Help - Search - Members - Calendar
Full Version: contests!
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
sunder
2.Tigra2_1 *
7.Kabuki *
8.Keydan *

Nu lab Kikyou protams labākais darbs pec manām domām, bet tu ar to sabojāji visu motivāciju censties. biggrin.gif
FuschichO
jā, vēl kas- balsojam līdz rītdienas, tas ir- 27. datuma 23:53 oki? Ja nekļūdos, iepriekšējo reizi arī bija pāris dienas balsošanai :3
kabuki
2. Tigra 2-1 *
8. Keydan **
Kikyou
QUOTE(sunder @ Dec 26 2009, 11:27) *

Nu lab Kikyou protams labākais darbs pec manām domām, bet tu ar to sabojāji visu motivāciju censties. biggrin.gif

Un tagad varbūt paskaties uz balsojumiem un nokaunies par savu gara ļenganumu. >:C
Arts
jā, vēl kas- balsojam līdz rītdienas, tas ir- 27. datuma 23:53 oki? Ja nekļūdos, iepriekšējo reizi arī bija pāris dienas balsošanai :3

Iesaku kontestā nolikt darba izveidošanai, iesniegšanai 4 dienas, un darbu vērtēšanai - 2 dienas.
Tigra2
QUOTE(Arts @ Dec 26 2009, 15:54) *

Iesaku kontestā nolikt darba izveidošanai, iesniegšanai 4 dienas, un darbu vērtēšanai - 2 dienas.

+1
Kikyou
QUOTE(Arts @ Dec 26 2009, 15:54) *

Un kam tā septītā diena?

Ā jā, tagad vispār varu pateikt, kas bija manas pārējās trīs idejas!
b ) Kareivīgās mājsaimnieces atlaižu sezonā
c ) Sirsnīgums tiešā nozīmē - personai pārāk daudz sirdis (orgāni)
d ) Parastais veļas pulveris pret spēcīgajiem traipiem, tikai viss tā episki - ar zobeniem un bārdainiem večiem un tā.

Pirmo man zīmēt viekārši negribējās vairāk par trīs sekundēm, otro es izdomāju ārpus konkursa zīmēt, trešo konkrēti bija slinkums.
zenofex
1. Kikyou *
2. Tigra *
6. Arts *
FuschichO
Par divām dienām vērtēšanai piekrītu, nākošo kontestu var rīkot arī ar 4 dienu iesniegšanas laiku, tā kā ir brīvlaiks, bet vispār uzskatu, ka daudziem tas būs pārāk īss laiks, lai ko jauku uztaisītu. Nezinu gan vai par to vērts uztraukties pārāk biggrin.gif
Keydan
QUOTE(Kikyou @ Dec 26 2009, 16:07) *

Nu jā, es ari sirnigumu gribēju. Maza meutenīte ar lielo robotu-sargu...
Kikyou
QUOTE(Keydan @ Dec 26 2009, 18:19) *

QUOTE(Kikyou @ Dec 26 2009, 16:07) *

Nu jā, es ari sirnigumu gribēju. Maza meutenīte ar lielo robotu-sargu...

Par šito es būtu atdevis sešdesmit zvaigznes! >:
Ginta
1. (Kikyou) *
6. (Arts) *
3. (Tigra2_2) *
dmonster
Pshh, neuztaisīju darbu, bet vismaz nobalsošu laicīgi.

1. Kikyou *
6. Arts *
8. Keydan *
FuschichO
balsots tika šādi:
Kikyou- 14 balsis
Tigra- 4 balsis par 1., 2 balsis par 2. darbu
Uzvarētājs Arts- 16 balsis
Kabuki- 4 blasis
Keydan- 8 balsis

Zīmējums Artam no manis, un stafeti nododu Red Foxy. Ja viņa pa rītdienu neparādās, to var pārņemt kāds cits. Varbūt uzvarētājs?

Ceru, ka es māku skaitīt, ā, tā kā vienā balsojumā tika balsots par vienu cilvēku un ieliktas tikai 2 zvaigznes, es pieliku trešo, tas gan neko būtisku nemainīja
Kikyou
Kongrāts, Arts! C:
kabuki
yeey! vismaz shoreiz nepaliku beshaa xD

sveiciens winneram smile.gif
Keydan
W00t for ARTS!
dmonster
Haha! Gratz Arts!

Bet tas jau tikai tāpēc, ka viņš drāza tiesnešus...
Arts
IPB Image
Paldies balsotājiem!

Gaidam nākošo contestu!
ReD_FoXy
Tātad, nākamā contesta tēma - Turpini zīmējumu.

Doma tāda, ka katrs pieliek kaut ko no sevis un turpina zīmējumu, līdz iznāk kaut kas superīgs. Varat mesties kopā, varat darīties katrs pats par sevi. Varat arī neprasot pabeigt sveša cilvēka zīmējumu (piemēram izkrāsot kādu daļu, kas nav izkrāsota utt.). LET YOUR IMAGINATION GO WILD.
Galvenā doma - lai mūsu dižajiem un mākslinieciskajiem otaku biedriem veidojas kopīgs, liels, skaists zīmējums un visi redz, cik jūs esat awesome.

Notiekumi:
1. Cita biedra zīmējumu nedrīkst bojāt, var tikai papildināt un, lūdzu, ar ļubestību, ļaudis.
2. Jāveido ar domu kaut kādu, ne katrs sava stūrī, kopistiskāk un jaukāk!
3. Jāievieto gan kopējais darbs, gan atsevisķi jāparāda sava daļiņa, jo tas ir tas, ko vērtēs pārējie.
4. Jānorāda laiks, pēc kura tiks ielikta daļa, lai brīdinātu citus. NETAISAM MŪŽĪBU. Atceramies, ka nav jāveido fons, nav jātaisa super izsmalcināts darbs. Galvenais, lai viss kopā ir nice, bet tam jūs visi esat gana labi, tapēc nestresojam.
5. Katru reizi lūgums pabeigto kopumā un savu daļu nodot arī man, e-pasts un skype ir dabūjami, ja nu kas - PM me.

Vērtēšana.
Again, your imagination. Varat vērtēt pēc tā, cik labs izpildījums. Varat vērtēt, cik labi papildina kopējo. You decide. Katram tās pašas trīs zvaigznes. No changes there.

CONTESTS NOTIEK 5 DIENAS, Piektdien pēc pusnakts pasākums ir beidzies. Balsojam divas dienas. Rezultātā - nākam svētdien, tieši pēc nedēļas zināsim laimīgo dalībnieku, kurš tiks pasludināts par uzvarētāju.

Balva.
Uzvarētājs varēs no manis saņemt jebkāda veida rakstisku darbiņu (protams, normāla apjoma, ne vairāk par 2 A4, rēķinamies, bet tas būs spec pasūtījuma darbs pēc uzvarētaja ieskatiem - a love poem for a loved-one or a short fanfic to your favourite book). Bet to mēs ar uzvarētāju sarunāsim, ja viņš/viņa vēlēsies - redzēsiet arī jūs pārējie.

Ceru, ka visiem manis teiktais šķiet apmierinošs.
Tad tā.

LET THE QUEST BEGIN.

P.S. Palūdzu Kikyou iesākt, jo manas zīmēšanas spējas nav tik awesome.
Kikyou
Haaaai.

IPB Image
Izklaidējieties, bērni.
Varat fonam priekšā sazīmēt daudzstāvu namus un nakti, tā kā nav ko iespringt par to, ka pārāk saulaini.
Keydan
Gaidišu kamēr vēl kkas būs uszimēts... Buildings for example!
Cowkiller
heh ill go 1st! xD

IPB Image

sunder
Zaļa pļava un gaišzilas debesis, biju iztēlojies skuķi ar piknika grozu rokā un smaidu līdz ausīm, ne citplanētieš-kīborg briesmoni biggrin.gif

P.S. pieliec klat ari .psd vai sazin kādu orgināl darbu, lai nav tik traki jāčakarējas liekot kko foona šim radījumam.

P.S. Šis kontests tāds biš neizdevies būs sanācis(tas ir ja es vispār ideju pareizi esmu sapratis, ka katrs turpina iepriekšēja iesākto darbu), jo laiks sanāk dikti pa maz lai katrs pēc kārtas varētu kko pieskricelēt, nevis tākā iepriekš, ka visi vienlaicīgi varējām ķēpāt
Kikyou
Tā, es nākamais!

Edit:
IPB Image
Keydan
IPB Image

(Ja kadam būs vajadzīga .png - call me up)
Cowkiller
vareetu teikt ka tagad prasaas peec naakamaa kadra... biggrin.gif

p.s. Gr8 j0b m8`s
sunder
omg cik superīgi izskatās, kad katrs pieliek savu rokrakstu darbam laugh.gif
Kikyou
QUOTE(Keydan @ Dec 30 2009, 14:04) *

IPB Image

(Ja kadam būs vajadzīga .png - call me up)

Ui, labāk .png liec, šitais savādāk ar katru nākamo ielikšanu sāks fragmentēties. x_x

Bet haha, ābolbots!
Keydan
->.png<-
Kikyou
Hahah, silly goose.
.png ne .psd. C:
dmonster
Atkal atnāk dmonster un visu sabojā :< .

IPB Image
Keydan
Lawl... tomēr, dmonster, starp 9705 noteikumiem kūrurs izgudroja Foxy pirmais bīja "Cita biedra zīmējumu nedrīkst bojāt, var tikai papildināt un, lūdzu, ar ļubestību, ļaudis" laugh.gif
ReD_FoXy
Tieši tā, bet, ja pārējie grib, dmonster daļa tiks ieskaitīta, man personīgi īpaši nepatīk. :/
kabuki
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 30 2009, 21:24) *

Tieši tā, bet, ja pārējie grib, dmonster daļa tiks ieskaitīta, man personīgi īpaši nepatīk. :/

vnk vairs vieatas iisti daudz nav biggrin.gif

man arii paaris ashas idejas bija, bet jau atmetu wink.gif tas, kas ir tgd tpt ir labaaks biggrin.gif:D

galvenais ir piedaliities un piu piu piu.... labaak nepiedaliities un nebojaat shedevru biggrin.gif

soooo... es shoreiz atturos wink.gif
FuschichO
advanced bckground anyone?
anti
Ja būtu .psd ar layeriem visiem 3 čariem, tad tas būtu krietni vieglāk izdarāms... Savādāk, atvainojiet, baigā jebļa.
anti
Kaut kā tā.

IPB Image
Sushi
QUOTE(ReD_FoXy @ Dec 30 2009, 21:24) *

heh žēl, man patika XD
ReD_FoXy
QUOTE(Sushi @ Jan 1 2010, 21:16) *

heh žēl, man patika XD

Bet diemžēl tika pārkāpti noteikumi.
dmonster
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 1 2010, 19:34) *

QUOTE(Sushi @ Jan 1 2010, 21:16) *

heh žēl, man patika XD

Bet diemžēl tika pārkāpti noteikumi.

Screw the rules, I failed at being funny!
Kikyou
Man patika sarkangalvītes mustašio.
Kikyou
Tā, nu kas te notiek? Tā kā balsot būtu jāsāk ne? (Lol 4 cilvēki, bet ko lai dara, ja tēma tāda nesaistoša.)
Tigra2
Hmm.. tad sākam balsot, ne? Savādāk netiksim pie nākamā contesta, kuru, kā saprotu, rīkošu es. :3

Ou, whatever:
Kikyou **
Keydan*
Arts
Anti: * (for the greater BG improvements)
Keydan: * (OC)
Kikyou: * (OC, too)
Keydan
Kickyou *
Anti *
dmonster *
dmonster
Kikyou: *
Keydan: **

Applebots bija über.
anti
Cowkiller: **
Keydan: *
Arta
Keydan: ***
Nūm, man patīk sarkans. :3
zenofex
Keydan: ***

lielas izvēles jau nav...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.