*** <Snakeman^Engineer> Do I sense some hatred towards Windows Vista originating from your direction? <Chrysalid^Revenge> Oh no, not at all * Chrysalid^Revenge stands up in a medieval recitation pose <Chrysalid^Revenge> "OS X for the Mac users, pretentious in their coffeeshops <Chrysalid^Revenge> Gentoo for the nerd-lords in their mother's basement <Chrysalid^Revenge> XP for the everyday user, bound to muck around with bloody settings and registry values they should damn well leave alone <Chrysalid^Revenge> Then Vista from the Dark Lord behind his desk <Chrysalid^Revenge> In the Microsoft office, where crappy programming is performed <Chrysalid^Revenge> One OS to eat your RAM, One OS to spy on your digital media <Chrysalid^Revenge> One OS to screw them all, and in frustration bind them <Chrysalid^Revenge> In the Microsoft office, where crappy programming is performed" <Sectoid^Authopsy> Whoa!
Redzot to, kā mūsdienu jaunatni audzina nevis vecāki un televizors, bet internets un jo īpaši jūtjūbs vēlos piedāvāt iespēju šeit iebliezt tos klipus, kas ir aizķēruši jūsu interesi, sirdi vai humora nervu. Rādot priekšzīmi iepostošu klipu, kas mani jūtjūbā pirmo reizi noveda līdz asarām.
Pēc klipa es steidzu noskatīties visu filmu. Iesaku, tiem, kas šobrīd slapina biksēs par Avatariem u.tml. 3D šitiem.
Ps. Lūgums vienā postā nelikt vairāk par trim klipiem.
FuschichO
Jan 6 2010, 17:45
also
sexa izglītība:
Kikyou
Jan 6 2010, 20:03
Šobrīd prātā nāk tik viens tāds, kas mani atstāja ar spīdīgām +_+ ačelēm.
Nekad jau nebūs, bet būtu smuki!
DarkDevilCat
Jan 6 2010, 20:04
skatos, ka kartejo reizi jaunie topiki iesakas ar topika izcuukasanu.... bet cerams, ka tas ta neturpinasies ilgi, lai varetu atgriezties normali pie si foruma, ka agrak.
Shumins
Jan 6 2010, 20:07
Amerikāņu humora cienītājiem iesaku MAD TV
Grand Theft Auto Board Game
Dragon Hunter 2
TRL
DarkDevilCat
Jan 7 2010, 01:41
skarba patiesiiba for hh lovers
J_PgQCY1k5c WLKk00OYKhU iEO_s33htO4 oC-6QrzKuvA
lielakais fails, ko kads jebkad var dabuut gatavu
and something from the cute side
zVNTdWbVBgc
piu~ XD
iEO_s33htO4 zVNTdWbVBgc
FAIl oC-6QrzKuvA
QUOTE(ShinChan @ Jan 6 2010, 15:54)
Ps. Lūgums vienā postā nelikt vairāk par trim klipiem.
Mācamies skaitīt, hollow.
Yanka_ronin
Jan 7 2010, 02:32
Ak tad sāksim masveidā šķirstīt YT favorites sadaļu, ko? C: