Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mDSL lietotājiem
Anime forum > Anime > Resources
Pages: 1, 2, 3, 4
Laugh|nGMan
QUOTE(ETM @ Jan 21 2005, 01:34)
pats ed2k tiikls ir nenormaali nedroshs zobainiishu izplatiibas zinjaa.
*

Gribētu teikt, ka zobaiņi izplatās dēļ lāmēm kuras mēģina novilkt vēl neiznākušus softus, filmu skrīnerus, pr0n klipiņus un tml lietas. Vismaz manās ed2k linku zvejas vietās neviens members nav iepostojies ed2k linku uz trojānu vai citu šitu.

Man liekas tu stipri pārspīlē teikdams "ed2k ir NENORMĀLI nedrošs". Acīmredzot tu visus p2p tīklus neesi iemēģinājis. Ko teiksi par KAZAA? rolleyes.gif

UPS! bišķu esam novirzījušies no topika tēmas ohmy.gif
ETM
Nu es veel drusku paturpinaashu offtopiku, jo uzskatu par pienaakumu atbildeet.
Es sheit izteicu tikai savu personisko viedokli. Gribi, lieto ed2k tiiklu, man tas buutiibaa vienalga. Personiigi man vecais, labais DC++ ir miiljaaks par visiem. Protams te saaks atkal kaads bljaut ka vot tas un tas labaaks, tad saku uzreiz: pilniigi iespeejams ka kaadam citam tas e-mule arii vairaak patiik un ir eertaaks, man pret to nav nekaadu pretenziju.

Sakjert zobaini principaa jau var visur, bet pastaav konkreeti apstaaklji kas palielina to varbuutiibu. Pasargaats pilniibaa tik tieshaam nav neviens.

Un par kazu es vispaar negribu runaat.

P.S. Nu nezinu, ko var un ko nevar saukt par laami. Paziistu cilveekus, kuri turas pie pilniigas paarlieciibas, ka vinji laames nav, neuzskatu sevi par sliktaaku, bet negribu apgalvot ka neesmu laame. Nevar tachu cilveeks zinaat visu par visu.
HELDON
Ja nu kādam interesē, iegāzu uz trubaz f t p sekojošu relīsi - Porong.Porong.Pororo.2003.DVDRip.XviD.AC3-WAF

Porong Porong Pororo is Kid Movie (short episodes).
Typical kid program you find on TV but in Korean.

Pororo's each "Playing" through the episodes illustrates basic principles in a relationship with the outside world with simple, repeated and indirect story-telling. Thus, the ultimate theme of "Pororo the Little Penguin" is to help kids to learn values and knowledge shared by children and parents all over the world. It is based on educational as well as entertaining story but storyline is not developed in didactic way. Therefore, Dialogue is minimal and visual is extremely important. The personalities of friendly animal characters in "Pororo the Little Penguin" are equivalent of children aged 4 to 7. Pororo and the other animal characters are round, simplified, childlike with smooth line. Pororo's world is designed in cozy and comfort atmosphere with maximizing soft touches adopted from the 3D CGI technology.

http://www.pororo.net/en
http://www.kocca.or.kr/ctnews/eng/SITE/dat...0311030002.html

image

image

image

image

Porong Porong Pororo (2003)

********************************************************************************

[RELEASE INFORMATION]

SOURCE ******* : DVD (RC3)
RIPPER ******* : Team_WAF (Wolf'PacK)
DVD DATE ***** : 2004.01.**
REL DATE ***** : 2004.11.10
VIDEO INFO *** : XviD 1.0.2 @ 940 Kbps Avg
AUDIO INFO *** : AC3 4CH @ 384 Kbps
FRAME RATE *** : 29.970 fps
RESOLUTION *** : 640 x 480 (1.33 : 1)
LANGUAGE ***** : Korean
SUBTITLE ***** : English, Korean
RUNTIME ****** : 01:12:34
REL FILES **** : Porong.Porong.Pororo.2003.XviD.AC3.1CD-WAF.avi (700M)

********************************************************************************
bbad
beidzot pdsl ir piesleegts pie open garden.
ja kaadam vajag kaut ko no manas listes, ielikshu to hub.datuve.lv/tracker

Adventures of Mini-Goddess [AXP]
Ah! My Goddess The Movie [ZX]
Akira [ZX]
Armitage Dual-Matrix [ZX]
Armitage III OVA [RG]
BPS [A-Flux]
Battle Athletes OVA [AU]
Battle Athletes Victory [ZX]
Bio-Booster Armor Guyver [AW]
Black Heaven [P-A]
Catgirl Nuku Nuku [anime.fin]
Earth Girl Arjuna [ZX]
Full Metal Panic [A-L]
Furi Kuri [ZX]
I can hear the Sea [ZX]
Jin-Roh [ZX]
Memories [A-L]
Neon Genesis Evangelion [Renewal] [ZX]
Ninja Scroll [AX]
Noir [ZX]
Oh! My Goddess OAV [ZX]
Otaku No Video [RG]
Project Arms S1 [ZX]
RahXephon [A-L]
Rurouni Kenshin - Reminiscence [ZX]
Samurai girl [ZX]
Serial Experiments Lain [ZX]
She and Her Cat [D-A]
Spriggan [ZX]
Tokyo Godfathers [A-L]
Tsukikage Ran [ZX]
Wonderful Days [A-L]
bbad
kaads ieksh trubaz.com bija requestojis Wonderful Day's. Tagad uploadoju. Ja pa nakti nekas slikts nenotiks, riit no riita tur buus A-L rips.
Taka
QUOTE(kamui21 @ Apr 20 2005, 23:37)
mDSL lietotaajiem vienkaarshi vajag izdariit Hari-Kiri, lai nav jaamocaas....hi hi smile.gif
*

Par debīliem komentiem var arī banu dabūt.
D***šanai ir www.delfi.lv un www.iauto.lv mad.gif
kaarleens
QUOTE(kamui21 @ Apr 20 2005, 23:37)
mDSL lietotaajiem vienkaarshi vajag izdariit Hari-Kiri, lai nav jaamocaas....hi hi smile.gif
*

nezinu nezinu mums vismaz ir stabils 55 kb/s no aarzemeem es piemeeram nesuudzos nevaru paspeet noskatiities visu ko esmu savilcis rolleyes.gif
Seven_of_zero
man ari ar mdsl problemu nav. atrums pietiekams, Dial up lietotajiem gan ir problema.
ne tikai atruma bet ari $$$. ujjj, Pec dial up Mdsl liekas ka debesu davana. turklat tiri tehniski ari mazak problemu, nekadu stulbu Proxsy..
lastguru
Piekriitu, no problems with mDSL, nevaru visu noskatiities, taapeec paarsvaraa peedeejaa laikaa izmantoju kaadu ceturto dalju kanaala (nu iznjemot kad Bleach vai Naruto iznaak). Patiikami ir ka viss iet un nekaadu firewallu pie vinjiem... pasham savs ruuteris, un ko gribu, to daru...

interesants storijs ir taads ka esmu izmantojis vinju support servisu un peec tam esmu veel vairaak apmierinaats ar mDSL kaa ieprieksh. Lieldienu vakaraa biju pamaniijis probleemu ar to ka viens neliels latnet apakshtiikls neiet pareizi (bet viss paareejais straadaaja nevainojami)... pazvaniiju vinjiem, un probleema tika operatiivi noveersta. Domaaju ka lielaakaa dalja rajonu provaideru mieriigi guleeja un probleemas risinaajumu es buutu gaidiijis vairaakas dienas. Turklaat cik esmu dzirdeejis, rajonu provaideru piesleegumi dazhreiz nobruuk uz briivdienaam, un dazhus Peer-to-Peer protokolus nav iespeejams izmantot... Taa kaa esmu ljoti laimiigs smile.gif
GunMetaL
nu mdsl nav pats sliktākais bet, tie tagadējie 500kilobiti/s no viena usera ir mazliet pa maz. sad.gif vaidzētu vismaz lai no citu provaideru lietotājiem vilktu ar 1000kilob/s un mdsl tikla ar kadiem 5000kilob/s smile.gif vot tad mdsl butu normals... un protams labāku trafiku uz arzemēm biggrin.gif
Batou
labi viss skaidrs, tas ir labi, šito vajadzētu.

es būšu nedaudz konkrētāks.

Roze es nezinu vai tu zini to cilvēku kurš ir pie trubaz.com grožiem (es nesaku ka tev viņš jāpazīst, bet ja nu pēkšņi), bet tur nesen atkal viss tika izdzēsts. kārtējais lūgums kādam no mdslistiem "uzmest" uz servera kādu anime filmu (var arī epizodes, ja nav slinkums visas likt ~2Gb). ja nekas neparādīsies, neraudāšu, bet būtu baigi patīkami.
GunMetaL
varēji gan pateikt ko tieši darētu uzmest uz serva ^^
Batou
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 20:42)
varēji gan pateikt ko tieši darētu  uzmest uz serva ^^
*

ideālā variantā - izcilu retumu. labā variantā - tādu, kuru grūti dabūt (jo jauna, vai tieši otrādi - veca). normālā variantā - parastu filmu, tādu, kuru var arī novilkt caur torrentiem. sliktā variantā - tādu, kuru jau liela daļa ir redzējuši. vissliktākajā variantā - pokemoni.
GunMetaL
ideālā variantā - izcilu retumu. labā variantā - tādu, kuru grūti dabūt (jo jauna, vai tieši otrādi - veca). normālā variantā - parastu filmu, tādu, kuru var arī novilkt caur torrentiem. sliktā variantā - tādu, kuru jau liela daļa ir redzējuši. vissliktākajā variantā - pokemoni.
*

biggrin.gif

ja vaig varu uzsviest house of flying daggers (dvd-r) formāta vardsakot .IMG fails

vaig?
Batou
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 20:50)
*

biggrin.gif

ja vaig varu uzsviest house of flying daggers (dvd-r) formāta vardsakot .IMG fails

vaig?
*

nuu, tā nav slikta doma, un parasts jūzeris par to būtu sajūsmā, tomēr būtu labi, ja tev būtu kāda anime filma.
GunMetaL
nu viss atkarīgs ko cilvēks vēlas var jau paprasīt ? prasiet ko vēlaties atbildēsim vai mums ir smile.gif

ta ja tauta velas es varu to house of flying daggers likt bet tas laikam prasīs lidz 2 dienam

likt?
vai
nelikt?

Batou
QUOTE(EliminatoR @ May 25 2005, 21:06)
nu viss atkarīgs ko cilvēks vēlas var jau paprasīt ? prasiet ko vēlaties atbildēsim vai mums ir smile.gif
*

aaaargh mad.gif kā tu nesaproti. es neko nevēlos. es neizvēlos. es atstāju izvēli tā cilvēka ziņā, kuram pietiks pacietības kaut ko uploadēt. ja man kaut ko briesmīgi vajadzētu tā ka bez tā dzīvot nevar - meklētu pats.
ETM
sveetdien aizbraukshu uz ventspili un vareeshu uploadot (ja buus uz kurieni) savu kolekciju, tapeec buutu veelams pateikt ko vajag.
Te buus liste:
.hack//DUSK
.hack//LIMINALITY
.hack//SIGN
Akira
Angel Sanctuary
Apple Seed
Armitage III - Poly Matrix
Beyond the Clouds
Bleach
BLOOD The Last Vampire
Chobits
Cowboy Bebop
Cowboy Bebop - Knocking at Heavens Door
DearS
Elfen Lied
End of Evangelion
Full Metal Alchemist
Full Metal Panic? Fumofu!
Furi Kuri
Genshiken
Ghost in the Shell
Ghost in the Shell - Innosence
Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
Ghost in the Shell - Stand Alone Complex 2nd Gig
Goldenboy
GunGrave
Gunslinger Girl
Hellsing
Initial D 1st Stage
Initial D 2nd Stage
Initial D 3rd Stage
Initial D Battle Stage
Initial D Extra Stage
Jin-Roh - The Wolf Brigade
Koihime
Last EXILE
Love Hina
Metropolis
Midori no Hibi
Neon Genesis Evangelion
Ninja Scroll
Onegai Teacher
Onegai Twins
Paranoia Agent
Pet Shop of Horrors
Pita Ten
Ragnarok the Animation
Samurai Champloo
Scrapped Princess
Steamboy
Tokyo Godfathers
Tsukuyomi Moon Phase
Vampire Hunter D - Bloodlast
X - the movie
lastguru
Akira es kaut kad biju neveiksmiigi mekleejis... kaads man teica ka esot laba
Batou
QUOTE(lastguru @ May 26 2005, 03:21)
Akira es kaut kad biju neveiksmīgi meklējis... kāds man teica ka esot laba
*

taa jau nav laba, tā ir klasika smile.gif

to ETM: varētu Tokyo Godfathers rolleyes.gif
ETM
OK, ja kas sarakstiet, es ap sveetdsienu saakshu augshuplaadeet. tiks izskatiiti requesti peec balsu skaita un hronologjiskaa seciibaa.
bbad
QUOTE(lastguru @ May 26 2005, 04:21)
Akira es kaut kad biju neveiksmiigi mekleejis... kaads man teica ka esot laba
*

Akira pashlaik atrodas uz ftp.trubaz.com
lastguru
Doumo
Revol
Cik liela interese jums ir redzeet FLCL vol.1 & vol.2 DVD-R uz trubaam?
Ja buus vismaz paaris gribeetaaji tad tuvaakajaa laikaa vareetu uzlikt.
Laugh|nGMan
Count me in
jurc
nu ja tur buus novilkshu.. slinkums torrentus mekleet
kaarleens
man ir FLCL dvd rips no KAA kvalitaate ir ljoti laba es iesaku visiem njemt
seriaals protams crazy wink.gif))
Revol
QUOTE(kaarleens @ Jun 2 2005, 16:12)
man ir FLCL dvd rips no KAA kvalitaate ir ljoti laba es iesaku visiem njemt
seriaals protams crazy wink.gif))
*

ja par dvdripiem runaa, tad labaak tomeer buutu zx ripi, tajos vismaz vietas ar aatru darbiibu arii izskataas labi, nevis tikai mieriigaas daljas [un tie vismaz nav hardsuboti wmv9 tongue.gif].
Bet tas nu taa, tas ko es piedaavaaju ir 1:1 R1 NTSC DVD kopijas, diemzheel veel nav vol.3, taadeelj tikai pirmaas 4 seerijas.
Revol
Nu tad esmu uzlicis FLCL vol.1 DVD-R uz trubaam, kaut kad vareetu arii vol.2 uzlikt.
Laugh|nGMan
Paldies REVOL. Tiklīdz būsu mājās, novilkšu.
bbad
Revol, ja vari, tad uz trubaz uzmet Ippatsu Kikimusume
Revol
QUOTE(bbad @ Jun 8 2005, 13:19)
*

Uzliku sadaļā TV-Series [likās piemērotākā tongue.gif ]. Kvalitāte ir ļoti pašvaka, bet labāka, cik man zināms, nav.
bbad
QUOTE(Revol @ Jun 8 2005, 15:33)
QUOTE(bbad @ Jun 8 2005, 13:19)
*

Uzliku sadaļā TV-Series [likās piemērotākā :P ]. Kvalitāte ir ļoti pašvaka, bet labāka, cik man zināms, nav.
*

paldies
Laugh|nGMan
Revol! Lūdzu tad pie reizes uzmet arī FLCL vol.2 DVD-R. Pirmo daļu jau savācu. Tikai nevaru saprast, kas tas pa dvd, ja filmas materiāls ir tikai 2 Gb lielumā LOL

Vismaz būtu vairāk ekstru piemetuši tam DVD smile.gif
Revol
Un beidzot arii FLCL vol.2 DVD-R ir uzmests uz trubaam cool.gif
Laugh|nGMan
QUOTE(Revol @ Jun 14 2005, 19:31)
Un beidzot arii FLCL vol.2 DVD-R ir uzmests uz trubaam  cool.gif
*

Paldies savācu arī otro daļu.

Trešā tik ātri neparādīsies?! Vai ne?! sad.gif
Revol
QUOTE(Laugh|nGMan @ Jun 17 2005, 14:50)
QUOTE(Revol @ Jun 14 2005, 19:31)
Un beidzot arii FLCL vol.2 DVD-R ir uzmests uz trubaam  cool.gif
*

Paldies savācu arī otro daļu.

Trešā tik ātri neparādīsies?! Vai ne?! sad.gif
*

Nē, vol.3 ir nenoteiktaa naakotnee, ja vispaar. sad.gif
ETM
OK, izdomaaju uz trubaam uzmest Smurai 7. ja apreekjini pareizi, un ja pietiks tur vietas, tad peec divaam dienaam vajadzeetu buut. ja neviens vinju tur redzeet negrib, sakiet lai man nebuutu pilniigi veltiigi jaamokaas. Pagaidaam man uz shii kompja nekaa labaaka nav. kad tikshu pie sava animecietnja te V-pilii, buus vairaak.
Batou
met tik iekšā, pēdējās piecas epizodes tā arī neesmu skatījies.
ETM
Nu visu peec kaartas 8)) shobriid esmu liidz 15 ticis, sorre par atkaartotiem 14 yploadiem, bet man te nets pie 99% nogljukoja, a resuumeet jau nekaa. es jau pats Crystal player lietoju, kuram ir vienalga, ka faili nedabeigti, bet kaadam tas vareeja buut svariigi, tapeec liku no jauna.

UPD: Progress COMPLETE 26/26
jurc
Ja kādam vajag, ta esmu uzmetis uz trubām Futari H abas sezonas.
jurc
Pašlaik uz trubām tiek uplodots Ichigo 100% ar yesy subiem... kautkad rīt pa dienu būs viss aizgājis....
Laugh|nGMan
Dabūju FLCL vol.3 DVD-R. Žēl ka darbā nav apollo. Tad varētu pa taisno uzmest uz trubaz.

Vēl varētu uzmest uz iHacka, bet tur man noņēma UPLOADERa tiesības mad.gif
Laugh|nGMan
FLCL VOL3 beidzot ir uz trubaz.

ENJOY!
Revol
QUOTE(Laugh|nGMan @ Jul 17 2005, 07:30)
FLCL VOL3 beidzot ir uz trubaz.

ENJOY!
*

Liels paldies, jau ir novilkts biggrin.gif
lastguru
Varbuut kaads ljoti laipns cilveeks vareetu uz trubaam izlikt "gensou maden saiyuuki" (ne to kas ir reloaded, ber origjinaalo)? edonkey nevelk saakot ar 5 seeriju... torrent sourcus es nespeeju atrast...

Ieprieksh pateicos,
L.

Batou
un ja jau esam tik tālu nonākuši, ka resources pamazām pārvēršas par request, tad

vai kāds nevarētu ielikt trubās Steamboy part2 smile.gif ? Pirmā tur jau ir, bet, diemžēl, otrā ir nepilna. (arī subi tur ir kaut kādi neriktīgie, bet tā nav problēma, vienmēr var atrast citus)
Ghoul
Woow!!! Paldies par sho briinishkjiigo vietu ( trubaz ), tagad velku no turienes last exile ( pat uz mana kompja, kursh visiem juusu kompjiem vecteevs, pa dazaam minuuteem novelkas ), thnx JurCHIX naakosho skatiishos Ichigo100%!!!!
Ja kaadam ir vai luudzu nevareetu uploadot Outlaw Star!!!!!!! smile.gif
jurc
Vispār bik sāk piebesīt.. nesaprotu vai man nets gļuko, vai nu viņiem tur kautkas ne tā.. Mēģināju kādas 5x uplodot Tenjou Tenge Past Charapter a visulaiku transfer failed... Pilnīgi dusma... Kautkā negribās vairs ko tur uplodot, paliks tur tādi nedabeigti faili.
Starp citu kāds nezina trubaz.com adminu e-mail adresīti? Gribētu šo to sarunāt.

Ja kas reku mana liste, ja nu kādam kautko savajagās, ta PM man.. uzmetīšu uz trubām ja sanāks...
bbad
QUOTE(JurCHiX @ Aug 5 2005, 23:59)
Ja kas reku mana liste, ja nu kādam kautko savajagās, ta PM man.. uzmetīšu uz trubām ja sanāks...
*

es gribeetu redzeet Futakoi un Futakoi Alternative
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.