QUOTE(FuschichO @ Dec 16 2009, 19:15)
Piedodiet, daži tomēr mācās mākslas skolās vai vēl augstākās iestādēs
Ja tu taa turpinaasi, domaashu, ka hollow ir taisniiba - cilveeku nespeeja saprast uzrakstiito ir sasniegusi nozheelojamu liimeni.
Isabel Carmin fon Edelhain
Dec 16 2009, 23:02
4. Anti **
11. Erulaif*
FuschichO
Dec 16 2009, 23:10
QUOTE(edg @ Dec 16 2009, 21:36)
QUOTE(FuschichO @ Dec 16 2009, 19:15)
Piedodiet, daži tomēr mācās mākslas skolās vai vēl augstākās iestādēs
Ja tu taa turpinaasi, domaashu, ka hollow ir taisniiba - cilveeku nespeeja saprast uzrakstiito ir sasniegusi nozheelojamu liimeni.
piedošanu, to tomēr varēja pārprast ar manām "lieliskajām" latviešu valodas zināšanām. Tādus teikumus vajag pa desmit reizēm lasīt, es gan vainošu to apstākli, ka neesmu jau vairākas dienas pēc kārtas normāli gulējusi.
Tad es varu teikt, ka es daudz zīmēju, lai labotu savu kļūdu XD Tikai tādi zīmējumi, kādus es zīmēju, šejieniešiem nav interesanti pēc būtības. I'm not that much into spam. that much. jā
Kikyou
Dec 17 2009, 08:28
QUOTE(FuschichO @ Dec 16 2009, 22:10)
Tad es varu teikt, ka es daudz zīmēju, lai labotu savu kļūdu XD Tikai tādi zīmējumi, kādus es zīmēju, šejieniešiem nav interesanti pēc būtības. I'm not that much into spam. that much. jā
Kāpēc mēs tik uzpūtīgi?
Ja smuki izskatās, tad jau būs praktiski jebkuram interesanti.
zenofex
Dec 17 2009, 10:10
Art sadaļā jau, manliekas, nav noteikts, ka jāliek tikai anime stilā zīmēti darbi, un to arī neviens necenšas darīt. Tā kā liec vien iekšā arī savus darbus!
PS Jā, mans teksts bija diezgan samocīts. Sorry 'bout that.
FuschichO
Dec 17 2009, 12:08
QUOTE(Kikyou @ Dec 17 2009, 07:28)
QUOTE(zenofex @ Dec 17 2009, 09:10)
Nu nav jau tā, ka es nelieku neko no akadēmijas darbiem. Vienkārši postot akadēmiskus plikņus man liekas tā pārāk... obviousīgi? Tas ir tā kā, kad sētnieks pieliek pilnu internetu ar bildēm, kurās viņš slauka ielu, prasot "nu, kā man labi izdodās?". Tāds vienkārši ir mans darbs/pienākums.. nemāku izvēlēties īsto vārdu.
Varbūt vēlāk safotogrāfēšu un kaut ko arī ielikšu, ja reiz tā XD
Nu, cik tad līdz kontesta beigām? Slinkums skaitīt, bet gribās zināt rezultātu :3
DarkDevilCat
Dec 17 2009, 12:25
QUOTE(FuschichO @ Dec 17 2009, 11:08)
Nu, cik tad līdz kontesta beigām? Slinkums skaitīt, bet gribās zināt rezultātu :3
QUOTE(Kikyou @ Dec 15 2009, 16:53)
Ja nebūs labojums līdz ceturtdienas vakaram, pieņemšu, ka pie katra domāts viens.
takaa...
visticamakais ka ka ar pasu kontestu lidz 23:59
Kikyou
Dec 17 2009, 16:02
Jap, 23:59.
Vispār man pašam arī jānobalso.
2. (Sunder) *
7. (Tigra) *
10. (Sigfa) *
Dead Star
Dec 17 2009, 21:49
anti **
sigfa *
Yanka_ronin
Dec 17 2009, 23:15
11.:**
5.:*
ReD_FoXy
Dec 17 2009, 23:39
6. Cowkiller **
10. Sigfa *
Yeey.
4. (anti) *
10. (Sigfa) *
11. (EruLaif) *
Balsojums ļoti subjektīvs. Neņemt ļaunā, ja kādam liekas, ka viņa darbs bija labāks - iespējams ka tā arī ir.
Kikyou
Dec 18 2009, 01:01
VISS!
Kopā balsošanā piedalījās 24 cilvēki!
Rezultāts sekojošs:
1. (Kabuki) 0
2. (Sunder) ********* 9
3. (Keydan) * 1
4. (anti) ************* 135. (Keydan) ******* 7
6. (Cowkiller) ******** 8
7. (Tigra) ******* 7
8. (dmonster) *** 3
9. (Arts) *** 3
10. (Sigfa) ********** 10
11. (Erulaif) ********* 9
Uzvar anti!
(Jēe, apausīiiii, anti, tu esi besteeest mēs tevi mīlam, vuuuu!) Tātad anti no manis var pieprasīt zīmējumu. C:
Un nākamais sensejs (es pieņemu Fuschicho?), lūdzu, nākamo tēmu!
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 01:15
par gaumi nestridas, bet iznakumu jau zinaju, jo stulbaks jo labak
Dead Star
Dec 18 2009, 01:16
Un tikai pateicoties šim topikam pēkšņi var pamanīt, ka forumā ir mazliet vairāk par pieciem atkīviem biedriem ¦D
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 01:23
QUOTE(Dead Star @ Dec 18 2009, 00:16)
Un tikai pateicoties šim topikam pēkšņi var pamanīt, ka forumā ir mazliet vairāk par pieciem atkīviem biedriem ¦D
ne visus tos var saukt par aktiviem, bet vismaz redzam kuri iegriezas seit.
gz anti, pelniita uzvara.
EDIT: EDIT2: nav svariigi
Oh em džī. Pateicos par balsojumiem un tā, bet nu man gan liekas, ka toč kādam citam vajadzēja uzvarēt :)
Kikyo, man gan vajag apdomāties, pirms Tev kaut ko pieprasu, tā tomēr tāda reta iespēja.
hollow - nu ko padarīsi, nopietnās lietas nav mana stiprā puse.
QUOTE(anti @ Dec 18 2009, 00:45)
man gan liekas, ka toč kādam citam vajadzēja uzvarē
heh heh, es piedaliijos ar domu pasmieties, bet re kaa, (relatiivi) otraa vieta. Man shkjiet, ka tas kko paraada par paareejo daliibnieku speeju piesaistiit; kameer tev bija amizants darbs un man bija vnk sviests, un mees abi, shkjiet, ieguldiijaam mazaak darbu nekaa paareejie. Cerams, tas kalpos par motivatoru naakamajaa contesta daljaa.
Kikyou
Dec 18 2009, 01:59
Kikyo, man gan vajag apdomāties, pirms Tev kaut ko pieprasu, tā tomēr tāda reta iespēja.
Domā kaut gadu. ō_ō Kad izdomā, sūti PM.
QUOTE(Sigfa @ Dec 18 2009, 00:54)
man gan liekas, ka toč kādam citam vajadzēja uzvarē
heh heh, es piedaliijos ar domu pasmieties, bet re kaa, (relatiivi) otraa vieta. Man shkjiet, ka tas kko paraada par paareejo daliibnieku speeju piesaistiit; kameer tev bija amizants darbs un man bija vnk sviests, un mees abi, shkjiet, ieguldiijaam mazaak darbu nekaa paareejie. Cerams, tas kalpos par motivatoru naakamajaa contesta daljaa.
Bet humors arī ir vērtība!
dmonster
Dec 18 2009, 08:50
Apsveicu Anti ar uzvaru! Viss lab un skaisti un sagaidīts, tagad tik nākošo tēmu vajag.
DO ŠU, FUSCHICHO!
FuschichO
Dec 18 2009, 11:56
Ehēm...
Pasildīsim viens otra sirsniņas šajā aukstajā laikā un uzzīmēsim sirsnīgumu kā nu katrs to izprot. Es pieņemu, ka daudzi vēlēsies zīmēt apskāvienus, bet padomājiet par kaut ko abstraktāku.
Ja vien kāds nejūtas ļoti, ļoti cinisks, diez vai šoreiz ir izredzes parādīties kaut kam asprātīgam.
Bet vēl piedāvāju otru tēmu (man šķiet, ka tas ir godīgi)
Cīnītāji
Choice is yours
Deadline pēc nedēļas 25.dec. 23:59
divas teemas - ljoti slikta ideja. kaa tu vari veerteet peec vienas skalas darbus, kuri katrs ir ziimeets zem citiem standartiem? protams, dari kaa zini, bet nu...
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 12:54
QUOTE(Sigfa @ Dec 18 2009, 11:51)
divas teemas - ljoti slikta ideja. kaa tu vari veerteet peec vienas skalas darbus, kuri katrs ir ziimeets zem citiem standartiem? protams, dari kaa zini, bet nu...
+1
domaju, ka 2 temas ir galigi garam.
Lai paliek viena vai otra, un viss.
labaak nepiekriiti man, savadaak arii manu viedokli neviens nenjems par pilnu.
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 13:20
QUOTE(Sigfa @ Dec 18 2009, 12:03)
labaak nepiekriiti man, savadaak arii manu viedokli neviens nenjems par pilnu.
Tiesa...
bet tad kada jega izteikt viedokli?
Jo tad sanak, ka cilvekie nemaz nelasa tavu viedokli.
FuschichO
Dec 18 2009, 13:34
Parasti mākslas kontestos ir vismaz 3 tēmas. Olimpiādēs, eksāmenos utt. Nozīme jau nav sižetam, bet interpretācijai un izpildījumam. Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki. Domāju, varbūt kādam nepatīk tāda mīkstmiesība kā sirsnīgums- tad lai zīmē ko nesirsnīgu.
Hollow- tu laikam nesaprati, ko Sigfa ar to bija domājis. You poor thing.
QUOTE(FuschichO @ Dec 18 2009, 12:34)
Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki.
+1 šim.
Un tas kontests kā tāds jau vairāk tā, pašu priekam un mākslinieciskajai (
or something) attīstībai. Un nav jau tā, ka balvā ledusskapis un pusdienas ar Lauri Reiniku, ka tur baigi stingri būtu jāskatās, kurš ko un kāpēc.
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 13:37
Parasti mākslas kontestos ir vismaz 3 tēmas. Olimpiādēs, eksāmenos utt. Nozīme jau nav sižetam, bet interpretācijai un izpildījumam. Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki. Domāju, varbūt kādam nepatīk tāda mīkstmiesība kā sirsnīgums- tad lai zīmē ko nesirsnīgu.
Hollow- tu laikam nesaprati, ko Sigfa ar to bija domājis. You poor thing.
pati teici ka sitais nava nekads OLIMPIADES, eksamena etc. kontests.
bet man gan liekas ka tu vnk atkal neviizoji izlasiit, kas paradas tavos pedejos entajos postos.
FuschichO
Dec 18 2009, 14:02
QUOTE(hollow @ Dec 18 2009, 12:37)
Klau- es tikai saku, ka divas tēmas nemaz nav wrong. Skaidrs? Vai es nevaru dot olimpiādes un eksāmenus kā piemēru? Mani posti nav pretrunā viens otram. Tava loģika... tās nav.
Kikyou
Dec 18 2009, 14:05
QUOTE(anti @ Dec 18 2009, 12:36)
Tēmas ir domātas tikai ierosmei- tas nav vērtēšanas kritērijs, cilvēki.
+1 šim.
Un tas kontests kā tāds jau vairāk tā, pašu priekam un mākslinieciskajai (
or something) attīstībai. Un nav jau tā, ka balvā ledusskapis un pusdienas ar Lauri Reiniku, ka tur baigi stingri būtu jāskatās, kurš ko un kāpēc.
+2
Ak neraža, kā man gribētos pusdienas ar Lauri Reiniku! :C
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 14:10
QUOTE(FuschichO @ Dec 18 2009, 13:02)
QUOTE(hollow @ Dec 18 2009, 12:37)
Klau- es tikai saku, ka divas tēmas nemaz nav wrong. Skaidrs? Vai es nevaru dot olimpiādes un eksāmenus kā piemēru? Mani posti nav pretrunā viens otram. Tava loģika... tās nav.
neviens jau nesaka ka nevari.
Keydan
Dec 18 2009, 15:15
Neviens nemīl Kabuki...
Jā, dīvaini, ka neviens nebalsoja par Kabuki. Zvaigznes bija, kosmoss bija, bija pat daļēji pliki sievieši.
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 16:01
QUOTE(FuschichO @ Dec 18 2009, 10:56)
sirsnīgumu
Cīnītāji
Choice is yours
Deadline pēc nedēļas 25.dec. 23:59
tad sitais paliek?
kabuki
Dec 18 2009, 16:47
QUOTE(Keydan @ Dec 18 2009, 14:15)
Neviens nemīl Kabuki...
Ajjjj! ta4 nekas:D neesmu pat mazaakajaa meeraa aizvainots, ka manu ziimeejumu paarspeeja visi, un pirmo vietu ieguva piu xD par origjinalitaati vinsh bija pelniijis veel bonusu...
prieks, ka ideja iistenojaas.. bet veel priekshlikums! atstaajam taas pashas 2 teemas, bet shoreiz varbuut nedaudz paskaidrot vairaak- veertees vairaak ideju vai izpildiijumu;)
savaadaak sanaaks taa, ka uzvarees darbs ar suni, kuram ir zobens un kursh kakaa sirsninju:D
(visu cienju anti
, congrats)
DarkDevilCat
Dec 18 2009, 16:56
QUOTE(kabuki @ Dec 18 2009, 15:47)
savaadaak sanaaks taa, ka uzvarees darbs ar suni, kuram ir zobens un kursh kakaa sirsninju:D
kso...
es jau gribeju
Kikyou
Dec 18 2009, 18:16
QUOTE(kabuki @ Dec 18 2009, 15:47)
Labāk suns ar sirsniņu, kurš kakā zobenu!
< Zobens, kurš kakā sirsniņas, kurām ir sunīši.
FuschichO
Dec 18 2009, 18:46
Jā, tēmas paliek.
Kas attiecas uz vērtēšanu- domāju, ka tas lai paliek katra paša ieskatos. Tā tomēr ir subjektīva lieta, kas balstās uz patīk/nepatīk.
Galvenais ir emocionālā ietekme uz skatītāju. Ir protams, ļoti labi, ja šādu efektu var panākt ar kvalitatīvu un iedvesmojošu izpildījumu. Iepriekšējā kārtā es neredzēju nevienu, kas mani šādā veidā uzrunātu. Tāpēc arī tā nobalsoju
Cowkiller
Dec 18 2009, 19:01
QUOTE(Arts @ Dec 18 2009, 17:24)
< Zobens, kurš kakā sirsniņas, kurām ir sunīši.
lawl...
driikst apvienot teemas? piem sirsniigs ciiniitaajs? tad cilveeki nepiiksteetu par to ka nespeej izveeleeties starp 2 teemaam...
.....
ok o0k ill shut up and go back to kitchen...
Keydan
Dec 18 2009, 21:32
Warriors! Ou yeah!
Kikyou
Dec 20 2009, 04:33
Idejas man bija četras. Laiks gan priekš visām četrām nepietiktu.
Cīnītāji?
Cīnītājas!
Lasies!
Pazūdi! Izgaisti!! Mirsti!!! Viņš ir MANS!!!!
DarkDevilCat
Dec 20 2009, 10:24
uh... es neticu ka kads tevi parspes kik
bet ta bilde ir super
kabuki
Dec 20 2009, 12:29
taaaa... ar to, kas man pagaidaam ir nepietiks!
jaasasparojas un jaapilnveido
DarkDevilCat
Dec 20 2009, 17:03
da labi... es jau atmetu ar roku likt ieksa savejo
redzesim... cik daudziem bus dusas ar sito spekoties
FuschichO
Dec 20 2009, 17:11
Tieši tāpēc personīgi es neatbalstu senseju dalību. Visiem dūša saplok un pārāk maz pieteikumu. Skat, drīz jau beigsies termiņš un tikai viens pieteikums? Bwaah *raud*
Kikyou
Dec 20 2009, 17:19
Drīz? Vēl taču veselas piecas dienas!
Bet pieteikums tikai viens droši vien tāpēc, ka visi baidās atkārtot pagājušās reizes kļūdu, kad daļa jau bija bez ilgas domāšanas pašā sākumā ielikusi.
QUOTE(kabuki @ Dec 20 2009, 11:29)
taaaa... ar to, kas man pagaidaam ir nepietiks!
jaasasparojas un jaapilnveido
Pareiza attieksme!
QUOTE(hollow @ Dec 20 2009, 16:03)
da labi... es jau atmetu ar roku likt ieksa savejo
redzesim... cik daudziem bus dusas ar sito spekoties
Nepareiza attieksme!
Come on, es zinu, ka jūs varat labāk! Zaudētāji ir tikai tie, kas padodās! >:C Atcerieties pasaku par vardēm krējumā un davaidavaidavai!
FuschichO
Dec 20 2009, 17:54
ā, jā... 5 dienas. Man laiks nojuka, jo es sēžu alā un neredzu dienasgaismu
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.