Datorgrafikai VAR ielikt un KĀ vēl.
(Bilde iz
šejienes)
Un tas tikai anime stils. Reālismā vispār nenormāli naži.
Datoram priekšrocība ir tā, ka var ietaupīt daudz laiku, ka process pats par sevi būtībā ir vieglāks, jo nav ar nestabilu vielu, kura var izšķīst vai nobirt, jādarbojās un grūtāk sabojāt to, kas ir, jo var saglabāt vairākas kopijas un, ja kaut kas nesanāk, tad var atvērt to failu pirms sačakarēšanas un atčakarēt. Kā arī leijeri, protams.
Tradicionālajiem toties ir tas, ka tos var smuki piekabināt pie sienas, atstāt mantojumā nākamajām paaudzēm un tā tālāk. Vārdu sakot, viņi ilgāk saglabājās. Saprotams, datorgrafikā strādātos var printēt laukā uz kvalitatīva papīra vai auduma, bet tam nebūs faktūras, kas man šķiet ir visai liels zaudējums. Datorā arī ir ierobežots skaits krāsu (tiesa gan, tas skaits ir pietiekami liels, lai parasts mirstīgais skaidri neredzētu starpību), bet reālajā pasaulē tāda ierobežojuma nav.
Ak jā, vēl ir arī tas, ka tradicionālie ir tikai vienā eksemplārā! (Reprodukcijas neskaitās.) To gan var pieskaitīt gan pie ieguvumiem, gan pie trūkumiem...
domaju, galigi garam, kamer nava kartigi vis noorganizets, ka ari, vajaga balvas, kaut ar siikumu DAJEBKADU, bet galvenais, lai ir kautkas, pec ka tiekties.
Šis tā starp citu nav nekāds nopietnais konkurss valsts mērogā, kur visi ar sažņaugtām dūrēm un sakostiem zobiem gaida rezultātus, bet gan tikai draudzīga sacenšanās nelielā lokā, tā kā es domāju, ka būt izvēlētam par labāko jau ir pietiekama balva.
Bet nu, ja jau tu uzstāj, tad aiziet, dod kādus ierosinājumus balvām arī. Materiālas balvas, saprotams, ir ārpus jautājuma (krīze, lol), tā kā būs jāiztiek ar kaut ko internetā dabūjamu.
---
Tas tā. Es ceru, ka vēl kāds kaut ko šeit ieliks.
Vēl palikušas trīs ar pusi dienas! Tas ir pietiekami daudz laiks, lai uzmeistarotu kaut ko, no kā visi ar kafiju aizrīsies.