tele2 vēl var sūtīt bez maksas.
A kur juus satiekaties, mosh mani ar liidzi pakjersiet?
Nu, es domaaju taa- Sho ceturtdien, pulksten 14:00 pie kongresu nama fontaana. ETM, pakjer 10 pudeles bauskas tumshaa, izdzersim taas, iesim peec veel 10 ja gribeesies
jauki
bet kaads arii naaks - izņemot yumi, etm, tevi pašu un varbuut liju ar nuin?
Njjjaa kongresu nams..., kur tas atrodas. Neesu jav nekaads staigaataajs pa centru.
Mosh kaads var satikt mani pie Origo.
hey es riit braucu uz riigu saakam riit
pagaajushoreiz bija, buus ok. Pat ja nebuus, kaadas probleemas.
QUOTE(Sigfa @ Jun 7 2005, 21:56)
pagaajushoreiz bija, buus ok. Pat ja nebuus, kaadas probleemas.
sigfa riit luudzu LUUDZU riit
+Chibi+
Jun 8 2005, 01:16
Nenormāli rēcīgs ir fakts,ka es ceturdien nenākšu, hah hah. Varu tikai rīt, t.i. 3dien. Lūk tā, mīlīši. Bet - skatoties uz visiem šiem textiem - jūs lieliksi iztiekat arī bez manis.
Un jā, es esmu dzīva. Wohoo.
Nolemts, taisaam riit. T.i. shodien. Nu vobs4em gan jau ka buus labi. Riit no riita jaameegjina Sigfa terorizeet lai laizh dziivoklii iekshaa un tad jau taa lieta buus nokaartota. Ja nu baigi vajadzees es vareeshu kaadu arii pie origo ulkstenja savaakt, bet tad ir jaasarunaa ieprieksh, jo no Sigfas dziivoklja aes uz turieni paklaj nevilkshos.
X_Kamui
Jun 8 2005, 07:24
Psc, es atkal netieku....
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 8 2005, 00:16)
Nenormāli rēcīgs ir fakts,ka es ceturdien nenākšu, hah hah. Varu tikai rīt, t.i. 3dien. Lūk tā, mīlīši. Bet - skatoties uz visiem šiem textiem - jūs lieliksi iztiekat arī bez manis.
Un jā, es esmu dzīva. Wohoo.
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh chibi chibi
es braucu uz riiguu
ok, tad divos pie kongresu nama fontaana.
tauta šodien es tieku tikai pēc 16.00, jo kādam vēl ir jāstrādā.. un it kā arī vienreiz mēnesī, tobiš, šodien biju nolēmusi aiziet uz skolu, taču laikam šī nebūs tā laimīgā diena, kad mani tur redzēs..
taa ka droši vien buušu!!!
Chibi lai tu arī būtu!!!
QUOTE(Lija @ Jun 8 2005, 08:38)
tauta šodien es tieku tikai pēc 16.00, jo kādam vēl ir jāstrādā.. un it kā arī vienreiz mēnesī, tobiš, šodien biju nolēmusi aiziet uz skolu, taču laikam šī nebūs tā laimīgā diena, kad mani tur redzēs..
taa ka droši vien buušu!!!
Chibi lai tu arī būtu!!!
tauta savaacaas un uzzvana man.. nav informaacijass kur vareeshu atrasties..
OK: Ja kaads veel nezina kur ir tas "fontaans", jeb, kaa buutu pareizi jaasaka, struuklaka, tad es ap vieniem pie origo groziishos. Ja kaads bez zinaama cilveeka, deelj kura es uz turieni vilkshos veel grib pievienoties tur, buutu veelams mani sazvaniit. Ja nevarat atrast manu telefona nummuru, mekleejiet kaartiigaak, ja veel tad nesanaak, tad prosta nav lemts.
+Chibi+
Jun 8 2005, 11:44
*yawns* Es tā skatos kā mana muļķīgā cerība paraxtīt līdz party kursa darbu lido uz nebūtību... *māj cerībai atvadas* See ya later!
Mjā,,,, Tas nozīmē, kam man arī jāģērbjas... Jāsadziedē visi savi apdegumi un jāsākj atkal kustēties.. Noooooo.....
pasaakums ir tiiri vtaa neko.. ir ekstras visaadas..
bet Fanta, liels tev paldies iisteniibaa, jaa Tador tu kaadreiz dabuusi arii pa zobiem, zinaasi kaa gruustiit fantu manaa virzienaa...
saap...
esmu maajaas
un alt es viņam ar to siksnu iesitu par to ko viņš izdariija
eh tad laikam es noriita atgrieziišos
ja vel kaads buus un cik sapratu kaads arii vel buus
QUOTE(FaNtA @ Jun 8 2005, 23:14)
esmu maajaas
un alt es viņam ar to siksnu iesitu par to ko viņš izdariija
eh tad laikam es noriita atgrieziišos
ja vel kaads buus un cik sapratu kaads arii vel buus
cikos buusi, mans miiljais IIPASHUM!
tu daudz nokaveeji
cilveeki tika peldinaati...
lastguru
Jun 9 2005, 08:09
QUOTE(alt @ Jun 9 2005, 06:46)
cilveeki tika peldinaati...
Cik tad vienlaiciigi tajaa vannaa vareeja buut cilveeki izpeldinaati...???
(man ir bail domaat, cik laika pavadiis nabaga sigfa censhoties savest kaartiibaa dziivokli liidz vecaaku atbraukshanai...)
^^ tā esmu nonākusi laimīgi darbā!!! Beidzot!!!
un galvenais ESMU SAUSA!!
man tiešām žēl Sigfas vannas istabas un vispār pārējo telpu...
Sugoii. Sugoii!!!
next reizē obligāti mācīšu visiem visiem poin-čik, poin-čik... so be ready!!!
oooooooooooooo nu c`mon!!!!!!!!!!!!!!!! jums tur gaaja jautri!!!!!!!Luuuuuuuuuuuudzu, pazinjojiet man ja notiek kautkas pa dienu!!!!!!!!!!!!Pashai wilkties kaut kaa kauns, ja nu wiss jau sen beidzaas , bet es te uzrados "sdrastwujte ja washa tetja!", so PREATTY PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zwaniit pashai ar kaut kaa negribaas, ja nu gulj........
ja nu gulj?! dienas viduu?! Come on, tas nav nopietni. Zvani ETM
Jaa, nu esmu taakaa daljeeji piekaartojis dziivokli, ar lielu paliidziibu no Alt puses. Paldies tev
Pashlaik gaidu mistakst mashiinu, lai varu to paarbliiveet ar taam muusu 30+ alus pudeleem un citiem uzkraatajiem meesliem.
Tusinjsh tieshaam uz goda, iepazinu paaris jaunus cilveekus un dabuuju pabriiniities cik ljoti cilveeks var mainiities aizbraucot uz vaaciju. Kaa peecaak sapratu, tikai aareeji. (Chibi) Buushu konservatiivs un neizteikshu savu personiigo viedokli par paarveertiibaam.
Man pat slinkums rakstiit visu to aarpraatu, kas te notika... varbuut kaads cits pastaastiis.
Cheers ppl! Kaadreiz atkaartosim
+Chibi+
Jun 9 2005, 18:14
QUOTE(Sigfa @ Jun 9 2005, 17:48)
Buushu konservatiivs un neizteikshu savu personiigo viedokli par paarveertiibaam.
tātad visas tās neskaitāmās reizes, kad tu mani apsauci par vācu beibi neskaitās tavs personīgais viedoklis?
nee, tas pat vairaak velka uz fakta konsataaciju, bet nenjem pie sirds, shkjiet, ka es vieniigais nebiju staavaa sajuusmaa, taakaa shobriid mans mazaakuma viedoklis ir stipri mazsvariigs.
Tas briidis ir pagaajis un esmu atbriivojies no 70% pudelju... riit jaamazgaa visas griidas... baigi piesuukushaas ar alu
nabadziņš, griidas jamazgaa, a tu vannu jau iztiiriiji?
un sigfa beidz diskuteet par aareejaam izmaiņaam - par gaumi nestriidaas
pheeeeeh es Chibi redzeeju weel pirms winja aizbrauca uz Waaciiju un tad jau winjas mati bijas sarkani un man iisteniibaa patiik, manupraat labaak nekaa gaishie.....
Nju taa....pateicoties maasas sturgalwiibai, shodien saskreejos ar Maakoniiti un ETM, uzzinaaju siikumos (gandriiz, laikam) kaa jums tur gaaja, neilga saskrieshanaas ieilga un nju ETM "iekaaaroja" Spices augsto sienu *applause*....
un tomeer uz tusinju pa nakti ar gribeejaas, kad staasta wiens, kad redz-pawisam kas cits!!!!!
hehe... man tikko senchi atbrauca... maitas, laikam speciaali sameloja, ka riitvakar... hehe... vanna veel ir kritiskaa staavoklii... visas taas pudeles... par laimi biju jau lielaako dalju pudelju novaacis...
Fanta: es nediskuteeju, es izteicu savu viedokli un man tur vairs nav ko piebilst.
*iet vergot*
+Chibi+
Jun 11 2005, 12:57
Kas tas par gadsimta uzbraucienu maniem matiem? Es blonda kļuvu tikai Eda dēļ!!! Man vienmēŗ ir vai nu sarkani, vai oranži! Get used to it. That's real me.
Ir tikai 2 cilvēki, kuri negatīvi par to izteicās, so why should it be made such a problem?
Sigfam : un tas, ka tev mana DABĪGĀ sejas krāsa liek domāt par 10mm biezu mālu slāni ir tava redzes problēma!!! Goddamnit. ES NEESMU NEKĀDA BEIBE!!!
QUOTE(+Chibi+ @ Jun 11 2005, 12:57)
Sigfam : un tas, ka tev mana DABĪGĀ sejas krāsa liek domāt par 10mm biezu mālu slāni ir tava redzes problēma!!! Goddamnit. ES NEESMU NEKĀDA BEIBE!!!
Neesi, neesi, buus jau labi. *yawn* Es te tikko pamaniju lielisko un nenododosho pieziimi uz ledusskapja durviim. "Sigfa, sakaarto maaju! Otaku"
Church
Jun 11 2005, 18:05
QUOTE(Sigfa @ Jun 11 2005, 13:36)
Neesi, neesi, buus jau labi. *yawn* Es te tikko pamaniju lielisko un nenododosho pieziimi uz ledusskapja durviim. "Sigfa, sakaarto maaju! Otaku"
vienkaarshi miilji ;>
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.