Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Youtube and other funny vids
Anime forum > otaku.lv > Offtopic
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
X_Kamui
Es to testu radiju visiem maniem draugiem....
un pirms radiišanas saciju, lai viņi iesleegtu skaņu skaļaak hihihi biggrin.gif
Sushi
A es visiem draugiem teicu, ka baigi reaalais testinjsh, kkaads daltonikju tests, it kaa baigi interesanti... laugh.gif
Rezultaati no vinu puses- scared scared scared mellow.gif
Sushi
Bet es tieshaam esmu diivaina...
Man draudzene noskatiijaas love you message un teica:'' kas tad tur bija briesmiigs. tu baidiijies no taas meiteniites. Pilniigi vareeja redzeet kaa vinjai maska uzliimeeta un paruuka, kaa arii zobi...
Sorry par dubultpostu...
sipps
nu te nu jau ir aizgais pilniga tuta, cik ilgi var rumnat par mistisko POTERA DZIESMINU kas izraisa masu psihozi.paklausijaties pietiek. nav ko speleties art lietam kas nav apstadinamas
One winged angel
QUOTE(sipps @ Nov 29 2005, 15:28)
nu te nu jau ir aizgais pilniga tuta, cik ilgi var rumnat par mistisko POTERA DZIESMINU kas izraisa masu psihozi.paklausijaties pietiek. nav ko speleties art lietam kas nav apstadinamas
*

Tu neesi izlasiijis visus POSTus Potera prikols jau sen ir beidzies, mees liekam iekshaa citas reeciigas vai funny filminjas un iereecam par izjuutaam!! LOL

Editojam: YUUUUUUUU-Gi-OH parodija: spiediet sheit!! reeciigaak buus tiem kas pietiekami normaali skatiijushies Animi par Yu-gi-oh
Sushi
Hahaaaa! Un veel Pegasa smieklinji bija labie!!! laugh.gif
Kaede
QUOTE(Sushi @ Nov 29 2005, 21:24)
*

Un kas tas tāds? Un, via ir vēl kas kaut kas tamlīdzīgs? Sorry, es nezinu... unsure.gif
Sushi
QUOTE(Angelic @ Nov 30 2005, 23:01)
QUOTE(Sushi @ Nov 29 2005, 21:24)
*

Un kas tas tāds? Un, via ir vēl kas kaut kas tamlīdzīgs? Sorry, es nezinu... unsure.gif
*

Nu.. beigaas, kad vinjsh pasmeejaas!
PHz
He, beidzot apskatījos to "Love You Message". Tā tak jaukā meitenīte Regana no vecā "Eksorcista", kas, btw, 1975.g. dabūja balvu par Best Make-Up, to Sushi var pieminēt savai kritiskajai draudzenei smile.gif
One winged angel
love you message... Oh wicked!!! Nu vispaar nebij tik shausmiigi:

image
image
image
image
Sushi
One winged angel!!! Par shito es tev labpraat iegaaztu!! Tu nemaz nevari iedomaaties, kaa es nobijos no taas kroples!!! Luudzu luudzu dzees to postu aaraa!!!! ph34r.gif
Miki
labaas bildiites...nav gan bailiigas... smile.gif
Sushi
Nu protams! Bet dazjiem cilveekiem (kaa piem. man) tas galiigi bojaa jau taa samaitaato psihi!
Ayumi
QUOTE(Sushi @ Dec 4 2005, 17:35)
Nu protams! Bet dazjiem cilveekiem (kaa piem. man) tas galiigi bojaa jau taa samaitaato psihi!
*

Bet kaapeec tu vinas skaties? arii love you message? man pilniibaa pietika ar daltoniki un love you message. No more. un ignoree?
(sorry, bet man naw flash ko ielikt. dry.gif )
Sushi
Nu taatad- pirmo noskatiijos Love you message (draugos suutiitos NEKAD neskatos). Nebija tik traki. Peec tam izgaaju to testu, bet es tachu nevareeju zinaat, ka tas ir kaarteejais biedeeshanas fails!
Peectam cita meitene skatiijaas to LYM. Es neskatijos, prasiiju, vai vinja jau ir nonjeemusi to veceni un vinja teca, ka jaa, bet taa protams, nebija! Tad man vinja visu laiku raadiijaas!
Un te peekshnji, kad man ir normaals gariigais. Seezju otaku. Pabiidu to saana rulliiti uz leju un... gariigais pagriezaas pilniigi otraadi. Ja kaads man iemaaniitu noskatiities to filmu, sakot, ka taa ir kkaada parasta shausmene, tas cilveeks dabuutu pa kaklu!!! mad.gif
PHz
Priecājos par cilvēkiem ar jūtīgu dvēseli, kas spēj pa īstam baidīties no šausmenēm, pats laikam jau esmu diezgan ilgajā filmu skatīšanās stāžā notrulinājies, vienīgi atceros, ka bērnībā ļoti fascinējošas (varbūt pat ne šausmīgas, bet atmiņā paliekošas) likās pirmais Omen un otrais Hellraiser.
Bet veco Exorcist iesaku noskatīties, it īpaši "The Version You've Never Seen", jo tur ir izmantoti, hmm, bezmaz vai 24. kadra efekti, kādus neesmu redzējis nevienā citā filmā. Var forši nobīties smile.gif
Sushi
Man patiik shausmenes, it iipashi trilleri. Un pat ljoti patiik. Man peectam nav bail. Bet shitais ir mazliet savaadaak. Un es nemaz netaisos skatiities Exorcist! smile.gif
Ayumi
QUOTE(Sushi @ Dec 5 2005, 23:31)
Man patiik shausmenes, it iipashi trilleri. Un pat ljoti patiik. Man peectam nav bail. Bet shitais ir mazliet savaadaak. Un es nemaz netaisos skatiities Exorcist! smile.gif
*

paklau, te jau oftopicaa aiziet. vai nu sleedziet ciet sho topic, vai arii runaajiet pa teemu.

nu atkal sorry, man naw labu flash dry.gif varu tik ieteikt galiigo oftopic saitu - SHO
Damn, arii pa spamu sorry. dry.gif
PHz
Oftopiks paliek oftopiks, hehe.
Nedaudz vairāk par tēmu - visiem, kas grib pabaidīties, neliels sarakstiņš no mīļotās wikipēdijas - http://en.wikipedia.org/wiki/Shock_flash , ja nu kādam sagribas pareviewot wink.gif
NOAR
Neko tajaa poter... neatradu huh.gif , un vispaar man pirmaas 30 min nepieleca, ka vinna visulaiku atkaartojas rolleyes.gif . Nu kaa var kaut ko taadu izdomaat un veel skatiities? Cilveekiem ko dariit nav? Labaak kaadu anime paskataas.
Ayumi
nu man beidzot ir flash. (baidies sushi, baidies)
te jums buus ''saatana izdzineja'' 30 sekunzu garais shausmu gabals -
Push and run.
labs flash, iesaku ja gribat '''paarbities lidz naavei''.
One winged angel
njaaa, ljoooooooooti shausmiigi laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Blackout
Badger, Badger, Badger, Mushroom, Mushroom, Mushroom... SNAAAAAAKE... SNAAAAAAKE... XD

OMG. ES TAGAD to potter, potter klausos visu laiku -.-+ wtf
Isabel Carmin fon Edelhain
Jā satana izdzinēja 30 sek versija bij taaaads lolinators.........
Kikumi
Sātana izdzinējs: viens liels LOL! Smiekli gāja vaļā uz visām pusēm... Ienāca mamma istabā un nesaprata, par ko es tā... laugh.gif
Arfija
Tas gabals kaadreiz beidzas ar? huh.gif
Blackout
beidzas gan... peec taa, kad Severusu piekjer vecmaaminjas teerpaa ;D ja ieklausaas. tad beidzas gan..
Arfija
Njaaa....Man palika garlaiciigi jau peec 5 minuutes.... dry.gif
lastguru
Ever find yourself in different scenarios where you have to make do with whatever weapon is at hand? Ever had to do it with a group of scientists rating your performance? Yeah, me neither but too bad for this guy.
http://www.wimp.com/stickassassin/
Tragedy
emm... neesmu pamaniijusi ka taas poters beigtos!
bet taadaa kaa transaa ieved gan.
Tigra2
Bond nju man patika shis
Kaede
Thanks, tigra2, filmiņa par to Bondu bija vnk suuuper! Ta rēcu... laugh.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Nu nav jau flash movie bet gana jocīgs ir. Viens amv Real ninja
Kikyou
Nezinu, šis links ir bijis ielikts jau vai ne, bija slinkums skatīties caur visām tām iepriekšējām lapām. Bet, kad pēdējoreiz es te biju, tad nebija, tā kā... XD

The Ultimate Showdown!

Totāls sviests. XD
Winry
Nu moins....tas betmens un Čaks Noriss vispār ultimate cool džeki...Un tā dziesma vnk fascinē(līdzi kustēties pilnīgi gribas!) biggrin.gif Pilnīgi vai betmen dziesmiņa sāk ausis skanēt! biggrin.gif tongue.gif

Un tas Isas ir vnk ideaals....taadi labie ninjas es teikshu! biggrin.gif
harpy
Tsk, naf ne mazaakaas noajutas, kas bija iznjemot shito un pirmo lapu taapeem atvainojos, ja atkaartojos, bet shitas pagaidaam i vismiiljaakais flesh ko amn naacies sastapt:
http://www.ebaumsworld.com/flash/endofworld.html veks, kaa muuzhiiba un dorsh, ka visi vinju i redzeejush laugh.gif

http://www.masteroni.com/show.php?itemId=88098232shitas ne gluzhi flesh, bet taakaataa jauki paklausiities laugh.gif nu ar vecs kaa muuzhiiba un visi vinju taapat i dzirdeejushi
Tigra2
http://www.ebaumsworld.com/flash/rubberjohnny.html
samērā baismīgs gabals
http://www.ebaumsworld.com/flash/rubberjohnny.html
šitais mīļš
kahi
taa, tikai tagad piesleedzos... noklausiijos, atklaati sakot, gaidiiju beigas, taa arii nesagaidiiju... nu neko! patika Strups - slieka!
Kikyou
Omg, HAHHAHAHAHAH. XDDDD
Šī ir pašlaik labākā parodija Naruto, ko esmu redzējusi. XDD

Click~!

Vārtījos pa zemi smieklos kamēr skatījos. XDD
Sushi
Haha, Kikyou šitas bija labs!!!! laugh.gif Arī es vārtījos pa zemi!!!!! laugh.gif
Pakkun
es vaartos pa zemi patlaban XDDDDDDDD ... kakashi's proctology... wAAAhahahahaa!!! laugh.gif
Blackout
lol, kikyou, es vienkaarshi reecu XDDD
ETM
dictionary.com:

n. pl. par·o·dies
1a) A literary or artistic work that imitates the characteristic style of an author or a work for comic effect or ridicule. See Synonyms at caricature.
1b) The genre of literature comprising such works.
2) Something so bad as to be equivalent to intentional mockery; a travesty: The trial was a parody of justice.
3) Music. The practice of reworking an already established composition, especially the incorporation into the Mass of material borrowed from other works, such as motets or madrigals.

The big question then:
How can u parody something that already is ridiculous, as bad as mockery and a total mass genre compilation?

Thats right, you can't!
Ayumi
Kikyou, apskati iepriekšējo Isas postu, pirms tevis wink.gif Un labi būtu neatkārtoties...
Anyway, Real Ninja patiešām bija rēcīgs XDDD I really need to go see doctor laugh.gif
Kikyou
Hmm, ups? o_O
Tas bija veselu lapu atpakaļ, tā kā es nepamanīju.

P.S. Šitā ir manliekās pirmā reize, kad es atkārtojos, so stfu!
Kaede
Nostījos to Naruto video! Tāda hohma!!! laugh.gif Un beigās vēl par to proktologu!!! laugh.gif
kahi
tiešām rēcīgi! kā viens cilvēks var kaut ko tādu izdomāt?! pilnīgs beztolks ar tolku ierēkt! malači radītāji.

man, personīgi piederēja viena līdziniece no tām pelēm(vai kas nu bija domāts)- ar oranžo strīpu pāri acīm. makdonalds, ja nemaldos!
Tigra2
http://youtube.com/watch?v=wFG370e_SHI&search=funny%20naruto

tas ir kautkas absoluuti wierd (pirmajā pusee, nee, bet uz beigām...)

http://youtube.com/watch?v=fHWNcqTLSZI&search=funny%20naruto

tas ar.
Kaede
Atradu vienu Fruits Basket funny video

http://www.youtube.com/watch?v=4rBXr63iqbQ...0had%20a%20farm

norēcos... laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.