ooo... es laikam būšu pirmais kas atskaitīsies par vakardienu/šodienu. Jo mans jau ir darbā... darbā.. ak dievs, cik dzīve ir nežēlīga.
Tad nu tā.... kad tauta bija pavadīt jaņčuku emm, viņi ļoti progresīvi gāja izpeldēties Rīgas kanālā. tas ir Raine un Zaķis bija peldēties. Tavilkās slapjas, no viņām lija. ( hehe, pilsētā Lija
)
A kamēr viņi bija peldēties, mēs ar Liju atradām sevi ģeniālu nodarbošanos, mēs sēdējām kopīgi pazīstamā YAOI forumā.
Bildītes pētijām... ja kādam interesanti adresīte ir
http://www.aarinfantasy.com Tātad laika gaitā splapjā tauta atvilkās atpakaļ, un ko jūs domājat.. viņi palika žāvēties? Nekā, visi trīs tas ir Raine, Zaķis un Sigfa izpauda savu mīlestību pret ūdeni tālāk, viņi aizgāja sēdēt vanna, un nevis vanna kā istabā, bet gan vannā, kā priekšmetā. Un sēdēja labi ilgi, Tur pa starpam notika manis apkarošana, jo redzieties es ļaunā mēģināju atņemt bērniem alu ( mazgadīgie alkaholiķi
), sauso cilvēku peldināšanas mēģinājumi, yaoi bilžu mapītes veidošana, un peļķu uz grīdas novērošana.
Tad bija mīģinājums uzlikt wallu uz datora. Varat minēt kādu- tieši tā, yaoi wallu.
Izdevās, atnāca sigfa nobļāvās -PEDIŅI!! Un mēģināja izslēgt kompi.
Izslēdza, bet kas tad man, uzliku vēlvienu, šoreiz bija labāks
Atkal noņēma, es uzliku vēlvienu, un atkaroju datoa izslēgšanu, zinot ka dzēruši cilvēki nekad neidomāsies, kāpēc tad dators ir izslēgts un neslēdzās atpakaļ ( es godīgi ejot prom pateic kas ir jādara lai tas atkal strādā) Cilvēkiem būs surprise kas divi ieraudzīs Inuyashu no citas puses savā dasktopā.
Nu ap pulkstens 5 Zaķiz un Zuziks aizbrauca, visi gulēja.
vairāk arī nekas īpašs nenotika. Atsaitot mūsu un ijas novērojumu, ka Sigfam ir krītaā kaite kad viņš ir dāaaudz par daudz iedzēris.
Nu jā, protams vēr ir bildes, bet tās ir stipri emm intīmas.
Vanna tomēr, kā nekā. ja kas, bildes ir Zuzikam.Un es ļoti labprārīgi tās redzētu.
Domāju kā arī lielākā daļa pārējo.
Un vle viens novērojums izdarīts šor paceļam uz darbu- pilnīgi skaidrā novērot sadzērušos cilvēkus ir jautri.
+novērojums nr.2. Mēsa r Liju uzvedamies vienādi, abos stavoķļos, gan iekdienas gan affekta.
bet kā izteicās ETM- kad esam dzērušas, tad tam vismaz ir attaisnojums.