Tramvajs
Jul 23 2008, 11:16
S.Lems ''Ijona Klusā piedzīvojumi''
Klusais ir baigais vēsais vecis!
Shatako
Jul 23 2008, 11:50
es šobrīd lasu Žila Verna "Piecas nedēļas gaisa balonā". ļoti laba grāmata iesaku izlasīt. visiem. :3
Cowman
Jul 23 2008, 11:56
Rasputins ( ljoti interesanti ja grib ko uzzinaat par to cik tumsoniiga bija Krievija ..Pat cariskaa gjimene veel necik daudz atpakalj)
FuschichO
Jul 27 2008, 21:36
Kobo Abe "Svešā seja". Labais reālisms, ņamm
Harijs Podnieks XD
(Poters.)
pirms nesāku lasīt šķita, ka tas būs kkas krietni vien neaizraujošāks.
bet ir kruts, pat ļoti ^^
Spectre
Jul 30 2008, 10:13
manga skaitās ? pēdējā laikā nav laika grāmatām
tātad, sekoju līdzi:
Claymore
Air Gear
D.Gray-Man
Rosario + Vampire II
Sekirei
Aflame Inferno
P.s. Meklēju vēl kādu mangu ko iesākt (domājams pēc atvaļinājuma ķeršos klāt vēl kaut kam klāt)
Tigra2
Aug 18 2008, 23:15
Nupat pabeidzu Stīvena Kinga ''Dzīvnieku kapiņus''
Visai nervus kutinošs gabals. Ekranizācija šamam bija sviests, bet grāmata bija laba. :3
Tagad lasu Džozefs Janucci ''Mafijas pavārgrāmata'' (Tāda interesanta lasāmviela, ar visām receptēm bonusā XD)
Isabel Carmin fon Edelhain
Aug 19 2008, 11:03
Patreiz tiek lasīts "Oriksa un Kreiks", ko sarakstijusi Margareta Atvuda.
Spectre
Aug 19 2008, 11:50
Izlasīju J.r.r. tolkeina pēdējo viņa darbu - tiesa piemirsās kā saucās (lol), a ko padarīsi ka izlsiju vienā rāvienā un noliku plauktiņā 2 nedēļas atpakaļ. Vainu ietekmēja tas, ka pats bij uz nāves gultas vai kas cits, darbs tāds sērīgs ar dramatiskām/episkām beigām.
Tagad lasu Dan Brown "Angels and Demons" - ko tur lieki šķiest laiku, visi kas bija izlasījuši Davinčī kodu un patika, šo grāmatu Jums ir obligāti jāizlasa, es teiktu 2x interesantāka par iepriekšminēto. Grāmatas saturā nav ko braukt iekšā, jo tas pazudinās pāris interesantos grāmatas mirkļus/pagriezienus - galvenajā lomā pazīstamais "DOCENT"
Lengdons
Piebeidzu Heses bibliogrāfijas studēšanu ar "Sidharta" lasīšanu. Komentēt daudz nav ko - lieliski uzrakstīts īsais kurss budismā čaiņikiem, kas vienlaikus ir arī šīs mācības konstruktīva kritika.
Blackout
Aug 20 2008, 13:55
3 mēnešus atpakaļ pabeidzu Literatūru 8. klasei. Kopš tā laika neko neesmu lasījis. Vispār, neko nelasu, izņemot mācību vielu. Ko jūs cilvēki atrodat tajās grāmatās? Man tuvākas ir Madonnas dziesmas nozīmes.
Sērfijs
Aug 20 2008, 15:09
QUOTE(Blackout @ Aug 20 2008, 13:55)
3 mēnešus atpakaļ pabeidzu Literatūru 8. klasei. Kopš tā laika neko neesmu lasījis. Vispār, neko nelasu, izņemot mācību vielu. Ko jūs cilvēki atrodat tajās grāmatās? Man tuvākas ir Madonnas dziesmas nozīmes.
Dzīvē var lielīties ar daudz un dažādām lietām: jauno telefonu, savu frizūru, peņa garumu, bet grāmatu nelasīšanu, pat vairāk, noniecināšana, nav viena no tām. Tādēļ es klusībā ceru, ka Madonnas dziesmas kādreiz Tevi iedvesmos uz pašnāvību un pasaulē kļūs par vienu retardu mazāk.
Un es, tā starp citu, lasu Leonarda Koena "Iemīļotā spēle"
+Chibi+
Aug 20 2008, 17:46
Dž. Īrvings "Ceturtā roka"
Blackout
Aug 20 2008, 22:39
Es jau neko nesaku ;D Bet lasīt grāmatas? Man tas ir apmēram tas pats, kas skatīties grāmatā un redzēt melnus burtus. A dziesmas par seksu (Erotica) ir izprast vieglāk.
Church
Aug 20 2008, 23:04
attieciigi arii laid daudz gan zinaashanas gan dveeseli bagaatinoshas lietas garaam, par ko normaaliem cilveekiem ir labaakajaa gadiijumaa liidzjuutiiba. parasti aprobezhotiibu meegjina sleept, nevis ar to lieliities.
Blackout
Aug 20 2008, 23:38
Interesants viedoklis, Church. Ja lasa grāmatas un to stāsta citiem, tātad normāls cilvēks, dvēselē bagātināts. Ja nelasa - tātad lielās. Ciest nevaru šādus viedokļus, tas ir apmēram tā: lasi - iederies, nelasi - ej d..., nepiekritīsi? Es dalos ar savu pieredzi, un gan jau arī šī pieredze man noderēs. Kamēr jūs tur runāsiet par to pašu, ko visi esat lasījuši, es pie sevis zinot domāšu par lietām, kas jums pat nenāk galvā (nekad neesat lasījuši, dzirdējuši piu piu piu).
Tramvajs
Aug 20 2008, 23:54
Drīzāk jau tu gribi iederēties un tāpēc nelasi grāmatas. Jaunatne, jaunatne. Ar kādu ta' pierdzi Tu dalies? Ar to, ka dziesmas par seksu ir vieglāk izprast? Way to go!
Blackout
Aug 21 2008, 00:08
Jā. Nestrīdies. Dzīvē esmu nonācis tik tālu, tāpēc, ka daru, ko daru. Tu domā iederēties sabiedrībā, jo grāmatas tas ir baigi "nūģīgi"? Nē. Drīzāk agrāk centos iederēties, un ņēmu grāmatas bibliotēkā, un nekad neizlasīju. Sekss vārdos, sīkāk aprakstītos ir vienkāršāka lieta nekā 600 lappušu grāmata.
Grāmatas - kā kuram.. Īsti dzīves stāsti, vai neīsti.. Tāpat viss praksē parādās. Ar grāmatām ir tas pats, kas ar mācībām. Noliek uz 10, a praksē pielietot, atvainojos par izteicienu - sūds.
Ko jūs cilvēki atrodat tajās grāmatās?
Kad sāks augt pirmā pubertātes pūka uz pautiem, tad sapratīsi.
Blackout
Aug 21 2008, 00:28
Nesapratīšu, jo nekad neesmu dzirdējis par pubertāti
nebriinos...par to dziesmaas nedzied
lasu Paulu Koelju "Zahir"
Spectre
Aug 21 2008, 09:15
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe." ©Albert Einstein
Priekšniecība prom, darba nav - sēžu turpinu lasīt Lengdona sirošanu pa Romas pilsētu
Blackout
Aug 21 2008, 10:55
Ir tāda lieta kā puberitāte, nevis pubertāte. Labrīt. Un starpcitu, pat ļoti dzied ;D
lilion
Aug 21 2008, 11:57
QUOTE(Blackout @ Aug 21 2008, 10:55)
Ir tāda lieta kā puberitāte, nevis pubertāte. Labrīt. Un starpcitu, pat ļoti dzied ;D
negribu izteikties.
Traudla Junge sadarbībā ar Melisu Milleri/Līdz pēdējai stundai,Hitlera sekretāre stāsta savu dzīvi
Spārdoša grāmata, beidzot Hitlers attēlots arī mazliet sarežģītāk kā lielummānijas apsēsts psihopāts/monstrs.
Es tevi ienīstu lilion, jāiemācās izlogoties.
Kaiva.
Izlasīju pirmo un otro,trešās nebija bibliotēkā...
Grāmatas,kas bāzētas uz filmām būs pat labākas par pašām filmām.
Kāds var ieteikt kādas šausmu noveles,kaudze ir ar Stīvenu Kingu?
QUOTE(Arts @ Aug 24 2008, 13:52)
Grāmatas,kas bāzētas uz filmām būs pat labākas par pašām filmām.
Luudzu saki, ka es nepareizi izlasiiju un tas nau domaats par Lotr... O.o
Njar, lasu The Watchmen, bet leenu lasaas... :S
Pagaidi tik, kad rokās nonāks kas nopietnāks par komiksu grāmatiņām.
QUOTE(GM @ Aug 24 2008, 21:39)
Pagaidi tik, kad rokās nonāks kas nopietnāks par komiksu grāmatiņām.
Nai, esmu par jaunu nopietnai literatuurai!
Lasu "Dracula" Bram Stocker, kruta lasāmviela, un piebeidzu Paulu Koelju " Portabello ragana", kas mazliet atšķiras no visām pārējām viņa grāmatām un tas arī visvairāk piesaista.
Varbūt kāds zin kādas Stīvena Kinga grāmatas ir izdotas latviešu valodā līdz šim? Pagaidām esmu lasījis tik "Zvēru kapiņus" un "Mizeriju". Un kā ir ar "Amerikāņu Psihu 2" latviešu, angļu vai vācu valodā? Atzīstu - esmu atpalicis.
Kenshin
Sep 16 2008, 21:00
Nu jau vairāk kā 2as nedēļas " Human anatomy Atlas" by Frank Netter
Tramvajs
Sep 16 2008, 22:56
Nesen izlasīju Remarka "Ēnas paradīzē''- patika, vēl nesenāk Koelju ''Alķīmiķi''- tas gan nepatika. Nu un tagad lasu Gantz.
FuschichO
Sep 17 2008, 16:24
Andris Buiķis "Vai mēs esam tie, kas patiesībā esam"
Besī nosaukums, bet saturs ir ūber. Tās ir atšifrētas radiointervijas+komentāri. Autors, fiziķis un matemātiķis, savās sarunās runā par ezoteriskajām lietām no modernās zinātnes viedokļa. Grāmatai gan ir jau 7 gadi un gan jau zinātne ir tikusi vēl tālāk, bet tik un tā patīkama lasāmviela.
Spectre
Sep 17 2008, 16:55
izlasiju Sergejs Minajeva darbu "Dux LESS"
interesanta lasāmviela, it īpaši, ja strādā lielā korperatīvā uzņēmumā un to reāli visu redzi savām acīm. Rakstīts modernā stilā, rakstnieks skandalozs, valoda tiek lietota arī ar visu krievu mātes valodu.
tagad lasu Roberta HoldStoka darbu - Mitago Mežs - norises vieta Anglija pēckara gadi (WWII), kādā lauku rajonā ir vēl palikusi vecs ozolu mežš, nu un tur ir kkādi mitago, grāmata so far liekas diezgan šizīga, tiesa arī ne cik tālu vēl neesmu ticis.
zenofex
Sep 17 2008, 17:53
Zen and the Art of Motorcycle Maintenance: An Inquiry into Values by
Robert PirsigInteresanta lasāmviela un man kaut kas jauns. Pa jokam - grāmata par to, kā, pārāk daudz domājot, var sajukt prātā.
Tramvajs
Nov 29 2008, 23:43
Staņislavs Lems. ''Solaris''
K. Vonnegūts - ``cilvēks bez valsts.``
Paulu Koelju - ``alķīmiķis.``
Patachan
Nov 30 2008, 00:35
QUOTE(Asuka @ Nov 29 2008, 22:46)
K. Vonnegūts - ``cilvēks bez valsts.``
ahh, tā labā grāmata ;D
R.Blaumaņa lugas izlasi.Pagaidām tiku pie "Skroderdienas Silmačos".
Iesāku vēl viņa noveles,bet "nosēju" kaut kur grāmatu...man šķiet,ka tur apstājos pie "Raudupiete's".
Spectre
Dec 1 2008, 13:21
Sergejs Minajevs - The Telki
- kārtējais stāsts par mūsdienu piārā, uzmetienu un falšās mīlestības pasauli, kā cilvēki no "viss kedā" nonāk līdz ārprātam.
Lai arī rakstu kārtējais tomēr jāatzīst šis rakstnieks to dara labāk nekā citi.
Pēdējās izlasītās:
Neal Stephenson -
Snow CrashTerry Pratchett -
Soul MusicTerry Pratchett -
Interesting TimesNeal Stephenson -
CryptonomiconPašlaik lasu:
Philip Pullman -
Northern Lights
FuschichO
Dec 3 2008, 10:20
Random Krievu autors: Dzīļu psiholoģija.
Nesaprotu vismaz pāris vārdus katrā lappusē, bet tik un tā makten interesanti.
Kortāsara "Kāds, vārdā Lūkass".
Tramvajs
Dec 4 2008, 19:52
Ekspedīcija uz Zemi. Kautkāds 1968. gada krājums, kurā ir 11 dažādu autoru sci-fi darbi.
Philip Pullman The Golden Compass - lasu, bet filma visu spoiloja!
Isabel Carmin fon Edelhain
Dec 7 2008, 17:26
Margareta Atvuda - Kaķacs
Dante ''Dievišķā komēdija''
Pēdējās izlasītās:
Philip Pullman -
Northern Lights [His Dark Materials, Book 1]
Philip Pullman -
The Subtle Knife [His Dark Materials, Book 2]
Pašlaik lasu:
Philip Pullman -
The Amber Spyglass [His Dark Materials, Book 3]
Tolstoja Annu Kareņinu, 1 sējumu.
Labi, pārsteidzoši labi. Varētu būt pat vērts sevi paspīdzināt un mēģināt palasīt krieviski. Varbūt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.