em, jautājums.
Ko lai dara tie kam nav mDSL?
(
QUOTE(slay3r @ Aug 6 2005, 03:36)
em, jautājums.
Ko lai dara tie kam nav mDSL?
(
nekas cits neatliek kā izmantot torrentus, dc++...
Peec S.U.D pieprasiijuma uzmetu uz trubaam Anime-Legion GunGrave ripu, vinjsh pagaidaam ir tikai liidz 8 seerijai, bet driizumaa var gaidiit jaunas seerijas, jo taa kaa MitayMaxsh pabeidza darbu pie Ping Pong Club vinjsh atkal ir kjeeries pie GG.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Anime-Legion
Encode Details
Title : GunGrave
Episodes : 26
Episodes Complete : 8
Video Codec : DivX
Container : MKV
Video Dimensions : 704x384
Aspect Ratio : 16:9 Widescreen
Frame Rate : VFR
Encoder : MitayMaxsh
Audio : Japanese, English
Sub Tracks : English (SSA, SRT, Vobsub)
Audio Codec : 5.1 HE-AAC
DVD Source : R1
Project Start Date : 15Sep2004
Project End Date : */*/200*
Overview:
Armed with "CERBERUS," his twin handguns, and a coffin filled with heavy weapons on his back, Beyond the Grave returns, cloaked in darkness and smelling of the grave on his deadly mission of vengeance!
For Brandon Heat, death doesn't matter. Driven by his need for revenge, he returns from beyond the grave to cripple Milleneon, the huge mafia organization that uses undead monsters as its enforcers. His ultimate goal will be to destroy Harry MacDowel, the leader of Milleneon and, at one time, Brandon's best friend...
Ja kads var tad ludzu ieliekiet ftp.trubaz.com vel kadas naruto serijas bet labak pasas pirmas serijas.
lastguru
Aug 15 2005, 03:31
diivaini... taa existeejoshaa direktorija man ir absoluuti nelietojama: izdod "553 Could not create file." ... uztaisiiju jaunu kas saucas naruto-complete. izskataas ka es nevaru neko dzeest, un resume arii nestraadaa, so pirmais fails (pirmaa epizode) tur reegosies kameer kaads ar permiicijaam to nenodzeesiit, bet iistaa pirmaa epizode tur arii driiz buus. aatrums tikai diivains - virs apmeeram 25KB/s nezinu kaapeec neiet (bija tachu jaabuut 2Mbit, vai nee?), taapeec aatri shis nenaaks. es ceru ka vareeshu izlikt visas epizodes.
man ar tā pati problēma - ul ātrums ap 20kb/s, ļoooooti bieži ir transfer failed kā rezultātā tur stāv nepabeigti faili, resume opcija nestrādā, izdz/est ar nekonevar. Vispār konkrēts sviests. Mēģinu dabūt kāda admina mailu, bet nu arī nekādas norādas kas viņu uztur un kā sazināties ar viņiem. Varētu ta vismaz dabūt kautkādus accesus uz mapīti Anime lai varētu uzturēt kautkādu kārtību....
Tagad mokos ar wintch hunter robin, šķiet ka atmetīšu ar roku, nekādīgi nesanāk uplodot
lastguru
Aug 15 2005, 11:39
no allwhois.com:
Registrant:
Andris Berzins
Saharova iela 5
Riga, Riga LV-1067
LV
Domain name: TRUBAZ.COM
Administrative Contact:
Berzins, Andris ak34@inbox.lv
Saharova iela 5
Riga, Riga LV-1067
LV
+132.1331213
Technical Contact:
Berzins, Andris ak34@inbox.lv
Saharova iela 5
Riga, Riga LV-1067
LV
+132.1331213
Registration Service Provider:
Nettica Corporation, support@nettica.com
678-344-8702
678-344-5021 (fax)
http://www.nettica.com/
HELDON
Aug 15 2005, 22:01
QUOTE(JurCHiX @ Aug 15 2005, 07:00)
ļoooooti bieži ir transfer failed kā rezultātā tur stāv nepabeigti faili, resume opcija nestrādā, izdz/est ar nekonevar. Vispār konkrēts sviests.
Un rarotas relīses tev nekad nav ienācis prātā tur mest iekšā?
Ja nobruks 1 rars nebūs liela bēda, pārsauc mazliet savādāk nosaukumu un turpini mest tālāk.
Argg...
lastguru
Aug 15 2005, 22:12
QUOTE(HELDON @ Aug 15 2005, 22:01)
QUOTE(JurCHiX @ Aug 15 2005, 07:00)
ļoooooti bieži ir transfer failed kā rezultātā tur stāv nepabeigti faili, resume opcija nestrādā, izdz/est ar nekonevar. Vispār konkrēts sviests.
Un rarotas relīses tev nekad nav ienācis prātā tur mest iekšā?
Ja nobruks 1 rars nebūs liela bēda, pārsauc mazliet savādāk nosaukumu un turpini mest tālāk.
Argg...
datorikjis laikam... kaa vienmeer visu komplicee... rarotas reliizes ir probleemas uploadot, un probleemas downloadot. padomaa tachu par laiku, cik pateeree cilveeks taisot shitaadus akrobaatiskus trikus (un laiks otaku, kaa zinaams, meerams epizodees...). protams, buudams datorikjis tu vareetu piedaavaat uzraxtiit sktiptu... bet manupraat tomeer ir labaak salabot sisteemu ja tas ir iespeejams, nekaa taisiit tai workaroundus.
reaali ko vajag? nu vismaz transfer resume... tas buutu labs saakums.
HELDON
Aug 15 2005, 23:35
nē, nevajag rarotos
man slinkums pēc tam ņemties ar winraru (es vispār esmu liels slinķis)
GunMetaL
Aug 16 2005, 22:27
neiesaku arī likt vairāk pa vienu failu vienā reizē jo tad arī ir paaugstināts risks uz transver failed
Varbut kads varetu palidzet lastguru ar naruto seriju uploudosanu savadak sanak parak leni.
Varat pateikt no kadam vel lapam jus dabujat naruto serijas un ja ir kads latvijas bittorent saits kur vinas var dabut pasakiet ta adresi.
animeec
Aug 26 2005, 23:16
huh... nja man vieniigajam vai ari citiem kacajot anime nenokacajas viss liidz galam???
Man vispar vairs to anime folderi nerada. Jums rada?
vish ir paarbiidiits zem citas direktorijas. un es iesaku jums nevilkt aizdomiigi maza izmeera failus no trubaam... buus mazaak vilshanaas. sevis uploadotos es pabeidzu un saliidzinu izmeerus, bet ko velku, biezhi beigas nav.
P.S. Naruto laikam neviens vairs neuploados (sen nekas nav naacis klaat), un tur seerijas daudzas nav liidz galam. Manupraat, to monstru ir vieglaak pasham ar DC++ paliiziibu novilkt, nekaa gaidiit kad kaads uploados. epizozhu tomeer padaudz.
lastguru
Aug 27 2005, 13:35
peec ceturtaa meegjinaajuma aizgaaja 14. seerija... es to serveri nevaru saprast - visu laiku transfer failed...
Varat ludzu pateikt kas jadara lai tur varetu uploudot? Es varetu drusku palidzet jo dabuju dazas serijas kuru tur nebija no dc++
lastguru
Aug 27 2005, 14:17
nekas speciaals nav jaadara - vnk panjem un nosuuti uz turieni failu
Nesaprotu ka tiesi to izdarit meiginaju vienkarsi parlikt no foldera sava datora uz folderi uz ftp servera bet nekas nenotiek varbut jaizmanto kautkads ipass interneta parluks es meiginaju ar Microsoft Internet Explorer 6 un mozilla firefox.
izmanto ftp klientu. katram kārtīgam ftp klientam ir jābūt iespējai "Upload" uz to tad arī jāspiež un jānorāda adrese un path.
Paskatieties
sito ftp klientu citeju no aprkasta par vinu ''sakaru pārrāvuma gadījumā turpināt kopēšanu no pārrāvuma vietas'' nezinu vai tas ir tiesi tas kas te vajadzigs bet manuprat izklausas pec tada.
animeec
Aug 29 2005, 13:23
nja... dazreiz jau sanak 4 reizes kkadu anime vilkt , bet tad vismaz nav pec tam aprautas beigas
Nu es izmantoju Total Commander gan uploadoshanai, gan kaa windows explorer alternatiivu. man faili apraujas ljoti reti. esmu uploadojis 2 seriaalus pa un apraavaas tikai vienu reizi. Varbuut tomeer ir vaina ari softaa ar kuru uploado?
QUOTE(hargh @ Aug 29 2005, 12:39)
Paskatieties
sito ftp klientu citeju no aprkasta par vinu ''sakaru pārrāvuma gadījumā turpināt kopēšanu no pārrāvuma vietas'' nezinu vai tas ir tiesi tas kas te vajadzigs bet manuprat izklausas pec tada.
Tas resume darbojas tikai uz download, bet ja serveris neatblasta tad uplodot ar resume iespēju nebūs iespējams.
Andromens
Aug 29 2005, 19:00
Posts ne tjeksi bet ... par dc++ aicinu visus kas jebkad no manis ko medjina ko lejupladet to pateitk privat caru dc, jo es visais zverigi griezu uplaod nost ar netlimiteru xD
shodien nacas verot ka nabaga Kagome dabuija savus 200 baitus
animeec
Aug 30 2005, 15:49
vai varetu kads apskaidrot normali no kurienes vel jus iegustat anime?????
nu ja es saprotu dc++ un tie bit... bet tad tiesak kadas adreses utt ?
QUOTE(animeec @ Aug 30 2005, 15:49)
vai varetu kads apskaidrot normali no kurienes vel jus iegustat anime?????
nu ja es saprotu dc++ un tie bit... bet tad tiesak kadas adreses utt ?
visu vēlreiz pēc kārtaas kā es daru:
Variants Nr.1.Izmantojam tādas bittorentu lapas kā:
http://torrentspy.comhttp://boxtorrents.comVai nu skaties šajā te
resources topikāVariants Nr.2:1) uzzinu kādu animi gribu novilkt un meklēju iekš
http://anidb.net2) Tur izvēlamies suberu grupu un uzspiežam uz tās. Nākamajā lapā ir redzama info par konkrētu grupu. Tur ir redzama arī mājaslapa.
3) Ejam uz tās grupas mājaslapu un tur parasti ir sadļa "downloads", "torrents" jebšu kautkas tā. No turienes arī velkam.
Visa anime ko es VILKU (cietnja un disku apmainja netiek njemta veeraa) tika njemta vainu no trubaam vai no DC++ otaku-anime hubiem. daudz tautas, bet tas viss ir aarzemees.
http://www.otaku-anime.net/ aatrumi nav maniakaali, bet ja velk daudz ko paraleeli tad summaa buus labi.
Hikaru
Aug 30 2005, 18:26
Tā..... tagad varētu man pateikt, kas ir trubas? Tas nav torrenti, tas nav DC++? Kas tad?
QUOTE(Hikaru @ Aug 30 2005, 18:26)
Tā..... tagad varētu man pateikt, kas ir
trubas? Tas nav torrenti, tas nav DC++? Kas tad?
tas ftp serveris kuru var izmantot
tikai mDSL lietotāji. Download ātrums tur ir max kas ir pieejams mDSL lietotājiem - ~270kb/s.
ftp://ftp.trubaz.com
X_Kamui
Aug 30 2005, 18:37
WOW un kapec es agraak neesmu ienacis šajaa sadaļaa.... piu
No tas trubas man baigi aatri kachaa
wiiiiii XD
Hikaru
Aug 30 2005, 18:55
Ūuu... es pat varu tajā ieiet. Tagad zināšu ka man ir mDSL. Tur pat ir hentai... ūūū.
X_Kamui
Aug 30 2005, 19:32
QUOTE(Hikaru @ Aug 30 2005, 17:55)
Ūuu... es pat varu tajā ieiet. Tagad zināšu ka man ir mDSL. Tur pat ir hentai... ūūū.
Tur hentaja ir vairak neka normalas animes
animeec
Aug 30 2005, 21:16
heh zhel ka caur tiem baigi leni kacajas, nu, bet vismaz kaut ko tagad dabuuju nokacat
a Jurchix ar kadu atrumu tu parasti no turienes velc???
Ahem, vēl GunGrave un Witch Hunter Robin varētu ielikt lūdzu? Jā? Padomāsiet? Nē? Labi.
QUOTE(Rune @ Aug 31 2005, 17:51)
Ahem, vēl GunGrave un Witch Hunter Robin varētu ielikt lūdzu? Jā? Padomāsiet? Nē? Labi.
Vairaak GunGrave ielikshu tad kad Anime-Legion vairaak izlaidiis, liidz tam citas man nav, es nevilkshu, un arii nelikshu.
ShinChan
Aug 31 2005, 18:08
QUOTE(-Kai- @ Aug 30 2005, 18:32)
QUOTE(Hikaru @ Aug 30 2005, 17:55)
Tur hentaja ir vairak neka normalas animes
ja dzīvojas pa XXX sadalju tad noteikti
un atkal man tāds neliels rekvests
vai kāds nevarētu uploadot Bubblegum Crisis? uz trubām? būtu ļoti feini. btw, ja cienītajam ir uploadera statuss ihackā arī būtu labi iemest torrentu.
arī tam kas šo lasa paldies, jo vismaz esmu ievērots
QUOTE(Batou @ Aug 31 2005, 18:59)
un atkal man tāds neliels rekvests
vai kāds nevarētu uploadot Bubblegum Crisis? uz trubām? būtu ļoti feini. btw, ja cienītajam ir uploadera statuss ihackā arī būtu labi iemest torrentu.
arī tam kas šo lasa paldies, jo vismaz esmu ievērots
Bubblegum Crisis torrents ir atrodams šajā adesītē
http://www.animeindex.net Tur meklēšanā ieraksti, ko meklē un viņš tev parādīs šādu torrentu Bubblegum.Crisis.2040.[D-A].torrent, kur pašlaik ir 7 seedi un 74 Leecheri (labs daudzums), tākā ja tu esi mDSL lietotājs tad visticamāk varēsi novilkt ar 56kB/s ātrumu. Un tur ir 6 GB infas, ko novilkt, un tur var kačāt bez reģistrācijas. Ja tu izmanto torrentus tad manā skatījumā labākā torrentu meklēšanas lapa ir www.isohunt.com. Es varētu pats novilkt, bet es no trubām tiko novilku Gankutsuou, un man ar to brīvo vietu ir pašvaki. Starpcitu Gankutsuou laba animē, šodien visu dienu skatījos, kaut kur deviņas stundas gara.
Church
Nov 26 2005, 23:01
animeindex? isohunt? imho visjeedziigaakais vismaz torrentiem resurss joprojaam paliek tokyotosho.com
Jā es apskatījos tokyotosho.com, tiešām animē torrentu meklēšanai izskatās sakarīgs saits
.
Es bieži isohunt izmantoju visādu citu torrentu meklēšanai, jo šis saits savāc informāciju no lielāko daļu citiem torrentu saitiem, tā kā nav vajadzīga liela skraidīšana. Bet tā kā man mīļākais animē ir Inuyasha, tad mana mīļākā lapa ir
http://www.iy4ever.net Es principā velku tikai viņu tulkotās animē.
ehh, trubaz atkal empty
tiksas tas vel butu maigi teikts kadam tur atkal nav bijis ko darit un izdzesisi visas anime kas tur bija ,nekas dizs ja nebija bet tomer. un tapec visiem kuriem ir pieejamas trubaz.com ludzu atkal kautko uzlieciet
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.