Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tusi divu nedēļu garumaa
Anime forum > otaku.lv > Pasākumi
Pages: 1, 2, 3, 4
alt
QUOTE(Church @ Jun 3 2005, 22:38)
QUOTE(alt @ Jun 3 2005, 19:22)
hentai?! or just echi?
*

no hentai. just kids romance anime about friendship, pets, peace, magic with yaoi, tentacles, SM and other stuff kids just love ;>
*

looks like...
RIGHT YOU ARE!

tongue.gif
FaNtA
party bija pa pirmo, janchux tu daudz ko palaidi garaam happy.gif gribu pateiksties sigfam un yumei par noties interesantajaam sarunas teemaam *sendvičs* u.c. biggrin.gif bet protams arii tiem kas veelaak pievienajaas varenajaam diskusijaam toletee rolleyes.gif utt

ps - es juutu sigfam ja naakam 5dien atkal buus...
alt
QUOTE(FaNtA @ Jun 4 2005, 11:39)
party bija pa pirmo, janchux tu daudz ko palaidi garaam happy.gif gribu pateiksties sigfam un yumei par noties interesantajaam sarunas teemaam *sendvičs* u.c. biggrin.gif bet protams arii tiem kas veelaak pievienajaas varenajaam diskusijaam toletee rolleyes.gif utt

ps - es juutu sigfam ja naakam 5dien atkal buus...
*

Vinji neskatiijaas hentai
vinjiem bija HENTAI!!!!
Kima
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T.T Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!Un es NEBIJU wajadziiga maajaas!!!!!Es ar gribeeju!!!!!!!T.T NAW GODIIGI!!!!!!!!!!
Ehh un naakampiektdien newaru..... dry.gif man izlaidums!!!!!! sad.gif
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, es ARIIIIIII Gribu!!!Un Chibi buus un ALT!!!!!ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!!
ehhhhh, jaaiet wien gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlaikoties!!!!

ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!!
alt
QUOTE(za4peedinja @ Jun 4 2005, 11:48)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!T.T Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!Un es NEBIJU wajadziiga maajaas!!!!!Es ar gribeeju!!!!!!!T.T NAW GODIIGI!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, es ARIIIIIII Gribu!!!Un Chibi buus un ALT!!!!!ES GIBU, GIBU, GIBU!!!!!!!!!

*

cikos tev tas ilaidums, un vai tu plaano peec svineegaa tuseet ar klases biedriem kopaa?
Kima
QUOTE(alt @ Jun 4 2005, 12:49)
QUOTE(za4peedinja @ Jun 4 2005, 11:48)

*

cikos tev tas ilaidums, un vai tu plaano peec svineegaa tuseet ar klases biedriem kopaa?
*

beeeeeeeeh, neko es weel nezinu, buutiiba man bija slinkums un dusmas kaut ko dariit, so izlaidumam buus kautkaada swiniigaa dalja, tad "Grozinju wakars" dry.gif ar gjimeneem, un ko tad paps ar mani gribees dariit nezinu...bet noteikti zinu, ka winjsh atradiis 1000 un 1 iemeslu mani nekur nelaist....ja ne wairaak!!!!!
alt
QUOTE(za4peedinja @ Jun 4 2005, 11:54)
beeeeeeeeh, neko es weel nezinu, buutiiba man bija slinkums un dusmas kaut ko dariit, so izlaidumam buus kautkaada swiniigaa dalja, tad "Grozinju wakars" dry.gif ar gjimeneem, un ko tad paps ar mani gribees dariit nezinu...bet noteikti zinu, ka winjsh atradiis 1000 un 1 iemeslu mani nekur nelaist....ja ne wairaak!!!!!
*

come on tas ir tavs izlaidums, to tu vari svineet kaa gribi..
es radus savaacu uz sviniigo, un tad laidu visu maajaas svineet a pati dabuuju attestaatu un devos svineet paari puss latvijai no Valmieras un Pūri.
Sigfa
*yawn* esmu beidzot pamodies peec varen aizraujoshaas nakts un ne tikai. Es te veel neesmu iisti svaigs, bet es vareetu meegjinaat apkopot highlights un vispaar atstaastiit.

Taatad viss saakaas ar to, ka es, ar aviizi un uz to veerstiem nodomiem devos uz kongresu nama fontaanu, jau paguvu apseesties un tuuliit lasiishu aviizi kad manu, ka uz manu pusi jau dodaas Raine (naktspukjiite?) un ETM. Kaadu laiku pagaidam, sagaidam Fantu un dodamies pie maniim. Viss pie maniim aizsaakaas visai bikli- tie triis sametaas uz manas gultas un skatiijas uz manii taa itkaa teiktu "Nu, kaa ta tu muus tagad izklaideesi?". Uzliku vienu Basilisk seeriju un vareeju justies prieciigs, cik ljoti autoru sick-ass fantasy ir aizraavusi ETM. Peecaak noskatijaamies paaris Pimp My Ride seerijas un tad jau zvaniija Rags, es Ragam pazinjoju, ka, lai vinjsh ejot uz kongresu namu un tur vinju sagaidiishot ETM, ETM atteicaas no shii goda un smagaa nasta krita uz Fantas pleciem. "Nu shito seeriju noskatamies, tad jau ieshu." Ha! Nu jaa, tad atnaaca Rags un mees noskatijaamies veel kaadas seerijas u.tml. [..nesvariiga, neinteresanta dalja..]Aizgaajaam uzkauties ar buufiem manaa maajas pagalmaa, un iepriecinaajaam kaadu tur dziivojoshu jaunieti, kas vien nespeeja apvaldiit prieku redzeet taadus slimikjus kaa muus un nofilmeeja dalju no ciinjaam. Tad ieradaas Janchux un Lija ar Yumi. Tad mees dzeeraam alu. Tad mees gaajaam peec veel alus. Tad mees, tb. es-yume, fanta-lija, vaartijaamies pa zemi, kautkaaas suuda pudeles deelj. Rags'am ir bildes biggrin.gif Es taa arii nesapratu kamdeelj yume taas sidra pudeles nosauca par savaam maukaam, bet nu tur bija kaads sakars ar iespraushanu iebaashanu un veel ko tml. Tad bija kautkaadas sveistainas pon-chik, pon-chik taarpinj darbiibas iemeegjinaashana, lijas vadiibaa es aatri apguvu elegantaas pud-cuk, pon-chik maakslas, bet manmanai gariigajai izaugsmei veel jaapilnveidojas , lai es panaaktu ETM taarpinjmaakslaas. Nosleepums esot tas, ka esot varen augstu jaacelj dibens. Nu jaa, tad kad Raine un Rags jau bija noluuzushi, Janchux bija aizgaajis mees - es, yume, fanta, lija- izdomaajaam, ka jaaiet pastaigaaties. Piedziivojums uz goda. Vispirms es dabuuju forshi izvaartiities pa paaris kruumiem vieni no kuriem izraadijaas eerkshkjaini... hmm... Nu ja, tad mees gaajaam pa parku un es izdomaaju, ka ir veelme apskatiities kaads shovakar ir kanaals. Un protams- nevis uz taas speciaali izbuuveetaas platformas, bet pie Riigas briivostas paarvaldes iedziitajiem paaljiem, kurime 1 cm bija palicis laukaa no uudens. Taa nu es aizskreeju pa priekshu, un briinishkjiigi nopeldeejos kanaalaa. Labi, ka biju daudz alus dzeeris, savaadaak buutu paarsalis jeegu. Nu ja, tad mees aizgaajaam uz kjiinieshu buudinju vispirms pariecaadamies par to kaadas pieramaas atsleegas ir sasleegtas tilta margaas. Laikam skaitaas afigeena romantiski. Nu jaa, kjiinieshu buudinjaa kaads jau bija bijs, tapeec es iemetu Fantam ar vienu no glaazeem, kuraa , kaa izraadijaas, kautkas veel bija iekshaa, peec fantas teiktaa- kautkas alkaholisks. Logjika. Erm, nu tad meitenes pademoleeja pukjudaarzus papleeshot paaris pukjes un tad mees devaamies atpakalj kur uzsaakaas sarunas toletee. Nezinu kur Lija aizgaaja, laikam guleet, bet tad kad kaadas vairaakas reizes kaads cilveeks naaca un klauveeja pie durviim, vinjsh uzreiz devaas prom sanjeemis tieshaa treicienaa informaacijas devu- aiznjemts. Nu jaa... sendwichsh.. es pat nesaprotu, kaa mees liidz tam nonaacaam, bet doma bija taada, ka fanta - apaksheejaa maize, Yume- tas garshiigais sastaavs, galjinja. Tad es- augsheejaa maizes shkjeele. Tad lija- kechups un tad ETM- sinepes. Tad veel paviideeja visaadas debiilas domas, ka fanta baazh nepareizo galvu nepiedieniigaas vietaas yumei... ljaujiet fantaazijai valju. Nezinu kaadaa viedaa, bet shaadi mees norunaajaam visu nakti un kaados seshos no riita mums pievienojaas ETM, tad mees izgaajaam laukaa no toletes un tad pamodaas Raine... un taalaak vairs nekas ieveeriibas cieniigs laikam nenotika... hmm...

*paskataas uz to ko sarakstiijis* aha...

Fanta- tu man esi paraadaa vienu simkarti.
jurc
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Nu ja...
*JurCHiX pakasa galvu...*
Visa nakts toletē.. He he.. Tas gan būtu fun...

Nē nu perversības ar jums tur nepajokam bija... Nabaga Yume... biggrin.gif
FaNtA
biggrin.gif nu taa apmeeram arii vis bija, bet tavu sim karti es noliku tajaa paplaatee kur bija tipa kristaal bumba vai kkas taads

bļaaaaaaaviens, neeeee, kaapeec es laizu garaam afterparty :'(
alt
varu pateikt tik vienu

HENTAI HENTAI!!!!
FaNtA
QUOTE(JurCHiX @ Jun 4 2005, 20:31)
Nē nu perversības ar jums tur nepajokam bija... Nabaga Yume... biggrin.gif
*

jaa tiešaam nabaga yume, kurai taas fantaazijas ir ne sliktaakas tikai virziitas citaa virzienaa tongue.gif + viņa negribeeja sedziņu atdot dry.gif
Janchux
njaa... atkal esu maajaas ap vieniem... es ceru, ka tie, kas taisiijaas TO dariit, tomeer neizdariija.... =) =) =)
lastguru
QUOTE(Janchux @ Jun 4 2005, 23:51)
njaa... atkal esu maajaas ap vieniem... es ceru, ka tie, kas taisiijaas TO dariit, tomeer neizdariija.... =) =) =)
*

Ja vinji bija mutual agreement stadijaa, tad kaapeec liegt cilveekiem to (nav svariigi, kas ir TAS par ko bija runa) dariit? vajag noveeleet vinjiem laimi un papriecaaties par vinjiem... Ja vinjie nevienam citam nedariis paari, tad viss ir kaartiibaa smile.gif
FaNtA
jap viņi to izdariija un to ko viņi veelaak dariija... sad.gif es juutos no ties nelaimiigs par to ka es tur nebiju un neesmu un nebuušu un vispaar es tur tagad gribu buut, jo tur notiek vis kkas ph34r.gif
alt
QUOTE(FaNtA @ Jun 5 2005, 00:44)
jap viņi to izdariija un to ko viņi veelaak dariija...  sad.gif es juutos no ties nelaimiigs par to ka es tur nebiju un neesmu un nebuušu un vispaar es tur tagad gribu buut, jo tur notiek vis kkas ph34r.gif
*

isteniibaaa...
es saakshu domaat ka otaku saak maitaaties un man vairs nebuus interesanti :/
Yume
ooo... es laikam būšu pirmais kas atskaitīsies par vakardienu/šodienu. Jo mans jau ir darbā... darbā.. ak dievs, cik dzīve ir nežēlīga.

Tad nu tā.... kad tauta bija pavadīt jaņčuku emm, viņi ļoti progresīvi gāja izpeldēties Rīgas kanālā. tas ir Raine un Zaķis bija peldēties. Tavilkās slapjas, no viņām lija. ( hehe, pilsētā Lija biggrin.gif)
A kamēr viņi bija peldēties, mēs ar Liju atradām sevi ģeniālu nodarbošanos, mēs sēdējām kopīgi pazīstamā YAOI forumā. biggrin.gif Bildītes pētijām... ja kādam interesanti adresīte ir http://www.aarinfantasy.com biggrin.gif
Tātad laika gaitā splapjā tauta atvilkās atpakaļ, un ko jūs domājat.. viņi palika žāvēties? Nekā, visi trīs tas ir Raine, Zaķis un Sigfa izpauda savu mīlestību pret ūdeni tālāk, viņi aizgāja sēdēt vanna, un nevis vanna kā istabā, bet gan vannā, kā priekšmetā. Un sēdēja labi ilgi, Tur pa starpam notika manis apkarošana, jo redzieties es ļaunā mēģināju atņemt bērniem alu ( mazgadīgie alkaholiķi dry.gif), sauso cilvēku peldināšanas mēģinājumi, yaoi bilžu mapītes veidošana, un peļķu uz grīdas novērošana.
Tad bija mīģinājums uzlikt wallu uz datora. Varat minēt kādu- tieši tā, yaoi wallu. biggrin.gif Izdevās, atnāca sigfa nobļāvās -PEDIŅI!! Un mēģināja izslēgt kompi.
Izslēdza, bet kas tad man, uzliku vēlvienu, šoreiz bija labāks biggrin.gif Atkal noņēma, es uzliku vēlvienu, un atkaroju datoa izslēgšanu, zinot ka dzēruši cilvēki nekad neidomāsies, kāpēc tad dators ir izslēgts un neslēdzās atpakaļ ( es godīgi ejot prom pateic kas ir jādara lai tas atkal strādā) Cilvēkiem būs surprise kas divi ieraudzīs Inuyashu no citas puses savā dasktopā.
Nu ap pulkstens 5 Zaķiz un Zuziks aizbrauca, visi gulēja.
vairāk arī nekas īpašs nenotika. Atsaitot mūsu un ijas novērojumu, ka Sigfam ir krītaā kaite kad viņš ir dāaaudz par daudz iedzēris. biggrin.gif

Nu jā, protams vēr ir bildes, bet tās ir stipri emm intīmas. biggrin.gif Vanna tomēr, kā nekā. ja kas, bildes ir Zuzikam.Un es ļoti labprārīgi tās redzētu. biggrin.gif Domāju kā arī lielākā daļa pārējo.
Un vle viens novērojums izdarīts šor† paceļam uz darbu- pilnīgi skaidrā novērot sadzērušos cilvēkus ir jautri. biggrin.gif
+novērojums nr.2. Mēsa r Liju uzvedamies vienādi, abos stavoķļos, gan iekdienas gan affekta. biggrin.gif bet kā izteicās ETM- kad esam dzērušas, tad tam vismaz ir attaisnojums.

alt
eeeem....
njaaa...
nu ko...
es saakshu domaat vai maz gribu braukt naakampiekdien pie sigfas... Nee nu Riigaa es buushu jaa...
bet
Zuzix
Brauc brauc.... buus taa weerts biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Un weel - paldies jums tauta par labi pawadiito laicinju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (wismaz ir ko atcereeties....)
Un par taam bildeem - taa kaa es gribu dziiwot, tad waru aizsuutiit tikai priwaati... (ir sawi iemesli... preciizaak jautaat maashelei... biggrin.gif )
alt
pasaakumos nemeedzu apkosties, vaartiities pa zemi, lekt kanaalaa, un bildeeties divdomiigaas bildees...
Yume
hehe, tev tas ir jāredz, that's such fun... kautvai pavērot no malas. biggrin.gif

Zuzik, nāc msn, es gribu bildes.
Zuzix
QUOTE(Yume @ Jun 5 2005, 10:38)
hehe, tev tas ir jāredz, that's such fun... kautvai pavērot no malas. biggrin.gif

Zuzik, nāc msn, es gribu bildes.
*

Par nelaimi bildes PC dabuushu tikai peec paaris dienaam... liidzko wareeshu, taa nosuutiishu... Neuztraucies - dabuusi bildiites biggrin.gif
jurc
Tīri vai baisi sametas šo visu lasot. Varbūt jums bija tur Fun, bet nu lasīt gan nav patīkami. Murgaini un nepatīkami! Tiešām pāriet visa gribēšana braukt...
da lab...
alt
cik es sapratu pasaakums veel nav galaa..
Kima
QUOTE(alt @ Jun 5 2005, 10:36)
pasaakumos nemeedzu apkosties, vaartiities pa zemi, lekt kanaalaa, un bildeeties divdomiigaas bildees...
*

baaaaaaaaah, tika saprasts pawisam un galiigi...eeee...perwersi kautwai!!!(Ja mees uzraxtiitu ka ETM un Sigfa skraidiija ietinushies dwieliishos, juus ar taa daudz ko sadomaatu, tomeer skaidrojums itr ljoti wienkaarsh, winji bija aigaajushi uz weikalu pirk paartiku, bet aaraa bija lietus, so kautkaa winjiem izzhuut wajadzeeja)Te jums uzdarbojaas teiciens "ljaujiet walju fantaazijai"
Apkodies newiens nebija, noluuza gan.....bet tam ir arii sawi PIEKLAAJIIGI iemesli, teiksim dabiski!
Pa zemi waartiijaas ariii pieklaajiigu iemeslu deelj, pateicoties triim slapjaam zhurkaam, wisa griida pluudoja un kad es biju wirtuwe un kautkur gaaju wienkaarshi pasliideeju uz peljkjes (potiite starp citu BAIGI saap), jo wisiem bija slinkums saslauciit....
lekt kanaalaa....nu lab te mees ar Raini uzdarboojaamies, aiz garlaiciibas un arii gribeejaas kautko ko atcereeties! (winja baigi labi peld...treneejaas...atshkjiriiba no manis)
Diwdomiigaas bildes..iisteniibaa arii te wiss bija pieklaajiigi!!!!!Atnaakot no aaraas slapjas un netiiras, mees ar Raini noleemaam noskalot wisus netiirumus, iipashi shkjirot kura pirmaa-negribeejaas, gajaam kopaa(DREEBEES!!!!WISS IR PIEKLAJIIGI), tad radaas jauka ideja atriebties dazham labam, par neweeleeshanos peldeeties. Taa nu arii Sigfa bija slapjsh. Kad noskalojaamies, noleemaam ka buutiibaa ir diezgan auksti un taa ieliidaam tai wanaa(sasodiiti mazaa wanaa!!)!!liist aaraa negribeejaam, jo wannaa bija silti, ko newareetu teikt par paareejo dziiwokli.
maajaas wilkos slapja, tas ir slapjaam bikseem un man nepatiik taa diiwaina sajuuta kaklaa...also arii guljot jutu ka kjermenis ciinaas pret slimoshanu, so esmu stadijaa!!!! smile.gif
alt
nez cik es ar dazjiem parunaaju....
ai lab
no coments
Naktspukjiite
QUOTE(alt @ Jun 5 2005, 14:58)
nez cik es ar dazjiem parunaaju....
ai lab
no coments
*

Ar kuriem tad tu parunāji? Ar Jumi un Liju? laugh.gif
Bet ja nopietni - nekā TĀDA tur nebija.
alt
storm is over
and i can see the sunshine smile.gif
sorr ka kopumaa ne taa esmu izteikusies.. sanjemot ntaas zinjas ar luugumiem neieniisti mani, vai TAAAA kaa tu domaa nebija smile.gif

gomen gomen wink.gif
FaNtA
es redzeeju bildes happy.gif man visu izstaastiija + es uztureeju sakarus pa nakti biggrin.gif nu tad ir taa... es no sirds nozeeloju ka nebiju(man skauž) tik paliek viens jaut. vai naakam 5dien kkas arii buus?
Sigfa
Phe, yume izstaastija tikai vienu treshdalju no notikushaa, bet dzirdot Janchux'u niciigi izsaucamies, ka tas ir palags, es paslinkoshu un nerakstiishu tongue.gif

Yume, kaada kaite? Ja par to ka biju baals- cilveeks nav normaali eedis nu pat jau 68h guleejis arii necik daudz, dzeerijs LJOTI daudz (ETM mani taa arii beigaas nesadzina)... heheee...

Fanta, karti pamekleeshu, ja saki, ka noliki tur, tad gan jau karte nav kusteejusies.

Vispaar tikai tikko ETM aizgaaja uz maajaam- visu dienu skatijaamies Initial D 96. gada produkciju.

Paldies Zakjpeedinjai par biziiteem, es tagad izskatos peec afro. Es gan sapratu, ka Lija (pon-chik, pon-chik) manu matu revideeshanaa piedalijaas veel peec tam kad biju atluuzis.

Paldies visiem tiem, kas kautcik necik piekaartoja dziivokli, iipashi Raine smile.gif

Fascineejoshi, ka Zuze no saakuma bija visai apmulsusi, it iipashi tad kad es atveeru durvis buudams halaataa... Un vispaar uzvedaas stipri atturiigi biggrin.gif BILDES!

Ar pedinj bildeem tiku galaa visai vienkaarshi- Yume nebija aizveerusi pedinj-folderi un starteejot kompi man bija lieliska iespeeja nopuusties un visu izdzeest. Jaa, IY bilde bija stipri shokejosha... reakcija ne mazaak..

"Satiksimies viduu!"

par piektdienu veel nezinu, jaasazvana senchi un jaauzzin, kad buus maajaas.
maakoniitis
Paldies Dievam! Paldies Dievam, ka mani 5dien uz Riigu nelaida biggrin.gif
Naktspukjiite
Paldies visiem tiem, kas kautcik necik piekaartoja dziivokli, iipashi Raine smile.gif

Sirdsapziņa neļāva atstāt to bardaku virtuvē laugh.gif
Zuzix
QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 21:22)
Fascineejoshi, ka Zuze no saakuma bija visai apmulsusi, it iipashi tad kad es atveeru durvis buudams halaataa... Un vispaar uzvedaas stipri atturiigi biggrin.gif BILDES!

TAATAD!!!!!!!!!
1) me nebija apmulsis deelj Tawa halaata - me wispaar bija aizmirsis Tawu seju un kad atcereejaas, tad bija izbriiniits, ka wareeja to aizmirst....
2)Stipri atturiigi????????? C'mon... - me negribeeja kopaa ar maasheli un Raini peldeeties un liist wanaa, jo ME BIJA JAABUUT LIETAJAMAI WISU SHITO DIENU - starp citu - me paguleeja tik kaadas 20 minuutes wilcienaa un kaadas 20 minuutes pie maasheles... ziniet wisai GRUUUUUUTI bija nostaaweet pretii kaardinaajumam... nekas naakoshreiz JUUUS MAN REDZEESIET "ATTURIIGU CILWEEKU"!!!!!!!!!!!!!!!!! APSOLU!!!!!!!!!!!
3) Bildes buus tikai taadaa gadiijumaa, ja Kima (maashelis) ljaus man kautko suutit kaadam... taapeec luudzu uz mani neapwainoties, ja neatsuutu bildiites... man tomeer weel negribas ar maasheli striideeties....

Ak jaaa... me cer ka par naakosho satikshanos man pazinjos pietiekami agri, lai waru senchus apstraadaat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Sigfa
haha, atrunas atrunas.

Un kas vareetu buut vainas bildem par kuraam jaastriidaas?
Zuzix
QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 22:08)
haha, atrunas atrunas.

*

Nu dod mineet.... zin.... sanaaca paaris taadas jautras bildiites... un maashelis paluudza, lai neizplatu - sooooo, es to nedariishu.... (wieniigi dazhiem pa e-pastu aizsuutiishu, jo winjiem uz to ir tiesiibas....)
Sigfa
vai vai, kaadi mees kuutri...
FaNtA
jo ME BIJA JAABUUT LIETOJAMAI WISU SHITO DIENU
biggrin.gif:D ha ha ha...
taa jau bildeem nav nevainas*diemžeel* tikkai tie komentaari vareetu buut... rolleyes.gif es gribeetu redzeet to frizuuru smile.gif
Kima
Paldies Zakjpeedinjai par biziiteem, es tagad izskatos peec afro. Es gan sapratu, ka Lija (pon-chik, pon-chik) manu matu revideeshanaa piedalijaas veel peec tam kad biju atluuzis.

*

naf, naf!!!heheheheehe, yeap patieshaam centos, lai gan beigaas nohaltureeju un uzpinu wienu lielu, lai gan ja zinaatu ka Lija ar uzdarbotos tad noteikti ar buutu atstaajusi normaalu laucinju kur uzdarboties!!!! smile.gif
ehhh, es weel atpakalj celjaa lamaajos, ka neredzeeshu tawu seju kad tu taas piisi waljaa....

"Satiksimies viduu!"

*

hahaahaaha laugh.gif shitais bija labs!!!!!!

QUOTE(Zuzix @ Jun 5 2005, 22:02)
3) Bildes buus tikai taadaa gadiijumaa, ja Kima (maashelis) ljaus man kautko suutit kaadam... taapeec luudzu uz mani neapwainoties, ja neatsuutu bildiites... man tomeer weel negribas ar maasheli striideeties....

*

QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 22:08)
haha, atrunas atrunas.

*

nuuuuuu, es neesmu staraa par bilzhu izplatiishanu.......
QUOTE(Sigfa @ Jun 5 2005, 22:21)
vai vai, kaadi mees kuutri...
*

buutiibaa jaa, esmu kautruiiga, tikai censhos to neizraadiit (es runaaju pawisam nopietni!!!!) laugh.gif

QUOTE(Naktspukjiite @ Jun 5 2005, 21:53)

Sirdsapziņa neļāva atstāt to bardaku virtuvē laugh.gif
*

nu jaa sakaraa ar to ka aizwilkos pirmaa prom, dziiwoklja kaartoshanaa nepiedaliijos, aba naakosho reizi ja palikshu ilgaak paliidzeeshu gan!!!!!!
Sigfa
nu come on, ja jau taa tad vismaz man jau taas bildes gan vareetu atsuutiit.
Zuzix
QUOTE(Sigfa @ Jun 6 2005, 10:40)
nu come on, ja jau taa tad vismaz man jau taas bildes gan vareetu atsuutiit.
*

nu d00h.... Tu piedaliijies, taatad Tu dabuusi bildes 100 %...
Lija
QUOTE(za4peedinja @ Jun 5 2005, 21:54)

*

naf, naf!!!heheheheehe, yeap patieshaam centos, lai gan beigaas nohaltureeju un uzpinu wienu lielu, lai gan ja zinaatu ka Lija ar uzdarbotos tad noteikti ar buutu atstaajusi normaalu laucinju kur uzdarboties!!!! smile.gif
ehhh, es weel atpakalj celjaa lamaajos, ka neredzeeshu tawu seju kad tu taas piisi waljaa....

es uzpinu tikai vienu bizīti!!!!! ohmy.gif Priekšā!!!! un tas bija tad,kad jūs abi vēl bijāt pie samaņas!!! dry.gif nekāda cita revīzija nebija, jo man bija bail no tām Sigfas sejas izteiksmēm, kas bija tad, kad Za4uks pina... tur tiešām bija ko turēt.. laugh.gif

es arī gribu bildes!!!!! sad.gif pliiiiiiiz iedodiet man ar pacolēt (kaut ar acs kaktiņu)
Sigfa
nu klausies, es domaaju, ka visi grib bildes un visiem kuri bija uz partiju ir pilnas tiesiibas taas redzeet. Zakji, neskaudies.
Lija
man liekas ka arī Ragam bija kaut kādas bildes no pirmā vakara... tongue.gif viņš tā lielījās un tagad man gribās tās arī redzēt!!!
Tātad visiem, kam ir bildes no pagājušā tusa lūdzu atzīstieties ar labu!!!! citādi ---> poin-čik, poin-čik cool.gif
Kima
juus gribat bildes pie sadaljas gallery, wai tie kas bija sew? es wairs nesaprotu...tie kas bija, tie jau dabuus.....es no pasha saakuma nebiju staraa, jo man likaas ka runa iet par gallery.....

un starp citu Yume, manaa mob ir wiena tawa un Sigfas bilde....arii diwdomiigi....
Sigfa
visas bildes shajaa threadaa. Nemaz nevajag likt galerijaas.

Nu, es sazvaniju senchus un shie buushot piektdienas vakaraa taakaa, tusinju tikai ceturtdien.
Kima
QUOTE(Sigfa @ Jun 6 2005, 18:57)
visas bildes shajaa threadaa. Nemaz nevajag likt galerijaas.

Nu, es sazvaniju senchus un shie buushot piektdienas vakaraa taakaa, tusinju tikai ceturtdien.
*

hehehehe. tad Rainei waardene...hehehehehehehe
ETM
Raine ir uz nometni visu sho nedeelju, tapeec nekaada vaarda dienas svineeshana ju nu nesanaaks laikam.
Sigfa
nu tad tusinju ceturtdien?
ETM
varbuut tad labak treshdien, zinot cik ljoti tas viss ievelkas, un cik liela nekaartiiba rodas. Buutu pavisam nejauki, ja Sigfam naaktos skaidrot vecaakiem kapeec dziivoklis izskataas taa kaa vinjsh vareetu izskatiities.
Sigfa
hmm, kad chibi buus atpakalj? es sapratu, ka treshdien, varbuut ir veerts sazinaat vinju un pavaicaat cikos?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.