Help - Search - Members - Calendar
Full Version: contests!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Arta
/sēž malā un stulbi ņirdz, katru reizi, kad uzkliko uz šī topika. biggrin.gif/

Drama - we lovez it.
anti
Sigfa, nu ko tu tērē laiku atbildot viņam, tak redzams, ka vai nu trollis, vai garīgi atpalicis.

Labāk takš uzzīmējiet kāds kaut ko :)
DarkDevilCat
QUOTE(Sigfa @ Dec 11 2009, 16:30) *

hollow, tu tikko sevi uztaisiiji par jampampinju. Iesaku apklust pirms neviens tevi nenjem par pilnu (iespeejams, jau ir par veelu).

well doma ka man daudz grauz ko apdauziitie doma? smile.gif
te daziem labiem, tadiem ka tu, pat smadzenes nestrada pareizaja virziena.
+ ja nezini vardam jampampins nozimi, tad nelieto, nya?

uz parejiem komentariem pat verts atbildet nava, jo tadiem cilvekiem smadzenes mazak ka skudrai.

p.s

izskatas ka te daziem tik sausmiigi tas sap, ka es pasaku "suda kontests" kad uzreiz jastreso... OMFG XDD

p.p.s

anti, ja nemaki neko pateikt tad ar nesaki::.. trolling, fallout? FFS could be, if i would be your father!!!!
FuschichO
I KNEW HE'S AN ASSPIE!!! Piedodiet, ka nepateicu ātrāk.

edit: nedomāju gan, ka kādam būtu vajadzīga norāde.

DarkDevilCat
QUOTE(FuschichO @ Dec 11 2009, 23:12) *

I KNEW HE'S AN ASSPIE!!! Piedodiet, ka nepateicu ātrāk.

edit: nedomāju gan, ka kādam būtu vajadzīga norāde.

kas ir aspie? unsure.gif

btw, tikai neraudi http://www.youtube.com/watch?v=FWPMmR_x6vk paskaties/paklausies un aizei iededz sveciti, lai siltak
Kikyou
QUOTE(hollow @ Dec 11 2009, 22:14) *

FFS could be, if i would be your father!!!!

Iesaku.

Viss, drāmai uzlejam maijpuķītes, metam tālāk savus garadarbus!
DarkDevilCat
QUOTE(Kikyou @ Dec 11 2009, 23:51) *

QUOTE(hollow @ Dec 11 2009, 22:14) *

FFS could be, if i would be your father!!!!

Iesaku.

Viss, drāmai uzlejam maijpuķītes, metam tālāk savus garadarbus!

tu netira kaprace pakluse, tev neviens nejautaja (tikai neapvainojies, jaunas iesaukas domaju)

sunder
hollow tev kkāds pārejas vecums uznācis vai kādas citas problēmas?

Tu esi kaitonoš tākā muša uz ekrāna.
Kikyou
Ok!
Jauns topika noteikums!
Davai nereaģēsim uz provokācijām?
Keydan
Aslo, ASSPIE. I just googled it!
IPB Image
Cowkiller
luudzu pagarinaat terminju liidz 14. decembrim.
iemesls: skenera nepieejamiiba, manupraat, juusu pashu intresees ir lai vairaak cilveeki ieposto ziimeejumus...
Kikyou
No prob, tad līdz 14. decembra 23:59!
Cowkiller
allright then! ^^ svaigs skeneejums.

IPB Image

izmantoju tushu, guashas un balto ziimuli un punktinjus saliku ar PS paliidziibu(nebija korektors...)
Kikyou
Hooray!

Bet katram gadījumam beigu termiņu tāpat atstāšu līdz pagarinātajam. Vēl kādas... es nezinu, deviņas ar pusi stundas! \o/ Vai tiešām neviens negrib neko pārzīmēt, ielikt no jauna?
dmonster
Es vēl savu mēslu neesmu nobeidzis pat, jāpagaida biš būs.
Tigra2
QUOTE(Kikyou @ Dec 14 2009, 14:25) *

Hooray!

Bet katram gadījumam beigu termiņu tāpat atstāšu līdz pagarinātajam. Vēl kādas... es nezinu, deviņas ar pusi stundas! \o/ Vai tiešām neviens negrib neko pārzīmēt, ielikt no jauna?

C:
IPB Image

Var jau arī neņemt vērā, tomēr man arī gribējās piedalīties.
dmonster
Izlasot hollow komentārus gribējas uztaisīt, kaut ko tikkai ar pelēkajiem zīmuļiem. Kad sāku ēnot atcerējos, ka: 1. Nemāku ar zīmuļiem labi darboties; 2. Man vajadzētu vairāk laika, lai uztaisītu, ko normālu; 3. Man tāda laika nav. Phe. Shit's still shit and anatomically incorrect.

ZVAIGZNES TUR IR. TĀ KĀ NEDIRŠ.

IPB Image

Tagad vismaz varu atkal turpināt darboties ar "stipri pārvērtēto datorgrafiku".
DarkDevilCat
QUOTE(Tigra2 @ Dec 14 2009, 15:27) *

IPB Image

smuks zimejums rolleyes.gif
Arts
Ū,laps dmonster!

IPB Image
Sigfa
IPB Image

tematiski. baigi gruushi tomeer uz kompja, oh well, dodiet balvu.

EDIT: krch, taakaa cilveeki nespeej izprast manu maakslu, man naaksies paskaidrot. tas chalis pa kreisi ir dievs/jehova, taa zaljaa ir vinja kosmiskaa zsv egliite ar planeetaam kaa rotaajumiem uz zvaigzneem kaa sveciishu liesminjaam. labajaa augsheejaa stuurii mees varam noveerot kaa cilveeks deg tuvaas saules deelj.
EruLaif
IPB Image
galvenais ir piedaliities... vai kaut kaa taa smile.gif
Kikyou
Ok! Termiņš ir iztecējis, laiks balsot!
Apkoposim visus vienā postā, tā lai redz vienu otram blakus.

1. Kabuki
IPB Image

2. sunder
IPB Image

3. Keydan
IPB Image

4. anti
IPB Image

5. Keydan
IPB Image

6. Cowkiller
IPB Image

7. Tigra
IPB Image

8. dmonster
IPB Image

9. Arts
IPB Image

10. Sigfa
IPB Image

11. EruLaif
Darbu skatīt postu augstāk, lūdzu, jo postā tik 10 bildes var ielikt un dubultposti automātiski tiek apvienoti. x_@ (Kā man besī tā sistēma, nopietni)

Tātad! Katram ir trīs zvaigznītes *** ar ko rīkoties. Jūs varat izvēlēties:
1) Dot trīs dažādiem darbiem katram pa zvaigznītei.
2) Ja visvairāk patīk divi un galīgi nevar izšķirties, tad ** dod tam, kas tomēr nedaudz vairāk patīk un * tam otram.
3) Ja esi pilnībā bez šaubām un šķiet, ka tas viens ir simtreiz labāks par pārējiem, vari likt visas trīs *** vienam vienīgam darbam.

Tā kā darbi ir smuki sanumurēti, formāts šāds:

QUOTE(HĀRDKŌR-NERDS666)
25: *
5719: **

QUOTE(mazajawkameiteniite)
14: ***

QUOTE(parastaisveljaspulveris)
17: *
937: *
72: *

Man šķiet, ka tas ir pats par sevi saprotams, bet par sevi nebalsojam.

Lūk tā. Uzvar tas, kam visvairāk zvaigznīšu!
Aidā jūriņā. Balsojam līdz ceturtdienas 23:59.

Nākamais tēmas devējs, ja gribēs, varēs pats savu balsošanas sistēmu taisīt, bet šoreiz būs tā, kā es saku. C:
Sigfa
4. [anti] **
5. [keydan] *
Cowkiller
3. keydan *
11. erulaif **
dmonster
4. Anti *
5. Keydan *
9. Arts *
Tigra2
Sigfa ***
zenofex
1. sunder **
6. Cowkiller *
11. EruLaif *
cdmax
2. sunder *
7. Tigra *
11. EruLaif *
Keydan
6. Cowkiller *
7. Tigra *
8. dmonster *
sunder
5, Keydan **
6. Cowkiller *
Arts
8. dmonster: *
10. Sigfa: *
4. Anti: *
kabuki
5.Keydan**
6.Anti*
FuschichO
Laba sistēma

4.Anti * (poop stars)
9.Arts* (velosipēda stūre)
10.Sigfa* (pilnīgi nenolasāms zīmējums, kurš prasa paskaidrojumus)

Es šoreiz atļāvos nevērtēt no mākslinieciskā viedokļa, bet no tā, cik ļoti man kaut kas liekas oriģināls
Tenma
2. sunder: *
4. anti: **
Shumins
Atbalstu savējos laugh.gif

4. anti *

- Orģināla ideja, no kurienes nāk piparkūkas...

7. Tigra2 *

- Tīģeri vienmēr ir forši...

10. Sigfa *

- Noignorēju Edit, iztēlojos tā ir kārtējā līkroce, kas nemāk iekārt eglē sveces, tāpēc liekot eglē zvaigzni tā ieliecas un viena svece aizdedzina egli, un otrā bildē bildē tā panikā skaidra pa savu dzīvokli, jo sakarsušās metāla durvis atslēgt nevar un laukā netiek... (Man patīk, ka cilvēki saņem ko pelnījuši) ph34r.gif

Iespējams tā ir no Spānijas, jo tur pēdējo reizi dzīvojot viesnīcā - ieraudzīju vienu verķi "Fire Blanket", un ilgi smējos, domādams, kam tādu vaiga, bet tagad skaidrs ;P

IPB Image
anti
6. Cowkiller *
8. dmonster *
9. Arts *
Kazuki
anti *
Tigra2 *
EruLaif *
Kikyou
QUOTE(zenofex @ Dec 15 2009, 07:33) *

1. sunder **
6. Cowkiller *
11. EruLaif *

QUOTE(Arts @ Dec 15 2009, 13:03) *

8. dmonster: **
10. Sigfa: *
4. Anti: *

Jums abiem te kaut kas par daudz.
Ja nebūs labojums līdz ceturtdienas vakaram, pieņemšu, ka pie katra domāts viens.
reien
6.cowkiller *
2.sunder **
DarkDevilCat
7. Tigra **
11. EruLaif *

zenofex
Nu tad tā

1. sunder **
6. Cowkiller *
FuschichO
Es vispār vēlētos precizēt to, vai senseji (šinā gadījumā Tigra) drīkst piedalīties? Viņa gan rakstīja, ka šamo var neņemt vērā, taču acīmredzot daudzus tāds faktors nesatrauc ne mazākajā mērā.

tikko pamanīju, ka rakstu rīmēs.

tā gribējās šitam atskaņu ar pielikt... :<
zenofex
QUOTE(FuschichO @ Dec 16 2009, 12:33) *

Es vispār vēlētos precizēt to, vai senseji (šinā gadījumā Tigra) drīkst piedalīties? Viņa gan rakstīja, ka šamo var neņemt vērā, taču acīmredzot daudzus tāds faktors nesatrauc ne mazākajā mērā.

Interesanti, kāpēc? Senseji jau pēc būtības ir tikai saujiņas neko no mākslas nesaprotošu moderatoru izvēlēti ļaudis, kuri nedaudz zīmē.
Kazuki
Jo vairāk darbu, jo interesantāk. Domāju, ka arī T.s. sensejiem arī vajadzētu atļaut piedalīties, jo arī viņiem var rasties ļoti labas idejas par interpretējamo tēmu. Nafig turēt sveci zem pūra? ph34r.gif
dmonster
QUOTE(Kazuki @ Dec 16 2009, 14:16) *

Piekrītu, nav jau arī gluži teikts, ka tikai tāpēc, ka sensejs, tad interesantāks darbs.

Daži pirms laika sūdzējās, ka viņu darbu kvalitāte būtu labāka. Ko tur daudz? Ja kāds uztaisa labāku darbu par tevi, ņem un pārtaisi savu darbu tik tāli līdz viņš ielik tam. Ja nezini, kā to darīt, lūdzu, tev ir internets apskati darbus, kuriem ir tādas īpašības, kuras tu gribi panākt un uztaisi tādu darbu. Tas ir mūžīgs, apburošs izaugsmes process, kas jau tieši tiek šeit veicināts.
DarkDevilCat
QUOTE(zenofex @ Dec 16 2009, 14:10) *

Interesanti, kāpēc? Senseji jau pēc būtības ir tikai saujiņas neko no mākslas nesaprotošu moderatoru izvēlēti ļaudis, kuri nedaudz zīmē.

Piekrītu, vismaz daļēji, jo paskatoties senseju sadaļā sapratu to, ka tomer zīmējumi user sadaļa ir krietni labāki un interesantāki, bet nerunāju pa visiem.

Arta
Man liekas, ka sensejus izvēlēja tauta, ne?
http://otaku.lv/index.php?showtopic=3516&st=240

Vismaz tajā topikā [lol, cik nu sen es te esmu bijusi un pieredzējusi, kas notiek] kāds kādu iesaka un tad redzams vai citi arī tam piekrīt.. Varbūt tam vajadzētu uzmeistarot kaut ko oficiālāku, bet no otras puses, priekš kam.
Ar to gribēju pateikt, ka modi jau neizvēlas. <.< modi vnk pārceļ tos topikus un tā. o.o
Kikyou
QUOTE(FuschichO @ Dec 16 2009, 12:33) *

Es domāju, ka lai senseji ar piedalās.
Daļēji to saku tāpēc, ka man pašam arī gribēsies vēlāk laugh.gif, bet lieta tāda, ka mēs visi taču ne tikai ņemam vērā to, cik taisnas kājas vistai uzzīmētas, bet arī to, kā ideja uztverta, tā kā es neredzu, kur problēma.

Pēc manām domām, vienreizēja ideja, kas uzzīmēta ar kreiso pēdu itin viegli var pārsist skaistu darbu. Saprotams, ja ir gan ideja, gan izpildījums, tad pagrūtāk, bet nu...! Nav jau tie mūsu jūzeru galerijnieki galīgi mīkstie.
FuschichO
QUOTE(zenofex @ Dec 16 2009, 14:10) *

Piedodiet, daži tomēr mācās mākslas skolās vai vēl augstākās iestādēs sleep.gif
Bet, ja reiz visi piekrīt tad jau lai piedalās. Es tikai pajautāju.
Kikyou
Haha, zenofexa frāzējumu jau otrais nesaprata.

"Neko no mākslas nesaprotošu moderatoru izvēlēti" nevis "neko no mākslas nesaprotošu ļaudis". Citādāk jau būtu rakstīts nesaprotoši. Doh. C: Neko no mākslas nesaprotot moderatori, kas izvēlējās, nevis ļaudis, kas nedaudz zīmē - tā tai teikumā rakstīts.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.