maakoniitis
Jun 28 2005, 22:02
Da Vinchi Kods
(tikai, diemzheel, galiigi nav laika lasiit, velkos pa paaris nodaljaam
... straadaat, straadaat un straadaat! Kaa teica gudrs viirs
Isabel Carmin fon Edelhain
Jun 28 2005, 23:13
QUOTE(za4peedinja @ Jun 28 2005, 21:51)
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 26 2005, 00:48)
Ļoti patīk Annas Raisas Vampīru hronikas.
Meiferas raganu hronikas nākamās lasāmās literatūras sarakstā.
aaaaaaaaaaaa, klau taa Anas raisas graamata ir tawa?es jau nez cik ilgi meegjinu atrast sho graamatu (pat biblioteekaa nebija)
Tiieši kuru tu domā.Vispār jau jā, tik vairums no vinām krieviski, ja tas nebiedē.
p.s Diemžēl nav visas grāmatas.Vēēl nav.
kura...Wampiiru hronikas, shkjiet otrs nosaukums bija Welns memnohs, wai kaut kaa taa......nebiedee, kriewu wal waru palasiit!!!
bypass
Jun 29 2005, 16:51
Beidzot sanāca brīvāks laiks un izlasīju "Marsiešu hronikas".
Ja nemaldos, to man ieteica edg.
* asks for more *
Jun 29 2005, 22:14
QUOTE(za4peedinja @ Jun 29 2005, 07:49)
kura...Wampiiru hronikas, shkjiet otrs nosaukums bija Welns memnohs, wai kaut kaa taa......nebiedee, kriewu wal waru palasiit!!!
VampIru hronikas ir kādas 10 grāmatas. Ši konkrētā ir 5tā no hronikām.Vienīgā kas man ir latviski.
QUOTE(maakoniitis @ Jun 28 2005, 22:02)
Da Vinchi Kods
(tikai, diemzheel, galiigi nav laika lasiit, velkos pa paaris nodaljaam
... straadaat, straadaat un straadaat! Kaa teica gudrs viirs
Wec.. saakumaa wajadzeeja izlasiit "Engjelji un Deemoni"... lai saprastu "Da Winchi Kodu" liidz galam
BTW "Engjelji un Deemoni" RULLZZZ!!! (pat nenjemot weeraa to, ka weel tikai lasu shito graamatinju
Jul 11 2005, 18:07
Beidzot kjersho klaat Denam Braunam.
flasherr
Jul 11 2005, 19:25
pirms mēneša izlasīja D.Brauna "da Vinči Kodu". Laba grāmata. Tagad mēģinu pieveikt 10 Džeka Londona grāmatas (6 jau gar zemi
) - ~4000 lpp. Agrāk cītīgāk lasīju.A tagad kompis,zīmēšana, riteņbraukšana. Bija doma lasīt "how to draw manga", bet veikalos nav bet netā ir.
ShinChan
Jul 11 2005, 20:05
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 11 2005, 17:07)
Beidzot kjersho klaat Denam Braunam.
Cerams ka "enģeļiem un dēmoniem", vai da Vinči kodam, nevis "ciparu cietoksnim", kas man sagādāja lielu vilšanos. Tas, ka detektīvsižeta ziņā Brauns nav nekāda Agata Kristi vai Konan Doils bija skaidrs jau lasot da Vinči kodu, taču to glāba kristietības sazvērestības teorijas un bagātīgais mākslas vēstures materiāls, kurpretī "ciparu cietoksnis" vispār ir ne cepts ne vārīts. Biju vīlies. Tāpēc nolēmu "saldajā" izlasīt Umberto Eko "Bodolīno" un lieku reizi pārliecinājos, ka šim cilvēkam ir ļoti specifiska humora izjūta, ne katrs lasot grāmatu to uztvers. Bodolīno iesaku lasīt visiem Eko cienītājiem - nē tas ne tuvu nav Rozes vārds un kur nu vēl Fuko svārsts drīzāk savdabīga viduslaiku Minhauzena versija Eko stilā.
Chufanzo
Jul 11 2005, 21:01
Manejais lasa Black company noveles 7 [no 9] graamatu. Visiem paareejiem iesaku pirmaas 3 graamatas izlasiit, jo ir baigi laba valoda humors un citi elementi, kas padara graamatu labu
Protams, tiem, kam iepatiikaas nav aizliegts lasiit arii paareejaas daljas
Rudoru-san
Jul 12 2005, 18:38
Samurajs! (Cloud of Sparrows)! Japāņu autora saraxtīta grāmata par karu Japānā! Amerikāņi cenšas ieviest kristietību, samuraji šķaida iekšas, un pa vidu uzdarbojas nindzjas! Everybody: Start reading this!
-kumori-
Jul 12 2005, 19:28
QUOTE(flasherr @ Jul 11 2005, 19:25)
Bija doma lasīt "how to draw manga", bet veikalos nav bet netā ir.
"how to draw Manga" ir LOTI laba gramata... Manz bralis ka apsests tagad zimet macas [ lai gan jau maceja, tikai tagad acis ir taisnas
]
Visiem iesaku, kuri velas ielikt shaja foruma smukas bildites
Jul 13 2005, 20:01
QUOTE(ShinChan @ Jul 11 2005, 20:05)
Cerams ka "enģeļiem un dēmoniem", vai da Vinči kodam, nevis "ciparu cietoksnim", kas man sagādāja lielu vilšanos. Tas, ka detektīvsižeta ziņā Brauns nav nekāda Agata Kristi vai Konan Doils bija skaidrs jau lasot da Vinči kodu, taču to glāba kristietības sazvērestības teorijas un bagātīgais mākslas vēstures materiāls, kurpretī "ciparu cietoksnis" vispār ir ne cepts ne vārīts. Biju vīlies. Tāpēc nolēmu "saldajā" izlasīt Umberto Eko "Bodolīno" un lieku reizi pārliecinājos, ka šim cilvēkam ir ļoti specifiska humora izjūta, ne katrs lasot grāmatu to uztvers. Bodolīno iesaku lasīt visiem Eko cienītājiem - nē tas ne tuvu nav Rozes vārds un kur nu vēl Fuko svārsts drīzāk savdabīga viduslaiku Minhauzena versija Eko stilā.
Tieshi "engeljiem un deemoniem".
Vai " rozes vaardu " lasiit veerts?
QUOTE(Rudoru-san @ Jul 12 2005, 18:38)
Samurajs! (Cloud of Sparrows)! Japāņu autora saraxtīta grāmata par karu Japānā! Amerikāņi cenšas ieviest kristietību, samuraji šķaida iekšas, un pa vidu uzdarbojas nindzjas! Everybody: Start reading this!
Redzot sho graamatu graamatniicaa nenotureejos, nopirku. Cik iemetu acis interesanta lasaamviela.
+Chibi+
Jul 13 2005, 23:11
JĀ! "Rozes vārdu" IR vēŗts lasīt! Visu cieņu Eko!!!! *pati lasa Bodolīno*
lastguru
Jul 14 2005, 00:51
chibi, da kur tev laiks rodas? darbs, valodas, maaciibas, graamatas, shis forums... un veel uz anime paliek paari kaut kaadas dazhas stundas....
ShinChan
Jul 14 2005, 09:52
QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jul 13 2005, 19:01)
Vai " rozes vaardu " lasiit veerts?
Tas ir no tevis, tavām zināšanām un izpratnes atkarīgs. Neuzskatu, ka šī grāmata ir priekš visiem. Izlasīt protams var visi, taču izprast diemžēl nē.
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 13 2005, 22:11)
Un slepkava ir...... šuču, šuču. Nevar takš laupīt lasīšanas prieku.
Bet tomēr slepkava ir...
mmzz..lasu kkaadu 'body&soul' , pirms guleetieshanas. un es pat nezinaaju,ka anglija tomaar naw pilniigi bezmangu walsc! whsmith's wejkalaa bija wiena witriina (wow..nju gan dawdz..
bet lapaak kaa nekas!)..un DAMN,DAMn nawdu! taaka iegaadaajos tikaj getbackers pirmaas 2 graamatinjas no 5,kuras wareeja dabuut..
nawda,nawda ir wisu skumju ceelonis..
nju..half-blood prince izskataas interesanti,bet es weelos papriekshu izskriet paareejaam 5 graamataam weelrejz cauri un tad lajmiigi kjerties klaat..hehe..es kjerta..
es jau izskreeju gan latviski gan angliski
tagad tik gaidu algu lai vareetu nopirkt sesto
+Chibi+
Jul 17 2005, 10:54
QUOTE(lastguru @ Jul 14 2005, 00:51)
chibi, da kur tev laiks rodas? darbs, valodas, maaciibas, graamatas, shis forums... un veel uz anime paliek paari kaut kaadas dazhas stundas....
mmm, zogu to laiku, kas atvēlēts draugiem, ģimenei un atpūtai.
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 05:27)
nawa jaw iipashi daargi,wismaz me redzeeja par 7.97,un tas jaw ir pilnigi ok
ShinChan
Jul 18 2005, 11:33
QUOTE(aivvv @ Jul 16 2005, 17:39)
ir iznaacis 6 HARIJS POTERS
labaakais ko ssobriid vispaar var lasiit
ļoti apšaubāms apgalvojums
QUOTE(aivvv @ Jul 17 2005, 05:27)
es jau izskreeju gan latviski gan angliski
Nokačā šeit angliski un ietaupi savu apsarga aldziņu:
http://www.warez-forum.info/otherforfullof...ull_Release.rar
ShinChan
Jul 18 2005, 13:13
QUOTE(Taka @ Jul 18 2005, 11:50)
Nokačā šeit angliski un ietaupi savu apsarga aldziņu:
Uz ko tu cilvēku mudini? Vai tik to nesauc par pirātismu? Bez tam, ja mani atmiņa neviļ HP fanu armijai ir grūtības ar angļu valodu.
Lai lasa angliski un nelej savu naudu Latvijas izdevēju kabatās
Pie tam latviskais Poters #6 droši vien būs divās grāmatās, katra par 6Ls.
Tas ir ļoti neveselīgi maciņam.
Sērfijs
Jul 20 2005, 20:45
Šodien vai rīt sākšu lasīt jaunu grāmatu - Brets Īstons Eliss "Amerikāņu Psihs".
Man jau tagad patīk grāmatas piebilde - "Ja vien lasītājs pēc pārdesmit lappusēm nesāks vemt, atklāsies, ka šī ir viena no smieklīgākajām XX gadsimta nogales grāmatām"
lastguru
Jul 20 2005, 23:12
Lasu japaanju gramatikas graamatu
Jul 20 2005, 23:38
QUOTE(Sephiroth @ Jul 20 2005, 20:45)
Šodien vai rīt sākšu lasīt jaunu grāmatu - Brets Īstons Eliss "Amerikāņu Psihs".
Man jau tagad patīk grāmatas piebilde - "Ja vien lasītājs pēc pārdesmit lappusēm nesāks vemt, atklāsies, ka šī ir viena no smieklīgākajām XX gadsimta nogales grāmatām"
O Moinc!!!! Tiešām tu to taisies darīt? Man vēl joprojān metas slikti atceroties.
ShinChan
Jul 20 2005, 23:52
QUOTE(Sephiroth @ Jul 20 2005, 19:45)
Vai ta šī latviski ar jau iznākusi, kā es varēju palaist garām. Man kā filmas zvērinātam fanam šis darbs noteikti jādabū.
Vemt jau nu es noteikti nesākšu. Eh tūlīt jāskrien pārlasīt arī Palanjuka "Cīņas klubs", tik jāatrod kur nogrūsts.
Sērfijs
Jul 21 2005, 00:08
Njaa, Cīņas Klubu ar gribētos palasīt, filma jau nu ļoti patika.
Jul 21 2005, 00:10
QUOTE(ShinChan @ Jul 20 2005, 23:52)
Vai ta šī latviski ar jau iznākusi, kā es varēju palaist garām. Man kā filmas zvērinātam fanam šis darbs noteikti jādabū.
Vemt jau nu es noteikti nesākšu. Eh tūlīt jāskrien pārlasīt arī Palanjuka "Cīņas klubs", tik jāatrod kur nogrūsts.
Jau 2002. gadā iznāca. VALTERĀ UN RAPĀ vēl bija pavisam nesen pa lētāku cenu.
Bitter_me
Jul 21 2005, 03:05
Te saakumaa gaaja runa par "Zveeru kapinjiem"
un nu jau aizgaaja liidz bildiishu tirgotaajam.. abus jau esmu lasiijusi, un abi darbi ir labi, tachu es jums iesaku palasiit Ģēnija dienasgrāmatu.. Salvadora Dalī biogrāfiju, brizjiem skjiet ka lasot vinju pati palikshu janciiga... Jo patieshaam nav saprotams kas notika taa cilveeka galvaa.. bet nu gjeeniji ir un paliek gjeeniji..
"Un vieniigaa atskjiriiba starp Dalī un trako ir tā ka Dalī nav traks"..
nu moinc hp faniem probleemas ar angllu valodu ?????????
es pirmos divus hp biju jau izlasiijis pirms iznaaca latviski
un nokaccaat jau ar biju paspeejis
bet graamata taccu ir principa un pat relikvijas jautaajums
bet nav vaardam vietas cik nu emu paspeejis netaa palasiit tas tocc ir ssimbriizzam labaakais
Piebeidzu A. Čaka "Mūžības Skartos", tagad jāpabeidz Po "Nodevīgā Sirds".
Tuuliit pabeigshu James Lowder'' Prince of Lies'' , tagad lasiishu Reja Bredberija '' Marsieshu Hronikas ''.
anishuara
Jul 26 2005, 14:07
es lasu paulo koelio 11minutes ja kads to zin..... un lasishu kapenju stastus B.Akunins&chartashvilli
ReD_FoXy
Jul 27 2005, 11:56
Mans tagad lasa mangu... Chobits... mmmm... *ReD_FoXy staraa..
Liels paldies Dzonim!
QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 14:07)
es lasu paulo koelio 11minutes ja kads to zin..... un lasishu kapenju stastus B.Akunins&chartashvilli
manupraat shiis Paulo Koelju darbs ir taads vismaigaakais...taads trausls, man ljoti patika ^^ kaa jau vispaar Paulo Koelju, luuk tikai man shkjiet ka "Alkjiimikjis" ir vinja viziit karte!!!
Tagad saaku lasiit Vampiiru hroniku......esmu staraa
Jul 27 2005, 14:37
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 13:19)
Novelu labu lasīšanu.
anishuara
Jul 27 2005, 14:55
QUOTE(za4peedinja @ Jul 27 2005, 13:19)
QUOTE(anishuara @ Jul 26 2005, 14:07)
manupraat shiis Paulo Koelju darbs ir taads vismaigaakais...taads trausls, man ljoti patika ^^ kaa jau vispaar Paulo Koelju, luuk tikai man shkjiet ka "Alkjiimikjis" ir vinja viziit karte!!!
es jau sen alhimiki izlasiju...nja man patika... tomer gaismas karevis ir labaks... a un man vel patika gramata neatceros autoru bet saucas rubezh baigi laba par demoniem....
Pēdējais ko esmu izlasījis ir
Kobo Abes"Sieviete smiltīs" un "Svešā seja" un Jukio Mišima "Zelta templis" ..
Iesaku
QUOTE(aivvv @ Jul 22 2005, 05:34)
nu moinc hp faniem probleemas ar angllu valodu ?????????
es pirmos divus hp biju jau izlasiijis pirms iznaaca latviski
un nokaccaat jau ar biju paspeejis
bet graamata taccu ir principa un pat relikvijas jautaajums
bet nav vaardam vietas cik nu emu paspeejis netaa palasiit tas tocc ir ssimbriizzam labaakais
Izsaku līdzjūtību - latviskais HP 6 tulkojums esot gaidāms tikai decembrī
+Chibi+
Aug 2 2005, 15:57
Izlasīju es to nelaimīgo Poteru nesen. Burtiski nelaimīgo. Bī okay. soreiz pat interesanti. Nav jau tā, ka es emsu vēstures frīks, un tikko sāk atklāt kaut kādus pagātnes noslēpumus, pat ja tas ir HP, man iespīdas actiņas, nē, nē...
Un Poters nebija tik besīgs, kā vienmēr. Drusku daudz love story, but still... Better than i expected.
Nu ja, atgriezos pie Bodolīno. Kaut kā es bremzēju ar to grāmatu...
es atdiishos, esmu potermaans!
(bet tas nenoziimee, ka es piedalos tajos tizlajos poterklubinos un esu uz shii nedziivaa(atkaartoju-nedziivaa) varona dzimeneem!
) no 1-3 graamatai siikaa potera piedziivojumi bija bish garlaiciigi, bet saakot no ceturtaas, vis ir baigi ok!(dviinu viizliju jochini)
harijs gan ar cho visu nopuudeleeja...
laikam vieniigais kas speej kaut cik aizstaaj animes, man ir harijs poters.
harijs poters..riit bejdzot atnjemshu drawdzenej muusu kopiigo 6to graamatu....
btw: ichno-sama, man kkaa likaas,ka,ja pirmaas 4 graamatas ir wajraak waj mazaaak pozitiiwas un jautras,tad 5tajaa kkaa paaraak dawdz skumiigu lietu,taa wisa graamata taada....druumiiga liekas... ne?
un weelwiens btw: taa cho nerulllz.kkaada padumja liekaas..lapaak jaw,ka hariic atrod sew kaadu piemeerotaaku..piem strupu..
akwaj,nespeeju wajrs fanfic no realitaates atshkjirt......
aaaah! laikiigaa, pie jums jau harijs poters!
mums gan buus decembrii!
nu jaa taa cho tur pamatiigi bleej!(turklaat nemitiigi!
)
ko mees te pa harijiem poteriem runaajam, ir tachu plans B.
-mangas!
Poteru angliski Latvijā var nopirkt. Jāņa Rozes grāmatnīcā redzēju.
standby
Aug 3 2005, 12:02
Its hard to believe bet hp angļu valoda sen atpakaļ es dabūju bibliotēkā (ne svešvalodu!) zem VEF tilta . Manuprāt otro un trešo.
runājot par Zelta Templi - vai gadījumā mūsējiem nebija TV uzvedums tāds? Grāmata laba.
runājot par TV uzvedumiem - atceros ka bija tāds "ķiršu ziedu svētki" vai kaut kas tamlīdzīgs. Vai kāds nezin kaut ko vairāk? Sižeta galvenā līnija - bijušā (?) ipmeratora dēla galvas iegūšana...
atgriežoties pie grāmatām - esmu sajūsmā par izdevniecības Vēja suņa klasika darbu. Ja iepriekš jēdzīgākās grāmatas nāca no Atēnas tad tagad par manu favorītu ir kļuvis Vēja suns
..Patreiz lasu Lukjaņenko Atspulgu labirintu - patīk man tas raxtnieks un viņa stāstīšanas veids. Intrigas vērpj ne sliktāk par ziepeņu scenāristiem
Shin Chan - redzu ka esi izlasījis Fuko svārstu. Padalies iespaidos, tikai esi iecietīgs, tā ir mana mīļākā grāmata
Kādas ir Tavas domas par beigām?
kaarleens
Aug 3 2005, 12:36
es pagaidiishu Decembri ,itkaa jau probleemas nebuutu ar angliski, bet nu gribaas izmalt jauno taapat kaa visas vecaas daljas vienaa nakti =D
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.